Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. viki44e

viki44e Популарен член

Сакам да кажам...

Некои луѓе се замена за Perfex...бреј толкави гзолижачи не сум видела!! :fubar:

Go-Girl, julie77, Sparks and 3 others like this.
  2. maca99

maca99 Популарен член

Сакам да кажам...

:lol: во право си ;)

3. Lilit

Lilit Форумски идол

Сакам да кажам...

Сдк како да им докажеш на луѓево дека со ектс,терминот апсолвент не постои.Ем ектс,ем апсолвент,е не може така...

4. mmmiii

mmmiii Истакнат член

Сакам да кажам...

Здраво јас сум нова на форумов :)
    Прво да ви кажам дека постојано ги читам вашите коментари и мислења и искрено постојано знаете да ме насмеете ....ама онака до душа :D па ајде сега редно е и јас да си кажам..
    Недела како недела многу досадно ужасно досадно...еден куп чоколадо,фкусни лазањи ммм ;) и цел ден на фб...а и неколку нови идеи за бизнис ми дојдоа..хахахха
    ајде поздрав толку од мене за почеток :D

5. sonce777

sonce777 Популарен член

Сакам да кажам...

mmmiii добро дојде убаво ке се дружиме...

6. mmmiii

mmmiii Истакнат член

Сакам да кажам...

фала,добро ве најдов :)

7. Ariel

Ariel Форумски идол

Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека понекогаш ми е преку глава од работата.
    Еве на пример денес.
    Не издржувам веќе, ми треба одмор, ама сериозен одмор...
    Ајде, здравје, во август :D

Понекогаш посакувам да се разбудам сабајле болна за да не одам на работа, зошто знам што се ме чека.

А од друга страна си ја сакам работата. Само купиштата обврски почнуваат да ме гушат. А мразам незавршени работи. Кога ќе се средам веќе еднаш!!!

8. K.e.ll.y

K.e.ll.y Популарен член

Сакам да кажам...

Официјално се прогласувам за најнезаинтересирана личност за учење. И мислам дека најубавите дремки ми доаѓаат кога сум со книга во рака,како сега не патам од несоница :?:

9. broken099

broken099 Истакнат член

Сакам да кажам...

Добро утро, Bonjour, Ciao.. :wasntme:
    Jac веќе висам во гимназијата, во ладната училница. Ова ми мириса на добар ден. Приватно. :lol:

Добар и успешен ден femmes :) :*

10. Squirrels

Squirrels Истакнат член

Сакам да кажам...

Добро утро феминки :)
    Убав понеделнички и сончев...ако утрото по денот се познава,а неделата по понеделникот ова ќе биде убав ден и убава недела,ама малку нервозна (директоркана успеа да ме изнервира од посабајле)

Поздрав :*

11. happygirl

happygirl Форумски идол

Сакам да кажам...

Ништо од интервјуто :@ :@ :@
    Благодарение на моите родители кои во последно време, како намерно да ми го уништуваат секој план и секој момент. Неспособни, незрели, неодговорни!!! :@ :@ :@
    Само заради нив, цело лето ќе скапам дома :@ :@ :@

12. joelle

joelle Популарен член

Сакам да кажам...

сдк добро утро!

убаво сончево утро имаме денес се надевам дека вака ќе ни биди убав цел ден.

и сдк дека за кратко ќе одам за штип (од работа) па еве ги поздравувам сите штипјанки :D :*

13. Dafnee

Dafnee Популарен член

Сакам да кажам...

АБЦ, тениското кафуле, спроти Орце Николов гимназијата... блиску ми е до дома, а и многу е лезетски.... Ако не си била под ХИТНО да одиш да си го сместиш задничето на тие меки фотељички покрај тоа каминче и да го пробаш Њу Јорк кафето - со бејлис, црно чоколадо, кафе и шлаг.... ммммм :mm:
    Може ќе се погодиме и у исто време од кај знаеш!!! :$ :$ :$ Ќе се алкохолизираме со кафе... Камуфлажа,светска работа. Ни-је све-једно! :rofl:

Phyramide likes this.
  14. Dafnee

Dafnee Популарен член

Сакам да кажам...

..И така си листам јас низ гугл смешки, кога гледам мозоков ми скицира алиас со коментарот.... еве на кого налетав низ Гугл :rofl: :rofl: :rofl:
    Баш вака мојот мозок го скицира вашиот животен атитјуд!

Attached Files:

15. Phyramide

Phyramide Популарен член

Сакам да кажам...

ОваЈа Дафни ми ги поттикна сите сетила вака насабајлечки, муко моја, што не сум во можност да се напијам едно такво кафе сега! :doh:

На хедонист/гурман/човек кој сака лезетски места и кафулиња, ти е информацијава Дафни ко кец на десетка! :) :*
    Ако се начекаме, ќе те удрам онака позади по рамо -
    Кај си бе Дафни бе...ууу извини дечки!
    Шо удираш толку јако бе? Шо има везе кој е?!
    Шо ти е тебе гајле како се поздравувам јас со моите феминки пријателки, сееељачиште едно!
    :D

Готово филм си направив, ко по обичај :)

Ах да, и сосема онака, надвор од темата, ограничени луѓе и лигли дефинитивно ставам на листата луѓе кои апсолутно не ме тангираат. Ама толку многу, што тоа граничи веќе со игнорирање.
    Освен лиглите. Тие не можат да се игнорираат, за тие е спасот само АјПод пуштен до даска, по можност со Chemical Brothers или Prodigy на репертоар. И крај на лигавењата од стилот - лилааааааа, срцкааааа па каааај си тиии?! Муа муа! Лила колку се неаме видено, ау човече. Ајде бе нешо ручече, доручече, кафенце, коктелчич а? Ајде бе важжжжииии. Муа муа!
    Како? Не те слушам ;)

Get fuc*ing kidnapped! |(

И пак понеделник! :) Ама убав е, уште да не налетував на девојки кои секоја минута вадат по некоја нова форма на нивната и онака празна личност која се модифицира како пластелин во зависност од ситуацијата.
    Ама онаа „лигла“ форма е најчесто употребуваната. Небаре па тоа ќе ги направи природни, фини и омилени.
    Кај некои луѓе сериозно важи познатоно, it's better to be hated for what you are, than being loved for what you're not 8)

julie77 and Dafnee like this.
  16. mysterious

mysterious Популарен член

Сакам да кажам...

Mysterious is back,ladies! 8) :D :*

Сакам да кажам...Оваа ќе биде добра година. Затоа што јас така решив и затоа што нема да дозволам никој тоа да ми го сруши. Оној што ќе проба,ќе се зафркне. ;)
    Имајте најубава недела!

skyAngel likes this.
  17. ljubam

ljubam Популарен член

Сакам да кажам...

Седиме со панкерот и ги гледаме луѓето во прв ред United Colors of Beneton, фали само црнче. Каков микс сме :), а професорот е толку наивен, ни даде бонбони да правиме хромзоми а јас и типот панкерот до мене што врска немам како се вика почнавме да си ги јадеме. Го гледаме професорот толку тивок, тој самиот не се разбира што збори ние уште помалку :rock: ! Ќе си скапам денес уххх! :yawn:

18. Springy

Springy Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК пријатен и :sun: деннннн на сите феминки :f: :*, мене денот ми тргна прекрасноо со :coffee: нце и цигарче :smoke: плус сонце :inlove: :inlove: , за мерак. И да ми се паднат на првиот час математика на тестот задачи кои ги знам ( не барам да бидат лесни, туку да ги знам :lol: ) и за мерак.

Ви посакувам кај сите денес да се лачи само хормон на среќатааа 8)

19. julie77

julie77 Форумски идол

Сакам да кажам...

Аууу и во Мелбурн ли поплави?? :o Не знам што се случи со овие поплави, пожари, ветришта таму....ама ко апокалипса да настапила :worried: Е убаво си кажала мајка природа е најопасна.Да се надеваме дека ќе се среди и нема да се повтори...
    Ти барем си тука на сигурно :)

bittersweet likes this.
  20. skyAngel

skyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

Еве ме мене :hai: .

Ви посакувам цел ден да бидете насмеани и на сите да им одите на живци. ]:) :D
    Мене така ми почна денот...уште рано станав со насмевка на лицето и ги нервирам сите што се во моја близина.Нервирајте ги другите , ама вие не се нервирајте така уште повеќе ќе ги изнервирате. :D
    Аууу што сум лоша овој ден , ама гајле ми е ...мене ми е убаво. :)

Thread Status:
Not open for further replies.