Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Сакам да кажам...

^ Теди сега имаш и една феминка што те гушка :hug: :hug: :hug: ( виртуелно ама топло :) )

На beticka и teddybear им се допаѓа ова.
  2. dzanina

dzanina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    117
    Сакам да кажам...

sakam da kazam se sto mi lesi na dusa ama nemam na koj :( :( :(
    [mod-kirilica:Dhlz771j][/mod-kirilica:Dhlz771j]

3. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    Сакам да кажам...

кажи ми на мене :D

4. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Еве овде во оваа тема си кажи Џанина, никој не те познава. Ќе си ја олесниш душата. Ако имаш проблем отвори си тема или пак најди си соодветна и искажи се :)

5. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Сакам да кажам...

Дали е правилен избор да бидам искрена?!?! Ќе згрешам ли ако отворено кажам дека сум повредена од нечие однесување, дека несвесно ме волекуваат во несакани сличувања, дека ми мириса на проблеми!?!? Ќе има проблеми, знам дека ќе се искомплицираат работите и дека касно ќе им текне дека мојата интуиција е секогаш прв знак! И цел ден ме мачи тој знак дека нешто не е во ред! Само сеуште одстрана ги коментирам работите, се мислам кога ќе е погодниот момент за искреност! :fubar:
    СДК денес и психички а богами и физички бев уништена...но :!: имав продуктивен ден! Вредна, друштвена, насмејана успеав да издржам на нозе и да одработам се’ што беше оставено на мој грб! А богами многу ми оставиле овојпат, чиниш не ми е мене проблем 3 саати на нозе да стојам или можеби мислат дека јас не сакам нога преку нога цел ден да си ја ,,перчам,, на топлото сонце! Ама ајт, ме зезнаа денес, утре ќе им се реванширам!
    СДК најубавото што од денес можам да го очекувам е средбата со дечко ми :inlove: Нашето собче...ммм...нашето љубовно гнездо и јас и тој!

6. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    Сакам да кажам...

сдк дека некој ми се заканува по телефон,веќе три пати...досега не ми беше страв ама сега :?: :x :x
    не се замарам,нееееее,ова мене не ми се случува ,неееее :( :?:

7. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    Сакам да кажам...

Се нешто некој мудрува, дофрла од страна, дели совети....ми го полнат главчево џоа бабура :tmi:
    Јас се вложувам 101% во она што го правам, но дали е тоа доволно..... :?:

Ах луѓе луѓе....човечиња мали, бедни и мизерни, душички искомплексирани.....незнам дали некогаш ќе ја сфатите суштината на животот. Се нешто ви фали, се на вас ви е нешто криво и неисправно, па сте толку завидливи на туѓата искра на среќа....кукате цел живот дека вашата среќа нигде ја немало, па пред вас и оган од среќа да имате вие нема да го приметите!

Кога ќе ме видите на улица не ме поздравувајте, одминете ме како да не ме познавате....вашето ЗДРАВО процедено низ заби со цинична насмевка не ми е потребно, ниту пак вашето тапкање по рамо ми значи нешто.....знам дека се ситите на моите неуспеси, а колнете на моите успеси....но вие незнаете дека ништо не ми значите, дека во мојот живот сте само микроскопска прашинка :D Јас знам да бидам среќна со она малку што го имам, а вие и цел свет да го поседувате ќе бидете несреќни затоа што душата ви е расипана!

8. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    618
    Допаѓања:
    2.033
    Сакам да кажам...

СДК Дека I need them badly

Мартинките :sweat: :( ;( Мора да си купам вакви ;(

На Whatsername и Wild.Child им се допаѓа ова.
  9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.002
    Допаѓања:
    164.563
    Сакам да кажам...

Сдк ми се оди на латино и да се растурам од играње со брлавиот мој тако звани лептир машња! :D

10. HoneyBun

HoneyBun Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    973
  11. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.470
    Сакам да кажам...

^
    сдк
    http://www.youtube.com/watch?v=_2GZRDjWfFQ

хахахаахаххахахаха, ова со гхујо е врв!!! сите Aнти вмровци смејте се! го имам глеано над 20 пати и се смеам! сега пак! :lol: :rofl: :lol: :rofl: најјачи се!!!!! хахахаххаххахахаха

сдк2 се помирив со либето, абе ја убаво си кажав, кај може тој без мене :P ама кај можам и ја без него :inlove:

едит----- солзиииииииииииииииииии хааххаахахаххахахахахахахахххахахахаххахахахахах готово готово :lol: :rofl: :lol:

На broken099 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

Си ја пуштам на ЈуТјуб Fatboy Slim is Fuc*ing in Heaven и под клипот читам - 38 people are fuc*ing in Hell :D

Жими прашинава на лаптопов, не дека прв пат го кажувам ова, ама сепак - ме смеат коментарите на ЈуТјуб! :rock:

Ајде, доста ми беа ѓаволски работи за вечерва. Одам да му понудам на телово малку рајски одмор во моите небесни постели :emo:

Се трудев да не звучам патетично, не успеав. Шта ќеш.

Затоа - лека ноќ жени мои и читајте ги коментарите на Youtube - ви гарантирам смеење ;)

13. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.673
    На stilas7 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам кратко и јасно дека го обожавам Бон Џови и во било кое расположение да сум уживам во негова песна. :)

На julie77, Mistery, Forgotten и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Од сабајле се беше убаво. Цел ден расположена со другарки, кафе-мафе, смешки.... Се ќе беше толку убаво да не завршеше денот со солзи ;( . Не е среќа за мене, се бројат на прсти среќните моменти. Ми преостанува да се надевам на подобро. Сакам да избегам од се, ма какво бегање, не сакам да постојам. Ужас, ужас... и јас се занесувам дека имало среќа и за мене ама таа среќа никогаш не била комплетна. Разочарана и тажна. Тие се зборовите кои некогаш ќе ми доаѓаат на ум кога ќе се сеќавам на овие години.

16. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    Сакам да кажам...

СДК дека после бурниот викенд време беше да се вратиме во старава понеделничка шема..т.е веке вторничка..како и да е...и така "утре" ќе е пак петок..времето минува магично кога не го броиш.. :* феминки..имајте убава ноќ.. :hai:

17. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.459
    Допаѓања:
    5.427
    Сакам да кажам...

сдк дека денешниов ден тотално ме исцрпи. очите ми паѓаат но успевам уште некоја минута да ги држам отворени. исто така сдк дека го сакам најмногу на свет и дека ми направи голем ќеиф денес :rofl: :rofl: :rofl:

На viki44e и teddybear им се допаѓа ова.
  18. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Сдк..

19. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

сдк дека добив прекрасни подароци од една невообичаена земја во светот и сум многу хепи.

сдк дека вчера си поминав супер :D

и сдк дека наближувањето на датите на испитите ме прават нервозна :doh:

20. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
    Сакам да кажам...

Сдк КЕНДИ има слободен ден денес!!! и затоа ке се потруди да си го исполни максимално ;)
    btw денес е роденден на човекот кој знам дека ке ме подржува во текот на целиот мој живот,
    човекот кој знам дека секогаш ке е покрај мене во добро и лошо....па да ми е жив,и здрав и почесто насмеан!!!
    .
    СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ТАТИЧКО :* :party: :d:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.