Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    СДК многу сте се распишале. А јас кутрата само ѕиркам одстрана ама ред не можам да фатам.
    Имама чудно чувство во мене, другарка ми се мажи, аууу, милион пати си повторив ама не ми оде во глава бе...се е спремно, ама јас не :^) :lol:
    Сите ве сакам. И не ве поздравувам со СП, туку ќе ве гушнам. Гоу, Хипи, Ангелче, Виножитцето, Бројчето(кое гледам го прекрстивме :) ), Лижалка, Трендафилка, Бона, Аннатх, Лилит, Енца, Шилеа, Вери, малото и Катја, Ариел, Фри, Ла фиј(патем да прашам кај е таа?), Анфејфул, Вљубената жена :lol: ...уште сигурно ги има, ама мнооогу сме, немој да ми се лутите ако некоја ја заборавив :$ . За сите има :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

2. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    ајдееее со среќа нека и е на другарка ти....па што поскоро и за тебе да си дочекаме и да ти играме на свадба ;)
    и јас те гушкам силнооооо :hug:

3. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.395
    Допаѓања:
    1.118
    СДК фала на сите што ми честитавте матура :* И СДК дека синоќашната вечер си ја поминав феноменално :) Не се опив, ама затоа имаше мноогу играње и пеење. И позз и до тебе Кате, и едно прашање, зошто не ти се оди кај свадба на другарка :^) Мислам чудно ми е :)

4. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.934
    Допаѓања:
    203.215
    СДК со мало задоцнување, уште еднаш честитки до сите матурантки и апсолвентки на форумот, ви посакувам се најдобро понатаму, многу многу успеси во животот! :) :) :) :)

5. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    ^^^А бе не да не ми се оди, туку сум тажна, нееее, далеку од тоа да не ми се оди, си ја сакам најмногу на свет. Ама мајка и некни кога ја видов како плаче од среќа, другарка ми си го тажи креветот, се ми е така возбудливо и среќно и тажно, и се наеднаш. Грешно ме сфати. Сепак ни е блиску, ама не е исто тоа. И посакувам најмногу среќа на светот. Срце тоа, има да биде лумперај утре, не ја даваме ефтино :lol: има да си поплачеме прво, ама после има да играме чочеци и ора :D
    Ех, ви посакувам на сите да бидете среќни и вака да се радувате. А бе се чувствувам како јас да се мажам... :$ :$ :rofl:

6. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    СДК честито матура Анфејтфул..да ти се остварат сите планови за понатамошното школување! ;) :)

7. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    529
    СДК денов ќе го поминам досадно! Толку многу го чекав овој петок, а сега еве времето ми се расипа. затоа планирам релаксација по домче, малку ќе обрнам внимание на себе и така :)

8. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Положиииииив ..... СДК сите ве сакам :* :* :*

9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.926
    Допаѓања:
    163.953
    Ма неееее...мачкина кашлица па ти,само што викаа многу! :lol: Имаш фини опции,епидурална или царски,мирна глава! :rofl:

10. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.395
    Допаѓања:
    1.118
    Благодарам Џули :*

11. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    сдк се :D не знам од каде да почнам :lol: само ќе ви кажам дека ми недостигавте ептен и дека ќе ми треба сеа некое време да ве изначитам :rock:
    и да, СДК дека една женска особа се обиде да ми го уништи денот :envy: ама не и дозволив :rofl: исфрустрирана ниедна :rofl:

12. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    СДК дека сум среќна :*

13. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    151
    СДК ДЕКА КОНЕЧНО СЕ ТЕТОВИРАВ И СЕА СУМ МНОГУ НАЈСРЕЌНА :) :) :)

14. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Што си истетовира и на кој дел од телото? Сакам и јас :)

15. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    Сега нешто што прочитав ме потсети да кажам неколку работи кои од порано ги мислев...ама не им дошло време да ги пишам.....имено:

1. Овој е форум на сајтот ФЕМИНА и како таков е еден и еднинствен, не гледам потреба да се споредува со други форуми и со тоа каква била содржината таму и како се воделе дискусиите....зарем неможе да биде едноставно ПОИНАКОВ, различен од останатите форуми....УНИКАТЕН :!: мене баш затоа ми се допаѓа :)

2. Никој на никого не прави лице овде....тоа што си се обраќаме со мило и драго и си праќаме поздрави и честитки НАВИСТИНА Е ТАКА....барем за мене можам да си кажам дека НЕ ГЛУМАМ ;) ,а гледам и останатите кои се поредовни и со повеќе стаж дека исто така реално пишуваат без "надувување'' на постовите (се извинувам што поновите не ги спомнувам, но сеуште неможам до толку да ги проценам) ;)

3. Има жестоки дискусии....кои на некои моменти преминуваат во благи кавги....но ИМА и дружење, тоа можам да го гарантирам....дека има дружба на форумов и надвор од него. Многу не има тука, најразлични карактери, не е возможно сите да глумиме фини и добри, атмосферата е таква овде таа го прави тоа што на вас ви се чини вештачко 8)

4. Приметив дека некои од тие што пишуваат незнаат како да се изразат па се погрешно сфатени, а секоја чест на оние кои ги пронаоѓаат вистинските зборови.....на пример доколку ви смета поставеноста на одредена тема можете да кажете јасно и гласно дека тоа и тоа вас не ви се допаѓа, зашто не ви се допаѓа и да предложите како би било поубаво да гласи темата....тоа кај администраторите ;)

5. Анимациите ги баравме за полесно да се искажеме и многу се поубави и посимпатични мислењата со нив :inlove:

Ние сме тргнале во една насока форумов е место за да си разменеме мислење и совет, а не да дебатираме за некои тешки теми, во таа насока и ќе продолжиме па штом на администраторите не им смета овој концепт...не гледам причина некој друг да сака да го смени целиот тек на форумов...само за да личи на другите форуми :D

I :l: FEMINA!!!

16. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    СДК дека денес полагав колоквиум и се напишав ;) И СДК дека си купив многу интересни маички со Мики Маус :P

17. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    СДК Гоу.... интересен пост. Многу ми се допадна и се согласувам со тебе.
    Лилитка... е бурлески си целата. Ме изнасмеа да знаеш ;) :D
    И браво на тие што се си напишале на испит како Вери и на тие што веќе положиле како Ирена :clap:

:*

18. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    СДК слушам некои стари песнички од Владо Јаневски и преубаво се осеќам :)

19. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.614
    ... дека толку убаво се чувствувам што секој момент ќе пукнам! Пау, пау, пау!!! :D

Отидов... ;)

20. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Сакам да кажам интересно што и текнало на Гоу такво нешто и потполно се согласувам со тоа :) исто така да си кажам дека на форумов сум повеќе активна,отколку на некој друг,ах корења пуштив на форумов :rofl: :rofl: се фосилизирав :rofl: сметам дека треба да се прочитаат,спроведуваат правилата на форумов,бидејки за џабе не се дадени :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.