Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.924
    Допаѓања:
    163.925
    Ако песна не е времеплов,не знам шо друго може да биде!!!!
    Се дебелеам во очи лето...не е фер!Пак ли?!

2. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    бона бомбона тука сум јас читам и по малце коментирам успат....ама со полна пареа за некој ден пак ќе се читаме :* :* :*

3. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    529
    СДК дека си стигнав конечно од школо преморена! :( Денешниов ден ми беше некако...досаден...надвое е сончево прекрасно се е раздвижено а јас сакам да шетам по бутицииии :D а не да седам дома сега затворена и да учам!!! Мрзам кога времето надвор е убаво, а јас имам еден куп за ученје!! И тоа математикаааа :envy: :envy: :clap:
    денес имам добиено, ме боли стомак, грб се осеќам некако ептен глупо! |( Ајде утре беќи биде подобро, а и шопингот го одложувам за утре. денес ќе поучам нешто. Држете ми среќаааа а јас отидов бацкиии :lol: :P

4. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.458
    Допаѓања:
    5.426
    сдк дека можност треба да им се даде на сите. што ке правиме ние младите ако предност им се дава на мажените. сдк ајде тогаш сите побрзо да се мажиме за да најдеме работа :lol: :lol:
    сдк ова не е фер :@ :@ :@

5. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    СДК дека решив да го напуштам форумот и вас мои сакани дами...во последно време(поточно подолго време)немам време да ве читам,а уште помалку да коментирам па поради тоа решив дека е доста.Сакам да ви кажам дека ми беше многу мило што се дружевме овие неколку месеци и сакам да ви кажам фала затоа што секогаш бевте тука да ме прочитате,споделите со мене мислења,совети...да ме ислушате кога бев тажна и да ме тешите,а уште повеќе сум ви благодарна што ја делевте со мене среќата и ме веселевте.СДК дека форумот знае да биде добар учител и слушател и поради тоа не ми е мака што се занимавав со него подолго време.Посебно некои од девојките со стаж тука ми оставија голем впечаток и преку постовите сватив дека се прекрасни девојки,другарки,жени,мајќи,дами и се што се бара од една женска личност да биде :) Ви посакувам многу успех ,среќа,здравје и ЉУБОВ понатаму во животот.СДК уживајте во него.Ќе ми недостигате и ветувам дека ќе се присетувам на вас.Ве поздравувам.
    Со љубов, Катја :hug:
    П.С.Уште да кажам... Лижавче ќе те аднам знаеш на што овие денови,кога ќе имам време и ќе ти пишам за да знаеш дека сум јас :) :* И уште посебно сакам да ги поздравам и останатите мои најблиски форумџики Хипица,бројчето,Го-Грл,РејнБоу,Енца,Кате и тебе Лижавќе :* :* :* :hug:

6. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    ^ Катјушке, многу ми е жал што вака се реши да не напуштиш, но ако ти сметаш дека е тоа правилно, во ред. Да знаеш дека сите оние кои ги спомна во твојот пост секогаш ќе бидат тука за тебе.
    Ти испраќам мнооооооооооогу :* :* :* и :hug: :hug: :hug: .
    Се надевам дека ќе се премислиш и ќе не посетуваш бар одвреме-навреме.

7. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    Катја само да ти кажам дека и ти овде остави позитивен впечаток особено мене и ќе ми недостигаат твоите постови :worried:
    како и да е штом ова е твоја одлука....ти посакувам СЕ најубаво во животот :* :* :*

P.S. може и ќе останеме во контакт на некој начин ;)

8. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Kатја мило, одлуката е твоја :* само да знаеш дека ќе ни недостигаш мнооогу :( и многу ми е мило што на некаков начин кога ни беше потребно си помогнавме така несебично. ти посакувам и јас се најубаво во животот и се надевам ќе останеме во контакт :* голем поздрав и тебе милооо :hug:

9. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    СДК дека веќе не знам што пишувам. Веќе ни самата не се разбирам, конфузна сум... ц ц ц ц ц

10. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.924
    Допаѓања:
    163.925
    Ииииј Кате ќе си оди,а со Хипика во тандем ми одат...си ги викам сама во себе Малиша и двете...

Сдк дека од денес сум на протеински шејкови...недостаток на јагле,значи многу нервози,бидете умни да не извадам сукалото!!!

11. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Катја...јас ја немав таа чест подобро да те запознаам, ама од тоа што те читавм премногу ми се допадна девојко.
    Ти ја посакувам сета среќа на овој свет и се најдобро.
    Ќе недостигаш.
    Поздрав :*

12. Miss-Perfect

Miss-Perfect Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2010
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    77
    Аххх мила да знаеш дека ќе ни недостасуваш, ќе недостасуваат твоите совети, коментари, мислења... Нека те прати среќа во животот каде и да си, што и да правиш... Биди среќна, весела и сакана и се надевам ќе не изненадиш понекогаш со некој пост, онака чисто да споделиш некоја радосна вест со нас кога ќе имаш време. Биди поздравена и се најубаво во животот, те гушкам :* :hai:

13. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Ах Лил, ми украде насмевка :)

14. WildAngel

WildAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    108
    Катја и ти на нас многу ке ни недостигаш... Се надевам дека од форумот научи многу нови нешта кои ке ти служат во животот...Поздрав и се најдобро ви животот... :* :*

15. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.269
    Допаѓања:
    67.854
    СДК евровизија вечер :tmi: Ќе се пука сеири :rofl:

16. Miss-Perfect

Се зачлени на:
    4 мај 2010
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    77

Хахахах сосема заборавив :lol: Фала што ме потсети Реинбоу, да си направам пуканки и пред телевизор да грабам сеир и онака немам ништо испланирано за вечер :lol:

17. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    ^ Добра идеја ;)
    Резил жив со оној кој feels like a fish :D

18. Miss-Perfect

Се зачлени на:
    4 мај 2010
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    77
    хахахахахахаха :lol: :lol: :lol:

19. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.269
    Допаѓања:
    67.854
    И Србија и Босна настапуваат денес :) Ај баш да видиме каков циркус ќе направат :D
    Само Хрватска не настапуваат. А баш интересна ми е нивната песна, онака нежна..

20. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Pеople are you ready for tonight? (мада би требало да се наоѓа во сдп..)
    Тунајт камс д ФИШ вит флауер пауер :f: :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.