Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам, дека уште една личност ја украси мојата листа на непријатели на форумов. Не за друго туку да не читам патетики. :wasntme:

На 2468 и blond им се допаѓа ова.
  2. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.302
    Допаѓања:
    67.994
    Сакам да кажам...

Јас немам никој на листата на непријателки. Мислам дека ако ставам некој таму уште повеќе ќе ме копка што има пишано, па повеќе ќе ја читам од пуста љубопитност :lol:

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.098
    Допаѓања:
    1.153
    Сакам да кажам...

.
    .

На baguf4e, x.Daisy.x, irenna и 4 други им се допаѓа ова.
  4. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    Сакам да кажам...

Јас, СДК

Имајте пријатен ден. 8)

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.002
    Допаѓања:
    164.567
    Сакам да кажам...

Сдк да,точно е,уште еднаш се потврди.Мразам притисок заради неважни дати,како на пример Валентин,секогаш сум плачливо и мрзоволно расположена. |(
    Ах да....смешно е дека сите кенкачки купија тигреста или црвена долна облека деновиве,а кукаа дека го мразат,лиле па,јас Трифун,ние у кафана,ма каков Валентин,а за плишаните мечки не разговарам бре.
    Ќе видите како јас ќе си поминам вечер!Ха!!!

На Strumfeta93, skyAngel, baguf4e и 4 други им се допаѓа ова.
  6. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Сакам да кажам...

Уште по патетични се групите на фејсбук што никнаа како печурки после дожд. Јас не славам Валентин. Каков Валентин, дај ми вино. Немаш Валентин па се тешиш со Трифун. Лајк ако си сингл за Валентин и сл.

Глупости! Глупости! Глупости! :puke:

Ми се повраќа од патетика! И народов па, прост, глуп, туп. Аман бре, аман, мора ли сите да се понашааат како овци во стадо |(

И да, имам секс секогаш кога сакам, пијам вино кога сакам. Не ми треба посебна причина за тоа. Облекувам секси долна облека кога сакам. Ако сакам вечер со падобранки ќе му отидам на дечко ми. Ми е гајле ако е Валентин |(

На mysterious, Strumfeta93, Phyramide и 10 други им се допаѓа ова.
  7. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

Девојки, среќен Ден на Заљубените, се надевам дека ќе уживате со саканата личност. А доколку сте слободни, се надевам дека наскоро Купидон ќе Ве пронајде Вас и некој сладок дечко и ќе ве нанишани на своите љубовни стрели. :nod:

И вечер одам на театарска претстава малце, ма кој го е*е Валентин.. :wasntme:
    За прв пат да ми биде добар денот, сега за сега е добар до вечер не се знае. Ама баш има моменти на љубов не е важно дали е од пријателка, симпатија и што ли не. Океј Валентин би те вратила за кратко во игра. 8)

На TennisBabe му/ѝ се допаѓа ова.
  8. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.799
    Сакам да кажам...

СДК си го испратив денес либето дома ;( Толку би сакала да сум до него во авион на пат за дома.
    Бескрајно ми недостасуваат сите од најблиските па до комшиите.
    Ми фали комшичето карши мене да ми дојде на врата со мешан албански,македонски и англиски да ми кажи дека мајка и ме чека на кафе.
    Ми фали комшиката да мене,една прекрасна Француска дама која ги прави најубавите колачи на свет.
    Ми фали комшијата до мене Либанец кој ако ме види дека доаѓам од трета смена иако почнал да ја коси тревата прекинува за да можам да спијам.
    Ми фали комшиката позади Италијанка која ги прави најдобрите лазањи на свет.
    Ми фали обврската да одам на работа,а уште повеќе ми фали платата секој четврток.
    Све ми фали........сакам дома да си одам :(

На happygirl, macence85 и Lilit им се допаѓа ова.
  9. elenna89

elenna89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2010
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    25
    Сакам да кажам...

СДК ...Ќе пијам, ќе лумпувам, ќефови ќе терам свои, многу си се сакам што сум таков крој !!! :rofl: :rofl: :rofl: Гоце чекај не доаѓаме во полн состав :)
    Имам причина за пиење плус- исчистен семестар :) Си ги сакам жениве мои, ми шират позитивна енергија !!! :inlove: Убав помин на сите феминки вечерва, без разлика што славите ;) Битно е тоа што го правите да ве исполнува и да бидете среќни :*

На FBI му/ѝ се допаѓа ова.
  10. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Сакам да кажам...

СДК многу сте сериозни на форумов, дури напнувате. Ај таму клуч на некои теми и да не сте зуцнале.
    Начукајте се е*ете се и смејте се, инаку ќе се поколете за нечии туѓи интереси, е алал да ви е на паметот.

И да вечер ќе славам , ќе ја славам љубовта кон себе и кон виното, во домашна атмосфера, со вино, книга и полна када. Ако некој купил плишано мече- па што, демек не сме го поминале сите тој период. Ај да не се лажеме, ок ?
    И пак да имам 13 пак ќе му пратам писменце за Валентајн на симпатијата и црвено плишано срце за дечко ми ( значи отсекогаш сум ги имала по двајца ;) )
    И пак да имам 18 ќе купев секси долна облека и ќе очекував ружа и добар с*кс од дечко ми.

На 2468, Tenna, starfish и 3 други им се допаѓа ова.
  11. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК за Нова година немаше олку спремања колку што има за вечерва :rofl: Чукна 14ти? Е тек сега ќе дознае партнерот колку го сакате :D
    И СДК:
    „Гледајте за да не ви раскажуваат“ :rofl:

12. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.616
    Сакам да кажам...

Моето 3 годишно комшиче се враќа од градинка и влечка во рачето едно плишано розево срце.
    "Од кого ти е" - викам.
    Од симпатијата.
    :rofl:

Од друга страна , јас и мојот симпатија го бојкотираме денешното лудило со мечиња, срциња, сламки, буќети и честитки со сомнителна срцепарателна поезија. :^)
    Вечер ќе му ја удриме на пијанство.
    :drunk:

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  13. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.439
    Сакам да кажам...

СДК од мајка ми е аман дојдено!!! Се јас сум и крива за се,а сестра ми ја мазни и ја гали цело време.Само по мене се дери,а оваа нека ме гребе и нека ме удира зошто задачата математика не сум ја знаела.И да,јас сум крива пошто не сум ја знаела задачата!!!
    И викам многу ми се свиѓа едно џемперче,кога почна да се дери како ненормална...Цела плата јас сум и ја трошела,не сум била задоволна...Облека ми нема купено од Нова година!!! Се` сама си купувам од заштедата што ми даваат баба и дедо.
    Уф значи колку ја мразам на моменти кога откачува вака! Ми доаѓа да земам и да ја задавам со најдебелата ортома на светот!

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Tenna

Tenna Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    332
    Сакам да кажам...

...Ако има некаква прочистувачка станица за мозок, мојот веднаш го пријавувам за таму..нека помине низ милион филтри, па да се надевам дека после тоа животот на неговата сопственичка ќе тече поедноставно..Или пак со мозокот се е во ред, сопственичката е онаа која што ја прави збунката? Whatever...јас повеќе вака не можам!
    Коцките во мојот живот, полека, полека се редат..алиии што ќе ми тоа? Јас ни повеќе, ни помалку се опседнувам со некои банални работи од типот - што би било кога би било?
    Kомплексно е кога млад човек како мене има,ама исто ко да нема..ма не е комплексно,туку боли глава!
    Дали сум екстремен перфекционист, разгалена скоро 25 годишњачка, сеуште мало девојче кое одбива да признае дека веќе одамна пораснало? Што и да сум, едно е сигурно - морам да се поправам!

15. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Сакам да кажам...

СДВ (САКАМ ДА ВИКНАМ):

Жениииии!

А бе тензични сте биле многу еј! Дајте ТриПун, Валентин, што да е, нек се пие нек се воли!

Јас вечер ќе си славам св.Трифун! Е со дечко ми де (наш празник си е ова, башка ни се погоди понеделнички како прави пијандури да си го одбележиме :D ).

Политика има колку сакаш! Денеска не ме интересира. До душа никогаш не ме ни интересирала! Државава, не ме интересира такоѓе! Сум рекла ништо не ми дала, нема ни да и дадам ;)

Ајде доста бистрите политики без потребно!

Вечер кој нема да има се*с тешко него :lol:

Фаќајте мужите (кој има), фаќајте дечковците (кој има), фаќајте швалерите (кој има), фаќајте мувачите (кој има), фаќајте девојките (за оние полибералните :lol: ) и правец во кревет (сега кој како милува де ;) )!

Ајде жени олабавете малку и тргајте во поход!

И да знаете - Све је лепо кад се лепо СВРШИ :rofl: :rofl: :rofl:

Среќен празник девојчици !

На bona, Strumfeta93, Phyramide и 5 други им се допаѓа ова.
  16. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Сакам да кажам...

Да де, и јас тоа викам, и не само денес :lol:

На Bokicka му/ѝ се допаѓа ова.
  17. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Сакам да кажам...

Овој мојов се мрднал луѓе.... каков валентајн бре што ти е :lol:
    Не, нешто сериозно се случува, ко тинејџер се однесува, ко дури сега да се заљубува во мене па удира на романтики :^) дури и чудно ми е, хаа! да не ми згрешил нешто па сега вака сака да исправи :^)

Ајдеееее жении, и вака не ни е на арно вака :)

Не славам ништо, ама вечер ќе водам љубов страстно а претходно ќе се залијам со винце да го испоштувам Трифун ;)
    Не славам само денеска, го славам секој ден, затоа што секој ден е посебен.
    А денеска посебно мразам плишани мечки и срциња :x накитени црвени излози, и специјални понуди по рестораните за Валетајн ... ајмооо две пирошки и шише вино „смрдливка„ (смедеревка) за 200 ден, навалете на романтична вечера :?:

На Bokicka му/ѝ се допаѓа ова.
  18. MissAnn

MissAnn Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    278
    Сакам да кажам...

СДК колку ми беа смешни денеска сите ликови од машки пол во Jumbo, бираат мечиња, срциња за љубените може ќе им се посреќи вечерва хахахахa :rofl:
    Ми се :puke:

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=EBxk1Oq_ysE

и да, сакав да ја ставам песната ама касно ми текна. Како и да е сигурно ќе се препознаете барем во еден збор од неа. Also САКАМ ДА ВИ КАЖАМ И ДА ВИ ПОСАКАМ НАЈУБАВА И НАЈПИЈАНДУРСКА ВЕЧЕР! Амин. :wasntme:

20. k.i.t.t.y

k.i.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    74
    Сакам да кажам...

СДК што така ми текна да искочам вечер??? :clap: :clap: :clap:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.