Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК кога си затворен во една просторија подолго време, можеби ќе ти годи, но почнуваат да се јавуваат некои „тешки“ мисли :|

2. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    48.074
    Сакам да кажам...

СДК дека многу ми се спие,ама форумов ме држи будна. |-) |-) |-)

3. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    6.749
    Сакам да кажам...

Ах, ме фатила мене мрзата а треба да правам анализички тука на феминкиве. :devil:
    Ама нека не се секираат они, си ги следам јас со будно око кај се, што прават, ги шпиунирам и после - оп, ги очекува едно јако бомбардирање. Ма не, се шалам и јас малку, немојте да се уплашите па да ги повлечете барањата за анализи. :D

А јас.. Баш се прашувам што ќе ми се мене ѕвезди, кеј и клупа.. со некој што не ми значи ништо, ама потполно ништо? Седам до него, а не чувствувам ништо. Ни пеперутки, ни тресење, ни љубов а ни некое свиѓање. Само еден тап поглед, забиен во Вардар, размислувајќи си за нешто трето или воопшто не размислувајќи. Како е лошо да бакнуваш некој а да посакуваш нечии други усни? Физички си со него, а психички со друг.. Не, не е добро. А не сакам да го напуштам. Се прашувам зошто, а не го наоѓам одговорот. Зар ми е жал за некој што сум го запознала пред само една недела? А од сожалување, ништо не бива. А повеќе се изневерувам себе си отколку него. Се чувствувам валкано и виновно. Самата себе си се залажувам и тоа прилично невешто. Што ќе ми е сето тоа кога во умот сум со друг? Што?!

4. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Сакам да кажам...

Хаха прв пат и се шокира а? :D Епа навикнувај се полека, зашто понатака ќе гледаш и бетер од смрдливи соби :D :D

5. MileyCyrus1Fan

MileyCyrus1Fan Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2010
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    130
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека многу ми се спие, ама треба да одам на тоа проклето музичко :envy:

6. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Па и не беше нешто денес многу шокантно :) секако дека се преминува во навика.. Така да ќе ја биде.. Ми беше жал само што докторот ич ама ич не ги погледнува пациентите на визита страшно :x

7. dan1

dan1 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    32
    Сакам да кажам...

Мммм ми текнува каква бев јас првиот пат.....рацете ми се тресеа но поминав супер и сеуште се сеќавам како се чувствував после тоа :D :D :D

СДК ми фали што не си продолжив медицина да си учам.....сега ќе си ја тупам главата на предмети кои ни најмалку не ме интересираат :|

На caroline.costa му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    4.803
    Сакам да кажам...

Девојки немам нет дома и стварно ми фалите :(
    Кога се ќе се среди повторно ќе ве дружам..
    Ве гушкам сите :hug:

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.335
    Допаѓања:
    28.179
    Сакам да кажам...

We focus on fixing our bodies. We spend $40 billion a year on beauty products. What if we actually took that money, took that time, took that energy and started fixing the world. Women would actually be in power

- Eve Ensler :bow:

На Hipica, Annath и blueeparadise им се допаѓа ова.
  10. SweetCandy

SweetCandy Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    20
    Сакам да кажам...

СДК дека ми е многу безвезе денов.Уф па и стомаков ме убива за џабе Кетонал 100мг. :( Ќе си пукнам во наредните 4 дена :(

11. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Сакам да кажам...

Многу тап понеделник |(

12. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Ама сакам вакви сончеви денови :sun: , ме полнат со позитивна енергија и сум си понеделнички расположена. Уште од сабајле и покрај недостатокот на сон ми тргна ведро. Како шлагче на тоа ми дојде кафенцето со другарките на убавото временце и глупостите што ги изнатрескавме :D .

Не е баш морнинг ама понеделничка песничка е, бидете ми поздравени

http://www.youtube.com/watch?v=sG8QgSzY3nI

Срце ајде нека ти е честито првата ставена инекција и уште повеќе да ставаш :*

На caroline.costa му/ѝ се допаѓа ова.
  13. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.344
    Допаѓања:
    5.893
    Сакам да кажам...

СДК Сонцево ми дава позитивна енергија. :)
    Ми личи на убав пролетен ден.
    Боб Марли свирка ли свирка во позадина и ај сеа како да се оделам од оваа пријатна атмосфера? :?: :)
    Погледнувам доле во десниот агол од екранот и гледам како минуткиве некако многу брзо ми поминуваат.

Ви посакувам пријатен ден. :) :sun: :f:

14. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.470
    Сакам да кажам...

сдк не ми е добро....
    само јајца и корнишони(ама од тегла, не оние Tрендафилка што ги наброи хахахха уште се смеам, секој пат коа ќе земам корнишон у рака, на тоа ме подсеќа, на .............под просекот :rofl: :lol: )

од јајцава се преобразив во кокошка :D малце ми се врти, ама нема да умрам ај доста се жалам!
    плус и менструацијава ми е најболна менструација во последниве 10 години! ме уништи....4ти ден уште сум со болки!
    Jас не сакам да живеам веќе, се ми иде на живци сите ги мразам, па и вас :rofl: , со дечко ми се напраив партал, ми раскина за прв пат :rofl: се смеам зашто го знам, и знам дека ќе ми се јави за 2 дена ко ништо да не било :lol: кај може тој без мене :P
    друго, многу ми е досадно, ај барем да тркнев до факс, да потепам досада, ама не бре брат, кој знае кога ќе ми даваат оценки |( да се надеваме следнава недела!

и во недела иде спасот, ќе се видам со дечко ми, наравно, прво да го прекине раскинот :rofl:
    е мислам дека од недела ќе живнам малце, и така..... Aј да не ве замарам, знам дека си имате работа, ќе се чуеме друг пат :rofl:

15. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека е прекрасен сончев ден. :sun: После долго време ја почуствував топлината, времето е толку прекрасно што си мислам дека започна пролетта, но за жал има уште време до пролет. :(

П.с. Браво за Билката и за останатите администратори за новиот чет кој е преубав. :)

На TeddyGrey му/ѝ се допаѓа ова.
  16. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.410
    Сакам да кажам...

СДК стварно добро ми влијаеше времево денес, дури кога дојдов дома, ги отворив сите прозорци и чистев, луфтирав, и сега на тенане си седнав да видам што има ново на фемина. Совршено :)

17. Pain

Pain Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    45
    Сакам да кажам...

СДК дека многу сакав да шетам денес ама за жал утре полагам француски усен и морам да учаааам, значи секогаш времето мене ме заебава :(

18. LightOFF

LightOFF Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    72
    Сакам да кажам...

СДК дека денот ми помина супер,расположена уште од сабајле,камо среќа секој Понеделник да ми е ваков :)

19. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека сум вредна ... Направив најубав ориз, салата, купив сок, ја поставив масата најубаво и ги чекам моите да дојдат ама додека да дојдат цревата револуција ми кренаа во стомакот :D :D :D
    Што да ви кажам си се испофалив. Блазе си му на тој што ќе ме земе :$ :wasntme: :wasntme: :wasntme:

На marama и viki44e им се допаѓа ова.
  20. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.470
    Сакам да кажам...

Cдк

Ме викаа зајачки заби, а сега сум кралица на убавината

оваа лејди гага сигурно се гледа во река, во некој вир, на прозор, ама во огледало слабо :D што нема да каже, и така само глупости лупа, ама оваа и е најголемата

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.