Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Сакам да кажам...

СДК само сакам да живеам во времето на Тито... :(

2. Lovely

Lovely Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека не ми се спие а нема што да правам на форумов... Го исповртев 100пати.... Многу слабо активни феминките оваа вечер...

3. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека ме вади од такт што одеднаш сите го засакаа винтејџ стилот :@ , а до вчера се газеа од смеење кога ќе поминеше некоја девојка, им изгледаше ко од орманот на баба им да излегла и велеа дека тие така никогаш не би се облекле :devil: .
    И еве неколку месеци потоа паѓаат у несвест по некоја кошулка што ја виделе на некоја цура, копаат по орманите на сите комшики за да најдат нешто интересно :headbang: и бараат совети како нивнитее кичерајски парталчињаа да ги носат во винтејџ стил...ахх ќе си умрам ;(
    Утре ќе ставам пердуви од кокошки на глава, или уште подобро ќе земам некоја препарирана птица и ќе се шетам така некое време, за неколку дена пола Скопје ќе остане без кокошки сите ќе почнат на глава да ги ставаат :devil: :devil: :devil:

Ќе сфатат ли луѓево дека облеката треба да знаеш да ја носиш и да оставаш личен печат на тоа парче и никој друг тоа не би го направил идентично како тебе, нормално доколку има стил...
    Ахх тоа помодарство, или сите се шмизли со розеви пуфки, или рокерки со црнила на нив, а сега сите се просто заљубени во винтејџ ... секој три месеци различен стил ... Дај веќе еднаш пронајдете се, досадни и напорни сте децааааааааа :^)

la-chicka and Mygirl like this.
  4. Phyramide

Phyramide Популарен член

Сакам да кажам...

Сакам да прашам нешто, од љубопитство - како на пример, а зошто кога врне, надвор е мокро?
    И сакам да добијам одговор - ете, отвори Хиљаду зашто, хиљаду зато, и прочитај.
    Сакам да прашам, што значи, на пример тавтологија, и да ми биде речено - ете ти го Вујалкија, отвори, најди, прочитај. Баш онака како што ми беше одговорено кога бев дете. И јас седнував со тие книгишта и енциклопедии, и барав, листав, и кога ќе најдев - победоносно трчав кај моите за да им прочитам што сум открила.
    Е и сега победоносно воскликнувам. Куцаш гугл или јутјуб, доволно е првите две букви да ги пишеш - и самите сајтови се ти наоѓаат. Која научна фантастика! :)

Ме интересира дали стари восочни фигури како Гадафи, знаат што е Гугл. Сеуште не ми се верува, дека некој кој му бил другар на Тито, е сеуште жив и сеуште во истата функција. Со што ги ранат ваквите?!
    И по Гадафи, Гадафи! :x

А јас гласам за Хиљаду зашто, хиљаду зато. Не за друго, туку многу сакам страници од книги. Во книжара си ги душкам онака скришум. А да седнеш да бараш нешто, со очите да шараш и конечно да најдеш, е тоа е мала победа. Што би рекла Сеси :)
    Не ова глупости, клик, шуц, буц и пак луѓето се помалку информирани од кога и да е.

Одам да проверам џимејл :wasntme: А вие имајте убав револуционерен вторник и исполнете ми една желба. Побарајте ја денес вашата 1000 зошто, 1000 затоа, сигурна сум дека ќе ви пробуди убави спомени ;)

beached, Strumfeta93, enca.69 and 3 others like this.
  5. Offspring

Offspring Форумски идол

Сакам да кажам...

Сакам да кажам, кој сака да се смее со солзи нека се обрати кај мене по ЛП :rofl: Ох, ваква смеа не сум имала одамна :rofl:

6. joelle

joelle Популарен член

Сакам да кажам...

сдк аман ми веќе, ај нека завршува се

VIVE LE MERCREDI SOIR !!!

7. Ariel

Ariel Форумски идол

Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ми фали „На 2-3 реда муабет“.

Тогаш побаравме чет, го добивме, ама никогаш не ја замени темата во која се правеа „празни“ муабети. Рековме дека времето ќе покаже дали темата требала да се затвори или не, и еве го, покажа, а доказ се овие 2717 страни. Добро, тука сепак е малку поцензузрирано, нема толку реплики, ама сепак очигледно е дека ни треба ваква тема, колку и да е штетна за форумот!

8. Dafnee

Dafnee Популарен член

Сакам да кажам...

Само што го доручкував македонскиот доручек на шампионите. Ѓеврек и јогурт!

Од еден тотално рандом неврзан муабет во лифт, и од една убава смс порака, уште од сабајле ми се врти Плави слон у глава...

Ночас сам сањао мене и Мадону у стакленом кондому, и Била како свира песну мира, на саксофону...
    Ночас сам сањао, ја и Дивац Владе, америма из снова - лупамо блокаде...И да сам висок, три,нула,три, и јебо те... Воле ме свииии!!!!
    И нечу да се пробудим..јер могу да полудим!!! Кад видим ко сам...Кад видим гдје сам....

Е МОГУ БОГАМИ! АЛ НЕЧУ!!! Ко што би рекла Елвира..или Сабрина..уатевр...Тесно, ал лјепо,богами!!!!

Имајте Фемински Фисполнителен Фреден сФеткаФ кадифест Фторник... Зошто Фторник со „Ф“...е сосема поинаков од досадниот Вторник.

9. firequeenn

firequeenn Популарен член

Сакам да кажам...

сдк дена образованието е една долгорочна исплатлива инвестиција за секој млад човек !

10. skyAngel

skyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

Сакам да тапам на тапани паааа !!!
    Денес имам таква енергија ...одам јас да ги земам тавите и тенџерињата!!

http://www.youtube.com/watch?v=BLHIWXRO ... re=related

11. Alek13

Alek13 Истакнат член

Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека саите ве сакам :*

stilas7 likes this.
  12. klaudija90

klaudija90 Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека си ја сакам мојата сестричка најмногу на цел свет!!! :* :* :* :* :* :*

stilas7 likes this.
  13. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Сакам да кажам...

леле вчера вечерта што ми се случи...
    ми пишува 22 годишно девојче на Скајп и ми вели сакам да си се допишуваме
    јас си помислив нешто во стилот пен френд ок.
    но подоцна самото девојче се откри дека е лезбејка, и поминала нок со некоја ко неа во Грција, и почна мене да ми се пушта, а јас пак незнаев како да реагирам.

имав еден колега додека студирав што имаше другарки лезбејки имаа нормална комуникација
    ама јас до сега сум немала искуство како да се однесувам со некоја од нив, од причина што не познавам ниту една таква.

14. marama

marama Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК после сите жртви, тој ме остави! Ете така ;( ;( ;(

15. stilas7

stilas7 Популарен член

marama likes this.
  16. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК сите го збореа тажно било, се разведувале, викам ај да видам што е... и се расплакав

http://www.youtube.com/watch?v=3fa9S61AH5c

Марамке, те гушкам силно, што и да ти кажам нема да те утешам, ама тука сме на фемина, ако ти требаме :*

17. marama

marama Форумски идол

Сакам да кажам...

Како да не плачам, заради него, заради нас жртвував се. И него сега му текнало дека не сака да плачам и тој да страда. Не ми се верува, а вчера се видовме ;(

18. Annath

Annath Форумски идол

Сакам да кажам...

Се надевам дека ќе се премисли Марамке... ама голем неблагодарник ќе испадне ако туку-така си замине, после се што си поминала заради него...

Phyramide and marama like this.
  19. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Сакам да кажам...

марама, немој да плачеш не вреди да се плаче за машко
    тие доагаат и си одат
    како што ми велеше една другарка во средно дека по машките и автобусите не се трча тие самите доагаат :!:

marama likes this.
  20. marama

marama Форумски идол

Сакам да кажам...

Фала ви девојки. Тој ќе се премисли после недела дена, ама тогаш нема да попуштам. Кога тој сега ме остава, што понатака? Ќе го поминам и ова. е што се сум поминала.

teddybear, Ema.Sk, skyAngel and 3 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.