Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Сакам да кажам...

Runing in circles,coming up tails..
    Деам..што сега?
    Коцката е фрлена.
    И точно е дека Леси,секогаш се враќа дома.
    Така и овај пат,после толку време,после две напорни години Леси е дома..кај газдарицата.
    Од сега,па до бесконечноста.
    Но,како Леси успева да ја прочита секоја мисла..без да ме погледне во очи,без да знае било што?
    Никогаш,ништо не сум можела да му скријам..освен љубовта.
    И сега,на почетокот на еден голем почеток ми претстои борба.
    Yeah,sometimes life works in mysterious ways.
    Can flip 180 in a matter of day..
    Ама ѕвездиве не ни се наклонети..некомпитабилни сме биле.Според сите астролози,во сите астролошки кругови сме некомпитабилни.
    И сега што? :doh:
    Во секој случај,ветив пред себе и пред тебе,пред сите..дека ако имам уште една шанса..нема да си приуштам да ја прокоцкам.
    Овај пат е последен,ветувам.
    И така живот иде даље..од ден за ден.
    А времево,богами убаво е.
    Ми се вртат низ глава песни глупави лесни..се напнав.
    Знам дека не треба,све тоа..но теоретски сум многу јака.
    Практично се грижам за секој ебан детаљ,за секој збор..ма каков збор,пола збор.
    Приметив дека трипам :(
    Ајде,бидете паметни,убави,здрави,насмеани,заљубени..да,да заљубени во животов - немора секогаш да е во момче.
    Заљубете со во сонцево,шо и денеска не почести :)
    Ајде,јас ќе слушам Суперхикс и ќе денсам.
    Peace,love,happines :f:

2. Forgotten

Forgotten Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    185
    Сакам да кажам...

СДК Горда сум на себе. 8)
    Ги направив шеќерните срца и ми излегоа пресрцкасти. :D
    Мх, мх, мх, просто прсти да излижеш. :P
    Кој е за нека навали. :*

3. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.290
    Сакам да кажам...

Него да кажам дека преживеав, преживеав 3 тури контракции, 3 тури дрогирање со кетонал, ама жива сум, малку повеќе се смејам денес де :lol:
    Ах да и сакам да спијам, сакам да јадам, сакам турско, сакам нов телефон, сакам поголема плата, сакам кафе со другарките, сакам кафеави панталони, сакам да грицкам сончоглед, сакам да го напишам побрзо магистерскиот, додуше уше сум до идејната скица :lol:

И саааакааааааам мојот Милан вечер да тепа и да славимеееееее :party: :rock:
    Maшкиве хормони ми работат ко луди, почнувањето на Лига Шампиони за мене значи празник, поголем од оние два вчера :D
    Ви викам дека по грешка штркот ме донел во Скопје мене. Јас сум за во Милано бе братче фудбал, мода, дизајн и конечно да го учев тоа што посакував, ама јебига глуп штрк! |(

На la-chicka и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  4. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.290
    Допаѓања:
    57.254
    Сакам да кажам...

Многу сум среќна кога ќе се разбудам, ќе седнам на форумов и ќе прочитам убави постови.
    Ве гушкам феминки, уште едно утро ми разубавивте :hug: .

5. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да кажам...

Знаев дека толкава еуфорија не е на арно- ќе пукнам :@

Се плашам како ќи излезам од оваа ситуација ;(
    Се надевам дека Господ ќе ме чува, само таа надеж ми остана :(

6. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.235
    Сакам да кажам...

СДК кога вака ме нервира ОНОЈ помислувам дека не ме заслужува!

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  7. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

Основната грешка што луѓето ја прават во животот е што забораваат дека тука на земјата животот се создава одново и одново секој нов ден. Она што си го создал вчера, денес веќе е старо. Ако денес не го обновиш тоа што вчера си го создал, утре веќе нема да постои.

На Phyramide, lovely91, GiaMarie и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Oaza.123

Oaza.123 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    24
    Сакам да кажам...

СДК дека ужасно ми е страв :ЅЅЅЅЅЅЅЅЅЅ Утре мојот мил лета со авион за да дојде да ме види и пукам од секирации...Никогаш не ми било вака, секогаш сум била сигурна дека се ќе биде во најдобар ред, ама сега некако пукам од грижи... Ајде нека дојде утре попладне, да ми се јави и да ми каже дека се било во ред и дека е на аеродром!!! Ајдеееее!!!! :(((((

9. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека нема ништо поубаво од тоа да си скроз сам дома макар и само два саати :bow: :bow: :bow:

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

You can call me Dafnee Magistrant... 8)
    Последниот испит , му влегов со клизачи.
    10.
    Цел свет ми кажа дека се гордее со мене денес.А види чудо... и јас се гордеам со тој мој мал космос на убави посебни луѓе! :inlove:

На mysterious, Miss-Independent, girl1985 и 27 други им се допаѓа ова.
  11. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Сакам да кажам...

СДК си се потсетив на детството, најубав период :rock: :lol: :lol:

Игрите од нашето детство

Кога ние бевме мали немаше Фејсбук, мобилни телефони, кабелска телевизија, лаптопи и сите модерни изуми на технологијата кои се чини дека го уништуваат...

...детството. Сепак, постоеја многу поинтересни игри кои со мерак сме си ги играле. Ова се неколку на кои се сетивме ние – очекуваме да не надополните.

1. Збирам фото. Имаше два вида – љубовно и гнасно. Во љубовното задолжително те местат да се бакнеш со симпатијата, а при тоа и на двајцата ви е срам па се црвенеете и гледате во земја.

Гнасното фото беше најчесто со задачи кои беа поголем предизвик – излижи плуканка од земја, земи од увото и касни и сл. Тој што збираше фото најчесто ѕирка (демек скришно) и секако дека е местенка.

2. Штркот бара боја. Најголем мангуп си ако кажеш невидлива или златна. Па се тепаат сите да се фатат за менѓушите на некое од девојчињата за на крај да им кажеш дека воздухот е невидлив.

3. Народна. Една од игрите со традиција. Сите сакаат да бидат конзули, а на крај кога ќе ги одберат крвнички ги маваат со топка оние кои ќе останат во средина. Па расправии дали те цивнал или не.

4. Сакате ли војна? Од когоооо? Тука најбрзите и најсилните секогаш победуваа. Често ги местевме најслабите девојчиња да се држат едно до друго и таму беше најлесно за „кинење“.

5. Плочка и ластик. Сите улици беа исцртани со плочка со креди украдени од училиште. Најголеми фраерки беа оние кои можеа да ја изиграат влези - рашири еден два на врат. Ах, да, имаше и т.н. сираче што им ја спасуваше главата на оние кои ќе згрешат. А, тука беа и светските држачи.

6.
    Додека девојчињата скокаа, машките правеа шлајфки за џамлии, или ги мазнеа сликиците за да играат на тапка.

7. Јанино, јанино, купус и сланино и долга магарица.

8. Сол макарон сол фередон, марион, марион, лео лео тип тип тип, лео лео тип тип тип, уан, ту, три – маваш ти! Ехеее сме вртеле кругови по 10 души мавајќи се по рацете.

9. Вистина или предизвик. Сите коркачи, па бираме вистина. Најхрабрите бираат предизвик па им фуфка да го направат. Тука почнуваме да се караме и веќе следи она еден по еден „не играм!“, „Епа ни јас не играм“ и така сите до крај.

10. Жмурка. Со спасуванки и без. И овде тој што жмури најчесто ѕирка или има со него поткажувачи па со нивна помош ги наоѓа скриените.

(преземено од црнобело)

На Annath, Mygirl, Juicy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Нека е честито Дафниии магистрант :* :clap:

На Dafnee му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

Danke. :)
    Уште малку па Магистер... Уште тезата! Боже со каков мерак ќе ја пишувам! Ма бестселер ќе напишам!

Инаку...луѓе мои... спиена сум 4 саати, на интервали по два... Непресметлива сум, тоталка.

На girl1985 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

^Штом до овде си стигнала тоа е нај лесно, можеш ти да го поминеш и ова само да трепнеш :)

15. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

СДиК на Жоел:
    француско моја дамо, многу ми е мило за твојата прва па машка, десетка!!! Ајде се така во индекс да си ги редиш ко во бинарна низа 101010.
    :* :* :*

На joelle му/ѝ се допаѓа ова.
  16. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

Како прво Dafnee честитки рибице :) :*

Како второ МРАЗАМ КОГА МНОГУ СЕ НАДЕВАМ И НА КРАЈТА ИЗЛЕГУВА СЕ НАОПАКУ. ОКЕЈ, ВЕЌЕ ЗА НИШТО НЕ СЕ ЗАМАРАМ, разбрав. :sweat: :sweat:
    одам да спијам, подочнаците ги влечам со мене низ собите :yawn:

17. ma4o4female

ma4o4female Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    352
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=nnyKkA05 ... r_embedded
    Еве, поради вакви кокони (се извинувам за изразот) мажите ја мразат романтиката. Колку убаво испланирано, а таа...цццц... Happy fu*king Valentine :D

18. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.131
    Сакам да кажам...

СДК колку ми е жал за човеков шо се мачел .. :( ќе заплачаам ;(

19. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

И да, можам слободно да се декларирам како одличен готвач. Вчера јадењето беше прсти да излижеш! Мислам дека ќе полетав од што бев надуена со храна и гордост :wasntme:
    Тука морам да упатам благодарност до феминките кои ми помогнаа :*
    И да, дечко ми ми купи ружа која случајно ја згмечив кога си чучнав на неа. И да, одличен секс падна , и баш ми е гајле ако сето ова на некој му звучи лигаво.

Бидна што бидна, јас се докажав како што и сакав, а денес едвај ја кренав главата од перница. Планирам да и се вратам, кај и да е.
    Имајте убав ден, и не се лажете дека надвор е топло.... ич не е! :!: Затоа облечете се потопло, не бидете ко мене со тенки маички, па после со чајче во рака.

На Miss-Independent, Annath, nesa и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

Дафне ми го разубави денот :) Многу сакам кога слушам вака убави вести !! Честитки :*

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.