Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. papuca

papuca Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    3
    Сакам да кажам...

СДК имав роденден каков што не би му посакала ни на најголемиот душман ;( четири години фрлени во неповрат..со дечко ми, од вчера веќе бившиот ( барем вчера дознав дека ми е бивши ) се скаравме пред некоја недела и немаше кредит нит пари да се слушнеме после тоа..и додека јас чекав да дојде до пари..тој бил со друга ;( не ми честиташе роденден, па сакав да слушнам што се случува..имаше и што да слушнам, ми вика па тебе те немаше, јас мислев дека е готово, дека не сме веќе заедно..и бил со друга ;( ;( ;(

2. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Сакам да кажам...

Ариел што и да донесе храбро . Навистина не си ти . Ајде ти стиснав по грешка ми се допаѓа, а сакав да те искарам.
    И јас на денов многу не му се радувам... но го гурам јас него... не тој мене ... па така ќе завршиме кој победник ќе излзе многу покасно ќе видам .

3. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  4. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
    Сакам да кажам...

Сдк пресно изнањатко со топло кафенце :coffee: пред мене ве читкам и пробувам да се отарасам од вишокот на позитивна енергија ми смета искрено мноегу е што е многу :rofl: :rofl: .Многу ме е гајле за комшииве што мораа да ме слушат саат време во купатило како ја пејам Црвено сонце :sun: од Магдалена и Врчак па и што сега ме слушаат како се дерам пред компјутер и пак ја пеам :rofl: :lol: нека знаат сите дека Кенди е in good mood 8) ....
    Чепкам,чепкам,кликам како шпиунче сум по профилчето на Т.......... ако не ми е гајле што да правам кога уживам сама да си се вовлекувам во мисли по него ;) си ја полнам душичкава со уште енергија од старите фотографии и слатките задоволства што се околу мене...
    И ај јас се многу распишував да не правам целодневен извештај да се фрлам на читкање на вашите мислења од вашите паметни главчиња а и + МИ СЕ ОЛАДИ КАФЕТО!!! :punch:

5. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

Едит:
    Таа и без ова е одвратна, а тек па вака... :rofl:

СДК дека направив беља. :worried: Што ме тераше само не знам. :x

6. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Сакам да кажам...

Дека ми недостига Лолипоп23 на форумов, ептен се чувствува нејзиното отсуство :worried:

На senza.parole и Angelche им се допаѓа ова.
  7. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека има многу досадни луѓе! |(

8. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Вешто ги криев и јас.. се до денес кога влакното во мојата ужина ја прели чашата :@ . Толку бев нервозна па кога го извлеков едно такво долго и виткаво... :puke: . Не ми беше гајле леб ли е трици ли е, плес од ѕид и го смажав со нога. Толку мразам неправда што ми се чинеше сите живи околу мене ќе ги истепав. Другарките до ден денес не ме виделе толку нервозна, по што и јас длабоко си ги чував сите негативни чуства и нервозата ја контролирав, па ми се исклештија во фаца демек интересна сум била. Не ми личело така да се однесувам :devil: .

Учам програмски. Никој ништо не знае. Само јас имам барем малку од малку разбирање од цел клас. Сите се снајдоа и си зедоа тетратки од минатата генерација, со решени задачи. Само јас се нервирам што не знам да решам. Тие ни толку ама сепак имаат напишано. После кој ке има поголема оценка? :headbang: Леле пак ми наиде бесот.

9. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.131
    Сакам да кажам...

СДК дека одвај чекам да дојде ПЕТОК (утре) последен час , последна минута :lol: ;) . МИЛИНААА ! (:)

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

На оваЈа Штрумфетава би и рекла да се смири малку, полека мор, полека, не се нервозирај ;)

Јас вешто кријам тага, вешто кријам моменти кога крцнувам како и секој втор нормален човек со сосема нормални емоции на планетава земја. Нема фајде ако секое сабајле напишам пост - ах колку сум тажна. Кога ќе се замислам какви тажни судбини има, јас со мојата сум Париз Хилтон во однос на нивните.
    И не се ни осмелувам да кажам дека сум тажна - затоа што во суштина и НЕ сум :) Не сакам да пишувам за тоа кога сум отишла во веце, кога сум се натажила, кога сум излегла од дома, кога сум се прибрала, кога ме чешало левото увце, и кога сум имала оргазам. Три пати едно по друго. Да не си мислите тука...:)
    Кого побогу би го интересирало тоа?! Не сум Џемс Џојс, не сум Вирџинија Вулф, и не и се ни плашам.

Неправда мразам и јас. Тогаш моето второ револуционерно јас се буди и дига боздоган, чекан, отварач за конзерви, полначот за мојот лаптоп - ма дај шта даш, битно јас да мавам!

Ете това сум си јас. Симпли Ла Пирамид. Ес Пирамид ес ит кен би.

И јас не сум Бранка Станковска. А вие не следевте балканска е - банка.
    Но денес е четврток и јас ве поздравувам :)

На Ema.Sk, LivingGlam и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  11. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    6.749
    Сакам да кажам...

Е баш сега ми дојде на мисла тоа дека вчера го сонував. А од сонот сакав што побрзо да се разбудам. Незнам кое разочарување беше поголемо, она од сонот, или тоа од реалноста. Како и да е, ова е првпат (колку што паметам) да ми се отствари некој сон. А се прашувам што не ми се отствари некој убав сон.. а не ваков. После сонот бев цврсто уверена дека тоа ќе се случи, имав некое чудно претчувство, но сепак си оставив време за фантазија и доза на добра енергија. Ама за што? Пак се случи тоа што го очекував. И така си слушам јас една песна на Чола наш.. ' Da mi nije ove moje tuge ' Баш, да ми није ове моје туге.. Ех, да.

http://www.youtube.com/watch?v=jzgUS5B87K4

' Da mi nije ove moje tuge, zivio bi k'o sto drugi zive, pjevao bi i volio drugi, imao bi sjajne perspektive, da mi nije ove moje tuge.. '

Епа да, така е. И сакам кога ќе дојде следниот пат во Скопје на концерт, да ни ја испее ова песна. :!:

12. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.799
    Сакам да кажам...

СДК
    Бев ептен изнервирана ЕВН и све е можно :@
    Прочитав некои мислења тука и сега сум насмеана од уво до уво :rofl:
    Ај сега па и јас ќе се бунам за една сметка од 8500денари за еден човек во стан со парно :fubar:
    Буни се не се буни исто ти се фаќа кадија те тужи кадија ти суди :^)
    Ајт наздравје колење од ЕВН :swear:

13. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

СДК ...Мисс ју хев бин а вери бед грл....Вери бед,бед,бед грл! :lol:

На Ema.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Сакам да кажам...

Сдк кога Мисс би напишала книга таа би носела наслов, Сите љубови и раскинувања на Miss-Independent

:lol: :lol:

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Tenna

Tenna Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    332
    Сакам да кажам...

Сдк аман, ама најаман од прости луѓе!!
    Главата ми е ко некое тенџере во кое клокотат сваштарии, само камо да имав капак да можам да го подигнам и малку да се излуфтирам..Човек на раат и работата која ја сонувал еден куп време не може да си ја тера од такви на кои јас стварно се прашувам кој им дал универзитетска диплома |(
    Прости луѓе, без принципи, без никаков кодекс на понашање, а успат и сезнајковци под наводноци.
    Е тоа да го видите!

16. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК се потсетив на времето пред неколку години (не дека сега прераснатата) ама тие беа посебни. Со сите тие филмчиња во главата и глупирања, ама дефинитивно е време кое секогаш ќе ми буди насмевка на моето лице. Не брзајте да пораснете!

17. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

СДК сабајлево рано си средив дома се, и брмммммммм се избрмчев кај мама и тато :inlove:
    Претходно двочасовна посета на колегите и колешките, возење ваму-таму, ручек со моите, шеткање до кај другарка ми. Колку многу работи направив, а цела вечер е пред мене. Ихааааааа, ќе си поседам повеќе денови кај мама и тато (лигла бе, лигла сум станала :lol: ), па најубаво ми е овде. Само уште мажулето, кое се умилкуваше денес, ми фали. Може домазет да си го земам :D
    Како осеќа малово мама е среќна...И тој прета цел ден од среќа :)
    Ми фалеше токму ова. Фајнали (смајиштосекрсти) !

На karak, Annath, marama и 3 други им се допаѓа ова.
  18. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

Ахх веќе срам ме фаќа :tmi: :D :D Хахахаха луда сии скорз ,ме изнасмеаааа :D :D :D :D
    :*

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  19. ma4o4female

ma4o4female Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    352
    Сакам да кажам...

Can't take my eyes off of :f: Femina :f: What an addiction! :x

20. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.302
    Допаѓања:
    67.994
    Сакам да кажам...

СДК лелеееееее колку ме изненади, ми ја купил Девојката што го урна осилото, уф значи знае како да ме погоди бре, затоа толку го љубам :inlove: :inlove:
    Да ме расположел милиот, ме сакал најмногу насмеана кога сум била, ах за ова не знае што го чека вечер :$ :inlove: :dance: :ninja: :sun:

На Neytiri, Trendafilka, Annath и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.