Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Latinna

Latinna Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    108
    Сакам да кажам...

:o :o 5 килааааааа?!?!здебеленаа ?! јассс?! :devil: :@
    А јас пак си мислев ќе си јадам,ништо не се фаќа на тебе,јади си..И ете резултат - СВИЊЧЕ! :devil:
    Подитноо на диета!Уште утре..

ПС. свртев евровизија ама мислам дека е познат победникот...

2. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.304
    Допаѓања:
    67.999
    Сакам да кажам...

СДК животот е еден, не го трошете попусто ;)

На la-chicka, 2468, teddybear и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

ОМГ ја гледам првава песна,и готово,не гледам Евровизија.
    Само за во лудница се леле ,жал ми е за овие ;(

4. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.470
    Сакам да кажам...

хахахахаххаха, чекај оваа песна е една од кандидатите???? :x :x :x кукукукурику?????/ :rofl: :lol:

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  5. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

Girls, коментирајте во темата за евровизија, да не се ствараат тука офф топици :)

6. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Сакам да кажам...

И после три апчиња за смирување,кај мене нема ефект..не се чувствувам ни поспано.
    Да,имам сериозни проблеми..за мене уште непознати.
    Ако преживеам вечерва..утре од рани зори ќе ви пишам.
    Имајте убава вечер.

7. eki4k2

eki4k2 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    41
    Сакам да кажам...

Колку би било убаво сега да сме заедно :(

8. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

Ајт заминав јас на дремало. Секако не сум продуктивна и креативна многу денес. А и ме боли главата некако (некако... ах леле) :worried:
    Имајте убава вечер и убаво да спиете.
    Да останете безгрижни засекогаш. Ништо да не ви тежи на главата и душата.
    :hug: :l: :sun: :f: :music:

9. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    Сакам да кажам...

Хиар ем ај :hai:
    Вечерва ни одблиску ликот на Гоу кој го знаете.....вечерва е некоја друга во мене која ја потиснував извесен период, а знаев дека сите овие работи кога тогаш ќе ми зададат тежок удар.....скршена малку де и тоа е за луѓе, а особено за идеалисти и сонувачи како мене :tmi: Незнам од што повеќе, дали од температурата и омалаксаноста или од оние мисли и чувства кои веќе ми станаа навика, секогаш истото |( Не за џабе во хороскоп ми пишува дека рибите се родени да патат......ај да прекинам со пишувањево зашто ќе почнам сама на себе да си станувам патетична. Бар физички да се опоравам до утре, имам еден тон работа.....а за психички, можам јас тоа само ми треба време :)
    Ми требаат овие 10 дена да бидам сама на пуст остров со рајска плажа и да си го избистрам главчето и срцето како морето чисто и бистро :D Ама немааааа епа ќе импровизираме нешто :lol:
    Снајди се па живеј Гоу ;)

10. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.827
    Сакам да кажам...

СДК...

Прикачени фајлови:

На Annath, 2468, FBI и 7 други им се допаѓа ова.
  11. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Сакам да кажам...

Интересна вечер. Убаво ми е кога запознавам личности кои не се од нашава мала, но мила земја Македонија. И да вечерва преку еден сајт за пеење се запознав со едно момче од Турција, толку фин и мил, а воедно и убав. :$ После долготраен муабет, фино лепо си се исклучивме, поздравувајќи се и посакувајќи си добра ноќ. Искрено да, сакам да продолжам да разговарам со него, едноставно сакам да направам муабет со некој на моја возраст, но од друга држава, сакам да го видам неговиот начин на размислување и неговите интересни. А воедно сакам кога зборувам со личности што ми значат, посебни со оние од спротивниот пол, или пак со некои другари со кои сум мислела дека сум се заборавила, но не, тие сепак останеле тука, ме мислеле, додека и јас нив сум ги мислела, и после долго време да си направиме муабет за сето тоа што во меѓувреме се случило. Ги сакам вечерите како оваа кои траат долго и не сакам никогаш да завршат. :)

12. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

Ринге, ринге, раја, дошо чика Паја, едно јајце муч, сите деца - ЧУЧ!

После ваков викенд, добив манијачка желба да имам состанок на чамец. Јас во винтиџ цветно фустанче со скрстени нозе криејќи го мидерот, и со чадорче кое ќе ме крие пред сонцето гледајќи на страна држејќи го шеширот за да не ми летне, а тој весла ли весла, се поти во пристојно кошулче со преврзан џемпер околу вратот и ме гледа мене како си го кријам мидерот и се правам демек природата ме интересира повеќе од било што.
    Сакам пикник покрај река, на ќебенце кое ме боцка, со винце и домашни сендвичи и сакам да се лапам бре под врба! Да се бакнувам де, онака нежно и бавно. И да велам, yes darling, another glass of wine would do :)
    Море добив манијачка желба за пролет и расцветани ливади! Другово е piece of cake :P

Назад во реално - виртуелниот свет, одам да погледнам што сум пропуштила. Ајде чучнете сега сите, за да можете утре поубаво да рипнете во новата работна недела која го најавува почетокот на еден пролетен месец.

А јас си го сакам. Ама онака баш баш многу! Убав месец бре, март! Пих, пролет - I'm ready, come and hit me baby :)

На Annath, baguf4e, Neytiri и 4 други им се допаѓа ова.
  13. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
    Сакам да кажам...

Сдк ...чувствувам како срцето како да сака да излезе од градиве некоја причина ? Не :!: :|
    Имам некое пречувство не знам дал е добро-лошо... :| :?: чудно чудно се чувствувам...
    Ме скокотка нешто во стомачето пеперутки или ? мислите ми леткаат ајдее нека е на добро,последен пат ова кога го чувствував беше само како затишје пред бура..а бурата беше таа проклета ЛАЖНА НАДЕЖ..за...за :emo: .....

14. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Сакам да кажам...

Мразам недела.
    Мразам кога сум нервозна и тУжна без причина.
    Мразам мали циганчиња што те замараат додека чекаш автобус. Ги мразам и тие што страсно те гледаат додека јадеш хамбургер пред Нино. Ај што гледаат, туку и влечат за нозе.
    Го мразам татко ми кога ми зима цигари. Го мразам тоа што виде дека кутијата ми е полна. Ќе ми ги стопи до сабајле. Ставам 1000че дека за 5 минути пак ќе дојде и ќе ми рече "дај 2 цигари".
    Мразам што откако го направивме the thing со дечко ми, наместо да се тренираме, јас неможам да се опуштам. Мразам што не знам зошто е тоа така :^)
    Мразам што нешто кафеаво ми тече од таму доле.
    Доста беше омраза, да си кажам што сакам сега.
    Сакам што имам цело такво Судоку за решавање.
    Сакам што неделава имам за учење па ќе имам со што да се замарам(ќе видиме до кога ќе го сакам ова).
    Сакам што имам каде да се изнатрескам глупости, мислам на форумов.
    Друго ништо не сакам.
    Залучок- Недела, ден на омраза.

15. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

сакам да кажам .... јас ... јас .... јас ... ќе застанам на плоштад да потпишам петиција да го укинат оноа шоуно фиар фактор. Јас не знам дали да им симнам капа на тие луѓе или па да ги сметам за луди ....

И сдк овој татко ми ме седна прееска да ми прави ѓомити озбилен муабет и јас се уплашив и го гледам се туфка викам леле леле мама е трудна :D ама ништо. Пропаднаа надежите :rofl: друга била работата :emo:

На la-chicka и marama им се допаѓа ова.
  16. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.827
    Сакам да кажам...

СДК дека убаво е некаде некогаш некој некако така убавко да ве грабне, да ја држите неговата десна рака со вашата, а исто и левата. Со десната да ве прегрне околу врат и цврсто да ве држи, да ве положи како свежо цвеќе нежно на неговите колена, а вие да ги свиткате вашите. Со неговата лева рака да ве зграпчи околу стомакот, а вие нежно да ги галите неговите долги прсти со вашата лева. Да не ви е гајле што јакната ви стои долу и што ќе ви се извалка, да не ви е гајле што задникот ви замрзнал на циментото.... важно е што сте заедно и што во моментот целото ваше опкружување се состои во само еден негов долг и неодолив бакнеж :*

Прикачени фајлови:

На HoneyBun, Annath, Mygirl и 15 други им се допаѓа ова.
  17. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.459
    Допаѓања:
    5.427
    Сакам да кажам...

Ми иде на цел глас да вриштам, но ми е страв да не речат Карак се мрднала но затоа само ќе кажам

Прикачени фајлови:

18. cindy

cindy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    166
    Сакам да кажам...

i'm so sad ;(

19. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    Сакам да кажам...

во период од 7 месеци,вечерва надминав 300 мислења на фемина.преродбата продолжува понатаму :D :D :D

20. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.827
    Сакам да кажам...

СДи‘К на Синди дека причината за нејзината тага не ми е позната, но ако и‘ помогне, еве и‘ испраќам топли прегратки.

Прикачени фајлови:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.