Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

^^Пајачето е за Вили Ква Ква :)

Ама тортата е за нас! :)

На x.Daisy.x му/ѝ се допаѓа ова.
  2. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

СДК Извор од сите зла? Егоизмот :!:

3. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.303
    Допаѓања:
    6.848
    Сакам да кажам...

леле како сум уморнааааааа ауфф едвај пишува м .. од 6 часот станата да се капам па на заболекар ме бушеа п ана школо , на хор ... и дури сгеа влегувам дома
    HOME SWEET HOME !!! :*

4. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.771
    Допаѓања:
    24.528
    Сакам да кажам...

Грозно е чувството да бидеш предаден од сопствените родители! Демек ти мислат најдобро, не те лажат.. сето тоа само приказни за мали деца! Кога се караат и расправаат меѓу себе, тогаш веднаш трчаат по мене и брат ми да сме сведоци на постојаните кавги и да избереме страна, а кога јас треба да им кажам нешто за кое мислам дека грешат или дека не се во право тогаш моментално се здружуваат и ме напаѓаат! Не можам веќе да издржам! Ме обвинуваат за разни глупости што навистина не се точни, а не можам да им докажам! Сум лажела за парите за на факултет, сама сум си го купила поклонот за роденден од дечко ми што ми е, тој не ми купувал ништо(како сум можела почесто јас да му купувам подароци отколку тој мене- што не е така, токму спротивното е), дури мајка ми се осмели и да ми префрли дека јас му ги уплаќам ливчињата спортска!! Безобразлук невиден од нивна страна! Не можев да се воздржам и се расплакав! И сега се понашаат како ништо да не било! Си доаѓам од полагање преска и ни да ме прашаат како помина и сл. веднаш ме напаѓаат со лаги и глупости! Уф, ќе пукнам!!!

5. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

Сдк си ја купив Алхемичарот, па вечер ќе се дружиме. Пред тоа имам многу за учење, али никако да одам. Мрза свеТска! :$ А и тие физики никако да ги сватам.. Слабо е физика :D
    И очите ме печат. Ваљда од очилата. И би требало да одам за Ниш викендов, ама за повеќе информации пак ќе пишам :)
    :*

6. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.235
    Сакам да кажам...

СДК се надевам утре анализите ќе ми бидат добри :(
    Некако се чувствувам празно, не ми се прави ништо, па не ми се ни лежи... Ми треба некој да ми удри два , три шамара за да ме освести дека не се умира и не се откажува од животов така рано. Ко некоја будала денес сум си седнала во автобус и ми течат солзи, ме фаќа паника, страв... Немам желба ни за него, си отиде денес, а јас само го прегрнав - Многу си романтична, ми пререче, ама тоа е.

7. thatsmysecret

thatsmysecret Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    215
    Сакам да кажам...

Цел ден се забављам со Ејми Вајнхаус, јорган и растечен нос.
    Женава е одлична, многу моќен глас, нема песна што и е лоша.

А оваа малава будала од куче што ја имам, само ми се вртка околу фаца, ме лиже и триста чуда.
    Дебело едно, добро си само кога ти се јаде, а? ]:)
    Свињче мое.

Бидете ми поздравени со песнава :mm:

http://www.youtube.com/watch?v=w1evzhSast8

На broken099 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Нема што да ви пишам.
    Цел ден сум дома и само се местам од кревет на кревет.
    Ме фати пустата мрза па ништо не ми се прави.
    Односно има нешто што ми се прави е тоа е дека ми се јаде дорина чоколада. :mm: :mm:

9. K.e.ll.y

K.e.ll.y Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    363
    Сакам да кажам...

Менструалниве болки ме уништија.....начисто :(

10. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    529
    Сакам да кажам...

Да пишуваш не значи ништо друго туку да мислиш. Нередот во речениците е последица на нередот во мислите, а нередот во мислите е последица на нередот во главата, а нередот во главата е последица на нередот во средината и во околностите на таа средина.
    Ако некој одлучи да направи критика, а тоа значи да сака од нередот во речениците, мислите, глевата да направи ред, тогаш тој субјект не смее да биде неуреден ниту во речениците, ниту во мислите, ниту во главата!

:worried:hock:

11. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Сакам да кажам...

СДК:

Не ломите ми багрење, без њих че ме ветрови одувати.
    Пустите их морају ми чувати, једну тајну златну као дукати.
    Не ломите ми багрење, под њима сам је љубио.
    О, зар морам да вам поновим...

Се израсплакав на песнава... Одамна ја немав чуено! Свака част :bow:

http://www.youtube.com/watch?v=XKvPtA8n9N4

На kate21, Phyramide и Wild.Child им се допаѓа ова.
  12. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Сакам да кажам...

И Џеврие е А1 :!:

13. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.195
    Сакам да кажам...

СДК дека OneRepublic ми се влезени во потсвеста дефинитивно. Вчера Рајан го сонував како ми пее :lol:. Нема подобар бенд од новиве генерации од нив и. Можам да ги слушам без престан и пак да не ми здосадат. И да не одам во специјален поздрав, овде ќе ве поздравам сите нивни фанови. СЕ би дала да појдам на нивни концерт...

http://www.youtube.com/watch?v=qHm9MG9xw1o
    http://www.youtube.com/watch?v=qrOeGCJd ... re=channel

На kate21, teddybear, Forgotten и 2 други им се допаѓа ова.
  14. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    6.749
    Сакам да кажам...

Ахх, Дафне, Дафне ќе те тепам, жими све! А и тебе Пирамитке! :D
    Па веќе ме заразивте со Студени Нозе. :rock: Ии си ја слушам песничкава така.. Ти си проблем што сакам да го имам. И едноставно стиховите ми се вртат у глава после само едно слушање.

И така. Ти си проблем што сакам да го имам, ти си дрога што сакам да ја примам, ти си тајна што смртно ме занима.. Нананана. :rock: А, сега и Ластовица почнав да си ги слушам. Леле бре луѓе, да не го препознаете Владо. Ама, аман бре, Владо, НАШ Владо!! :D Леле, кое фраериште бил, растур правел во Тајланд на женскине таму.. :$ Кој откачен дечко бил. Ми се свиѓа. А и сега си е предобар, сега се смирил и ни прави балади. Т.е ни правеше, каде ни е сега? Ма тој човек за се го бива. Исто како Куку Леле (исто штета што се разделија..) и Студени Нозе, тоа нормално. Ајт, останете ми поздравени и во добро расположение. Доста гледам веќе депресии на форумов. Море не само на форумов, и надвор, сегде околу мене. :!:

http://www.youtube.com/watch?v=EWI7_NaKMJk

На Phyramide му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СД им К на моиве дека некогаш страшно многу ме нервираат, колку што ги сакам, еднакво толку и ме иритираат!
    Аман со тие глупави предрасуди, ме повредуваат што мислат за мене дека сум нешто што воопшто не сум. А со нивните напаѓања кои не се поткрепени со докази можат само да ме натераат навистина да го правам тоа, барем да не биде залудно.
    Ако сакате секогаш да бидете во право, морам вака рака на срце да ви признаам дека секој викенд кога сум излезена низ парк со друштво роламе џоинти, да, се дрогирам. Душата ми се полни кога слушам метал пошто сум расипана многу. Ме воодушевуваат нивните мрсни и со недели не измиени коси, музиката ме полни со агресивна енергија, не ме остава на место, сакам да се тепам и да се шуткам на свирки. Не сакам да учам. Секое утро сфаќам дека од мене човек не бидува. Едвај чекам да наполнам едно 18че, па да се испирсам и истетовирам.
    Значи не мора да значи дека ако слушам музика која не е пријатна за ваше уво се дрогирам и во иднина ќе бидам распуштено г*мно кое ќе се влечка по улиците со скинати старки, издрапан џемпер и мрсна коса!
    За идниот петок, памтам и тоа убаво памтам. Памтам дека вие ми ја зезнавте последната шанса да се почувствувам жива и да се наполнам со енергија и се поради вашите скапани предрасуди и одвратни слики кои се плод на вашата бујна фантазија. Секогаш, ама секогаш има да ви го наметнувам ова за да ве гризе совест понатака што не сте ме пуштиле, секогаш, Злобна сум многу кога се работи за вакви работи, ама барем овој пат ќе бидам доволно расипана да ви докажам дека НЕ мора да дигам мишки на Цеца за да бидам совршен човек. Позади сите тие стихови се крие еден друг совршен свет кој ми ја лекува секоја рана, свет кој со вашите затворени погледи никогаш нема да го видите.

На Forgotten, blueeparadise и sweetheart10 им се допаѓа ова.
  16. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК нешто добро се готви ^_^ 8)

17. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член