Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Maat

Maat Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2011
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    13
    Сакам да кажам...

Го обожавам мирисот на парите :inlove:
    Посебно на оние тазе печатени кога ќе ми вратат кусур во продавница 8) :devil:

Односно - не е убаво да лажам - доларите најубаво ми мирисаат :rofl: :rofl:

2. Mracna

Mracna Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    127
    Сакам да кажам...

Доста ми е од лицемерна другарака. Јас за неа правев се, а таа така ми врати.
    Кога и бев потребна секога јас тука бев, а таа за мене никогаш. Зар во овие 12 години уште не ја научив каква е ,или се тешев дека не е така.Кога сите ја критикуваа јас ја бранев. Ахх бе кај ми беа очите. Зошто на сите му попутштам, за сите ми е грев. Ама готово овој пат ги премина сите граници . Не сакам поќе ни да ја видам. Me нервира сега што на една другарка и се пика :@ идиоткааааа

3. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.410
    Сакам да кажам...

СДК дека има глуп народ, тоа одамна го заклучивме, ама ужасно ме нервираат оние кои се сметаат за најпаметни и се возвишиле до крајност, а се крајно глупави, прости и ограничени.

На Eli-sweety и julie77 им се допаѓа ова.
  4. k.i.t.t.y

k.i.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    74
    Сакам да кажам...

СДК жал ми е :(

5. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Сакам да кажам...

... дека се’ е ненормално и ојдено по ѓаволите, ама на чуден начин, така треба да е.
    Веќе, ништо не разбирам.
    Скопје си го присвојувам, како личен љубовник, херој, детектив на моите лаги, сонувач на моето лице и лош момак што после секс, ме гори со цигара.
    Оти и него го боли, што ме има и кога ме нема.
    Урбани легенди, коваме...

Од 4ипол до 5ипол - бла бла бла, до неверојатноста и назад. Воздивнувањето не ме прави помалку блесава.
    Колку љубов фали на планетава, тоа чудо едно.
    А можеби и се две, во тоа е проблемот. :angel:

На senza.parole, FBI и Ema.Sk им се допаѓа ова.
  6. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
    Сакам да кажам...

СДК дека нема крај за овој ПМС...абе ајде ко на 2 недели да ми иде :doh: Толку убава недела а викендов крш, место шлагот да е најсладок ја сум мртва уморна и без волја :devil:
    I Hate you!! |(

7. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Сакам да кажам...

Колку би била посреќна кога не би ги анализирала работите од секоја можна гледна точка?
    Или не ? Би била празна..и обична.
    Океј,едно е сигурно..ова полека ме води до лудило.
    Глупава (но вистината) филозофија..никогаш не го цениме тоа што го имаме..
    And the scientist still can’t explain the pyramids, huh..
    Секој ден се трудам да обавам еден разговор сама со себе..ама немам мир ;( и неможам да се сконцентрирам сама на себе.
    A,стварно..потребно ми е.
    Во моментов ми е изгубена секоја смисла,секоја поента.
    Ми фали пролет,иако деновиве беше сончево..мене ми фали пролет,доцна пролет :inlove: :f:
    Сега планирам да пуштам Eминем,Демиан Mарли во комбинација со NAS,да си го направам најубавото нескафе на цел свет и да поразговарам сама со себе.
    Секој има потреба да слушни нешто паметно,нели ? ;)
    Имајте пријатна сабота!!!

:* :ninja:

На senza.parole и TheKiketoo им се допаѓа ова.
  8. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

:clap: за делов Шилеа, многу ме погоди... :tmi:
    Аууу каков микс од емоции денеска, не знам што ми е....чувствувам некој немир, во исто време среќа....се чувствувам виновно за своите постапки, но веќе ми е преку глава да бидам добрата девојка :@
    Имам потреба од умерена количина на алкохол и дообра музика (плеј-листата на Пирамитка) кога сето тоа би се зачинило со чоколадо и би ги елиминирала сите непоканети мисли во мојата глава- вечерта би била совршена :inlove: Но јас сум човек кој проклето многу размислува и се двоуми, дури и за најпросто нешто :devil:
    И не знам зашто толку ме боли за другите, кога повеќе би требало да ме боли за самата себе......Ахх има денови во кои сакам главата да ми биде празна, да бидам најголемата глупача која не размислува за ништо :!:

9. Eli-sweety

Eli-sweety Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    15
    Сакам да кажам...

што да кажам се тоа па тоа :/

10. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    Сакам да кажам...

СДК т.е. да ве известам дека сум тука некаде и иако не пишувам многу, редовно ве читкам...
    тоа е себична сум и мислите си ги чувам само за себе...

11. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК ова беше глупав ден. А сега кравата ќе ми даде чоколадно млеко. Јес.

12. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Сакам да кажам...

СДК дека ужасно многу ми требаат...guess what... ПАРИ!
    Не знам за што попрво да штедам. Дали за Пол Ван Дајк, дали за годишнина и матура на дечко ми, дали за штедна книшка, дали за одмор. Многу сум скромна, знам. Годишнината и матурата ни се еден ден разлика, и двете заедно ке ме коштаат околу 4500 денари. За одмор да не збориме. Сакам да идам на еден одмор со дечко ми, па кога ќе се вратам со другачка ми. И за двата сакам да имам БАРЕМ по 10000. Ќе треба да ограбам некоја банка изгледа :@

13. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.194
    Сакам да кажам...

СДК не вреди да си добар... :(

СДК интересни се децава,се знаат, братучедка ми мала,ама се знае :D за компјутери ја бива,мајстор,приклучување на интернет и такви работи, а да не зборам за мобилни,како внук ми, мал па уште со мобилниот на татко му,се шета и се прави важен :D срцки :inlove: па и колку се полни со енергија, палави, чудесија,хиперактивни. Како братучетка ми,уште од сабајле лумпува, јас уште не расонета, таа се равикала: Горданкееее :D ,пее некои песни,па низ град со неа,циркус е целата :D па ме гњави, гушка,па кога ме гушна,па баш ме фати кај увово,кога ме здоболе уште толку,како што ме болеше :worried: и ми вика: Како Елу си онаа од Време на дождови, па кај и текна на тоа |( :D откачено мало човече хиперактивно, душички,ги обожавам :inlove:

На bittersweet му/ѝ се допаѓа ова.
  14. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
    Сакам да кажам...

Сдк....дека уживам во вакви моменти,јас сама дома гласна музика и мислите на пасење ;)
    А ми се прават многу работи...
    МИ СЕ ИЗЛЕГУВА
    МИ СЕ ОСТАНУВА ДОМА
    МИ СЕ ЧИТА НЕКОЈА ДОБРА КНИГА
    МИ СЕ ШЕТА

МИ СЕ прават многу работи а пусто ваше КЕНДИ не може да се одлуче :tmi: :lol:

15. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Мамурен ден... :worried: ама битно добро искористен ама и паричникот ми е испразнет.
    Вечерва не излегувам , немам енергија ама нема лошо да ми дојде ќе си правиме валкани муабети со мајмунчето. :$ :angel:

Сите што ќе излегувате убаво да си поминете , а оние што нема да излегуваат исто така ептен убаво да си поминат!!

16. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    Сакам да кажам...

сдк прекрасна интуиција ме води да размислувам за тебе,за неа,за нив и за малото тоа.....
    искреност мили мои,искреноста ме води и ме тера да размислувам за убавите работи,не ни погледнувам кон сивилото во минатото,свеглавоста ме води да размислувам оптимистички. :o
    после мистериите во моите криминалистички книги,сега сум полна со визии за мистериозното..... :)
    ме инспирираат професионалните фотографии....
    премногу реченици кажав а никако убаво да ги склопам, со еден збор, сочувствувам со денешницата на сите вас мили мои и не заборавајте денот се познава по утрото но само ако вие така сакате да биде!

п.с.кој ме разбра добро,а кој не....пак добро... ;)

17. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.195
    Сакам да кажам...

Milan Milan solo con te
    Milan Milan sempre per te!!!!!!!!!!!!

Колку се радувам вака кога водат, не е нормално. Ајде уште некое голче, среќата да биде уште поголема!

Да не одам во СП, ги поздравувам сите навивачи на AC MILAN!

На sesilija и mims-89 им се допаѓа ова.
  18. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК... Пак она исто чувство. Како да ми се рушил цел свет. А штотуку ја вратив надежта. Свесна сум дека ова е само почеток. Но ова е премногу болен почеток. Бев спремна да направам се за да бидам среќна. Сега одлучив да се дружам со тагата, книгата и еден лист хартија на кој ке можам да напишам што се ми тежи на срцево. Мојот живот никогаш нема да зависи од мене. Секогаш другите ми ги уништвуваат плановите. Не знам дали да се надевам дека сепак еден ден ќе пронајдам некој кој нема да ме повреди или сепак да верувам дека сите ќе имаат само корист од мене. Изгубена сум. Немам доверба во никој. Во никој освен во едно парче хартија. Зошто не ме остаде да го направам тоа? Можеби сега ќе ме сакаше. Ќе идеше да ми кажува колку е среќен или тажен. Ќе му ја исполнував секоја изустена желба. И повторно јас сум виновна! За се сум јас виновна! А што дека постојам кога знам дека еден ден мојот живот ќе биде заборавен. Јас се чувствувам бескорисно. Од толку тага што гледам неможам да се сетам на мојата среќа. Нејќам повеќе ваков живот. Талкам низ улици со рози. На почетокот беа широки и полни со ливчиња, што повеќе одам се се потесни, а од розите гледам само трња. Повторно плачам. Повторно за него. Бескорисно. Сега можам да продолжам да живеам без да зборувам. Не сакам да зборувам. Не сакам ни да слушам. Сепак имам надеж дека еден ден... Се надевам. ;(

19. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

"There's no other love like the love for a brother. There's no other love like the love from a brother."
    Братче, ми го разубави викендов ;)

На bittersweet и julie77 им се допаѓа ова.
  20. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    Сакам да кажам...

после отсуството од неколку дена,и тоа со прекрасна причина :!: ,вечерва стилас7 повторно се враќа на форум фемина.не следев ништо и сега се фрлам на работа да читам постови.добро вечер на сите :*

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.