Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Сакам да кажам...

СДК ме уби оваа манија вината само во себе да ја наоѓам!
    Во свет полн со несамокритични и недоделкани,јас пак се најдов виновна во моиве очи за сите настани што ми се случија и сега ми е стварно ту мач :@ !!!
    Ако некој сака да бара некои надворешни кривци за своите проблеми,еве се пријавувам доброволно.
    Уште малку ќе мислам дека и глобалното затоплување го предизвикав...

2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.002
    Допаѓања:
    164.567
    Сакам да кажам...

Сдк..жал ми е што,освен лагите,на некои не им преостанува ништо друго што би се нарекло живот.Работа,успех,имот,што знам...пријатели,среќа,дури и години,некој додава,некој одзема,кому како му одговара.Страшно.
    Сдк смешни ми се оние декларативно принципиелните чии решенија траат колку и меурче од сапуница.А толку се решителни мислиш светот ќе го освојат,па и истите кога ќе ти држат проповеди што е исправно,а што не,а не знаат својот живот да го средат и не веруваат во тоа што го зборуваат.Не можам да не се изнасмеам во лице...не можам,денес дури и непријатно се осетив од својата реакција,ама посилно од мене беше,не можев да издржам,сведок бев на неколку такви последователни периоди на истата таа личност и тоа секогаш за иста работа. :D
    Сдк не сакам луѓе кои сметаат дека треба се да знаат за твојот живот и да очекуваат оправдување за твоите постапки кои се афектираат на твојот и само твојот живот...ааах...најкрцкавиот дел е кога сакаат да им се правдаш за твоите успеси,дури и најмалечки да се. :D Цепки се,сонциња...душички.

На nina-nina и Offspring им се допаѓа ова.
  3. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.650
    Допаѓања:
    2.476
    Сакам да кажам...

сдк и денес нападнат средношколц со нож во своето училиште во Велес.. ова веке станува ненормално.. три напади по ред..можеби сега тоа е во мода, нашколо ножеви и такви работи да се носат и на тој начин да се решаваат сите проблеми, да се расчистуваат сите застарени сметки..
    се плашам за безбедноста на моите блиски кои сеуште одат во основно и средно училиште.. :(

4. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    618
    Допаѓања:
    2.033
    Сакам да кажам...

СДК Дека плачам... неможам да се смирам, ме боли ... ;( ;( ;( ;(

5. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Сакам да кажам...

СДК дека многууу ми е досадноо се пошндрцав :$

6. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.345
    Сакам да кажам...

;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
    Сакам да кажам дека луѓето се мизерни. И боли, навистина боли. Од ништо измислуваат цела научно фантастична приказна, само да се ситат. Ако некој се сопне, да го дотуркаат и допоболат. Зарем до тоа тереџе стасавме? Од каде толку голема сатисфакција и лична среќа, ако на некој му се случи нешто лошо? Од каде тие желби за преовеличување и наддавање на работие? Срцево ме боли кога ги слушам тие приказни, па и некој "загрижен" со лицемерие и лигавење ке праша:Се е во ред? Вие не сте во ред! И се се врти и се се враќа, но никогаш ни за најголем непријател нема да почувствам радост или сатисфакција, и да му се ситам на непријатни случки, болести и се останато. :puke:

На firequeenn му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Lacrymosa

Lacrymosa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    90
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека Јануари ми беше најпрекрасниот месец
    Го положив најгрозниот испит кај најгрозната професорка на правен
    се верив
    положив уште еден испит и на крај
    дипломраааав :rofl: :rofl: :rofl:
    феноменален месец

На Lilit, rossonerka, mims-89 и 24 други им се допаѓа ова.
  8. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

За некој саат полагам... Во име на тоа сакам да им се обратам на законодавците да си се описменат така тро ПОЈЌЕ и да се по концизни зошто управниве постапки ми ја земаа младоста!!!!

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

Не дека секој петок урда јадам ама секој петок барем се трудам да направам максимална контракција на секое мускулче од моево тело, особено на оние со помош на кои ги движам нозете и задников.
    Многу ми е убав петокот како ден, особено за излегување и социјализирање и чудо како после напорна работна недела проследена со голем дефицит на сон, јас како чудо некое собирам и цедам енергија од кај што можам и повторно воскреснувам.

Денес - here we go again! Келнери спремајте ги рацете затоа што вечерва сакам да ми ги мешате највкусните коктели. Диџеј подготви ги плочите, затоа што денес сакам да ја чујам мојата песна. Дечки и девојки гледајте, затоа што јас и моето друштво стапуваме на сцена и имаме намера да им парираме на танчерите на Џастин.
    Десната рака горе, во левата коктелот! Јас денес сакам пандемично да ширам насмевка и заразна позитивна енергија. Бидете ми во близина, сакам да ве грицнам во вратот како диско вампирче :nod: :makeup:

На Strumfeta93, sesilija, LivingGlam и 6 други им се допаѓа ова.
  10. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Морав ли да се разбудам со информација дека испитот по биофизика ми е поместен ...и тоа не на понатака туку на понавака. :envy: ]:)
    Глупа биофизика она нека се нервира од мене , а не јас за неа.

Јас сега ќе си јадам мед и ќе си пијам нес , а за биофизиката ич не ми е гајле!

Имајте убав петочен ден !!! :*

11. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Сакам да кажам...

Скајче сочувствувам со тебе, знам како е да ти поместат испит, и таман мислиш го одложиле тие го закажале за порано.

СДК мора да и дадам име на менструацијава моја, сакам да комуницирам со неа, има толку многу работи што сакам да и ги кажам ( пмс+болка во јајниците= :@....=лудило )

На skyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  12. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.303
    Допаѓања:
    6.848
    Сакам да кажам...

Викенду, толку долго те чекав ...оо долго :* :D

13. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

СДК викенд е пред нас. Се надевам овој ќе го направам да е по бурен и од бурите во Австралија :lol:
    Хев а најс викенд !

На beached и wolf4e им се допаѓа ова.
  14. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.616
    Сакам да кажам...

... коцките полека се местат.
    Тежок е животов, ама па како да кренеш раце од него кога некои моменти те вивнуваат во ѕвездите и срцето ти се топи од среќа, Љубов и убавини? :)
    Животе, те сакам.
    Сакај ја и ти Трендафилка. ;)

На Sparks, LivingGlam и skyAngel им се допаѓа ова.
  15. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

Сакам кажам - не (сакам) знам речам !
    Деновиве баш сум во таква ситуација, се двоумам дали да кажам некои работи. Нека иде у ПМ оваа моја особина - двоумењето. Од една страна сакам нешто ново, а од друга не сакам да го изгубам старото. На судни маки сум :)
    Сакам да кажам дека ми се разбуди носталгија за пролет :inlove: Го овожавам мирисот на воздухот навечер, ми дава некое чувство на заљубеност и така релаксирачки делува на мене.
    Во име на ова чувство со душа ја чекам пролетта :*

На LivingGlam, elenna89, la-chicka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Сдк ослабена сум 2кг ..ај нека е со помин да ми се множат :wasntme:

На GeorGinnA му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    Сакам да кажам...

бидете заљубени, весели а може и помалку :d: :drunk:

Прикачени фајлови:

• FEMINA.jpg
      FEMINA.jpg
      Големина на фајлот:
      14,5 KB
      Прегледи:
      61
  18. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    529
    Сакам да кажам...

СДК и конечно петок! Уште да поминат и овие досадни 4 часа и одиме на луда журка! :drunk: :rock:

19. MissAnn

MissAnn Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    278
    Сакам да кажам...

СДК колку сте неблагодарни.Не за се, но човек колку и да направи,малку ви е! Доста ме јадевте мене, испоизедете се самите себе.
    ЈАС од денес сум безгласна буква! НИКОЈ и НИШТО не ме интересира! До сега бев кретен и ни помалку ни повеќе за вас. Се што правев беше погрешно. Бидете живи и здрави другото што ќе ви се случува во животот си е ваше. Јас повеќе не се замарам, не се оптеретувам, не се јадосувам.
    Мислејќи заборавив на себе! Која иронија!

20. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Не е убаво ... што ја гледав Жаде и сега цел ден со марамите и со куковите фрцкам ваму-таму и си замислувам како мајмунот ме гледа и лиги му течат. :lol: :rofl: Изгледа и овој ден така ќе ми помине со мислам „ Ај уште оваа песна и ќе фатам книга “. :worried:

И ми недостига Турција и она наивно лето кога бев срамежливо девојче кое трепереше кога го доби првиот бакнеж. :D
    Убаво е човек кога се присетува на убавите моменти. :)

http://www.youtube.com/watch?v=Efxxmgln ... re=related
    Јас поубаво можам. :D

На Hipica, Cokolatce95, LivingGlam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.