Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. elenna89

elenna89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2010
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    25
    Сакам да кажам...

СДК дека СЕ се случува кога најмалку очекуваш ! Таман си мислев ми е монотон животот и ништо не се случува интересно во него...кога гледам не било така :D Седам јас така мирно и спокојно пред пс, и наеднаш ѕвони мобилниот...Гледам :^) скриен број. И кревам без размислување. Машки глас се претстави од другата страна, ни помалку ни повеќе БИВШИОТ !!! :?: ( не го препознав од првото ало ) И сеа си се прашувам, што сакаш човече од мене, остај ме мирно да живеам !!! Си имаш девојка, гледај си ја нејзе...Ама очигледно не било така едноставно да исчезнам јас, живеам како дух меѓу нив ! И мило ми е :rofl: Не заслужи да го ислушам...Кај беше ти кога јас месеци наназад те барав, а ти ги игорираше моите повици...Во еден момент мислев да спуштам слушалка,НО :!: ќе ме копкаше што има да каже. Ништо битно немал за кажување, освен да се оправда пред девојката...речиси сум сигурна дека ме слушаше она на интерфон :D Сакал да си потврди некои гласини што се ширеле низ градов (т.е НАВОДНО јас сум ги ширела). Извини, ама имам попаметна работа од мешање во туѓи животи...
    Ако некогаш те мразев, денес сфатив дека те жалам покрај таа девојка...А верувај полошо е луѓето да те сожалуваат, отколку да те мразат...
    Гледам дека и без да превземам нешто(очигледно има други што работат за мене :lol: ) НЕМАШ СПОКОЈ!!! Само тоа си го заслужил...злобно од моја страна ама... АКО ТИ Е !!!!

На FBI и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  2. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.410
    Сакам да кажам...

Имам многу за кажување, дури и премногу.
    Но не можам некои работи ни на сама себе да си ги кажам.
    Како да бидам целосно искрена спрема самата себе?
    Како ќе знам дали сум искрена?
    Не си ги препознавам чувствава веќе. Не знам што сакам, не знам ни што не сакам.
    Чуден период имам, многу чуден. Дали ради зимава веќе што ми здосади....
    Не знам, навистина не се разбирам себе си... ми треба некој фин и добар човек да се најде да ми рече, ти сакаш ова, не сакаш ова, прави вака, не прави така. и да знам дека е тоа правилно, ама нема никој да дојде да ми каже
    Сама сум на оваа раскрсница и не знам на каде да одам, нема патоказ, нема никаков знак, ниту па некој да прашам каде да одам...
    Ова треба лично јас да го решам, ама КАДЕ ДА ОДАМ?

3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.002
    Допаѓања:
    164.567
    Сакам да кажам...

Сдк да му каснат од опавчето...ми падна жал. :(

4. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

Пааааа :?: :?: :?: :nod: :nod: :nod: :D во Ср ;)

5. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Сдк многу ми е убаво, кога ми е убаво :wasntme:

И сдк..

На Strumfeta93 и broken099 им се допаѓа ова.
  6. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

БЛОНД ВО СТРУМИЦА? Па, кај си бе комши? Можеби те знам, најозбилно. :D :*

Како и да е се развеселив јас. Си спремам книгите и трк во кревет. И АКО ЗНАЕ НЕКОЈ/А ОД ВАС ЗА ОНА БИЗАРНОТО ВО СДП НЕКА МИ ОДГОВОРИ :$
    Добра ноќ и сега бришка да ме нема. :wasntme:

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  7. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.459
    Допаѓања:
    5.427
    Сакам да кажам...

сдк ми се допаѓа денешниот хороскоп

Денес ќе обожавате сè што е гламурозно и несекојдневно. Покажете оригиналност преку својот стил на облекување, а вечерта пречекајте ја со некоја посвечена комбинација.

Некои девици ќе откријат дека имаат таен обожавател. Тоа може да е пријател за кого никогаш не би си помислиле дека е заинтересиран за вас на таков начин.

хехехех ќе биде весело тра ла ла ла ла

На broken099 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Сакам да кажам...

Го мразам зборот " СЛАЛОМ " , а не знам зошто :?:

9. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.194
    Сакам да кажам...

Леле душиче :worried: :worried: :worried: душа ме боли кога гледам вакви работи :worried: :(

10. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Сакам да кажам...

СД ви К... Среќен Св.Валентин и Трифун, за арно за убаво нека е :rofl: :rofl:

11. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

СДК денот го поминав експресно. Најавив ми треба полнење на батериите, токму тоа го направив денес. Спојот од рано будење, кафе, наизменично испраќање и пречекување гости, готвење, одење на гости се покажа како доволно добро за да се наполнат батериите. Кога конечно се прибравме со мојов петел во гнездото, додека малово пиленце спие,
    може да пробаме - кокошката врз јајцата
    :lol: да ги квачи, не мислете на друго :lol:
    Од замисла до идеја патот е тежок, уште потежок во трудно издание. ]:)

Добра ноќ дами и господа.

12. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

Умор! :( Никогаш во животов до сега не сум сретнала личност со толку голема фобија од летање. 30 години, висок, крупен, си ја одкорна кожата околу ноктите, пиеше цело време вино и кока-кола. Час и половина ме прашувавше:

- Слетавме, а ова турбуленција е?
    - И кажав на девојка ми ако починам да ми го храни кучето!
    - Многу гледав филмови за летање со лош исход!
    - Ако ништо друго моите ке земат 2 милиони.

Аххххх колку и да ми беше жал и цело време изигравав психијатар, толку и ме напна.
    Прага вчера беше прекрасна од горе. Сите тие линии и уреденост ме восхитија! :inlove:
    И сега пак тука сама.. :worried:

13. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

СДК.....сега станувам и имам некои си 60 минути да се спремам пиц-пец (дури и да јадам, да се туширам) ....ааааааа искрено тоа ми звучи невозможно :lol: (ќе доцнам на факултет изгледа)! За да биде маката уште поголема немам идеа што да облечам и наместо да фатам правец WC јас дремам на Фемина цццц- зависник!
    Згора на се, дури сега забележувам дека не сум долакирана- па ете ми беља плус :devil: уште една задолжителна обврска на списокот....ахххх
    Гледам нови комбинации во модни критики, криво ми е што не можам да ги прокоментирам сега....ќе ја оставам таа обврска за после :$
    ........Имајте убав ден жени мои! Паметни и убави...ма совршени :*
    Ако денес се оди според планот, ќе има после што да пишувам по форумов :lol:

(Стварно не ми се допадна филмов :$ )

На Hipica, LivingGlam, enca.69 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Squirrels

Squirrels Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2010
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    23
    Сакам да кажам...

Влезе професорркава по англиски...извинете феминки ве напуштам за кратко...
    Држете среќа да се изборам со чумава!!! :D :D :D

15. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

сдк дека си го изнагушкав најубавото бебе викендов, срце мало на тета :inlove:
    а големото срце на тета убаво ме измори но ме наполни со позитивна енергија :D

сдк дека денес почнувам со полагања. за денес сум спремна 8) за понатму ќе видиме :tmi:

и сдк имајте прекрасен ден феминки мои

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    422
    Сакам да кажам...

СДК прекрасен викенд низ нашава Македонија
    Само треба да се прошета по малите и не толку атрактивни селца за да се најде вистинскиот мир и нормално, полнење на батериите за неделата што доаѓа

СДК2 ја сакам Македонија :inlove:

17. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

Денес ми се врати еден лош, многу лош филм од далечната 1999, март месец.
    Згрозена и гневна не ни сакам да коментирам на дотичната тема, и навистина многу се воздржувам, но некое чуство на огорченост ми тлее во градиве. Кашлање белким ќе помогне.
    Три напред, три назад, тоа ни е орото кое вечно го играме |(

Плус и понеделник кој кутриот со себе си го влече проклетството на првиот ден во неделата. Да беше човек, ќе го потапкав по главчето и ќе му кажев - ооооо! :) Жал ми падна, најсериозно.

Плус и Св. Валентин, овај Св. Трифун де! Ајде наздравје вечерва со црно винце ;) А јас сега одам на една прекрасна личност да и го честитам роденденот.
    На сите заљубени ви посакувам уште толку љубов, искрена, вистинска, суштинска. Бидете заљубени и ве молам немојте да бидете патетични, или да бидете „заљубени“ колку да се рече дека сте заљубени. На светов му е потребна вистинска љубов од која ќе прска таква енергија што и на Хелиос би му пукнале ушињата од завист ;) А сеуште верувам во вистинска љубов. Гледајте да не ги разочарате моите наивни, можеби премногу оптимистички но убави претстави за реалноста која ме опкружува!

Бидете убави и умни ;)

На karak, Strumfeta93, LivingGlam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Сакам да кажам...

СДК непостои совршен човек ... маж ,жена... Оној кој бара човек од соништата, слободно може да му се врати на својот кревет, и да продолжи да сонува . Од озбилна :hai: ;)

На Strumfeta93, Bozica1980 и Ema.Sk им се допаѓа ова.
  19. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.290
    Сакам да кажам...

Недај боже како понеделничково утро да е целава недела.
    Прво ме разбуди еден повик во текот на ноќта од љубениот кој што статива се направил со другарите и во 3 саат ми кажува дека на работа нема да ме носи, да си го фатам автобусот. Ај има и добро во сево ова, подобро што јави него да ме заборавеше сабајлево :D
    Под казна сеа ќе го терам да ме земе! :!:

Друго станувам со болки и со тетка Црвенкапа на гости, сапраааааајс вака понеделнички валентајнски.
    Така да вечер јас ќе пијам сама, да да ќе пијам кетонали со природни сокови во кревет!
    Па се успав воедно, па морав да менувам комбинација која секогаш навечер си ја спремам па 10 минути дремев пред регал, па ми кидна автобусот |(
    Нека е за арно за убаво овој Св. Трифун да се надеваме на подобри денови неделава.

Али каква профи слика трифуновска на Фб имам барем среќна сум за тоа :lol:

На Ema.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  20. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Сакам да кажам...

Их,уш еден понеделник..
    Но,за разлика од минатите понеделници..денес имам енергија.Не дека сум се наспала..туку ми се врати енергијата која ми фалеше овие три недели.
    И не сакам сонце дур одам во школо.
    Шо е до празнициве,можда ќе го обележам св.Трифун..
    За Валентин..не е наш празник,иако ја славам љубовта деновиве :)
    Уствари јас сум во некој хип-хоперски муд
    http://www.youtube.com/watch?v=UePtoxDhJSw
    PEACEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    П.С. вчера Еминем беше прекрасен на Греми :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.