1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. SweetCandy

SweetCandy Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    20
    Сакам да кажам...

СДК ме полуде баба ми,дојде пушти вести и збори овој вака,оној онака,види Кенди,пцуе...Уффф замара бе луѓе :worried: :(

2. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Сакам да кажам...

Дефинитивно петочнава вечер ќе си ја отседам дома. Не дека немам 1-2 опции за излегување, туку затоа што знам дека веќе околу полноќ ќе се осеќам како кревет да не сум видел, „благодарение“ на мојава најтвокер шема, седење буден до ниедно време... И на секои 10-ина дена доаѓа денот кога се осеќам вака, и кога не би мрднал од собава, па и земјотрес да ми ја сруши... Токму затоа и ќе го поминам денскиот период во шеткарање, и зашто е убаво времето, и за уште толку вечер да му се намерачам на креветот. Ајт, уживајте во денов, и убаво започнете го викенд-периодот.

3. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.195
    Сакам да кажам...

СДК дека моментално посреќен жител на планетава земја од мене - нема! "Најтешкиот" испит го зедов со највисока оценка, кога си го прочитав името ми идеше гола да се слечам и да трчам по ходниците од факултетот :lol: :lol:

И така еве сега дома организирам мини журка, и изигравам DJ на батерии, тешко на комшииве, ама не ги жалам, кога тие ме труеја со џаволско желание и нивните други "активности" не се жалав, сега нека ме слушаат мене :devil: :devil: .

Да живее хип хопот, секој хип хопер, секој текстописец на таквите песни, и секој продуцент. :bow: :bow:. Да го допишам постов и ќе фатам да ѕенѕам на ритамов од песничињава, нека гледаат комшииве низ прозорец многу ми е гајле. Па не е секој ден вака убав бе :D :D

Моментално сите ги сакам, дури и на една баба што ме чмае секое сабајле, и што ми испраќа поглед под котангес од 60 степени, од кој добиваш морници по телото, фино лепо ја испоздравив денеска и посакав многу среќа во животот, здравје и бериќет небаре Нова година и честитам.

Морам од расположениево и вас да ви пренесам со песничињава

http://www.youtube.com/watch?v=BGICU6gKpRo
    По убава песна за тресење на газ нема дефинитивно!

http://www.youtube.com/watch?v=FWOsbGP5Ox4
    Риспекат, бре риспекат!

DJ Sparks за фреквенцијата на Фемина радио. Stay tuned!

На x.Daisy.x, teddybear, mysterious и 11 други им се допаѓа ова.
  4. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.673
    Сакам да кажам...

Сакам да и кажам браво на Спаркс што го положила најтешкиот испит. Не се ни сомневавме ние во нејзините способности ;) . И да и посакам сите други испити со највисоки оцени да ги зема :* .

На sesilija и Sparks им се допаѓа ова.
  5. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    На Sparks му/ѝ се допаѓа ова.
  6. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.290
    Допаѓања:
    57.253
    Сакам да кажам...

Е многу го сакам форумов кога е напукан со позитивност.
    Блонд малото го :hug: :hug: :hug: . И јас се разнежнив.
    Спаркс браво браво :clap:

Пирамитке :rofl: :rofl: :rofl:
    Ало Ало рокс, ми даде мотив да ги гледам најсмешните сцени на Јутјуб, и ми даде работа за денес :rofl:

На Phyramide и Sparks им се допаѓа ова.
  7. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    Сакам да кажам...

сдк одкако го прочитав постото на BLOND се наежив, лелел па кое е тоа прекрасно чувство, цоцко мал, мамичка си го сака најмногу на цел свет, лелел солзи ќе ми претечат од радост. ви посакувам се се најдобро!!!

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  8. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.654
    Сакам да кажам...

Уфф ... Колку ли работи има што јас сакам да ги кажам денес... Прекрасно спиев и зошто ли се разбудив ненаспана, па вчера рано легнав али ќе помине. Среќна сум што еве веќе помина цела официјална година со моето најсакано :inlove: :inlove: :inlove: Среќна сум што ми го разубавува секое утро со неговиот поспан поглед, и што често ме буди сакајки да ме гушне. Колку убав ден ... Ахх навидум ист како претходниот но за мене не е така за мене е најубав...

Поздрави до Блонд и малото и едно големо благодарам што направија да се разнежнам уште толку, колку убав пост :clap:

9. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.094
  10. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

леле хороскопов мој вришти! кои мигови ми ги дава животов убави не знам ни јас... одамна поминаа... ај ќе видиме!

11. M.laDy

M.laDy Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    905
    Допаѓања:
    798
    Сакам да кажам...

Влага денес татко ми во собата кај што спијам ми ја пушта сијалицата (а тоа најмногу го мразам :envy: ) и ми вика станувај Груевски ќе идел на свеченото пуштање на зградата преку улица. Јас онаква поспана му викам ми е гајле остај ме да си спијам. Е после неколку минуѕки се подзамислив и си викам Еј премиеров иде во мојов град преку улица, каде можам да го видам преку тераса и да го слушнам неговото меко W :lol: па и да го сакам или не мислам не се пропушта ваква шанса да се види преку тераса Премиерот на Р.М. со оглед на градчево кај што живеам :D
    И онаква поспана станувам ја облеков дуксерката да не бидам по пижами ги ставив наочарите бидејќи ништо не гледам надалеку без нив и се спремив да излезам на тераса.
    Излагам јас и се сепнав кога видов колку луѓе :o пола град се собрал да си го види премиерот кој го чекаа 1 саат а пред доа го донесле со хеликоптер. Па нема лабаво не ќе се мачи по кривинине да иде од Скопје 2 и пол саати кога може да речам за пола саат да стигне :) Така си го слушнав неговото W во живо. :D

Мораше на мојот дијалект да пишувам за да убаво да си ја објаснам ситуацијава :lol:

На irenna му/ѝ се допаѓа ова.
  12. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Сакам да кажам...

Аман до таму ли стигна, да го викнам свечено да ми го пушти новото WC, реновирано е, и јас сум инвеститор :D

На julie77 и Phyramide им се допаѓа ова.
  13. M.laDy

M.laDy Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    905
    Допаѓања:
    798
    Сакам да кажам...

:D Па зградава е за социјални случаи а се граделе такви низ Македонијава кој биле финансирани од Владава. Така барем слушнав прееска :)

14. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Сакам да кажам...

Ахам, а јас имам другарка мажена за пријател на овие " владетеливе" , работат со мажот и двајцата и добија два ( не еден туку два ) стана од тие социјалните , а бе греота ... уф колку се нервирам на вакви работи. :@

И СДК не ми е денес денот, ако се закарам на форумов опростете ми :tmi:

15. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    Сакам да кажам...

Јас па мислев дека се зафркаваат. Сите тоа го коментираа, како беа возбудени.. :rofl:
    Баш жалам што не бев таму, лејди, барем ќе се посмеев ако не ништо друго :D

Иначе јас сдк, се нервирам. 15 минути пробувам да го пратам постов и стално ми вика дека има преемногу смајлиња.. Се надевам дека во поскоро време ќе се овозможи да може да има повеќе од 10 смајлиња во текст.. :!:

16. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Сакам да кажам...

СДК дека ако не претходните, овој ден ми е супер.
    Вадењето на лична карта ми го презакажале од јуни во 16ти овој месец, среда. Woohoo, се осеќам некако возрасно хаха :)
    Исто така, да се пофалам дека кученцето скитник што ни го донесе еден пријател на татко ми, да го почуваме дур да оздрави, е подобро. Душичка таа, некои девојчиња во Карпош ја нашле неа и брат и изгледа, болни на некоја улица, им паднало жал па ги ставиле во некоја кутија и им дале да јадат. За жал, ова другото куче починало ноќта од студ. Пријтелов на татко ми, кој е инаку голем кучкар(како и ние) па некако разбрал за работава, ја земал кучкава, ја однел на ветеринар и давале инфузија, ама немал каде да ја остави на топло. И така завчера на полноќ дојде и ја донесе. Каква е само мила, мирна и убава. Кутрата се тресеше од студ и од страв не мрдаше некој пола саат, освен што се тресеше.
    И сега, после два дена, мислам дека закрепнува, до сега ја шетав низ двор.
    Аххх, колку би сакала и неа да ја зачуваме, ама што не иде, не иде. И така веќе имаме три животни дома(две кучиња и татко ми).
    Ама, ако, мило ми е што знам дека барем и го спасивме животот :)

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

Иренаааа, :D :D Можеби не си расположена или не ти е баш денот, ама да ти кажам мене ме насмеа и орасположи ептен со ова :D

Е, онака во стилот на фејсбук, ако воопшто некого го интересира, сега веќе милиција не тренира строгочу кај мене, него ми се сврте друга песна...ама којзнае и таа од кого беше?!
    Ти си моја чоколада, ја сам твоја мармаладаааа...ја бих те љубиооооо!
    Вака идеше текстот? Не знам, овие 3 - 4 зборчиња ми се повторуваат, чоколада, мармалада, ја, бих, те, љубио.

Епа ја вас љубљу феминки, ојдов да го љубам малку и петоков :emo:

18. M.laDy

M.laDy Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    905
    Допаѓања:
    798
    Сакам да кажам...

Па нормално возбудени кога во нашиов град политичар иде само за време на кампањи :D

19. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Сакам да кажам...

СДК дека толку многу не ми се учи што е нешто немогуче

20. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Сакам да кажам...

Многу ми е мило за Спаркс :rofl: Сигурна сум дека и сите наредни испити ќе ги положи со највисока оцена :)
    И јас нели се пожалив за тоа дека не знам ништо албански АМА :!: Го поминав првиот степен со не баш малку бодови 8) И го почнав и вториот степен :) Горда сум на себе :)
    Инаку во школо сум и едвај чекам да ѕвони и да одам да јадам |(

На Sparks му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.