Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. 2012

2012 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    4
    Сакам да кажам...

сите ве сакам!!!

:) :* :* :* :* :* :*

2. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека кампањата „Со лајк до слика од мистериозниот Мистери“ е успешно завршена!

Сакам да изразам голема благодарност до FBI, FortuneTeller.xD, LivingGlam, RainBow, rossonerka, Sparks, StarryEyed, TheCandy880, TheKiketoo и да ги почастам со една чоколада, девојки без вас сето ова немаше да се реализира :rofl: и едно големо благодарам до k.i.m која ја финишираше оваа кампања со 10тиот лајк!
    Повелете феминки [​IMG] и за Ким една голема :D [​IMG].

Останува само вечер да ги чекаме сликите од Мистери. :D

Едит: За Спаркс спешл едно кафе.
    [​IMG] :*

Прикачени фајлови:

• Mistery.PNG
      Mistery.PNG
      Големина на фајлот:
      71,6 KB
      Прегледи:
      239
    На FortuneTeller.xD, TheCandy880, LivingGlam и 6 други им се допаѓа ова.
  3. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам ...
    Пројде ... татко ми не е татко ми ако не ми изнакаже 3820323 критики за се и сешто, а после несакајќи се издаде го слушнав и рече на мама и на кумашините еее дочекавме ќерка ни да не вози и да уживаме. Не знае дека го слушнав ама насмевката од кисела(заради него) после тоа ми стана одлична(пак заради него) а брат ми само дррдореше тоа хоби му е на него... ама искраде една насмевка од оние најслатките. И тој ми е теленце :D
    Си поминав најубаво а баба ми на секое одење ми поклонува нешто за матура. Од послижавници до сервис за кафе и што ти не. Ах старост тоа е заборава кога завршив и што се до сега ми има подарено. :D
    Сега се бацам на јадење локуми и да ја дочитам питач пред врата. Тоа ми е мисијата вечерва. :D

На BeYourself му/ѝ се допаѓа ова.
  4. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Замислувате која хепи фамилија се Тедимече? :D
    Читајќи по нејзините постови тие се некое крејзи фемили :D :D
    Ова со НАЈубава намера е кажано, си знаеш нели? :*

На happygirl, Bozica1980, teddybear и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

Сдк си дојдов од шетање и убавко ми е дома. Ама одма почнав со нервоза. Значи најмногу мразам кога ќе му дадам нешто на некој и после мистериозно ми го снемува нештото! Ете сега ми ја нема лектирната тетратка, каде да пишувам лектира? На бирото? |(
    Убаво си знам јас не давај на никој ништо, ама не сум таква бе. :?:
    И АЈДЕ СЕГА КАКО ДА ОСТАНАМ ПОЗИТИВНА?

Поздрав до сите со позитивни мисли, ваљда ќе бидам и јас до после. :doh:

6. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.455
    Сакам да кажам...

СД ви К дека се радувам... :D пред да тргне мажот ми на пат :D , во торбицата му ставив честитка изнапишана со 100000 лигави љубовни муабети...за среќен валентајн нели :lol: и едно мало срценце лижавче....и сабајле ќе му пишам да провери во најдолниот џеб во торбицата :clap: :rofl: (се надевам не ја нашол до сега :worried: )....уште сега се радувам.....а воедно и мука ми е...не дека нешто посебно го осеќам празникот утрешен, ама сепак атмосферата ќе направи да ми фали уштееее повеќе.....уфффф веќееее....ајде уште малце Енцо лигава :rofl: ...ете си кажав, не за друго, за да споделам колку сум радосна (плус и идеја да ви дадам за некогаш ;) )...фала што ме ислушавте, имајте убава вечер, јас се фрлам на читкање...

На kate21, la-chicka и teddybear им се допаѓа ова.
  7. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

СДК...Енцо ај не се лигави толку! :fubar: ..... :rofl:

8. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

Планински воздух што може да ти направи со главчето, чудесии! Да ти го исчисти од глупости и наполни со идеи.
    Јас, шумата, свежиот воздух и Фарел Вилијамс. Романтика зачинета со kinkyness. Неисцрпна инспирација. Што стриптиз кореографии си склопив веќе во глава, само еден човек ќе знае :)

I'm too sexy for Milan, too sexy for Milan, New York and Japan :D

Ете што ти е недела! :)

На sesilija, Trendafilka, Bokicka и 2 други им се допаѓа ова.
  9. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    6.749
    Сакам да кажам...

Де бре, не можам да се одлучам што аватар да ставам, ама ме мрзи веќе да менувам, добар е и овој. :D

А инаку колку е убава онаа детска и невина љубов, чиста како капка солза. Мислам дека нема друго што да се каже, ова доволно зборува.. А јас во моментов се чувствувам баш така и воопшто не ми е гајле дали ова чувство ќе ми се промени за 5 минути, за 10, до утре.. Иако не би сакала. Едноставно, живеам за моментот. И убаво ми е.

10. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
    Сакам да кажам...

Сдк.... топлина барам но топлина немам....да сакаш а немаш...каде замина ти....
    Кенди има потреба од прегратка,блискост ....аххх!!! :sweat: не сакам пак да ме треска по мозочето желбата за малку нежност :fubar: и неколку топли така подолги прегратки!!!

Сонце не ме греее.... :rain: :sun:

http://www.youtube.com/watch?v=c_knGQZ3gdY&NR=1

На blueeparadise му/ѝ се допаѓа ова.
  11. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Ќе те огрее сонце кенди и тебе и Блупарадајз што стиснала ми се допаѓа ако ви удрам по една воспитна :lol:

На Offspring и blueeparadise им се допаѓа ова.
  12. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

:whew: Ама сте се изнапишувале, неможе човек да постигне да ве исчита :) . Јас се вратив и од утре си ја продолжувам старата песна ,,Дремење на фемина‘‘. Посебно СДимК на Оффи дека ми е мило што си убаво поминала на Архангелиштето, го погледнав видеото :up: и разбирам оти е спичлес :rock: , и на Спаркс дека претходниот аватар и беше премногу убав :inlove: , а новиов не ми се многу допаѓа ;) . Исто така воодушевена сум од (не)храбите, убавици, светски а наши!! Ве сакам феминки :*

На enca.69 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.195
    Сакам да кажам...

Хехе новиов аватар ми е од една многу драга феминка, која ја сакам многу и не планирам да го сменам во блиска иднина :) А и најмногу се пронаоѓам во истиов, на минатиот иако си го носев идолот, не личам на неа ни физички ни карактерно :)

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.455
    Сакам да кажам...

:rofl: срцка бе....ме изнасмеа :rofl: ....ма тресни ми една да имам бар причина.... :ninja: :punch: .... :* :*

15. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

Еве се спремам...

]:) :D

16. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Сакам да кажам...

СДК...

Нема струја по Скопјево... :^)

17. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.303
    Допаѓања:
    6.848
    Сакам да кажам...

СДК на среде бањање ми снема струја и мене !! си седев така со изгасната ламба и пена на косата едно 10 минути и после се уклучи светлото како ништо да не било . измрзнав студот во коски ми е ..

18. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    6.749
    Сакам да кажам...

Хахахха, Теди бре, мe насмеа. А инаку јас си стиснав ми се допаѓа зашто и јас сакам да се гушкам со некој и ми фали малку внимание и нежности.. А вака, сонцето си ме грее, добро е, не се жалам. :D А и не сум јас Блупарадајз, туку сум Блу за мили и познати личности, на пример како ти Тедимече. :wasntme: Се шалам, се шалам, ти како сакаш викај ме. :hug:

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  19. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
  20. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    Сакам да кажам...

Новите меки памучни лилјакови пижамчиња + чај од шипка и хибискус со мед :D кулирам 8)
    Да шкртнам овде 2-3 збора па одам да сонувам |-)

Сношти се уверив дека спонтаните работи најубаво излегуваат :D Да планирав немаше така да излезе, така добро....неможе да се каже одлично зашто музиката зафркна работа, ама присуството на некои личности компензираше секаков недостаток од нешто друго :rofl:
    Има ХЕМИЈА, сите приметија :$ не било тоа само чиста физика :lol:

Знаете како му доаѓа работава....јас цело време се обидував да ги наредам коцкичките, како тетрис да играм, сакав да ги наредам како што ми одговараат за да биде една целина, НО животот имал поинаков начин на игра, со други правила и ги редеше поинаку....во одреден момент тоа воопшто не ми одговараше, но бев немоќна да направам друг распоред и редослед. Сега е СЕ во ред, сега знам дека за секој има нешто некаде, дека има нешто што се нарекува судбина и таа тече и се остварува без наша можност да влијаеме на неа и да ја промениме.....нам ни преостанува да се наоружаме со трпение, позитивни мисли, насмевка и надеж :)

На LivingGlam, 2468, Strumfeta93 и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.