Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. FBI

FBI Популарен член

Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека денес е еден од оние тиња денови :x
    Утрово се си почна убаво, ама затоа од пладнето до сега.....расположение под 0. Имам потреба да се извикам на некого, да плачам - сакам да ме снема некаде на три месеци, за да си ја одморам главата од глупости. Не сум човек кој се кара за ситници, ама кога тоа се собира подолг временски период- доволна ми е капка за да се прелие се!
    Ми фали шат-ган и некој што страшно ќе ме изнервира хахаха тогаш ќе ме има и по црна хроника (трагично за околината).
    А што ме изнервира??? Нестабилна личност.
    Секогаш јас сум онаа искрената, директната и онаа која размислува за последиците.....другите како да се оперирани од тоа.
    Како можеше да ми ги каже сите тие работи кои му лежеа на душа, да си ги објасни чувствата ........и одеднаш да го снема ???!!! Аххх и мене ме повлече во депресија !!!

2. Mistery

Mistery Истакнат член

Сакам да кажам...

СДиК на ФБИ - SNAP OUT OF IT !!! Какви депресии какви чуда...Зашто да дозволиш некој да влијае на твоето расположение? ....Особено некој како што кажа ти нестабилна личност :!: ... Затоа престани да се замараш!!! Зашто да кинеш нерви и живци на некој што не заслужува ? Доста паметна девојка си да можеш да ја разгледаш ситуацијата реално, да процениш дали може да успее или не.....Како и да е, ќе дојде некој кој што ќе е вреден за твоето време и внимание, а и ти ќе го добиваш истото у возврат....

можам да ти пишувам на темава цел реферат ама како што кажав доволно интелигентна си за да сватиш што сакам да кажам.......

remember - noone is worth your tears ......

I am the master of my pain...I am the captain of my soul !!

http://www.youtube.com/watch?v=yv-Fk1PwVeU

:* еве ти за да не плачеш

Lux, elenna89, FBI and 3 others like this.
  3. Lilit

Lilit Форумски идол

Сакам да кажам...

Сдк и јас сум за никаде...а имаше вчера трошка светлинка низ клучалката.Жими задников и знам од што ми е!Се мрднав веќе од нешто на кое сама се натерав,сега немам време,а е многу,многу,многу добра ствар која ќе ме обезбеди во иднина.Ама ај тоа...ама другото што не можам да се организирам и да се средам,а?!Шо праиме?!
    Ај Лилит,оди си по патот и не замарај.

4. NelChe

NelChe Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК, луѓе, се заљубив во мојот аеробик инструктор, кој патем, е добар другар на дечко ми. Ах, несреќо... Ама не е бе убаааааав, ама едно телце што има...уф уф уф со очи да го јадеш! Дефинитивно врската ми е во криза :lol:

5. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк дека имам во мене вишок на енергија и тоа :!: позитивна и од се срце би ја подарила и потрошила на НЕКОЈ...
    А глупо е чувството кога посветуваш многу внимание на некоја личност а таа личност тоа не го забележува, ниту трошка ама баш ниту трошка од тоа внимание :| ...и те става во мисли воопшто дали те памети,дали ги памети убавите моменти или било што било....а ти трескај си Кенди главата в ѕид :^) :?:

Сдк2 дека денес цел ден бев одлутана со мислите за време на часовите,си седи Кенди во клупа и препишува од табла и си мисли...
    -Абе оваа професоркава вљубена во таблата и кредата се прашувам тој мажот и воопшто и бара ли или по цели денови не ја допира па женава толку е попалена по предметов :lol:
    -А онаа другата пак професорка ааа се гледа дека се израдувала од сабајле и запејало пилето рано на сабајле насмеанка е од 6-ка до 6-ка :lol:
    Аххх вашето Кенди и нејзините мисли... :tmi: ...

6. Chupe

Chupe Популарен член

Сакам да кажам...

СДК сум за никадеееееееееееее
    ме пука депресија тешка
    Не можам ни да поверувам дека ова мене ми се деси
    Мојот дечко со кого сум скоро 2 години ме нарече со името од неговата бивша девојка, јес да почињаме на иста буква али шо е ова?!?!?!?!?!?!?!
    земавме стан заедно да живееме од први........што се случува

7. Lilit

Lilit Форумски идол

Сакам да кажам...

Хахахаха...е добро де,се случува.И јас мојов после толку време врска го нареков со името на бившиот и тоа што не им се ни приближно исти. :D А не дека ми стало до бившиот,ниту пак дека мислам на него,ме зборел у моментот,ваљда! :D

Ema.Sk and Miss-Independent like this.
  8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека дефинитивно ју тјубот е место каде што секоја реге песна е од Боб Марли! |( :D

9. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Сакам да кажам...

сдк дека имам огромен проблем!!!!!!!!!! :rofl:
    а тој проблем се состои од фаст фуд, нутела, милки, торти, колачи, пици, и се што ме опкружува! си мцкам ко гуденце 3-4 пати:D :lol: ќе се преобразам ко гица на цацко :D оној клипот, гица мирна :rofl: дајте совет, зашто ќе земам секундарен и ќе ја лепам устата!не е смешно, мене ми се плаче! :D ќе се качам на 70! луѓеееееееее :wasntme: дајте некоја тревка, чајче, бајачка, магија за да не јадам волку! :lol:

10. happygirl

happygirl Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК ветерот добро ме издува денеска :devil:
    Но, се вратив дома полна со позитивна енергија. За некое чудо, во 10 часот почнав да средувам, да чистам по дома. Ме фати меракот-тој што два пати во годината ме фаќа :rofl: И ете, сега седнувам да одморам и правец- кревет. Утре пак на факултет. Денес добив одлична вест за еден испит-9! :) Ајде нека ми се множат и понатаму добрите оценки :)

NelChe and LivingGlam like this.
  11. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека сакам дожд!

k.i.t.t.y and 2468 like this.
  12. kankus

kankus Популарен член

Сакам да кажам...

сдк дека многу ми се спие и дека сум мн уморна :$ :$ :$ :$ :$

13. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Сакам да кажам...

СДК ме скина глава цел ден и после 2 кафиња и 2 апчиња ;( ;(

14. k.i.m

k.i.m Популарен член

Сакам да кажам...

... You take my self... you take my selfcontrol... Oooo! ooo!
    Шо ми е бе цел ден со песнава? :wasntme:

15. blond

blond Популарен член

Сакам да кажам...

СДК :?: :?: :?: :?: што сакав да кажам? Ах да, ми текна. Убаво е кога гледаш дека некој се труди, уште по убаво кога тоа е партнерот твој за неговата колешка од факс да и ги најде прашањата што биле на испит. :fubar: Многу убаво чувство, ова ми беше јаготката врз шлагот. Наместо да се потруди со онаа што лежи на креветот и кенка, он се мачи околу книгата. :clap: :x :clap:

16. od-samrak-do-zori

od-samrak-do-zori Истакнат член

Сакам да кажам...

luge heeeelp.
    Nema strujaaaaa.
    Ja nemam baterija na tel.a mi e strav mnngu sama vo soba lele ke si umram od strav sto ke praam. ;( :sweat:

17. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Сакам да кажам...

Секаде каде што сакав да искоментирам Лилитка била пред мене, и не можам , па не сум Stalker, ваљда... :^)
    Овај, Лилит јас сега си легнувам, прво ќе мочкам, а после земам книга за читање, се надевам не го правиш и ти истото, тоа веќе ќе е страшно и бизарно.
    Се страшувам, бррррр....

18. firequeenn

firequeenn Популарен член

Nightwalker likes this.
  19. k.i.t.t.y

k.i.t.t.y Истакнат член

Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека книгата што ја читам моментално ми отвори толку голем апетит што се чувствувам грешно :lol:

20. angel92

angel92 Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека утре полагам испит а јас не го научив материјалот како што требаааааааааааааааааааа и ми е страаааааааааав =/

Thread Status:
Not open for further replies.