Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.677
    Допаѓања:
    4.656
    Сакам да кажам...

:@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

само толку све у курац

2. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.609
    Сакам да кажам...

Не ми се верува!!! :headbang:
    Излегов од дома,ај си викам во кола,па кој ќе ме види, во плишана тренерка,јакната од сопругот, розева чорапа,бела кломпа, битно тазе фарбана и фенирана и ме фатија некои лудила денес,исправ се што ќе ми дојдеше до рака,без разлика дали беше перено или не!Ај до продавница,снемав детергент за перење и омекшивач,затворено,ај до друга и таа затворена и така морав да влезам во Тинекс :$ :$ :$
    На касата една пријателка и кога ме виде:
    -Лелееее,ама си поправена!!! (и едно најмалку 20 погледи кој од рафтови,кој од редот на каса,кој од Космо се приковаа на мене)И кога почна,наместо да куца,да се трти во профил на касата,да ми покаже како и делувало Херба лајф за ослабнување...
    -АУУУУУУУУУууууу,ама и фарбана си,е да знаеш црната коса ти стоеше поубаво(и пак иста реакција од околината,само со таа разлика што сега ме загледуваа директно во розевиот чорап и белата кломпа)
    Се обидов да изреагирам културно само се насмавнав,а ми се идеше да и ја треснам едно 26,8 пати главата од каса и читачот на бар кодови да и го набијам во газ,па нека и светат црвено очите!!!
    И почна да вади од корпата и мислиш на аукција се наоѓа:
    -Ааааа ќе кркате саламичка,ааааа! .........аааааа,види-види за под мишки ти е ова?(мислеше на бикчето),мислиш на царина сум на преглед,абе секој производ го искоментира :swear:
    А јас со фаца :geek: си ги собрав ќесите и со брзина јача од светлости нигде да ме нема :x
    :shake:

На bittersweet, la-chicka, beached и 2 други им се допаѓа ова.
  3. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.470
    Сакам да кажам...

^ сдк леле ама мразаммммммммммммммм коментари од овој тип |(
    добро бе, поправена сум, што те боли тебе????
    никогаш не давам такви коментари, макар и 30 кила да се поправила некоја бе
    едноставно боли!!!
    и сдк 2 дека на вакво нешто казав не! сам нека си ја јаде, кога не разбира дека не сум дојдена овде да се гојам :devil: и палачинки со крем и лешници прави, а јас ќе си седам овде, додека мљацкаат....

Прикачени фајлови:

• strawberry9.jpg
      strawberry9.jpg
      Големина на фајлот:
      79,6 KB
      Прегледи:
      212
    На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    881
    Сакам да кажам...

СДК ми треба забава! Даа,забава ми треба и ако не излезам ниту наредниот викенд ќе експлодирам! :envy: Па ајде нека оздрават еднаш веќе сите,преку глава ми е од компјутерот и телевизорот :|
    СДК друго,си ги секов ноктите :( Сега како шути ми се прстињата некако :^) уфф..па како што ми растат бавно,ќе си чекам неколку месеци дури да си имам убави нокти :| :angel:
    И СДК абее сакам смајлиња луѓее :inlove: :talk: :wasntme: Не можам да се доискажам со овие понекогаш,имам излив на емоции :D

5. Glamour

Glamour Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    42
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека не ми се верува колку брзо ми поминаа деновиве. Колку планови направив, ни половина од нив не ги изреализирав ! Почнувам да живеам од викенд за викенд! Епа драг мој понеделнику, искрено ќе кажам дека ич не те сакам! :lol:

6. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Некоја феминка ми мрчи. :!:
    :rofl: :rofl: :rofl:

На Phyramide му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    633
    Допаѓања:
    797
    Сакам да кажам...

СДК:
    Мали ти можда си мамин син :fubar:, ама си имаш работа со татина маза :rock:

СДК 2: И љубоморам на Rainbow многу, многу, многу .. :wasntme: (без навреда) :wasntme:

8. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.292
    Допаѓања:
    57.256
    Сакам да кажам...

Лудо!
    голем грев правиш :!:

9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека Pink ТВ треба под итно да се укине!
    Ми скисна од ѕвезде гранда секоја сабота, па и репризи! Од првата плата моиве ги частам по еден ај под со моите топ 100 песни, на стари години има да учат, ама да научат. |( Уши ми се откачија од слушалкиве, не иде, пак пробиваат тие одвратни звуци од ТВ-то.

На MissAnn, velesanka, katakomba24 и 2 други им се допаѓа ова.
  10. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК... Мислам дека скршив едно невино срце. Жал ми е ама заклетва си е заклетва. И мислам дека е нормално, не? И мене ми го правеле истото па кој се грижел. Сепак не е до толку... Не сум толкава идиотка. А дали беше реалност тоа од вчера? Кои „кавалери“... |( На женско кое е уморно, тогаш дојдено од на пат да го остават да стои простум! Е ова е кавалерство! :!: Или не? :^) Малоумна работа...

11. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК предлагам да се затворат сите теми поврзани со храна, и да се избришат сите мислења :!:

На LivingGlam и Wild.Child им се допаѓа ова.
  12. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Сакам да кажам...

СД ви К, или поточно да апелирам до вас да донирате сите по едно евро или барем по пола евро ама држававаааааааааа ќе ме ограбииииии, добро бе ко само јас да треба да го полнам буџетот...
    све да им е.........
    Од кај да најдам сеа 250 евра ОД КАДЕЕЕЕЕЕЕ?

Ај бидете солидарни (смајлиштотрепка)

Ми се СЕ*Е од држававааааааааа!
    Не им плаќам! Ќе лежам боље 2 недели во идризово :lol:

Толку убав ден, т.е. вечер, расположение вришти до 100тка цајкан да ти уништи се ГОСПОДЕ!!!
    Покварени бе, пред кафана чекаат да влезеш во кола и да те стопираат :@ ццц

13. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.304
    Допаѓања:
    67.996
    Сакам да кажам...

Речено-сторено :!: Цел ден од еден кревет на друг, или книга или филмче или сексче :lol:
    Поубаво здравје :rofl:

14. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
    Сакам да кажам...

Сд и к на Кенди,немој со тажни фацки пред компјутер да седиш и да се ѕвериш..... :geek: маани учењето , остај го за утре :!: :)

And little secret ..i NEED A HUG ...yes Кенди want to hug someone :hug: :hug:

15. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.827
    Сакам да кажам...

СДи‘К на Кенди...
    [​IMG] :lol:

На TheCandy880 и karak им се допаѓа ова.
  16. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Сакам да кажам...

СКД дека се осеќам како мозолче. Непукнато мозолче. Такво грдо, одвратно, црвено, напнато од тие најмногу што болат и иритираат. И задоволството кога ќе прснам ќе биде еквивалентно на тоа кога прскаш вакво чудовиште од мозолче.
    Се извинувам ако сум одвратна. Факинг ПМС!!! :@

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

Многу е убаво да се чуе нешто вредно во денешно време. Нешто што толку ќе ве воодушеви, што посакувате да си го извадите вашето специјално алваџиско тефтерче кои ги собира вашите мисли, забелешки, цитати - и да шкртнете внатре со растресена, возбудена рака, од страв да не заборавите ни една буква од она што ви се допаднало.
    Dave Grohl од Foo Fighters штотуку во мене разбуди чуство на задоволство, дека сеуште има луѓе кои добро се слушаат дури и кога не пеат. Доволно е да раскажуваат прикаски. Storytellers. Башка и им вредат. Верувале или не им удрив аплауз. Дури и сакам да станам пред телевизор небаре сум онаму во толпата луѓе кои магично ги собрало во онаа мојана ѓурулти кутија и му аплаудираат.
    Да, инспирација црпам од VH1 - storytellers. Ништо ново.

Јас не сум Дејв, не ме бива за вакви прекрасни приказни. Но и мене ме бива за нешто бе па! На пример денес направив магија од еден најобичен спанаќ.
    Нема да бидам скромна, нема ниту да глумам лажна скромност. Јасно и гласно изјавувам - знам да готвам добро! Џејми душо ела да видиш ти што правам тука јас!
    Еднаш еден другар ми рече
    леле давај кондом, затоа што ќе потсвршам од јадењево твое
    :D
    Реченицава ја запишувам како најголем и најоригинален комплимент кој сум го добила. И паунче не ми е рамно во такви моменти. Затоа што нема поубаво чуство од она кога пријателите, најблиските, дечкото, мажот....кој и да е, ви прават нирвана фаца затоа што штотуку доживеале еден вид на оргазам со сетилото за вкус заради вашето јадење.
    И не, не се работи за тоа дали сум јас толку добра. Не си го тапкам егото. Си го тапкам егото заради тоа што со тоа што сум добра сум им го разубавела мигот на останатите.

:nod:

Бујрум! Сакам да ви ги гледам фаците кога тетка Пирамид ќе ви готви! :)
    Foo Fighters ќе ни бидат, онака во позадина. Имаат и тие нешто заедничко со нирвана ;)

http://www.youtube.com/watch?v=ONkiLR5Ehys

На girl1985, Strumfeta93, bittersweet и 4 други им се допаѓа ова.
  18. klaudija90

klaudija90 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    18
    Сакам да кажам...

СКД многу сум гладна, а во фрижидерот нема ништо што ми се јаде (не е кавијар) :D Една вечер ништо нема да ми биде ако легнам гладна, утре ќе се најадам ЗА СИТЕ ПАРИ И КУСУРОТ!

19. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.094
    Допаѓања:
    5.176
    Сакам да кажам...

ооооооооооо ни покачиле интернет
    Тоа ме радува!!!
    Ќе ја силувам Замунда деновиве :D

20. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
    Сакам да кажам...

Не сакам да бидам досадна со мислењава во темава но ете така ми доваѓа..да се олеснам малку,од тешкиве мисли...
    Колку пати само посакав да го прегрнам,илјадапати и можеби и повеќе...Колку пати само посакав да го видам,да го побарам,да го најдам...
    Колку пати посакав да го осетам неговото присуство,па макар и од далечина...Посакав и бакнеж,таков баш како неговиот,нежен,помалку невин и едноставен... колку пати посакав да го прашам како му е,како е????Колку пати сонував за него и пак се будев,,,Колку пати гледав во ѕидот,замислувајќи ја неговата силуета-така величествена,но сенката исчезнуваше за миг...И колку пати го имав во мислите...мои безброј...Колку пати се запрашав кој е,ама немаше одговор..Колку пати само го шепотев неговото име без другите да го слушнат,ох многу пати...безброј,пати...Колку пати тој не беше тука,а не е ни сега...
    Толку многу пати..
    Толку многу пати..

И сега,и после,и после тоа...него пак го нема.... :| :?:

Нееее Кенди не е заљубена,ниту пак сака да биде...туку само обожава да мисли и копнее по некој :!: :x како иде понеделник така идат мисли те се потемни и потемни... :rofl: :rofl:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.