Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК I need a dollar dollar, a dollar is what I need! :D

На FBI, Dafnee и Phyramide им се допаѓа ова.
  2. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сакам да кажам...

Како може едно внимание насочено кон тебе и слатка шмеќерска насмевка да те направи среќна и посакувана аххх , и да не чувствуваш ништо кон праќачот кога ќе ја примиш “пораката“ ако е згоден одма ти се прави ќеф :D
    Шмеќеру еден низаеден ццц ...

3. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

Многу работи. Најнапред мразам кога некој не ми го забележува трудот кој го посветувам на една работа и од горе ми наоѓа 101 мана за истото нешто а сум го правела со љубов и со среќа, типичен пример глупавата лекција по математика. |(
    И да, мило ми е што сепак дишам. Да, убавко си читкате. Неможам повеќе, озбилно многу ми се има насоберено и имам грутка, каква грутка бе цела топка имам и неможам да ја сФарам. И тој, дали лажни надежи, дали приказни, дали тајни или раскази ми кажува секојден не ми е галје, ама ич, некако сакам пак да сме заедно. И знам дека сум смотана и тоа да, плачам за нешто што одамна треба да биде назгазнето. Може да пуштам сега некоја солза? Секако дека може. Само тие ме спасуваат од бедата и лизгајќи ми се по обравчето дебелко ми покажуваат колку всушност ми значи ТОЈ. Единствениот со денови, месеци и години.
    И ДА, SHIT HAPPENS. MY LIFE. ;)

4. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Сакам да кажам...

Прекрасеен деен :D :rofl:

5. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    529
    Сакам да кажам...

И на крај кога ќе се свртиме...сваќаме дека се се случува со причина!

6. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

Добра ноќ феминишта и hope you'll have some wet dreams... Peace!

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ma4o4female

ma4o4female Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    352
    Сакам да кажам...

СКД ги мразев ајкулите, но од документарната емисија што ја гледав на Wild ги жалам. :( Значи ги ловат, им ги сечат перјата (сите) а 95% од телото што останува го фрлаат назад во водата. Многу жално. :(

Исто така, СДК дека мноооогу сум уморна, а мислам и дека ќе се разболувам, затоа сега ставив чајче да ми се свари, и еден аспирин и ќе си легнам.

Цмок, цмок лав ја грлс... :*

8. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Има да почнам да работам, да р'мбам и ден и ноќ и сама ќе си го плаќам школувањето!!!
    Желбата е посилна од се'!

9. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.304
    Допаѓања:
    6.848
    Сакам да кажам...

бројче и јас го планирам истото за некоја година , барем ако ништо друго ќе си студирам во тој град што сакам без некој да ми стои над глава и да ми води сметка за МОИТЕ сметки :) паметна инвестиција е сопствениот труд посебно кога е искористен за вакви цели :)

10. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Ги изиграв скоро сите форумски игри :lol: и ајде сега на спиење :* Добра ноќ.

На kate-the-great му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Hopeful

Hopeful Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.468
    Сакам да кажам...

СДК дека сум дома, се искапив и сега си се топлам и си чкрапам на тастатура. Инаку на 18-ти бев на концертот на Дивље Јагоде, Прљаво Казалиште, Ван Гог и другите и си поминав супер, а на 14-ти ни се роди ново бебе во фамилијава, машко и што е најважно на св. Трифун се роди, си го погоди денот :D и добив стипендија! Love you all :*

На x.Daisy.x му/ѝ се допаѓа ова.
  12. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

добро утро драги девојки, сакам да кажам дека ми недостигате, сеуште ве читам со утринското кафе кое има за задча да ми ги разбуди сетилата и мозокот :D но не е она што беше, ние се одалечуваме немаме време една за друга ова вака не оди... :D

звучи како да ќе и раскинувам на фемина! лол, ма не се зезам, јас сум тука не те напуштам само поретко сум ...

сдк дека ми недостига блонд девојкава ја немам слушнато неколку дена можеби и недела(изгибив осет за време) едвај чекам да ми дојде на скајпче да се изнамуабетиме.

сдк дека утре одам на лебедово езеро и сум мн хепи, и без разлика дали балерините се македонски и скокаат како преку вирче јас едноставно си го сакам балетот и уживаааам во него,во секоја уметност и уметник има убавина и душа. ќе си се дотерам, нашминкам како права дама и под рака со мажулето одиме во моб.

и сдк дека си го сакам животот колку и да ми е тежок и напорен сепак јас имам една прекрасан личност до мене која речиси секој ден ми го прави посебен , само со фактото што е мој, што се разбираме и си уживаме во нашите муабети, ручеци и планови.

Душо те сакам :inlove:

Ви посакувам прекрасен ден девојки и уживајте во животот и младоста :*

На blond, Nina24, Ariel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Сакам да кажам...

Cдк дека сношти ке го исфрлев домашниот телефон преку прозорец,а не подобро в тоалет да го пуштев |( па добро кој звони во 5 сабајле,5 пати кренав и ми молчи ликот :devil: едно време се замислив во онај филмот Scream :^) ауухх и овај циклус-манструален го мразам,па зошто доага кога не треба? ]:) и уште една работа.....се мразам кога јазикот ми е побрз од мозокот :tmi:

14. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

Многу ме нервира снегов :devil:, ајде веќе нека си дојде пролет како што си доликува и на моето расположение хаха
    Денеска на агендата ми се читална и girls night, се надевам дека се ќе си оди според планот :)

Имајте убав ден девојки......ве поздравувам со една многу квалитетна нумеричка (ми се оди на Гоцееее) :rock:. Мене многу ме размрда музичево, се надевам и вас :*
    http://www.youtube.com/watch?v=_qkP8SvHvaU

15. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

После еден квалитетен срк од еспресото кое со посебна радост на забаваче си го направив сама, со екстра пена и екстра вкус, ми надоаѓаат во главата милион мисли и инспирации.
    Како бре некој може да не сака кафе?! Ма каков чај - кафе му е мајката! ;)
    Каков мирис, каква арома насекаде, и кога го внесувам во телово мислиш чуствувам како се шири како дрога во вениве и постепено го живнува телово и ги шири зенициве - јас повторно гледам!
    И да ви кажам право баш ми е убаво да ве читам од она што сум пропуштила синоќа. Многу сте бре мили и позитивни. Дури и ова амебиве ми се срцлести и шират посебна енергија.
    Вајлд - and if I share with you my story, would you share your dollar with me? :)
    Ариел - ме пресмеа. Колку сакам спонтани моменти, чудо! :D

Освен кафево морам да констатирам дека се зголеми бројот на магаренца и зајчиња во светов. Секој на секого му збори за ушите. Аман човеку погледни ги своите!
    Или сите станаа магаренца, зајчиња, Мидаси, или немаат огледало, или мислат дека имаат право да анализираат и да им солат памет на другите, или онака ко Скруџ лути на целиот свет, со вкрстени раце стојат од страна и мрчат, мрчат, мрчат. Па уште и кога е зачинето со ароганција и краен цинизам, ми иде да им удрам една чврга онака мераклиски. Бзззззз! Не знам искрено. Јас би им препорачала да си ги држат носињата на безбедна далечина, да не си ги изгорат брцајќи ги во туѓите манџи. Барем таа мојата е секогаш навистина жешка ;)

Инаку сум онака стандардно ведра и сосема ок, плус четврток е, а четвртокот како ден ветува многу љубов и смеа, секогаш. И јас сите ги љубам.
    Со исклучок на горенаведениве. Не ме провоцирајте...и не ми го дишете воздухот. Or else I will have to kick some ass! For real!
    Ајт! :)

На bittersweet, Wild.Child, LivingGlam и 7 други им се допаѓа ова.
  16. thatsmysecret

thatsmysecret Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    215
    Сакам да кажам...

ДОБРО ЈУТРО НИКОМЕ!
    Ајде одамна немам пишано во темава, не секогаш имам што да кажам.

Сабајле ко сабајле, ко за инат, ќе си легнеш во 5 саат, и во 7 сабајле од сите страни се лупа. Комшиката од шести чисти, овој до мене буши полици... ;(
    Па станав во 8, измутив едно нес, брзински и фатив книга...
    Сега ќе фатам малце да раскренам по дома, вечер гости ми доаѓаат, да бидам готова кај 11 за да си легнам пак хахаха. :)

17. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.960
    Допаѓања:
    203.326
    Сакам да кажам...

Ова и во „Концерти“ да го ставиш ;)

18. k.i.t.t.y

k.i.t.t.y Истакнат член