Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Shelea

Shelea Форумски идол

Сакам да кажам...

Леле!
    Леле!

Епа така. :?: :rofl: :wasntme: :angel:
    Доста е.

2. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Сакам да кажам...

СДК си ја слушам смешната дискусија за неверството на Радио 2 и си уживам. Навистина знаат да го направат интересно. поздрав до нив.

3. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Сакам да кажам...

СДК не ме слушајте што брборам :^) ...Ништо паметно последнава недела дена немам кажано :lol:
    Како пубертетика сум :D :D :D

4. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Сакам да кажам...

Ајде се згазив ... влегуваме во една кафана во еден дел од МК и читам на табла напишано .

Ако пиете да заборавите , ве молам прво да си платите :lol: А газдата закон ... ние не пиевме за да заборавиме ...ама газдата заборави да ни наплати :D Куќа части...

5. FBI

FBI Популарен член

Сакам да кажам...

СДК конечно го искористив последниот воз за излез од лавиринтот. Се гордеам со себе што можам да кажам крај и кога срцето не вели така.....така требало да биде :|
    Не замислував дека волку ќе ми биде тешко и ќе боли, но ете како што ни викаа како мали “од играчка-плачка“. И не знам дали вакви работи ми се случуваат на мене поради тоа што сум предобра?? Можеби треба да пробам да бидам лоша, можеби така ќе бидам позадоволна ?
    Во секој случај уште еднаш докажав дека силно си стојам на одлуките :)

6. firequeenn

firequeenn Популарен член

Сакам да кажам...

СДК :Сефте се прибирам дома а излезена од 12 часто . Нејсе, барем да бркав некоја работа , мене денот ми пројде дури да трепнам , ваму заебанции , онаму заебанции и така .. :$ да кажам дека сметката за телефон ми стигна .. јас незнам кај правам онолку муабет . не се јавувам на многу места ама кога ќе се јавам , е тогаш нема крај ..само тоа е,.. вчера и рецепти по телефон си раскажував што не ќе биди висока сметката :?: :?:
    п.с. макам кечап :lol: :rofl:

7. skyAngel

skyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

Нејќам да сум баксуз.
    Па не заслужувам бре драги Боже , само барам на еден ден да го видам!

8. Theodora

Theodora Популарен член

Сакам да кажам...

СДК Некако ми е убавко,мирничко,спокојно.Последниве 2 дена таква некоја состојба ме зафати,па успевам на се‘ да се насочам,на сите пердувести облачиња на небото,на сите дрвја по патот,на сите мачки со грациозен од,на сите осветлени прозорци,каде луѓето јадат,гледаат ТВ или се пред компјутер,водат љубов,се караат за сметки или ненапишани домашни...сето тоа е толку секојдневно,а толку убаво,а толку ни се губи во сивилото на обврските и проблемите насочени кон иднината.Запрете за миг и силно прегрнете ја оваа сегашност,пред да стане минато!Во овој миг јас му се радувам на моето мачорче,кое изгледа толку спокојно и насочено кога го предизвикувам да поигра со мене,па сигурно ми пренело добар дел од моето спокојство и разиграно убави чувства!

Buttterfly and blond like this.
  9. blond

blond Популарен член

Сакам да кажам...

СДК, денес една женска малку лудо возеше. Згора на се, ја паркира колата на сред тротоар, ја отвори хаубата, вадеше кабли и пак ги враќаше назад, тресна хауба и си продолжи со лудата вожња.Плавуша бе :D ама добро се снајде под хаубата.
    И најбитниот момент, :!: бремена плавуша беше во прашање. :^)

П.С Не бев јас тоа, не, не, не :angel: :geek: :lol: :rofl:

10. lylaby

lylaby Популарен член

Сакам да кажам...

ај све нека иде кај што не треба...нешто полна со гнев и грижи сум напната до крај нема позитива а како да има кога гледам како функционира ама баш се....е сега малку нешто од учењево мое....секоја држава го гледа својот национален интерес,ако не си го обезбедила својот нема да го разгледува на другата држава значи енма место за компромис додека двете држави не го обезбедиле својот нацвионален интерес....е така и со нас луѓето...не очекувај некој да ти се радува на твојот успех доколку не го обезбедил својот точка :)

11. Offspring

Offspring Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК ми се сере од се' ! Ми се сере од глупав народ без трошка објективност, ми се гади оти живеам во таква околина и оти дишам ист воздух со толку прости и неуки луѓе. Ми иде да заплачам и коса да искубам ради тоа! Господе помогни им незнаат што прават. :@

Strumfeta93 likes this.
  12. velesanka

velesanka Популарен член

Сакам да кажам...

Sometimes no matter how much belief and trust you put in a person, you might still wake up one day and realize it was all for nothing. :@ :@

julie77 and TeddyGrey like this.
  13. mims-89

mims-89 Форумски идол

Сакам да кажам...

Дојде време, дојде тоа време од кое што најмногу се плашев... дојде време да се платат грешките од минатото, е да, карма ради... знаев дека и на мене ќе проработи кога ќе дојде време.
    Добро можеби сеуште не е до толку дојдено нож до коска ама осеќааам, или можеби се должи на моето биполарно расположение... од Божее... проклетство...
    Ах, што ли е тоа што ме тера да заплачам кога поминувам покрај твојот дом, а тебе никогаш неможам да те видам, толку проклето сакам да те видам како пушуш цигара на тарасата ама нема те, прееска дури и ми се причини дека ме викна, да, како ми го изговори името, се свртев но немаше никој....
    Лудоо, што ти е? Conflict of emotions :^) е да до тоа доаѓа коа ќе те опне опасна монотонија и едноличност, а јас не сум таква, е неможам да си ги контролирам чувствата, неможам, ќе направам 300 лудости па после ќе се чешкам... ама ако ќе ми е.
    Ај сега се враќам во реалноста и ќе си почетувам малце со т*л*т* мое ;) :D

14. k.i.m

k.i.m Популарен член

Сакам да кажам...

СДК утре е нов ден... :|

nedzma likes this.
  15. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Сакам да кажам...

СДК не верував дека младиве луѓе приватниот живот ке си го занемарат за да интервенираат во политички цели!!! Мили Боже, па со најдобри другари и другарки се караат и препукуваат зашто некој им го испрал мозокот. Дали е можно?
    Како може некој да ме натера да си го оставам омиленото и најверно другарче кое оди во џамија, и да се тепам со неговите роднини на Кале?! Па ве молам смирете ги страстите. Не трудете се да сменете нешто што е веќе природно запишано како такво. Младино, живеј си го животот, има време кога би можеле да се занимаваме со политика... Ако животот во иднина ни стане премногу досаден, секогаш може на тоа да се осврнеме, нели?

16. Lilit

Lilit Форумски идол

Сакам да кажам...

Сдк толку лош фотошоп на календарот на Пелистерка кој го "краси" Елена Ристеска,не сум видела (особено сликата каде што се наѕираат ненормално големи б****ци на градите,дури одвратно :o ).
    Само мене ми е страшно неубава секогаш,или што е работава?!

17. 2468

2468 Популарен член

Сакам да кажам...

За 100 евра во Лондон на кафе. ;) (во цената е вклучено и кафето)

18. Lilit

Lilit Форумски идол

Сакам да кажам...

^Не ќе да е така...камо виза?!

19. NelChe

NelChe Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека ме боли, ужасно грозно се чувствувам, не се самосожалувам, не го заслужив ова... Зошто тврдам дека јас бев секогаш ТАА што од петни жили се трудеше да го усреќи и да му го одвлече вниманието од сите го***рии во кои се најде, сакав помалку да го боли, а за сметка на тоа јас си го уништив здравјето. И како ми врати..?! Со никаква почит, со никакво внимание, јас бев само рамо за плачење, а зад мојот грб... уф, ТЕ МРАЗАМ!!! Ми доаѓа да вриснам најгласно на светов!

20. 2468

2468 Популарен член

Сакам да кажам...

^ Па демек во тие 35 евра, т.е 70 (во два правци), влегуваат сите такси и трошоци.
    Ама тек од јуни, можда до тогаш нешто друго ќе биде, или воопшто нема да биде. :^)

Thread Status:
Not open for further replies.