1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    6.749
    Сакам да кажам...

Е кој што сака нека рече.. Ама мене ми е многу убава песнава.. И тажна.

http://www.youtube.com/watch?v=znvqF7DDrzM :inlove:

А, за настаните од денешниов ден незнам што да кажам. Зашто мораа некои личности да ме навраќаат на минатото и на спомените кои веќе длабоко ги закопав.. И не сакам веќе да се потсетам на нив. Доста ми беше. И од солзи, од тага и од спомени.. Ама како и да е, не ми е гајле. Тоа за мене е минато, се тоа е завршено. Нема да се враќам повеќе.

А што се однесува на остатокот од денот.. Уау, немам коментар. Возбудлив беше, тоа сигурно. А како ќе се одвиваат работите понатаму, ќе видиме.. Се надевам дека се ќе биде добро. Се надевам.. Со големо Н.

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  2. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
    Сакам да кажам...

Сд и К на мистериозното ни наше момиче ....мислам дека многу момичиња ке си се пронајдат во твојот начин на размислување за денешниов ден а и ЈАС си се пронајдов :!:

На mysterious му/ѝ се допаѓа ова.
  3. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Сакам да кажам...

Денес Трифун и Валентин а? :D Нема врска кој што слави, а и ако некој не слави :D

Јас ќе ви кажам само

и

Останете паметни и убави феминки и имајте убав ден :* :sun:

На TheCandy880, Hipica, julie77 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

:D Ме пресмеа со сканијава! А знам дека не ти е смешно баш сега во моментов.
    Епа тогаш пуштај го вечерва Сиви камион, црвене боје! Барем да се смееш па и запееш - о боже, ај да ми купишшш је’н мерцедес бенз ;)

Патем, девојки, не знам дали забележувате, ама некако горе - доле сите во исто време добиваме. Ете ви ја теоријата во пракса. Докажано, проверено :)
    Фемина е „виновна“!

На Dafnee му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК, да се надоврзам, не знам дали е до црвенава жена што ме демнее деновиве, ама се што сакам е да лежам и да спијам... ниту музика, ниту тв, ниту компјутер... тотално сама.

Едит:
    СДК дека ме нервираат вакви денови како Валентајн и сл. љубовта треба да се дава 12 месеци, 365 дена во годината! Вниманието треба да е постојано, а не на само еден измислен ден за бележење на нешто што никогаш не се ни случило.
    Не ме сфаќајте погрешно. :)

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Сакам да кажам...

и така сите во школо,а јас дома.
    Хаха,колку време го чекав ова!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Баш ми е убаво.
    Хип-хоперскиот муд ме држи уште..
    Реге,хип-хоп..ехе :)
    Па и покана за кафе,од едно многу мило момче :l:
    Што повеќе ?
    Е да бе,сега се тука..наеднаш,да незнам кај да се свртам побрзо.
    А пред неколку дена ? Кога бев во бед муд ?
    Тогаш никој немаше..
    Ех карма,карма..ипак јас одлучив да се забавувам ;)

7. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.290
    Сакам да кажам...

Дааа добиваме на сите празници, на сите свечени настани, кога има свадба добиваш, кога идеш на одмор добиваш.
    Се кога не треба добиваш!!! |(

Ај убава вечер на оние среќни феминки кои можат секси долната облека вечер да ја облечат и со винце да имаат урнебесен земјотрес низ креветот, ма не не, низ станот.

А останатите како јас, Дафне и остали цури со црвено ферари да пијат кетонали со природни сокови и да јадат дома се што ќе стигнат.
    БТВ Дафне мене ми издишаа градите толку, погледај си ги уше некој саат, кај и да е ќе ги снема :rofl:

На Phyramide и Dafnee им се допаѓа ова.
  8. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.654
    Сакам да кажам...

СДК дека очајно посакувам некој од модераторките да и стави клуч на темата Црква на Кале, од причина што не само јас туку и многу други членови се испровоцирани а и беќе одамна започнаа да летаат вербални навреди на сите страни. :@

СДК и дека денес денов ми е посебно смотан, иако заљубена не гледам никаква причина да му се дава толку посебно значење на само еден ден останатите 364 што би праавеле??? Ниту пак пиење алкохол ајде вечер ќе се испоначукаме како да не можеме цела година да го правиме тоа...

На irenna му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

Планови? Трифун? Балантајн..овај...Валентајн?

Ма неее...Турско.Законот пред мене до ниедно.. видно издрогирана со кетонали.
    Нема везе. Мене цел февруари ми е љубовен, го имам оној мачкин синдром. :$ А за Трифун...да сме на јасно, сум го прославила и поише од што треба. :D
    Така да... нека ви се среќни празниците, али мене денес ми е делник.

На rossonerka, senza.parole и Phyramide им се допаѓа ова.
  10. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Сакам да кажам...

СДК не сакам вести, не сакам вмро-сдсм , не сакам провизија во банка, не сакам метални 50- денарки, не сакам јавен превоз...

На MissAnn и teddybear им се допаѓа ова.
  11. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

Лелееееее срцкааааа ти љубомораамм... :tmi: :(
    Па ти си најсреќната жена на целиот свет!Каков маж имаш покрај себе,чувај го добро да не ти го голтне некоја! ;).... :rofl:
    :*

12. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Ден како секој ден. Освен што е празник, за кој како...
    Седам и си пијам млекце со несквик и убаво ми е, или па не :^)
    Не сум некој еуфоричен тип во последно време за љубовниот ни празник, ама ете, пак се чувствува некоја празнина при самата помисла дека дечко ми не е тука да одбележиме барем со една чаша црвено вино, демек Трифун дее (големи верници сме и двајцата, па овај другиот не го рачунаме за наш), ама уз тоцкање, ќе спомнеме за нас и нашата љубов :* Онака скришум :lol:
    ......................
    Ама знеме ние и далечината да ја направиме блиска :angel:
    И како што кажа Пирамитка во еден нејзин пост, не мора да се сакаме само на 14... туку и на 15 и на 6... и на 11..... ете ова му го кажав проследено со уште мнооооогу други зборови... А чоколадите го очекуваат кога ќе си дојдеее.
    ......................
    Вечерва ќе си ја налеам душичката со црвено вино, во женско друштво... Ќе го прослвиме Св. Трифун со наздравување, смеење и дооолги женски разговори. И да, висење на телефон со дечко ми :lol:
    Е па кога не сме заедно баш денеска, ќе правиме љубав преку жица :D
    ...........................

Жени, како и да, нека ви се среќни празниците :*
    Сакајте се, пиете, пеете, бидете весели... водете љубов... И не само денеска, туку цела година, и цееелиот живот :*
    Имајте прекрасен ден и вечер феминки мои :hug:

На blond, teddybear, Phyramide и 2 други им се допаѓа ова.
  13. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Сакам да кажам...

сдк уште малку ќе им досаѓам на студентиве со предавањево и одам домаааа да си ги изгушкам моите најмили

14. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Ај и јас да не испаднам дека не го славам празникот де, да им посакам среќен празник на сите заљубени во своите дечковци и мажи и на заљубените во виното. Иако и јас се држам за тоа дека секој ден треба да бидеме заљубени, не само денес, :) .

Друго сакав да кажам. Разбирам дека овде на форумов има и постари и помлади жени, и се вмешани, кои подлабоко, кои површно во политиката, ама навистина веќе со сите нови политички теми се претерува. Овде сме да се дружиме и да дискутираме со факти и аргументи ама тешко некој да го почитува тоа. Не велам дека не ама повеќе се оние кои не почитуваат, па и останатите феминки не можат да се воздржуваат па ја преминуваат границата на дозволеното. Мислам дека цела категорија политика и настани треба да се отстрани од форумот :x . Секоја од нас си има свое мислење, во темите има само препукување, навредување и убдеување. Никој нема да си го смени своето мислење ако му се изнесат некои факти, никаде не води дискусијата освен кон замерување на одредени форумџики.

15. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.455
    Сакам да кажам...

Џулиии :* ќе го лапне, ама и куршум ќе лапне :rofl: ....
    искрено и од срце на сите им посакувам ваков човек....целата слобода, љубов и внимание ги имам од него...колку и да звучи фалбаџиски, ама да ме познававте ќе знаевте и дека оваа изјава е скромна...сите ми го велат истото....од срце ви посакувам вака да ве сака некој и да сте волку среќни......
    а за чувањето :?: ....неможеш да го дочуваш, колку и да сакаш....ако тој не сака..... :rofl:

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.290
    Допаѓања:
    57.253
    Сакам да кажам...

СДК не мора да кажувам јас што мислам за Св. Валентин - еве Фемина хороскопот го кажа тоа место мене :lol:
    Едит за да кажам дека редно време е да се заклучи темана во политика :!:

На teddybear и Phyramide им се допаѓа ова.
  17. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Женулиња јас само на кратко свратив да ве поздравам и да ви посакам убава вечер, без разлика каде и со кој сте. Напијте се малку винце денес, ако ништо друго денов да го одбележите. :)

А јас заминувам на спремање вечера. Држете ми среќа да излезе нешто што ќе се јаде :D
    Ве гушкам и поздравувам до утре :*

18. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Сакам да кажам...

Уф, не можам да пишувам од што се преплашив. Си пеглам јас и наеднаш од кабелот излезе оган, гледам само како оди по кабелчето, чаршафот се јагленоса за секунда, додека да се стрчам до осигурачите дојде мајка ми и ги извлече кабелот од штеќер.
    Каков страв, за секунда се прошири...се напив Персен ама уште ми се тресат рацете :(

19. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
    Сакам да кажам...

Сдк ....his ass is so asking for a slap.... :wasntme:
    вашето------->KЕНДИ денес е малку со dirty mind :tmi: :$

20. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

...Денес сите како по некој терк одат на вечера , си купуваат поклони , се подаруваат ружи.
    Никогаш не сум го сакала овој празник. Некако извештачен ми е. Па не мора да се чека овој ден за вљубените да си обрнат поголемо внимание.
    Сега нем да кажете дека ете јас вака зборувам бидејќи мајмунот ми е далеку :shake: :shake: . И овде да ми беше немаше да му дадам плишано мече или било што друго. Некако овој ден ми е како со пишано правило дека мора да се оди на вечера, дека мора двајцата да си поклонат поклонче и да кажат дека им се допаднало. Јас ваквите пишани правила не ги сакам , ми немаат шмек , ми немаат посебни чувства . Па затоа јас одам по непишаните правила и се трудам секој ден да му покажам дека ми значи , а не да чекам да дојде 14.02.

Толку од мене отидов да си направам марула салата. Бујрум.

На caroline.costa му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.