Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
    Сакам да кажам...

Сдк синоќе се воздржав да не ви соопштам,
    (но денес не можам да се воздржам,мора да ги споделам моментите на среќа со вас ^_^ )
    бев среќна и уште сум ....
    Испратените раскази за конкурсот ми ги објавиле на нет и тоа во првиот дел на објавата :up: ^_^
    Кенди ис вери вери хепи ^_^ !!!
    А сега единствено преостанува да се види дали ќе освои Кенди награда...но не е толку битно ;)
    Битен е првиот чекор,дека ми ги објавија значи вреди моево пишување :)

Бај д веј НЕДЕЛА е бе... спијте си до покасно не вака ко мене и некои форумџики рано сме си станале :| :)
    А надвор времето сонце грее :sun: а ладното каса ко разлутен пес :bandit: ...

На Strumfeta93, teddybear, 1209 и 3 други им се допаѓа ова.
  2. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Отворив нова тема во Општи дискусии - School Busses во Скопје. Да видам дали ќе се развие дискусија... Ѕирнете ја ;)

3. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    Сакам да кажам...

значи излегов ,се напив,се изнаиграв,се забавував,и кога почнав да се љубам со дечко ми ...заѕвона мобилниот со скриен број и некоја женска ми рече да не и го гледам дечко и и добив закана...хахххаха не се изнерврав,ама баш ме чуде која е дотичнава :^) :^) на крај ја отерав и триста материни и во понеделник правец во вип да ја дознаам која е..... ова е првпат вакво нешто да ми се случило,но со контра ефект -само уште повеќе ја разгори љубовта помеѓу мене и дечко ми

п.с.а најинтересно беше што цела вечер гледав во еден стуб и бев гушната со дечко ми :rofl: :rofl: ,некој страшно ме зафркава,ама вакви шеги не поднесувам. :) :o

4. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

Не, не ја сакам неделава како ден. Ама некогаш знае да понуди посебна магија која се состои само во едно кафе пиење додека свежиот воздух ми го гали носот.
    И ме разгалува. Денес си се разгалувам. Денес сум фуфица која пие кафе и турпија нокте бре :emo:
    Не готвам. Други нека готват за мене а јас ќе си седнам со сето свое јас и со сите останати драги личности и ќе нарачувам хедонистички добри јадења.

Келнер! Ела ваму. Ај една убава недела со салата и сос од печурки :)
    (хм уште да ги викав навистина вака. А всушност никогаш не знам како да ги викнам. Јас секогаш им мавтам со рацете и не ретко се случува да ми се насмевнат, да ми мавнат назад и да ми кажат - чаоооо :^) Вицкасти се.) :)

На LivingGlam и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  5. elenna89

elenna89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2010
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    25
    Сакам да кажам...

Имајте убав неделен (не толку топол) битно сончев ден !!! :sun:

На FBI му/ѝ се допаѓа ова.
  6. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    7.084
    Допаѓања:
    46.177
    Сакам да кажам...

СДК денес неделава изненади...мхм прекрасно временце,си седам на сончевите зраци и ако ми ги вадат очите преку прозорецот јас и се радувам и уште еднаш ќе кажам САКАМ СОНЦЕ!!! :!: :sun: и сеа како овие од вести ќе бидам имајте пријатно неделно попладне феминки :)

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.235
    Сакам да кажам...

Недела, убав ден кој за прв пат после неколку години немаме гости на ручек. Денес ќе готвам, сум станала опасна домаќинка :lol: (фали ме усто оти ќе те чепам). Милиот мој си доаѓа денес, но не ми се оди до кај него, ќе го оставам за утре, хмм доза љубов, ми недостигаше.
    Имајте девојки пријатен ден, а јас одам кафе да варам и ручек да мислам што да правам. :*

На Queen.S и rossonerka им се допаѓа ова.
  8. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
    Сакам да кажам...

Сдк еве ме и мене :clap: :lol: после мала пауза!
    Доста значајни ми беа овие 10 дена ама решив многу работи, тоа е битно ( и добри и лоши ).....Исход од сето ова подобар него што очекував :wasntme:
    Иако мразам скоро цел живот недела...оваа недела ми е преубава...конечно нешто добро и за мене оваа година (сакам сите вакви денови да ми се како изминатиот викенд :angel:(ако може) ).
    Стискам пауза :rofl: :rock:
    Бтв...Убаво неделно попладне феминки! Ја ќе си читам што сум пропуштила ( вредни сте биле :) ) и ќе си кулирам...

http://www.youtube.com/watch?v=OXm8Qs2ZxYk

9. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Сдк деновиве Све за лјубав изигрувам :wasntme: Смирувам парови, договарам состаноци и изненадувања :tmi: Ако некој има љубовни проблеми слободно нека се пријави :lol:

10. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Недела... стационирана во кревет, добра книга и мирис на сарма. :smirk:
    Што повеќе да барам, освен можеби...малку повеќе енергија, и волја за фаќање книга?!

Како што начув, врменцето ќе се затоплувало, сонцето нема да се себичи и ќе ни фрла повеќе зракчиња, а тоа за мене значи радост. И конечно сефте на новата пролетна гардероба! ^_^

Што друго да ви посакам, освен да избегате од дома и да поуживате!
    Имајте убав ден, феминки мили :*

На FBI, TheCandy880, Trendafilka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека се фатила царица за краставица и и` излегла пљускавица. :rofl:
    Еднаш ќе фатам компири да лупам, тогаш прстот ќе си го исечам. :D

12. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
    Сакам да кажам...

Сдк...неколку 1241546 круга со моторот низ градов....ооооООоо!!! па заживува ШТИП-градот под Исарот со излегуањето на сонцево... :sun:
    Што да видам :
    -минувам раскрсници,поминувам покрај разработени кафулиња а наоколу мамурни вчерашни фаци,згодни типчиња седнати на сепариња,маси и кафето пред нив а покрај нив моми бе...Штипски моми видоа 2 грама сонце и опнале ЦВИКЕРИ веднаш не си дозволуваат да ги погали сонцево ццц(алергични се се гледа..пффф шмизли,фуфици и татини ќеркички)....не е до нив бе,филмот во глава така ги тера што да права не се криви они :lol:
    Нека уживаат ;)

А мене ме чека топла бања,топло чајче доза на релаксација и подготовки за утрешниот напорен ден :f:

13. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.002
    Допаѓања:
    164.567
    Сакам да кажам...

Сдк ... my heart has more rooms than a whorehouse... :D

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
    Сакам да кажам...

Сдк бреј што сум хиперактивна денес ( сама на себе си се чудам :o ) Не ми се верува дека толку постови напишав а и ми се пишува уште, а обично многу ама баш многу ме мрзи да пишувам :tmi:
    Чудо едно, ај нека е за добро оваа хиперактивност нема да ми штети да ме подржи уште некое време ( не само за пишување, општо за све ) Мрза сум со големо (о) Огромна ]:) |(

Е вечер дечко ми ја нае*ал со мене, има да го измалтретирам како за 6 год. :rofl:
    Ах, љубов што ти прави! :inlove:

15. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

СДК........во темата http://forum.femina.mk/forumski-igri/na-koj-poznat-lik-celebrity-ve-potseka-clenot-nad-vas-t2266/ претежно членките ги потсеќам на Лима, Фокс, Џоли....тоа се моите омилениии celebrity ликови
    (+ Ирина Шајек)
    какви жени.........би рекла фатални :makeup:
    Искрено, поласкана сум......ќе се помочкам од среќа :rofl: :*

СДК денес од дома не сум мрднала, ми киднаа другарките на шетање....ама сама сум си виновна :?: Еден ден ќе решам да поспијам повеќе и тогаш ќе пропуштам квалитетна прошетка ахххх
    Ама така ми е кога си заглавив синоќа....е сега ќе го јадам и реметот од нив :D .......кој ли ќе слуша :rofl:

16. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Сакам да кажам...

:o Малку ме нема колку се променило.. :|
    Многу сте се распишувале бре девојчиња :lol:.
    Ако,така треба од денес и јас ќе ви се придружам.Почесто ќе ме гледате на фемина ;) :) !

Со љубов,вашата Рози! :*

17. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Сакам да кажам...

И јас си имам цветчеее хехехех :rofl: :rofl:

18. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Сакам да кажам...

Сдк дека денов ми е некако посебен :) одамна не ми се случило на време да си ја завршам испланираната работата.Сега конечно можам да си поуживам во остатокот од денот :?:

19. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Сакам да кажам...

Некако мислам дека си наоѓам начини да си апстинирам од среќата.Совладувајќи ги острите кривини на егзистенцијата,често оставам делови од мене самата.Некогаш на погрешни личности,места,настани...
    Се тешам дека не се губиш ако претходно не си се пронашол себеси.Најголема храброст е да е секој апсолутно искрен кон себеси секогаш и секаде и со секого,без исклучок.Само тогаш ќе се оправда борбата за себезачувувањето.Не знам зошто во ден за одмор мене се‘ некои тешки мисли ми се мотаат низ глава,ех да научам сама од себе да се одморам...

20. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да кажам...

Јас не сум јас ако не истрошам цел бојлер со топла вода кога се капам :lol:

Недела, ден за релаксација, сонцето ме расположи ама само за кратко, потоа ме фатија некои меланхолии па си се почестив со една топла купка, пилинг на телото, педикир и сега си уживам и ќе ве читкам.

За жал не долго можам да уживам, морам веќе да се соочам со светот на возрасните што би се рекло, и морам да мислам се посериозно за мојата иднина, овде фајде нема, тоа ми е јасно секој ден, а плус мојот космополитски дух не може да издржи во оваа “држава“ полна со ситни души кои се спремни да газат преку се, за да стигнат до некое удобно столче, без свест и совест дека ги газат илузиите на многу млади луѓе.

Па јас сум Водолија бе, сакам да ставам шарени светилки, да сменам нешто во Светот, а не да се изгубам во сивилото на очајот.

Се надевам дека к`сметот не ми спие во некоја шума :lol: и дека нема од шери чоколадце да станам обична бомбица без вкус, направена од отпадот од другите слатки :angel:

На Annath, Offspring, enca.69 и 4 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.