Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк дека цела недела не сум ве читкала :o :( сакам да прочитам се што сум пропуштила ах ова школо душичката ни ја мачи...
    Очињава ми се затвараат но читнав нешто гледам арнички сте така да не морам да ве мислам,ќе може утре да ве читам нема што да се секирам ;)
    Убава вечер феминчиња слатки :*
    А и СДК дека имам потреба од неограничена количина на алкохол и гласна музика,зачадени простории и многу народ...да можам да се опуштам и играм да излезе се што има вишок во мене...Имам чувство дека имам вишок на енергија и тоа позитивна

2. marama

marama Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК преубав ден. Си станав рано утрово, си сварив кафенце и си се спремив за на факс. Си одам таму пред студентски прашања и јеаааааа нема многу луѓе на редот. И така си влегов гледам Јуле ни ја смениле, Блаже ни го вратиле. Се загрижив зошто не се нашминкав паѓа тој на тоа :D и така стигнав на ред, му се насмеав два, три пати, му трепнав онака шмизлички и средив работа. Нит ме праша за потписите, нит ми рече нешто. Потоа цел ден го посветив на љубениот мој. Ме прашуваше од околку што подарок би сакала и на крај ми вели- Марамче ај еве ти парички, сакам да ти подарам нешто, да си знаеш не е за Валентајн ама не знам што , па купи си сама. :D Не за друго знае чевли дека сакам , па нема како да ме изненади со нив :D Утре одам по чевли.
    Така драги мои со кафенце да видам што сум пропуштила денес.
    Имајте убава вечер :)

OzzyAngel likes this.
  3. teddybear

teddybear Популарен член

Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека сите сакате журка пиење и се така слично ... А јас пак сосем обратно сакам 5 дена да се тргнам од тука и да немам ништо до мене ни околу мене. Ни кола ни тв ни телефони буквално ништо.
    Можеби би си го земала телето со мене под услов да вети дека ке биде мирен.
    Сеедно невозможно е ... Економска криза не тепа двајцата :D

4. happygirl

happygirl Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК ме немаше цела недела, ама оправдано :) Полагав, си добив уште една 10ка, а од два испита чекам резултати. Се надевам добри ќе се. Ми остана уште еден во понеделник и толку за овој семестар.
    Супер ми помина неделава, цело време со дечко ми шетавме, излегувавме, се дружевме со колеги. Не се чувствуваше напнатоста и нервозата заради испитите, дали заради убавото време :)
    Ми фали златцето мое, а само неколку часа како си отиде во неговиот град. Ајде, два дена брзо ќе минат.. Ама за летото не сакам ни да размислувам :worried:

5. rossonerka

rossonerka Популарен член

Сакам да кажам...

Си докажав дека имам вкус 8)
    Одам да барам саат и во Божиновски гледам еден преубав ...

... и викам хммм ај да прашам цена
    И додека ја чекај продавачката гледам со ситни букви до саатот 95 000 ден.
    Јас у несвест :rofl:
    Требаше порано да прочитам дека е од колекција gold and luxury :$

Dafnee likes this.
  6. Offspring

Offspring Форумски идол

7. julie77

julie77 Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК..... |( ..... :x

8. Lucky88

Lucky88 Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека мнооогггууу сум изморена...денес се изнашетав добро низ град, потрошив пари на нешта што кога ги гледам сега, знам дека совршено би можела и без нив, но ете...глава ме боли, а бре ми пука, кафе ме мрзи да напраам, па гледам дали ке му текне на некој дома да свари кафе, па и на мене едно...а и ми недостига будалчето мое, па да заспијам во неговата топла прегратка...ау умревме од романтика...

9. baguf4e

baguf4e Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека имам потреба од алкохол,малку да ме зашемети па да денсам на подиум и да се забавувам без да мислам на ништо.И ми е потребно женско и весело друштво,добро музиче и нишање на колковите.И богами вечер одам во бољи живот.Кој е за? 8)

TheCandy880 likes this.
  10. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Сакам да кажам...

I could stick around and get along with you, hello! It doesn't really mean that I'm into you, hello! :dance:

11. BlueEye

BlueEye Истакнат член

Сакам да кажам...

сдк сите планој за овај прекрасно испланиран викенд ми пропаднаја се ми падна во вода почнав да се гушам од непослушноста на народот и барање кривица во други и погрешни личности

12. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк...ЈАС постирам песна на фб со дел од текстот што ме потсетува на него...по 10 мин. гледам
    ТОЈ постира статус на фб,проста реченица Молчењето е злато. ..
    И Кенди веднаш се става во мисли,а да не забележал дека постојано постирам песнички и статуси во врска со него(а не му го спомнувам именцето)ако приметил воопшто дека постирам нешто на фб,а да не мисли дека сум досадна....а детево воопшто дали се секава дека можеби оставил траг во мене и на мене :(
    ГО МРАЗАМ ФБ-от,мразам тоа што не е од мојот град, мразам што трчкаат по него,мразам што сум срамежлива и место скришно со шифри да си искажувам дека ми значи наместо да му пишам на чат или во инбокс абе мразам што сум такво,смотанко :|

13. blond

blond Популарен член

Сакам да кажам...

СДК лошо е кога не добиваш поддршка од мајка ти во борба со свекрва ти! Овие :!: турските серии имаат лошо влијание понекогаш.

14. Marley

Marley Популарен член

Сакам да кажам...

....СДК...оваа Трендафилка,..многу ме нервира...
    ....се што ќе каже...во право е... |(
    ....па и оваЈа Дафни,..иста као неа...

sesilija and LivingGlam like this.
  15. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Сакам да кажам...

Блонд, јас мислам дека ќе бидеш благодарна кога свекрва ти ќе биде тука да ти помогне со бебето. Искуството живот значи :) Знаеш ли која разлика е сама да чуваш бебе и да имаш некој искусен што може да те насочи, да ти помогне во некои панични моменти кога нема да знаеш што да правиш? Мислам дека тогаш нема толку да ти смета нејзиното мешање ;)

Offspring likes this.
  16. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

femina90 likes this.
  17. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Сакам да кажам...

СДК...

Во нашата душа постојат работи за кои не знаеме колку ни значат. Или, ако и живееме без нив,тоа е затоа што од ден во ден се трудиме, во страв од неуспех или страдање, да ги присвоиме.

И...

Љубовта,тоа е право што му го даваме на друг за да не мачи!

Тоа е се за денеска народе. :l:

k.i.t.t.y and Gordana10 like this.
  18. blond

blond Популарен член

Сакам да кажам...

Не е така се едноставно и не може да се премине преку се! Колку повеќе си траам, толку повеќе полудува женава со нејзините детски испади. А за мешање на бабите во растењето бебе, ќе ти пишам ЛП.

19. broken099

broken099 Истакнат член

Сакам да кажам...

Сдк одам да тејкнам брејк во Куманово едно 3 дена, малку со луѓе да се видам доста ми од овие урлаци дома. Со право и рекле дека има многу луѓе на планетата Земја, но мал број од нив се вистински луѓе. Како и да беше, не ми до филозофирање. Превозбудена сум. ТОЈ ќе ме полуде.. :lol: Али тоа ти е.

И така, одам да си нанам, па утре да имам сила да го дружам Балашевич.( ова излезе многу се фалам, ама не сум таква :lol: ) :wasntme:

:hai: и додека ме нема помалку кавги со свекрви, со домашните, со жените, мажите, дечковците, идиотите од улица.. ЉУБОВ НИ ТРЕБА ЛУЃЕ, ЉУБОВ, ама кој ќе свати. :nod:

20. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Сакам да кажам...

... најубаво потрошените 250 ден. во мојот живот драги луѓе!
    Венко Серафимов и Светле од South Park + пријателите = :clap:
    Премногу кратко беше времето, срцето ми се стегна колку маково зрно на Бела од Ристо Самарџиев, мислев дека ќе заплакам на Скопје, Сарај, Матка и обратно од Џамбазов, а оваа ја потпевнував во wc-то во мексиканскиот ресторан,
    http://www.youtube.com/watch?v=NNHpuel- ... re=related
    после концертот, каде си ја почестив душичката со текила и маргарита, Олааааааа Мехико, џо сој
    Трендафилка (со меко Л), комо естас? :D

И така, понекоја ситна кавга, онака, скроз без врска, колку да сфатам - тоа е она што го прават паровите кога немаат СЕКС! :devil:
    И така сега јас ќе си гледам Никита, и си помислувам на Ливинг Глам, :hai: , а додека ја свиреа и пееја Високи штикли и црни чорапи си помислив на Неса :hai: , а утре се надевам ќе ја запознаам долгоочекуваната Феминка која сакаат да ја запознаат скоро сите на форумов... :hai:

LivingGlam, mims-89, Mistery and 2 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.