Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Сакам да кажам...

Некако, не сум со сите :lol:

Па сама сум!
    Со Иван се пукавме од смеење прееска, уз чај од нане и пар џез делници. Ми се спиеше, ама јуначки ја пребродив трета смена.
    Денес, уморов ми е како трет подочњак, а морам да ја довршам семинарската. Едниот испит го положив со 10ка, ја изгушкав професорката и сфатив дека сум импулсивна дрдорка што мора малку да си припази на сеопштата си појава. :$

Утре, кај Оле на журка, ракија од БТ, и нема да има спас за денс подиумот!
    Дури и Соњечка ми рече дека сум денсинг квин.
    Боже ме опрости, само некои критики добивав периодов, те сум рационална, те површна.
    Никој не знае што сум всушност јас.
    Човек со основна потреба, за љубов.
    Али ај.
    Поздрав, Женки.

На teddybear, Lolipop23, LivingGlam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Hopeful

Hopeful Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.468
  3. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Сакам да кажам...

СДК жени, конечно и јас да осетам како е маж да ти готви јадење.
    Малово бебе засукало ракави и в кујна спрема супи и што ти јас знам. Јас си уживкам тука и чекам да го чујам како вика: „Готово е!“

4. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Сакам да кажам...

СДК дојде ВИКЕЕЕЕНД жени!

Јас го пакувам и последното парченце парталче од плакаров и полека заминувам! Се враќам за неколку дена...

Ви посакувам убави денови, исполнети со смеа, журка, љубов, друштво и среќа! Накратко ви посакав само убавини ;)

Се читаме во некои подобри времиња!

Љуби га мајка :lol:

На skyAngel и LivingGlam им се допаѓа ова.
  5. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

СДК дека ова ми е 500 јубилејно мислење на форумов :) (мене не ми значи квантитетот, повеќе го почитувам квалитетот, но ете да дадам некакво значење) :D
    Низ ова мое патешествие на Фемина имав прилика да се запознаам со многу различни карактери (некои фини, некои директни, некои хумористични, некои дрски), како и да е се надевам дека како и до сега, така и од сега ќе имам пријатни моменти на форумов :)
    Се надевам дека не сум повредила или навредила некој со некое мое мислење, сепак мислам дека сум фина со сите оние кои што не ме провоцираат :$
    Па девојки еве од мене мала здравица во името на добрата понатамошна комуникација и квалитетните мислења :d:

:devil: Уфф мала техничка грешка, а убедена сум дека требаше да биде 500то !!! хаха

На Hipica, Annath, la-chicka и 8 други им се допаѓа ова.
  6. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.951
    Сакам да кажам...

сдк
    дека дечкото многу ме нервира и дека од колено ќе го манам копиленце е бе :D

7. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    Сакам да кажам...

не се бројат мислењата во кафе муабети и форумски игри, затоа не ти е 500то мислење ;)

8. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

Знам за тоа ;) Нешто ми се помешало, не е ни битно повеќе :*

На TheKiketoo му/ѝ се допаѓа ова.
  9. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    6.749
    Сакам да кажам...

Ма јас само да и честитам на ФБИ, 500 мислења. :) Ај, ај ќе ми дојдеш ти на мене на ред за анализа, ќе те изрендам убаво. Баш си реков кога ќе наполни детективкава 500 мислења па да си ја изанализирам убаво, мх, мх. :devil: :lol: Ај, туку ти остани ми поздравена па ако сакаш анализа ќе се договориме ние, нема проблем. :D

На FBI му/ѝ се допаѓа ова.
  10. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.290
    Допаѓања:
    57.253
    На Forgotten, sesilija и Wild.Child им се допаѓа ова.
  11. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Сакам да кажам...

СДК ми се гледа игран филм од понов датум на ТВ!
    Не ми се гледа на компјутер,ДВД,или на кино.Сакам на ТВ и тоа како мало каприциозно дете сакам!Зошто еднаш било достапно да седнеш пред ТВ со полна чинија пуканки и да си одгледаш игран филм од час и половина до два часа,сакам пак да мозе!Дури и на главниве празници филмови од пред 15-тина год.вадат, немам против стари филмови некои и сега би ги гледала без здив по 101 пат,ама кога последно сум гледала нешто ново на ТВ не се сеќавам,бидејќи нема на што да се сеќавам.
    ТВ се претвори во расадник на серии прво беа од јузноамериканско,па српско-хрватско па сега турско-индиско потекло.Немам ништо против серииве и оние кои ги следат,јас не сум тип што сака да види што ќе се случи во 198 епизода во едната,од шестте серии кои ги следам истиот ден!Немам нерви за тоа.
    Јас само сакам да си направам пуканки,да си го гушнам моето омилено ќебенце,да си го придушам светлото,да си запалам од мирисниве стапчиња или свеќи и да си одгледам убавко филмче од понов датум на ТВ!Зарем е толку неостварливо ова што го посакувам :( ???!!!

12. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

СДК - Имам нова фризура :) пократка (до рамената) и со странични шишки :) Баш убавко ми излезе, а и прв пат фризерка да ми ја погоди и да обрне внимание на работата, а не на муабетот во фризерницата. :)

На caroline.costa му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека дефинитивно знам да окапам со спремање. :x Цели три часа не ми се доволно. :(
    Свечено се расположени моиве денеска... и ќерка им да излезе на „нормално“ место за тинејџери... |(
    Ама ако, тие нека се радуваат, а јас ќе им се смеам на сите шесто одделенки со штиклици, запотени мишки и деколте со градник полн со чорапи. :lol:
    Старки рулз! :rock:

Или ќе си поминам добро, или ќе биде тапа, за другарка ми ќе ризикувам. :D

http://www.youtube.com/watch?v=CcNo07Xp8aQ :dance:

14. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    529
    Сакам да кажам...

СДК Барби отиде да се забавува и да не мисли на ништо друго! :rock: :rock: :drunk:
    Цунки гушки :*

15. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Сакам да кажам...

СДК се зжалеав за вас феминки мој не ми беше интернетот во ред,а и од работа неможев да ве пратам.Овие пет дена ми беа турбо на работа се вракав во пет ручав спиев лежев уморна до бесвест викендот го чекав како ладна вода.За утре си закажав фризер,козметичар сакам да си посветам малку внимание на себе јануар многу се занемарив,а и расположението ке ми се поправи.
    Ми фалевте овие денови..

16. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

Запомни: На патеката на твојот живот ќе запознаеш лажни пријатели и вистински непријатели...Заедно со нив ќе плачеш и ќе се смееш, ќе тагуваш и ќе се радуваш, ќе ги достигнуваш твоите цели и ќе плачеш над поразите...Ќе поставуваш прашања и ќе трагаш по одговорите...Одговорот на секое прашање е повеќе ЉУБОВ и повеќе верба во САМИОТ СЕБЕ.

На Theodora и Sparks им се допаѓа ова.
  17. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

леле феминки...
    абе што чуда ке беа овие македонскиве фраери ...
    кој е срамежлив да ти пријде, кој пие, пуши се коцка, болно љубоморен,те изневерува, друштвото е поважно од девојката... балкански менталитет
    :puke: леле што ке правиме вака бе еееее
    абе сите стари моми ли ке си останеме :sweat:
    ама :!: јас решив да си барам дечко странец (и онака сум постојано во Американското Катче , белки ке ме бендиса некој си Англичанец или Американец па ке ме ожени :$
    здравје никогаш не се знае, никогаш не вели никогаш :$

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Сакам да кажам...

Хахаха, интересен пост, ме насмеа...
    Само имај на ум дека и „странските“ фраерчиња патат од истите „феномени“, само што таму линијата на разлики помеѓу машките и женските е толку тенка, што истите „феномени“ се’ почесто се јавуваат и кај понежниот пол, кој потоа не ги забележува како негативни карактеристики.

19. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    6.749
    Сакам да кажам...

Еј, значи преска се изнајадов благо и пак не ми беше доволно.
    А во моментов ми се пие чај, по можност чај од нане или дуња ии топло, топло чоколадо со чоко бисквит. Ееј, која комбинација нели? :lol: Туку ајде отидов јас да се бањкам, па потоа пак ќе си дојдам на форумчево наше.

*E чоко бисквит не можев да најдам. :lol:

20. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК... Хууух :sweat: Конечно собрав храброст и го направив тоа. Во вистинско време и на вистинско место. Состанокот е закажан. Се надевам дека ќе ја достигнам мојата замислена цел, но го очекувам сосема спротивно за да не се разочарам. :angel:
    СДК2... На секој крај од денот мора да се најде некој и да ми го расипа. Ама морам и јас да се поправам. :!:
    СДК3... Ми фалите! Секој ден помислувам: Да можев сега да седнам на фемина во ова и ова тема ќе го напишев ова и ова. Само што не сум почнала да ве сонувам како некои други. Ве сакам Феминки! :*

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.