Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Сакам да кажам...

Сакам да му кажам..

Gomenasai. Или извини. Како и да е. Но, едноставно, можам само да се тешам со помислата дека така требало да биде. А требаше ли? Но, до овој момент како да не чувствував ништо за тебе и не сакав повеќе да те лажам и да навлегувам во нешто со некој што ништо не ми значи.. Не сакав да бидеш повреден. А, зар не беше подобро вака? Ако траеше подолго, ќе беше полошо, зар не? А занесот траеше само два-три дена.. Останатото беше само лага, во која живеевме јас и ти. Само што јас знаев дека е лага.. А сега, откако сево ова заврши.. иако не беше нешто големо, сепак жал ми е. Но, за кого ми е жал? Кого сожалувам? Мене или тебе? Дали оваа жал е помешана и со некое друго, неодредено чувство.. Дали ти всушност нешто ми значиш.. Барем малку? Дали погрешив? Се надевам дека ова ќе помине.. Искрено, посакувам да бидеш среќен. Но, сакам и јас барем еднаш да се почувствувам среќна и сакана. Јас само сакам да почувствувам вистинска љубов. Да го сакам, да ме сака. Ѕвездите да се наши. А роденденот ми се наближува. Ќе ми се исполни ли оваа желба?

2. blond

blond Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дај Боже ова да се исполни...
    "Познатиот кардиохирург д-р. Жан Митрев и неговата клиника “Филип Втори“ ќе отворат болница во Струмица со дијагностички центар, хируршко, интерно, гинеколошко и детско одделение."
    Повеќе во продолжение...

3. firequeenn

firequeenn Популарен член

Сакам да кажам...

СДК што ми се деси оваа вечер ...бев на 3 родендени супер си поминав , после бевме во еден кафич маса имавме..појдов на шанк да порачам за пиење оти келнеров нигде го немаше , и ја поттурнав една црнокоса за да порачам.Кога таа така убаво ме турна и се свртив и прашав што и е проблемот ми вика : ај гледај си пред себе демек не се закачај со мене ...јас ја измерив и незнам од каде ми теркна ( изгледа дека бев малце поднапиена 3 чаши ) и викам : ако беше ти толку дама како што ми се правиш ќе имаше маса овде! :D ahahahh и будалава пред цело кафуле ме фати за коса ( толку и тежи капата) ...јас ја фатив за нога и прештипав за да ме пушти ( мораше некако не ќе се брукаме тука пред толку народ ) и ми вели : пушти ме ќе го викнам брат ми ....e тогаш ме насмеа ...и реков : викни го бе нема проблем , ќе си размениме броеви после ЗА СНАА ЌЕ МЕ ЗЕМИШ !! :D :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

4. blond

blond Популарен член

Сакам да кажам...

хаххахахахахах и како заврши целата драма ? хихихихихихихи си имала супер вечер :D :D :D

5. firequeenn

firequeenn Популарен член

Сакам да кажам...

еден другар мој дојде и и рече да не се глупира таа црнокосата ...си ја зема чантата и си замина :D
    лудила беше :D :D :D

6. lily-prune

lily-prune Истакнат член

Сакам да кажам...

блонд ти во струмица ли живееш ?

blond likes this.
  7. Mistery

Mistery Истакнат член

Сакам да кажам...

SKD Од пред пола саат мојата гаража се збогати со уште едно возило :rock: :rock: :rock:

8. beticka

beticka Истакнат член

Сакам да кажам...

а јас мислев некаде во странство ?,ме збуни блонд :*

9. beticka

beticka Истакнат член

Сакам да кажам...

аирлија,се поднови или миразот па невестата. :rofl: :D :D :D

Mistery likes this.
  10. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК да знае земјава што крепи....некои луѓе ме фасцинираат со постапките. Негативно, но сепак фасцинантно.

11. Mistery

Mistery Истакнат член

Сакам да кажам...

:

Чисто од луксуз ;) никакви невести :D :rofl:

12. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Сакам да кажам...

^ Ептен си срамежлив не се фалиш што си се подновил. :P :D

13. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Сакам да кажам...

Не дека сакам нешто посебно да кажам, веќе си се изјаснив во Испукај се, ама ми се збори со некој, а немам со кого.Па еве ќе си куцкам и ќе мислам дека некој ќе се замара со мене па ќе прочита :fubar:
    И да си се повторам, досадно ми е. Да да. Не знам што правам, не знам што сакам. Ете така си живеам на празно. Паметот ми е само во иднината, правам планови за да завршам одлична, па да се запишам на факултет, да го завршам, истражувам во врска со работата што сакам да ја работам, и едвај чекам онака вистински да пораснам.
    Си се замислувам себе си за 10 години, а не се гледам каква сум и што правам сега. Се мразам себе зошто многу ретко "живеам за моментот". Се планирам, а толку сакам нешто да ми се случи спонтано, да направам нешто погрешно, па дури и да има последици, да не ми биде криво зошто сум уживала. Ама не, мене такво нешто никако да ми се случи.
    Друга работа, колку и да ме навреди тоа што прееска ми го рече другарка ми, морам да признаам дека беше во право. Зборевме за едни две девојчиња од моето школо, со едната дечко ми се има смувано еднаш лани, а другата му е другарка. Кога и да поминат покрај мене ги гледам од глава до пети потсмешливо, им вртам очи или слично. Еднаш кога се поздрави со другарка му, се раздрав на сред школо "Што к*р се поздравуваш со оваа д*ољава" и сигурна сум дека ме слушна, ама воопшто не изреагира. Другарка ми моја мила, да е жива и здрава, нема едно влакно на јазикот, па кога и кажав ми го рече следното: Е не, со тебе ќе се замара, ја заболе неа и за тебе и за него, баш на гадно ниво си се спуштила и си испаднала глупача ненормална и само си се истакнала колку си болно љубоморна. Јас да сум била ќе сум ти се изнасмеала". И јас си останав ваква :x . Што да кажам, што е право, право е.
    И така, ете си изнапишав работи без везе, малку си ја испразнив душата, ако пак ми дојде нешто ќе си го редактирам мислењево.
    Ајт сега останете ми со здравје, јас ќе прошетам пак низ темиве за секс, и ќе читам како вие сте ја изгубиле невиноста, како тоа не е ништо страшно, дека боли ама не толку, дека сте го направиле тоа од првиот обид, и дека не сте зацементирани меѓу нозе како мене.

Nightwalker likes this.
  14. M.S.J

M.S.J Истакнат член

Сакам да кажам...

не се секирај да знаеш дека не си сама на која што и е досадно :P па и да ти кажам ок е тоа со другаркати..сигурно ти е најдобра затоа што така ти рекла и сака да ти покаже каде грешиш(а тоа секоја не би го направила )Едноставно не се замарај со бившите на дечко ти узивај си со него троши го секој момент ииии за тоа другото со невиноста не се замарај,само ке си дојде .позз :D

15. FBI

FBI Популарен член

Сакам да кажам...

СДК ......леле колку ги мразам емисиите од типот на Мењам жену и Све за љубав....значи не можам да ви опишам. Без навреда кон тие што ги гледаат, ама мене тоа ми се емисии за луѓе со тесни видици :(
    Си прават циркуси со луѓено, немаат никаква цел......освен правење шоу! Треба да им се забрани емитување на телевизија цццц

M.laDy, Mygirl, LivingGlam and 4 others like this.
  16. Dafnee

Dafnee Популарен член

Сакам да кажам...

СДК ...неделава станав во 6... После мал космос кошмари. Дека паѓало снег, дека ми касни, дека немам време за испитот, дека дечко ми е октоподно чудовиште и дека сум се здебелила 30 кила и сум ги смачкала омилените штикли...
    Не може да иде накај полошо од ова нели? Требаше да се разбудам накај 5.
    Затоа кога станав, пусти радост. Добив. Надвор сонце, испитот распослан до лап топпот, дечко ми ми пишал порака ноќеска.... И сеуште има само две нозе и раце :D Уште се држам до 50 кила и штиклите се на место.
    Горе доле, рубиковата ми се намести... ми се собра свеста. :)
    Како и да е...констатирам дека ја нема Пирамитка..и нешто потешко се дише на форумов...
    Имајте убава дебела лесна и зен недела...

17. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк.. :geek:

Мислења : [​IMG]

Додека си ја имам оваа моќна бројка,ќе ми стои :devil: за аватар. :D

LivingGlam, FBI and Dafnee like this.
  18. julie77

julie77 Форумски идол

Сакам да кажам...

Love is always in the mood of believing in miracles

СДК многу ми недостига една моја многу блиска личност...која е за мене се...и брат и татко и мајка и другар итн. :( Денес е негов ден и нека му е најсреќен!На овој ден е роден најинтелегентниот,најхуманиот,најдарежливиот,најнезависниот,најкреативниот,најнапредниот,најпочитуваниот,најдобриот...и се нај за мене и околината човек кој многу си го сакам иако тоа не му е кажано....си знае тој. :)

Bokicka likes this.
  19. velesanka

velesanka Популарен член

Сакам да кажам...

сдк кога нешто силно и искрено посакуваме, и мислиме на тоа дека тоа мора да се оствари, колку и да изгледа на почетокот невозможно, кога мислите ги насочуваме кон неговата реализација.. ТАА ЖЕЛБА СЕ ОСТВАРУВА... И ДА СРЕКНА СУМ

beached likes this.
  20. skyAngel

skyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

Недела како недела изгледа никој не ја сака, ама ни јас.
    Во недела секогаш ме буди мама со нејзината позната реченица „ Стани да јадеееееееееш “. ]:)
    Во недела моите другарки до ептен касно спијат, на овој ден моите ме тераат да го фатам крпчето и да си ја расчистам собата , а јас не знам од кај попрво да почнам. Во недела и книгата не само што мора да се фати туку и треба да се прочита , а и некако во недела сонцето најмногу блеска и ми го тера паметот на друго место.

Се на се , НЕДЕЛАТА ја сакам само кога сум со мајмунот! :inlove:

FBI likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.