Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    Сакам да кажам...

сдк дека ме чEKA пеколна недела :sweat:

2. ma4e-94

ma4e-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    42
    Сакам да кажам...

СКД имам бело цветце....лалаллалала :rofl: :rofl: :D :D :D
    позззздрав! на ред е синкото...

3. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.796
    Допаѓања:
    10.572
    Сакам да кажам...

Сила,нерви и пиштол ми требаат за оваа недела.Останатото ќе го средам :D
    СДК 2 шо начекав,анонимен обожавател на валентајн, вау.као у 7мо одделение, ќе се допишуваме преку смс ама не ти кажувам кој сум. цркнав од смеење.
    СДимК на некои луѓе, grow up,get a life!

Успутно, признавам сакам да гушнам некој денес,на "празникот" ама нема и си седам со мама и винце...

4. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Сакам да кажам...

Сдк некако денов не ми е како што си мислев дека ќе биде....По тапа одамна не ми било :(

5. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    Сакам да кажам...

СДК дека ние со мажулето мое си го поштоваме Трифун..во тоа име црвено винце и убаво поховано сиренце...по пижамќи и затемнета собичка...каков валентин какви мечки :* Ако си со некој кој ти ја топли душичката секој ден е Валентин ;)

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  6. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.650
    Допаѓања:
    2.476
    Сакам да кажам...

сдк уште некој особено близок роднина ( на баба комшиката, па трет братучед па на неговата жена сестра и, па нејзиниоит син и слични вакви блиски пријателски и роднински врски) ме праша како факултетот, за распоредот, оцените или нешто слично ке земам со книгите ке почнам да ги мавам.. аман бре луѓе.. кога ке завршам ке ви покажам диплома со просек, сеа само еден предмет имам резултати.. :devil: :devil: :devil:

7. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Сакам да кажам...

Денес на работа пукнав беше турбо.Вечерва си поминав одлично.Вечен и срекен именден на сите што го слават празникот а посебно на Трајче.Љубов и срека на вљубените ;Св.Валентин''

8. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Гуд најт лејдис.

9. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Сакам да кажам...

СДК баш ми е мило што после толку лудаци и чудаци, конечно се појавија неколку нормални момци на форумов :)

На broken099 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. k.i.t.t.y

k.i.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    74
    Сакам да кажам...

Да си останев дома ке беше поинтересно..........

11. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека во животот не е се црно или бело ... Има и други нијанси :) Многупати докажана работа :D

12. ma4o4female

ma4o4female Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    352
    Сакам да кажам...

СДК ми се роди внукичка :rofl: :rofl: да се надеваме дека ќе биде повеќе заљубена, отколку пијана :D

На Gordana10, kate21, Strumfeta93 и 13 други им се допаѓа ова.
  13. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    Сакам да кажам...

СДК дека сум среќна, пресреќнаааа!!! Не ми се верува ова моево ѓубренце што ми приреди! Го сакам! Знаеше дека подолго време(неколку месеци) пекам и кукам за дормео перница и, сега си ја добив за поклон! Ми се идеше да се расплачам од среќа! Не толку за дормео перницата, туку заради тоа што уште еднаш покажа дека ме слуша што зборувам, памти се, па дури и кога сум нервозна :lol: А моето скромно поклонче не беше ни приближно толку вредно...Ама како му се израдува :lol: Бидејќи знам дека мнооогу сака гумени бомбони, земав една украсна кутија од слаткара :lol: и ја напонив со сите можни врсти на гумени бомбони :rofl: А му дадов и рачен часовник, кој го купив прилично ефтино, од Базаро.
    Такви возбудени и двајцата, седнавме, си вечеравме 10-ка со кромитче :lol:. А потоа ѓубрето мое го доби вистинскиот подарок
    Стриптиз а ла Мај грл :$
    .
    Леле не знам што ми стана. Никогаш порано волку детално не сум опишувала ништо тука, ама сега е исклучок. Сега сум многу среќна и заљубена :inlove:

На enca.69 и Oaza.123 им се допаѓа ова.
  14. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.336
    Допаѓања:
    28.179
    Сакам да кажам...

Супер шрославен Валентин со љубовта и трифун со другарките :D :drunk: :drunk: :drunk: :smirk:

15. k.i.t.t.y

k.i.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    74
    Сакам да кажам...

СДК уште една непоспиена ноќ.. ама ако, убаво ми е вака а гледам кај и да е ќе почне да се разденува:)
    Го сакам утрото, тоа ми е најубавиот дел од денот.... Сакам да кажам дека ја сакам старата Кити назад, девојката што некогаш беше преполна со надеж и позитивни мисли. Сега пак осекам некои позитивни вибрации кои биле доооолго заспани а доаѓаат од длабочините на моето битие :lol: СДК исто така дека ако не си ја направиме среќата сами нема никој да ни ја направи нели? А исто така СДК дека ова ми е прв валентајн после него, без него. Не ме боли тоа. Ме боли неговото однесување. Сум мислела дека имам се со него а тоа било само една лага... И уште се дрзнува да ми изјавува љубов. Не верувам повеќе, не сум истата :) СДК за крај дека се изнапишував во овие мугри еден тон неповрзани работи, ама некако убаво ми е бе :) пу пу пу да се поместам од место да не се урочам :lol: Море на сите да ни е убаво, најубаво :) :)

На broken099 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.797
    Допаѓања:
    18.628
    Сакам да кажам...

СДК како би останала домче,во кревет,да си поспијам уште малку,што убаво ми беше топличко,ама мора да се оди на факс.Имајте убав ден феминки!!! :*

17. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    422
    Сакам да кажам...

Нека е жива, здрава, среќна, весела, љубена, насмеана ................

На ma4o4female му/ѝ се допаѓа ова.
  18. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

сдк добро утро девојки, јас се чуствувам одлично утрово си пијам кафенце и си слушам рокче на работа, и тоа е тоа што ме прави среќна.

ах колку спомени ми буди музикава, ми недостига старата јас, згужвана во коше во мојата соба со книга во рака и добра музика, излегување со ниски широки/растргнати фармерки патичиња и маичка седење во парк пеење зезање и скокање до бесвест :D ми недостига темната шминка на моите очи, кожичките околу раце , ташната испишана со рок стихови ах, порано рокерка бев да, хахах а сега се претворив во

"кобили нашминкани навлечени на хуманитарни балови, спа центри" :D се зезам не до толку ама тука негде.

ветувам дека после испити излегувам во мамас на вери вајт облечена како што опишав погоре па што сака нека биде морам да ја видам онаа joelle кога имаше 17 години :D

19. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

Додека го сркам утринсково кафе резимирам, сублимирам, размислувам, се насмевнувам полутрифунски, полупоствалентински и го чекам Годо. А Годо сеуште го нема. А јас уствари и не ни знам кој е тој Годо, ама битно го чекам. Онака уз пут нали, додека правам ред други работи. И потоа сфаќам дека не го чекам, дека тој е тука и одамна и бил.
    Не го чекајте Годо, отворете ги очите - тој е тука до вас. Или не е тука и не ви ни бил потребен, што значи не го ни чекајте. Оставете им го Бекет на литературните критичари, вие живејте си.

Цело е кога имаш се. Јас СЕ немам, ми фали уште мотокултиватор, цинцилатор и федерфуфна. Ама знаете што? Знам да живеам и без нив :)
    Полошо е кога ти фали нешто живо, нешто твое, нешто многу побитно од материјалното, но човек учи како да се справува со ненадејни загуби во билокој момент од животот.

Јас сум тука, и ве сакам онака форумски, искрено. Ми ја враќате надежта дека прекрасни суштества кои знаат да зборуваат, сеуште постојат! На ви една бацка исполнета со некоја чудна, онака акната среќа :*

Вам благодарна и присутна! Вашата Пирамид ;)

На Bokicka, 2468, Strumfeta93 и 12 други им се допаѓа ова.
  20. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Сакам да кажам...

Денес случајно ми текна дека зборот Добредојде што се вика на гостите има и друго значење т.е
    Добредојде = Добре, дојде :rofl: :rofl: :rofl:

Добре - како име на човек

+

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.