Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк сум имала и јас две жички во главата што со еден допир прават чудни потези :D
    Синоќе собрав храброст :muscle: по едно куцкање на едно мало текстче и неколку клика да направам нешто што ме насмеа од 6-ка до 6-ка :D
    Си легнав насмеана :D
    не можев да заспијам,само лежев
    си го слушав срцето :l: како силно ми подчукнува :l: бум. :l: бум /\/\/\/\/\_/\_/\/\/\/\/\/\ бум :l: .бум !!!
    аххх колку убаво чувство да заспиеш насмеан :D :sun: ^_^ а во главчето само еден лик да ти е и да ти ја задржува насмевката

la-chicka, Lux and skyAngel like this.
  2. k.i.t.t.y

k.i.t.t.y Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека Кити е многу среќна денес :$

TheCandy880 likes this.
  3. SexyLady

SexyLady Популарен член

Сакам да кажам...

Само што ја прочитав Тристан и Изолда и само што напишав анализа за делото. :inlove:
    Ах... преубава љубовна трагична приказна. Ме трогна... ептен...
    Се прашувам дали постои таква љубов, но јас сепак не верувам. Баш денес зборевме со една професорка на таа тема - љубовта и среќата постои до матично - така ни рече таа. :D После се’ станува навика...

Уф, не знаете како само ми е мачен и тежок овој период. :worried: Мразам оценување, сум мразела и отсекогаш ќе мразам - поради тоа оценување кошмари веќе имам. |( :(

Инаку, ме нервира и времево - до пред некој ден се варев во автобус, топло, загушно, а сега... :tmi:
    Криво ми е што последниов период имавме проблеми со другарките, и тоа замислете ради машко. :!: :worried: Но мило ми е што се среди и понатаму ќе биде како ништо да не било! :)

Него сега ти Секси, вдиши - издиши, сконцентрирај се, опушти се... ти треба малку релаксација... :)

4. klaudija90

klaudija90 Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК се најадов пица и сега се осеќам дека не ме собира на столот, си седам на Фемина и си уживкам,а да,и јадам чоколадо со лешник, ммм... :dance:

ma4o4female likes this.
  5. easyyyyy

easyyyyy Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека повторно од утре почнуваат моите кошмари :( ...личноста која долго време не сум ја видела а која ми нанесе бол и тага,од утре повторно ке ја гледам...ке ја гледам блиску до мојата најдрага личност...мојата најдрага личност која ја сакав повеке од се...но сега сфатив дека таа личност не ја разбирала мојата љубов,мојата доверба и искреност...сфатив дека таа личност ме предаде!
    сето тоа длабоко во мене допира и ужасно го поднесувам...се каам шо му дадов толку многу значење на луге кои не вредат...се прашувам само зошто се е така против мене? зошто лугето не ја ценат искреноста и добрината? ЗОШТО?? постојано се прашувам,но одговор нема...се е полошо од порано...долго време ја немам осетено убавината на животот...едвај чекам да поминат овие 7-8 месеци,и длабоко во себе се надевам... :| се надевам дека конечно ке дојдат и моите пет минути,конечно ке дојде денот кога повторно ке заблеска насмевка на моето лице ;( ;( ;(

6. firequeenn

firequeenn Популарен член

Сакам да кажам...

Мислам дека сигурно барем малку допринесуваме со нашите мислења на форумов ... некој ќе дознае нешто што не знаел, некој ќе сфати нешто што не разбирал, некој ќе промени мислење за одредена работа..
    Сепак и за жал, оваа работа не е кај сите иста ... некои знаат да го искористат ова позитивно, а некои покрај тоа што не го искористуваат, се трудат да наштетат со многу разни глупости кои може да влијаат лошо, особено на помладите членови...

2468 likes this.
  7. marama

marama Форумски идол

Сакам да кажам...

Храната има огромно влијание врз мене, се разбира позитивно. Секогаш кога сум кај дечко ми едвај чекам да дојде 17, 18 часот за да кснам од пирошките од Тинатос (незнам дали заедно се пишува) :lol: Не само пирошките , храната за мене е вкусна само ако во мене предизвика задоволство, да ми се топи во уста и едвај , лакомо да го чекам наредниот залак. Имав убав ден,а и го сакам дождот, чуден човек сум ме исполнува, го поитоветувам со мојава душа. Одам да направам уште едно задоволство за мојава душа (кафе) и се враќам да видам што сум испуштила. Кој е за , нека повели. :)

Theodora likes this.
  8. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека нема ништо полошо од тоа да ги голтнеш зборовите кои ти се на врвот на јазикот ...
    како само ме вади од такт тоа што не можам да кажам ниту еден збор, а имам толку многу...

9. easyyyyy

easyyyyy Истакнат член

Сакам да кажам...

firequeenn ако ова се однесуваше на мене,СДтК дека за некои можеби е глупост кога на другите му е тешко и запагаат во депресии,но за мене не е воопшто,посебно не во овој момент...а шо се однесува на помладите членови,немој да бидиш толку сигурна дека ја читаат само оваа тема,зошто има многу поолоши теми,со многу понегативни размислувања и според мене мислам дека тоа не е факт за да престаниме да си ја олеснуваме душичката и да си кажуваме тоа шо сакаме...а тоа кој како си ја сфака темата мислам дека е индивидуално и нема потреба од наметнување на својот став врз другите :)

10. Doozy

Doozy Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК, збеснав денеска дома, уф кај ми требаше баш денес ова да ме снајде... изгледав два филма, преспав, јадев, сега пак филм, па пак ќе спијам - белки нема да јадам нешто :tmi: се надевам и утре нема да биде вака, еден ден и веќе ми фалат училишните клупи :lol: а ако биде вака, барем нека биде малкуцка попродуктивно, на пр, можам да фанам да учам нешто - не дека немам :^)

11. firequeenn

firequeenn Популарен член

Сакам да кажам...

зборував за сите општо не само за тебе и не само во врска со оваа тема туку со сите теми заедно и бев инспирирана од една случка што ми ја кажа баба ми дека порано луѓето незнаеле што е тоа менструација и на другите места од телото кај што му течело крв ставале тутун! ставале долу и некое девојче умрело од тоа .Затоа и беше ова мислење само кој како го сваќа ;)

12. Noemi

Noemi Популарен член

Сакам да кажам...

Имам реновиран профил :D си се почестив со нов аватар од темата Аватари и потпис од Пауло Коелјо :)

И да, го сакам дождот и не сум чудак бре! Има нешто во дождот што ме смирува, ме опушта и ми буди надеж, па нели после дождот иде сонце, а јас сум најголем антиципатор на промени и како давеник за сламка се фаќам за ситниците кои ветуваат повеќе.

13. Lux

Lux Форумски идол

Сакам да кажам...

И јас вчера или завчера мислам ли беше, на радио не знам точно која фрекфенција и слушам го читаат истото што беше напишано и на фемина за најголемото семејство на светот, една од поновите статии. :)

14. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Staff Member

Сакам да кажам...

;( ;( ;( ;(

не ја можам повеќе аман ....

15. angie

angie Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК џабе е да си добра...да се трудиш да им удоволиш...никој не ти цени. Ќе паднат некои драстични промени...мора... ќе барате да сум старата јас... ама нема. Морони!

16. pink4ever

pink4ever Популарен член

Сакам да кажам...

Сакам кажам, незнам речам, чекам текне. :drunk:

17. SexyLady

SexyLady Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк дека Nightwalker многу ми влезе во очи. :D :$

Angelche and TheCandy880 like this.
  18. starfish

starfish Популарен член

Сакам да кажам...

Цела листа на chick flicks, планина од пуканки и сокче. Така ќе си ја поминам оваа вечер.
    Можда имав подобри планови, ама ајт, и вакви денови мора да има.
    И можеби не сакам лимонадски книги, ама затоа филмчињава ги таманам по 3 во вечер :D Некако ми прават попријатно расположение, ме тераат да си фантазирам, а јас пуста фантазерка и мечтателка, до утре да ме оставиш ќе си правам филмови во глава.
    Штотуку заврши dowload-от на третото филмче.
    Старфиш тука се одјавува и ви посакува убав утрешен ден. :*

rossonerka and julie77 like this.
  19. beached

beached Истакнат член

Сакам да кажам...

Фуууууууууууј :@
    Се зезам,не сум нервозна.
    Уствари,не сум сериозна.
    Сериозна сум јас во мојата несериознот..е сеа кој како би ме разбрал.
    Нема потреба да глумам сериозна личност,да правам трагични драми од мојот живот..кога може се да биде комично.
    И така,полека полека јас стигнувам до конечната одлука.
    Знам дека постои еден човек во мојов живот,што неможе да го замени ни еден друг..ни еден дечко.
    Повеќе од дечко,повеќе од пријател е тој.
    И интересно е,како двајцата сме свесни за тоа..колку сме само сигурни.
    Те сакам,гомце мое :inlove:
    А,што се однесува до љубовта..ти што глумиш Паметњакович,се заеба повторно.
    До сабајле викај дека не ти е грижа,знам дека ме сакаш и ужасно ти сум потребна.
    Но,круг..сега јас сум таа несигурната,сега јас имам друг предизвик..за прв пат некој,кој успеа да ме задржи во градов.
    Но,ова незначи дека јас не те сакам. И јас те сакам,so badly.
    Но,сега дефинитивно би одморила од тебе.
    П.С.
    Во некој зборови ни сама не верувам,кога знам дека пак ќе се врати тој,стариот..:)
    Меѓутоа,my imagination has no limits.
    i have no limits :muscle:

И сега,после цел ден лежење,јас решив да одам да одморам..да си поспијам.
    П.П.С РАФАЕЛОООООООООООООООО ТЕ САКАМ!
    Хаха,вчера си замислував,да ми направи некој огромна бомбица рафаело..ама многу голема,колку цела соба :inlove:

Добра ноќ,убаво сонувајте..но внимавајте,може нешто да се исполни :*

TheKiketoo and TheCandy880 like this.
  20. skyAngel

skyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

Добро ми е ...полека се враќам во нормала.
    Ме фаќат и мене некогаш улавите ама некако се почесто. :?:

Од утре почнувам порано да се будам и ветувам дека деновите вредно ќе ги искористам. Мора овој г*з да почне да се мрда.

И уште нешто ...ја сакам оваа Ивана беее !!!
    Ја замислувам како многу ватрена во кревет ! :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=XKdUrTh_-3A

Angelche likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.