Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    Сакам да кажам...

сдк дека неможам да поднесам наивни курви, као демек френдици се тие најдобри пријателки со некого, се знаат од секогаш па сега наеднаш се да си прикажат со секого (посебно со машки пол а до пред некој месец ни здраво не викале)..се нзае што сакаат тие .!. уффф,полудев му се нафрлија како муви на гомно, го мразам и него и таквите ороспии што направија да се чувствувам мизерно!!!!
    не ми треба никој ќе живеам во свој свет!
    само така како што јас сакам, ќе пукнам ама ќе биде така како што замислувам! и ТОЧКА!!! .

2. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.470
    Сакам да кажам...

некоја генетка мутација.... како и од физички аспект, така и од психички :D
    :D немам коментар :lol:
    http://www.youtube.com/watch?v=2f-Jiu44bbE

http://www.vest.com.mk/?ItemID=5B2EE0ED ... 61A4&arc=1

Би била пресреќна кога би ме забележал некој од нашите ѕвезди како на пр. Благоја Грујовски, Нино Величковски, Гоце Арнаудов.. :drunk:

3. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.455
    Сакам да кажам...

^^^^
    ЦЦЦцццц.......боже божеее..........ај овој нејќам ни да го коментирам, ама овааааааааааааа бееее....се трнти тука како Џим Кери во глупавиот и поглупавиот кога другар му го претставува на таа :?: Мери чинам беше :lol: ................и башка, ептен е моронски кога од време на време ќе и текне шо е работата и го собира стомакот бе :fubar: :puke: .....

4. k.i.t.t.y

k.i.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    74
    Сакам да кажам...

СДК хахахаххххххххххааа бееее за девојката од Охрид што сакала да снима спотови со Гоце, Благоја и компанија........ Како бе девојко бе какооо????? А за Драганчо, почит!!!!!!!!!!!!!!! :tmi: Со твоите песни не ми се дреме на маса!!!! :emo:

5. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.410
    Сакам да кажам...

Жееееенииииииии најпрво- ДОБРО УТРО... ставам кафе за сите, ми треба друштво за да врескам од среќа, ајде доаѓајтеее

е сеа СДК дека иако дечко ми ми се јави во 8 и пол и ме разбуди за џабе сепак не сум намрштена како што знам кога ќе ме разбудат

И спуштам јас така телефон и гледам поракааааааа.... од број што го немам во именик, ама го знам на памет

и тука дојде моментот кога почнав да пискам- еден тип од летоска, имавме кратка, може да се каже прекратка, романтична вечер, ама сето тоа остана на одмор, тука во скопје, пробавме да продолжиме, ама него од незнам какви причини го снема, не се ни јави, ништо и едноставно тоа е тоа... идемо даље.... ама поракавааааааааааа ааааааааааа, не знам од каде и зашто му текнало ама јаааааааааааааассссс ќе си врискам цеееееееееееел деееееееееееееен

6. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

Tracy Chapman и саботното утро е поубаво.

Одам на едно место кај што заслужено ќе го изрелаксирам секој сантиметар квадратен од моево тело.

Бидете ми така, утре ви се јавувам раскенкана, растегната, релаксирана, успорена...

;)

Ах да, Tracy Chapman.

http://www.youtube.com/watch?v=y2kEx5BL ... 82BAE5BD5B

На Annath, sesilija, Strumfeta93 и 7 други им се допаѓа ова.
  7. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

СДК.....станав пред некои 20 минути ---> и одма правец Феминаааа. Да си поплачам, да си се пофалам на форумов, да ми олесни хаха (денес немам баш ништо посебно ни за фалење, ни за жалење). Ама ајде денеска да се пожалам малки, ама само малку и не е сериозно :P

СДК дека јас навистина се радувам како дете кога ќе ги отворам очите и ќе видам порака на мојот мобилен телефон. Ме радува тоа што некој помислил на мене, па дури се потрудил тоа да ми го стави до знаење :$
    Да не дојде до забуна, ова не ми се случи утрово......ми се случи вчера, но ете денеска станав со истиот ентузијазам. Утрово мижејќи го барав телефонот околу мене, кога веќе заклучив дека го најдов, со последни сили ги отворив очите...........и таму, на екранот- мало разочарување :D Нема порака за тебе денеска ФБИ- не си била умна, не си залужила! :lol:
    Себична сум, сега дури и се обидувам да ми текне кога јас последен пат сум пишала порака на некој самоиницијативно во ниедно време......давном је било то (можеби затоа што најчесто си легнувам со кокошките :?: ) хахах
    Битно ми се јави желба и иницијатива :)

И денеска се имам договорено за кафе, страшна работа! Распоред пополнет со кафиња, за учење и сериозност место - нема....Како и да е, се надевам дека се' ќе помине во најдобар ред, без натегање и принуда да кажам нешто непријатно.

Светлиот дел од мојата денешна агенда е истакнувањето на убавината на мојата другарка ака шминкање. Хуху вечер има доообра причина за да блесне во полн сјај, а јас радо ќе и помогнам во тоа :*

Како и да е, денеска планирам да уживам во мојата мрзливост....се додека не бидам принудена да излезам од дома, а можеби и ќе се случи чудо- ќе огрее сонце и ќе придонесе да излезам порано и да уживам во него :sun:

Еве во склоп со сонцето, сакам да ве поздравам со една преубава нумера

http://www.youtube.com/watch?v=1Ov5CNfkrtU

На la-chicka, Ema.Sk, elenna89 и 2 други им се допаѓа ова.
  8. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Сакам да кажам...

...Ееее кој рано рани, цел куп документи граби...да ги средува :tmi:

Ве поздравува овој обичен смртник што мора да работи додека вие дремете, се истегнувате под јорган....денес не ве сакам.Ај пријатно :P

9. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

Ние те сакаме тебе :inlove: , кој рече дека љубовта мора да е двострана???
    Ајде Георгинче можеш ти, заврши побрзо за да се дружимее.
    Р'ЖЕ НЕ СЕ ДРЖЕ! :rofl:

На sesilija и GeorGinnA им се допаѓа ова.
  10. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.984
    Сакам да кажам...

СДК,... ве молам, некој нека ме потсети нареден пат кога сакам да лапнам нешто... :@ дека кога ќе треба да се мерам, фиксниот број ми се појавува на вагата, сосе позивен... :swear: фала лепо однапред!

На Noemi и lolyta777 им се допаѓа ова.
  11. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
    Сакам да кажам...

Сдк....вишок на енергија!!!! како да сум брцнала прстињата во трофазна струја па имам нешто вишок во мене :)
    Некои планови ми пропаднаа во вода денес,на пример пиењето кафенце со некои личности но затоа ископав некои нови планчиња и тананааа копам по гардороберот,зачистувам чизмичките и вечер денсинг ол најт :dance: yeahhh baby
    :makeup: + :d: + :dance: = претпоставувам добра саботна вечер сега ве оставам да се расоните,мсните по едно кафенце :coffee: и не гледајте низ прозорец не гледам ниту јас
    мразам снег :|
    Папа :hai: заминав да средам ноктињата :* ве сака Кенди !!!

12. elenna89

elenna89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2010
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    25
    Сакам да кажам...

Тешко на тие што те немаат за другарка :D А оние што те имаат......е нив богами и треба да им се завиди што имаат такво прекрасно суштество покрај себе ;) Имај убав исполнет ден со кафиња ФБИ :*

СДК дека седнувам да доручкувам ииииии... СЕДНУВАМ ДА УЧАМ! Убав ден на сите !!! :*

На FBI му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    4.803
    Сакам да кажам...

За некои луѓе не е фејсбук.
    Им се чудам на паметот кој го имаат. Слика на која ги има само цицките и усната нејзина.
    Брао сестро ! :D

Него, шала на страна..
    можеме кај неа дечковците да си ги најдеме во лајковите и коментарите :D

На Angelche му/ѝ се допаѓа ова.
  14. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    Сакам да кажам...

СДК дека синоќа сонував како сум се љубела со Огуз(ама многу ми било убаво).......мајче којлку сум само загреана....нека си иде овој дечко ми или ќе си купам вибраторче.........

15. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

Така си е. Да не виде дечко ми јас кај кликам лајк. На сликите од тие што сум ги ставила јас во групата на луѓе што не можат ништо да ми гледаат, ни слики, ни зид. Демек си претпоставува дека и јас не можам кај нив истото. :wasntme:

16. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.304
    Допаѓања:
    6.848
    Сакам да кажам...

Ние жените можиме да бидиме вистински пекол за машкава популација :lol:
    тоа се потвди и по вчерашната вешер , едноставно немам зборови со кој би ја изјаснила мојата збунетост , се повеќе се потврдува фактот дека некои машки не се за излегување и дека треба да си играат ЦС дома .. и поинтѕересно им е , и нема да ги гледа некој цело време .. кога ќе ги видам на шанк со тоа пијачката промрцварени , како евај да чекаат да заврчи вечерта мислам : ,, па зошто излезе тогаш,,?? |-) |-)
    ако е за тоа коњакот сигурно и дома имаш коњак .. во секој случај не се излезени да вќарат нешто а уште помалку да се забавуваат ! |( атмосферата е аут со нив MISSION COLMPETE ! :?:

17. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Не пијам веќе! :drunk:

На Go-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  18. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.236
    Сакам да кажам...

СДК месецов ко месец на љубов да беше ама повеќе раскинувања видов и слушнав, отколку љубов. Уште една од моите другарки раскинала, па вечер ќе биде интересно :$
    Мајка ми синоќа пак го претера ама утрово еве ја се мази, ах ја прифаќаат лудите.
    Имајте убав ден девојки :)

19. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    4.803
    Сакам да кажам...

Oooo Бројче ти завидувам !! ]:)

а и милион пати си кажала дека нема да пиеш :D

20. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

Имам многу работи за кажување, но немам време. Само ќе кажам дека ова не е животот кој замислував да го живеам. Знам што се случи вчера, не знам што се случува сега, а немам појма што ќе биде утре.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.