Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.470
    Сакам да кажам...

Сдк дека им направив на моите шпагети со мелено месо, томатен сос и кашкавал, се намљацкаа и ми кажаа дека поубави шпагети немаат јадено :lol: :rofl: а јас само ги гледав :( море, ќе си каснам малце, де де, ништо нема да ми биде! :lol:

2. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    529
    Сакам да кажам...

СДК цела сабота и недела немам излезено од дома. Ама буквално нигде. Во понеделник и вторник бев на школо од 7 до 1 и пак дома цели денови. Денеска некако ја намолив другарками да се шетаме, конечно, и доаѓам дома и татко ми буквално да ме затепа! :doh: Кај си ти цел ден само скиташ по улици сум кажал јас од школо право дома нема никаде одење утре да те видам дома ако не тешко тебе, каква си ти тоа не го прави никој го има само кај тебе и 300 ред други глупости. Ама јас само што не се расплакав. А му се смеем и му велам еве ме. А пукам во себе :@ Времето колку е убаво, јас дома ко у затвор :| Паѓам у депресија, жити све!

3. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.627
    Сакам да кажам...

фала луксче !!!!! :$ :rock:

На sesilija, marama, Trendafilka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сакам да кажам...

^Мистери па си заслужи, сетоа тоа погоре е вистина, не лажам јас ништо ;)

На Mistery му/ѝ се допаѓа ова.
  5. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Сакам да кажам...

Леле исто како јас да сум да сум го пишувала ова. Абе колку помалку искачам, толку повеќе ми се дере. Ќе го убијам некој ден у спиење :swear:

6. Froshinka

Froshinka Истакнат член

Се зачлени на:
    14 септември 2010
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    13
    Сакам да кажам...

СДК ова настинкиве ств се срање ... :tmi: |( Немаш сила за ништо ... Цел ден си дома затворен :devil: :swear: Не можеш ни цигара да си испушиш на раат ... Брее ... Ајде нека завршуваа ...

7. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк дека со тешко срце се одвоив од стариот потпис зашто беше мое дело. Но си најдов една убава биографска мисла од The notebook и си ја присвоив како мој потпис. :$ А под реченицата ете ви играм лично и персонално - јас :D :D

грешките во потписот се намерни заради акцентирањето :D :D :D

It’s not gunna be easy, it’s gunna be really hard , but we’e gunna have to work on this every day, but I wanna do that.. because I want you … All of you … Forever !!! :inlove:

8. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.094
    Допаѓања:
    5.176
    Сакам да кажам...

Више преку глава ми е од дволични луѓе кои знаат да те побараат само кога им требаш.
    Добро бре каде отидоа оние времиња и оние луѓе кои знаеја како да се дружат??????

9. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Сакам да кажам...

Си имам нов аватар 8)
    И,како ви изгледа?

10. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Сакам да кажам...

да имам милион работи за правење
    треба да отидам на милион места
    но сепак јас само што се изнаскокав на шакира и никогаш не сум се чувствувала послободно
    моќна феминка е она нема што :D :D :rock: :rock:

11. Biggie

Biggie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    62
    Сакам да кажам...

Кога ќе ми текне каков долг и тежок ден ме чека утре ми се стемнува! Имам многу обврски додека да си легнам, ама јас си кулирам моментално и не се замарам. За се има време ;) , нели е така :D ?

12. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.131
    Сакам да кажам...

СДК дека ова школово веќе ми е преку глава неможам да учам МЕ МРЗИИ!! .. лелелееее .. :worried:

13. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.344
    Допаѓања:
    5.893
    Сакам да кажам...

СДК минусните температури ги поминав и ништо не ми беше, а еве сега кога се потстопли јас морам да се дружам со палома, септолете, она за во нос што има мирис на ментол, овошје и тн.
    Ахх знам дека се ќе ми помине со еден испиен парацетамол, но не. Не можам да пијам.
    Важно нека ме дрма настинкава до утре, а веќе задутре мора да си отиде.
    Омалаксана сум, главата мислам дека во секој момент ќе ми се откачи и грлото ме заболува и бледа сум со црвен нос. Личам на Були Були. :)

И ај да ве поздравам на крај со песнуле едно.
    http://www.youtube.com/watch?v=VAtJmzfaXoA

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  14. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Цела недела ми е во трчање...постојано само се шетам со книгите и ги менувам собите па кога ќе се изморам си легнувам и одам да полагам. :) Испитите баш ми одеа од рака уште таа пуста биофизика ми остана, ама ќе ја средам јас и неа. ]:)

Временцето ме тера постојано да се смејам и вицови да кажувам. Убаво ми е , разиграна сум како пеперутка. Само едно нешто ми фали , а тоа е држењето за рака со моето мајмунче.Ама ќе биде и тоа. :inlove:

И уште нешто сакам да кажам односно сакам да и кажам на Кенди дека ќе ја дочека мојата анализа после петок . Кенди комшивко моја , немам време затоа не сум ја напишала. Ќе ја добиеш наскоро. :*

Бидете ми поздравени , ве гушкам сите . :hug: :hug:

15. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Сакам да кажам...

... дека си го сменив потписот,омилената моја фраза од вампирската сага... :)
    Што е и точно. Најлесно е да се убиеш,да бегаш од проблемите,чим малку ти згусни и спрсни му ја...
    Потешкиот дел е во тоа да останеш и да се бориш,да не потклекнеш,да останеш свој,да не те скрши недовербата и љубомората на другите.

Тешко е да леташ меѓу орлите,кога си опкружен со кокошки,мисири,whatever...

...а Мистериозна,сепак ќе продолжи мистериозно да се смешка...Сеуште не се родил оној кој ќе ми ја украде насмевката од моево лице.

... :)

На pink4ever му/ѝ се допаѓа ова.
  16. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.235
    Сакам да кажам...

Среќна , среќна , среќна!!!!!! Без ниту една посебна причина. Тој во последнава недела ми повторува колку сум му убава и ме крева, ме радува. Го љубам :inlove: Можеби и сончевово време влијае позитивно на мене, само сонце нека има. Кокичињата веќе се појавиле, колку се само убави, нежни кревки, па кога ќе размислам и не се толку кревки, треба да бидеш силен и упорен за да излезен од студот и под снегот. Мили мои имајте убава вечер :*

На LivingGlam и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  17. Sanji4ka21

Sanji4ka21 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2010
    Пораки:
    428
    Допаѓања:
    88
    Сакам да кажам...

СДК дека имам ужасна главоболка.Пиев и парацетамол и ц витамин и бедоксин но ништо не помага. :(

18. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    Сакам да кажам...

сдк In the book of life, the answers aren't in the back (Charlie Brown) :bow:
    пресреќна сум, а не знам зошто :?: ако.. подобро отколку да бидам тажна :!:
    сдк си купив нови чизми тарарарам :P

19. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

СДК ...има една личност која е толку фејк што не знам како сама се трпи...
    Дали воопшто знае која е? Не е ништо повеќе од еден обичен колаж, копирани туѓи ликови, вкусови, зборови и ставови... Жално...
    Копијата, сепак секогаш ќе биде плитка,површна и бледа. Никогаш нема да биде ништо повеќе од тоа... Слободно може да продолжи да се кити со моите зборови и доблести... Ја вежба својата глума.

Иако...
    In these shoes? I doubt you'd survive.

20. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека одамна не сум имала волку исполнет ден. :)

Можнава добивкава од ливчево ме изненади, гарант имам нешто утнато во пишување :rofl: , ама сега ми паѓаат очите така да дефинитивно не можам да ја најдам грешкава. :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.