Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Некако ми се причини дека иронично го кажуваш оти на чет баш за ова пишувавме па исто ко да ме беше цитирала али океј е :D ;) :*

2. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

When we continuously try to change our lives
    and those of others, we are in the ego
    When we surrender to our Higher Self, we realize that
    everything happens in the Perfection, without expectations...

На Bokicka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    724
    Допаѓања:
    932
    Сакам да кажам...

Сакам да одам на факултет. Досадно ми е дома. Сакам да си ги видам колешките и омилениот ми, најпаметен, премудар, професор. :D Ете така една носталгија ме фати,што мислев нема да ми се случи никогаш. А заборавив, и сакам да имам барем еден паметен разговор со една колешка која си ја сметам за сестра, оти ова другаркиве ме изморија, само за површни работи разговараме. |(

4. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам...
    (нече више лола плесат полугола) ал зато ---> Хоче опет Гоу плесат полугола! :rofl:
    Не се чудете што пишав опет (повторно) зашто имам играно :$ :lol: не сега буквално гола, ама ова нашиве фустанчиња ака крпчиња всушност те прават полугола :wasntme:

Ми треба ваква комбинација
    подиум, топка што светка, јаки хип хоп звуци и 1,2,3 чаши водка :dance: :music: :d:

Денес така седејќи на пауза си зјапав во сликите во просторијата, некои уметнички дела изгледа беа, што би рекле шкртаници....и нели сега финтава е апстрактно дело е нацртано, погоди што сакал да каже авторот :lol: Верувале или не, мене сите ми наликуваа на чаши или флаши со алкохол :$ срам - несрам ете така да ви кажам....очајно ми треба забава :tmi:

5. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.194
    Сакам да кажам...

СДК Рејнбоу ме изнасмеа,тешка артилерија, јас така порано водев војна со бубачки :bug: :D сега ги нема, на раат сум си,сега со други се занимавам, со пајаци,ич не ги сакам :worried: од такт ме вадат кога ќе забележам некој од нив :D

6. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Ми оди овоа биофизиката на живци !!! :puke:
    Не е до мене што не ја разбирам , до неа е што не разбира дека ми е одвратна !
    Ни пијам , ни пушам , не правам лоши работи :D така да дедо Боже помогни ми утре . :angel: :angel:

Имајте убава вечер, јас не можам многу да ве дружам и ептен ми е криво ! ]:)

7. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

Поздрав до сите машки. :D

И да, добра ноќ Феминкички, зошто мојата неможе да биде добра. :sweat:

На Theodora, julie77, OzzyAngel и 2 други им се допаѓа ова.
  8. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Сакам да кажам...

Ах бре RainBow ме изнасмеа (во овие доцни часови) :D :D :D Ќе разбудам некој по дома! :D Најтрагично е што се утепав од смеење, а уствари јас сум иста кога се бубачки во прашање... Исто така ги тепам, и тоа со еден тон страв во мене да не ми летне накај мене, и исто се кријам позади врати! :D :rofl: :rofl:

9. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Аааааа, мислите ми пеаааат ]:)
    И тоа ми се врте песната ,,Жал за Деспина,, :rofl: :rofl:
    Аоооч |(
    Ме нервира, ме поткрева.... :swear: :D

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Сакам да кажам...

Понекогаш сум си премногу дури и за себе. Туку ќе изреагирам или постапам онака како што и самиот воопшто не сум очекувал... Или, како што една драга личност ми има во Х наврати кажано...
    „Од тебе ништо не ме чуди.“
    Ни мене ништо не ме чуди од мене... Или сепак да?

11. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Сакам да кажам...

Феминки, скоро 7 е.
    Хипи ќе патува за брзо, прво на факс, потоа кучи :D
    Бидете ми поздравени и умни и да не се карате :!:
    Имајте убав викенд :*

12. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.627
    Сакам да кажам...

хипи бе немој да ми кажеш дека цела вечер не спиеше :o :o

13. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Сакам да кажам...

Арно јас што не сум на факс денес. Пак вампирам цела ноќ. Не сум била на фемина 3-4 дена :$ па морав да прелистам што се случувало. Убав ден на вас феминки, а добра ноќ мене :*

14. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

СДК дека си ја стрештив онака безрамно Closer утрово... Од Партизански Одреди се изгужвав до Центар за да си стигнам на работа...Така кловновски упаднав во зградава и се стуткав со поспаните фаци пред лифт...Како на спид. Од шеска до шеска. Па дојдов, смучкав по едно топло нескафе за мојата преубава и презабавна колешка и се уклучив да ве мириснам дали мирисате петочки и онака развриштено! Во петок не се дозволува ништо освен штикли, ништо освен насмевка и ништо освен добра музика.
    Свртете ги задничињата за тие што ќе се обидат да ве изнервираат. Која дрскост. Петок е.
    Се што не чини, ставете го на МЈУТ! Ниеден шеф, ниеден дечко, ниедна глупача, ниеден професор, ниеден тендер, ниеден колега, ничија фрустрација, ничиј комплекс, НИКОЈ И НИШТО не смее да ја сруши магијата на Петок.....
    Пуштете Vaya Con Dios и дишете низ сите сетила....

Патем, какво кафе сум направила, заедно со Butterscotch drops бонбочиња..мх! Лезет....
    Girls don't cry for Louie
    He wouldn't waste a tear on you
    When you walk the streets for Louie
    You ain't walking down no avenue

На Strumfeta93, LivingGlam, cecilia и 4 други им се допаѓа ова.
  15. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

Добар јутар. Ви текнува на Ало ало? Е многу си го сакав тој сериски, особено онаа агентката со силен француски акцент која секогаш им велеше - лиЗен ту ми веРи кеРфули, ај ем гоинг ту сеј зис онли уанс! (во живо кажано од моја уста звучи боље ;) )

Да имаше фемина врата, би ја отворила мислиш Америте втор пат фрлаат атомска бомба и би ве поздравила на истиот начин.
    Само што, не знам што јас сакам ту сеј онли уанс

Во хороскоп ми велат Не дозволувајте вашите шеги и остроумни коментари да останат во кругот на семејството. Излезете и распространете ја вашата „заразна“ насмевка. а мене пустото од сабајле толку ми се спие, нит шеги нит бутур.
    Да бев поодморена сепак ќе се смеев за една работа - од кај најде оваа песна од сабајле да ми се уврти во глава?! А всушност не ни знам кој беше изведувачот?! Феминки хелп!
    Полиција тренира строгочу!
    Да не буде све каааако ја ХО - ЧУ! Опса опса са!
    :^)

И секако - најбајадерест петок ви посакувам без вакви песни во глава ;)

На Strumfeta93, LivingGlam, Mygirl и 6 други им се допаѓа ова.
  16. bleff

bleff Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    19
    Сакам да кажам...

СКД најмногу сакам да си одам дома.... ајде да избегам веќе од овој хаос макар на 2 дена :(

17. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

СДК, сакам да се исфалам, сакам на цел глас да се издерам.... БЕБЕЕЕЕЕЕЕ ТЕ САКААААААААААААМ и едвај те чекам да ми излезеш (секако НИКАКО пред време )...
    Вчера бевме во Систина, го видовме малово едвај, се криеше со рацете... И ви прати едно чао на сите овде. И плус си ја покажа машкоста (е тоа не го криеше) и ни дозволи да го сликаме такво :D
    Ах за неколку години, ќе сака да ја скине сликата :lol:
    Да си ми здраво и убаво да растиш мало мое, те сакаме сите :inlove:

Еве чао за вас од него :$
    едит:како да ги ставам сликиве во спојлер???

П.С. Средено ;)

Прикачени фајлови:

• relax.jpg
      relax.jpg
      Големина на фајлот:
      67,5 KB
      Прегледи:
      239
    • The big P.jpg
      The big P.jpg
      Големина на фајлот:
      65,8 KB
      Прегледи:
      239
    • ciaoo.jpg
      ciaoo.jpg
      Големина на фајлот:
      62,4 KB
      Прегледи:
      239
    На karak, karina8, marama и 28 други им се допаѓа ова.
  18. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Петочки стандард се успав, дали намерно или ненамерно, и не отидов на досадните предавања што цицаат живот.
    Петочки, прво седнувам на Фемина да ме развеселат онака сабајлечки вашите позитивни постови.
    Петочки мама Блонд ме разнежни толку многу, што мислам дека солзичка ми потече.
    И сега ќе пијам петочко утринско кафе со милче, а потоа ќе направам дооолга петочка прошетка низ градов и ќе пијам кафе на клупа, со цвикерите на очи. 8)

Имајте убав петок!!!

На Strumfeta93, FBI, blond и 2 други им се допаѓа ова.
  19. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

СДК ......срамота :$ ! Во 6.30 дома да се враќаш- работава мафни им на комшиите кога се будат за на работа и прави се фенси домаќинка која станала во 6 за да оди во продавница, со штикли, шминка и све остало цццц :rofl: (морееее ќе си го пуштат трачот)
    И еве ме! Така “квалитетно“ наспана, пресреќна што немам предавања во петок, се развлекувам по дома и се чудам која од другарките да ја будам денес (која би се дерела најмалку) .....а така ни беше интересно вчера- има за што да се збори :talk:
    Гледам дека форумчево е раздвижено, убави мислења, пред се позитивни.......бидете ми такви цел ден (ма цел живот) среќни, заљубени, паметни и позитивни. Другите убавини сами ќе се залепат како магнет за вас :* !!!
    Имајте убав ден феминки, ве сака вашата весела и зборлива ФБИ :inlove:

На Strumfeta93, LivingGlam, elenna89 и 3 други им се допаѓа ова.
  20. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.290
    Сакам да кажам...

Ме прифатија будалите.
    Станувам сабајле оп на орбитрејк ко луда вежбам 10 минути, спремање и на работа :D
    Ама ме подрасони бе вежбањето, па си се дотерав и кафенце со колеги и сите ме испофалија свежо сум изгледала и многу модерно облечена (иначе сакото ново :))
    a со тоа се потврдува точноста на фемина хороскопот:
    ,,Денес експериментирајте со облеката. Покажете малку повеќе стил и оригиналност."

Сега си работам во одлична петочна атмосфера, пазете се да не ве тужам :D
    После ќе си шетнам малку, сакам сааааат!!! Да тоа ми текна вчера, сакам саат со парите од дедо, неќам сваровски накит!!!
    Е така и вечер ќе гледам Ултимејт Сарвајверт со љубовта. Се надевам само овој пат откако ќе заспијам нема да гледам змии како минатата недела :lol:

Аааах да и да се пофалам бе почнав да го правам магистерскиот труд :wasntme:

На marama, teddybear, Ema.Sk и 3 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.