Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк кажам празник денес а ... Епа мислам дека треба да го обележам со едно темелно и долгоо бањање :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

2. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.302
    Допаѓања:
    67.994
    Сакам да кажам...

Сакам да ви ги честитам празнициве девојки, да си имате прекрасна вечер.
    Јас си славам Трифун(денеска барем имам повод за пиење вино :lol: ), вечерва ќе си се налеваме со црвено винце и после се знае making sweet love ;)
    Друго сакам да кажам да не се напнувате толку, не вреди. Јас затоа и ретко отворам тема за којашто знам дека ќе ме испровоцира до крајност :)
    И толку мислам за денес... Од овој момент не мислам веќе, се препуштам на убавините што ги нуди животот...

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Сакам да кажам...

Не дека нешто голем ден ми е денешниов, не славам ни Валентин(зошто е католички празник), ни Трифун(зошто да не беше Валентин, никој немаше ни да знае дека е Трифун).
    Ама сепак, имам некоја желба вечерва да отидам кај дечко ми и да си поминам убаво, малку вино и малку љубов, колку да се рече, да не останеме покуси :) :)
    Ама је*ига, уште сум под покривот на моите, па нема искачање во понеделник -.-
    И ужасно сум изреволтирана од работава со црквата на Кале, ама немам намера И ЈАС да ја трујам фемина со тоа.
    Исто така СДК, душата ме боли зошто татко ми гадот, прееска го претепа Бруно, ова втор пат се случува. Кога влегов во дневна да му речам да го остави на мира и дека е доволно, го видов кучено целото се тресе, толкава грамада од доберман преплашена. Тргна накај мене зошто јас сум таа што секогаш го брани, а татко ми продолжи да го мава со столица. Се срамам да кажам дека таков човек, кој инаку сака кучиња, безмилосно го истура целиот негов скапан гнев, на суштество кое нема никаква врска со тоа. Речиси пола саат слушав како паѓаат работи, како Бруно квичи и како јас неможам да престанам со плачење. Вакви луѓе треба да се убијат, и како што иде работава, вистински ќе му го посакам тоа на мојот роден татко.

4. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

Не знам што е подобро, да си пијан од љубов или од црвено винце?! ;)

Јас ќе отворам винце секако, затоа што денес дознав одлична вест која здравје ќе се реализира во јуни, и ќе ја гушкам, и бубкам, и ќе го викам онака како што ќе го крстат родителите :inlove:

Ветено - сторено. Уживајте и вие и бидете пијани, од едното или од другото. Вака или онака, ќе ви биде убаво ;)

На Annath, skyAngel, LivingGlam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

СДК ми се гади, ми се :puke: од стари човеци !
    Е аман значи веќе, со вас нема разбирање! Ај у ПМ, си одам од тука ! Не можам повеќе! Си одам кај мама и тато. ТОЧКА! Барем нив можам да им кажам се што сакам. А вас морам да ве трпам ! Одете лечете се! Не можам повеќе! Ми кажуваш бремена сум не треба да се нервирам, а ТИ јадеш трици и ме нервираш. Не можам повеќе ! Од тебе ќе ми пукне жолчката, сиктер !
    А бе престани бре, престаниииии !!!

Мажуле, доаѓај си, не можам повеќе !!! НЕ МОЖАМ !!!
    Успеавте расположението да ми го доведете на нулта ниво. Браво, и ти ќе се кажуваш човек со чувства! :clap:

6. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ме дадоа на ексклузив во први борбени редови како скокам и се дерам ахахахахаха :rock: :rock: :rock:

На senza.parole, sweetyears, Strumfeta93 и 9 други им се допаѓа ова.
  7. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.797
    Допаѓања:
    18.628
    Сакам да кажам...

Само што сакав да пишам,оффи наша на а1 :) позната стана значи :)

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Сакам да кажам...

Па не сум за џабе и јас А1 :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

На skyAngel, Phyramide и jarec6 им се допаѓа ова.
  9. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Сакам да кажам...

Имам спојлер, мачнини во стомак, вишок енергија сексуална, потреба за кикбокс и мнооогу думи во глава. :D 8)

Јадам бело чоколадо, за инает на црното.
    Некои луѓе премногу си допуштаат. Во смисла - јас ти кажувам што да правиш, и верувај ми.
    На никому веќе не сакам да му верувам.
    Рациото ми е посвесно од било кога. Можеби така ќе здоболи повеќе, ама ми е сеедно веќе.
    Прогледав за едни нешта, ослепев за други.
    Аман од ова саморастење!
    Ни пијана ни вљубена.
    Апсолутно сама.
    На 14 Февруари, а дупла мачка во хороскоп.
    Да живее иронијата.

На LivingGlam и skyAngel им се допаѓа ова.
  10. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

Knock Knock ....Mисс е :call: :)
    Конечно ајм бек...и фалевтее феминкии мои ,многу.. Имав обврски и не бев способна да бидам активна на форумот , ама навратував некогаш да ве читам :!:
    И имам многу работи кои сакам да ги кажам...

Ќе спомнам дека веќе не сум заљубена :shake: , ни најмалку...во оној во кој што бев.
    И ако ви се верува дека денеска ,на св.Валентин му пратив порака дека неќам да продолжиме..ама толку се гушев што неможев да издржам ни ден повеќе..така да утре следуваат озбилни разговори :worried:

Амааааа...Јас пак се заљубувам во бившиот ,што идев со него 2 години...Уствари сватив дека никогаш не престанав имам чувства за него , и дека во секој нов го барам него...Цела среќа што он е секогаш тука за мене ,да ме дочека после сите мои авантури :tmi:

Се на се ,Мисс ви е среќна ,многу среќна ,како и секогаш :rofl:
    Ууууууууууууууу :D

И како и секогаш...Мисс ве сака феминки :*

Толку сега за сега,па во друг пост за останатото.Од сега ќе имаме поинтензивна дружба ;)

На SexyLady, k.i.m, baguf4e и 14 други им се допаѓа ова.
  11. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
    Сакам да кажам...

Единствено во моментов што Сакам Да Кажам е дека просто го обожавам Тони Зен го засакав ептен од Survivor ..А спотов ВРВ еј :inlove: :up:
    Силно мажиште е овој Тони Зен :muscle: :inlove:
    http://www.youtube.com/watch?v=-YJvyB9cU3c

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Како како?? Оффи можеме ли повторно да те видиме ???

13. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    7.084
    Допаѓања:
    46.178
    Сакам да кажам...

СДК среќен празник феминки,кој што си слави...во виното е љубовта така да јас и двета си ги славам :D Ќе биде ова добра вечер, ви поскаувам да ви биде прекрасна на секоја од вас :*

14. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    48.074
    Сакам да кажам...

СД дека сега слушнав дека и во Ирак се прославува Св.Валентајн,и во Тајланд и секаде.На светот му е доста од војни.Празников стана секаде општо прифатен.На овој свет му фали ЉУБОВ. :*
    Луѓе сакајте се.

15. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    48.074
    Сакам да кажам...

СД дека сега слушнав дека и во Ирак се прославува Св.Валентајн,и во Тајланд и секаде.На светот му е доста од војни.Празников стана секаде општо прифатен.На овој свет му фали ЉУБОВ. :*
    Луѓе сакајте се.

16. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Сакам да кажам...

Сакам да и кажам на Росоњерка дека и пишав 2 пораки, ама поради некоја причина стојат во фолдерот каде што пишува се испраќаат. :?:

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Сакам да кажам...

Затоа што сеуште не ги отворила :) Кога ќе ги отвори нема да стојат таму повеќе, туку во испратени.

18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека ако денеска ми успее нештото кое што го очекувам уште од крајот на минатата година, ќе почнам да се ваљам по тепих од среќа! 8) :$
    А ако не... тешко на мене.
    Ту би ор нат ту би. :?:

19. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Значи да отворев една тезга за мечиња и срциња денес под пари ќе останев :tmi: Влегувам во една книжара да си купам тетратка, гледам во делот кај мечињата се тепаат се прашувам дали нешто остана воопшто.Како прво вакви поклони ми се некако некреативни, немам што да купам и ај мече ќе заврши работа.И што кога ќе фаќа прашина по дома :?:
    Зборот ми беше, само на ''големиот модерен празник'' Валентајн се обрнува внимание на саканиот, а другите денови не се погодни за искажување љубов и внимание..е баш фино.Абе луѓе секој ден е Валентин, секој ден е погоден да му покажете некому колку ви значи! А ако веќе сакате да подарите нешто, барем нека биде тоа нешто покреативно наместо мече што ќе фаќа прашина дома.Јас и така си славам Св.Трифун со домашно преубаво винце..епа ај на здравје ;)
    А денес ми идеше ваков поздрав да им пратам на срцкастите поклончиња што како алва се продаваа.Шекерчиња се бее :wasntme: [​IMG][​IMG]

A real man does not need to wait 364 days to make his woman happy, he can do that at any given moment :)

На Hipica, marama и julie77 им се допаѓа ова.
  20. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Не можам да поверувам! :o
    Ииииииии, ич не можам да поверувам :tmi:
    Неееееее :o