Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.304
    Допаѓања:
    67.999
    Сакам да кажам...

СДК од што е толку досаден евросонгов, удривме едно две партии, се изнаигравме голи по куќава, леле бре да знаете како ми е само убаво на душичкава :$ :dance:

На enca.69, 2468, blond и 6 други им се допаѓа ова.
  2. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Извинете што сум досадна во темава ама морам да кажам ... :P

Моите ми дадоа пари за карта за на Оливер Драгоевич .... Според нив сум заслужила и многу повеќе ... Аааааааааа за прв пат така ме изгушкаа двајцата ме згмечија ... колку ги сакам иако ме расплакаа моментално ... СРЦКИ СРЦКИ СРЦКИ Горда сум на своите родители ... ги сакам повеќе од се ... повеќе од себе .... Знаеа колку сакам да одам и дека не сакам да им барам пари ... Вакво изненадување не очекував ....
    оооо душата ми е полна полна полна ПРЕПОЛНА .....

Јас сум искрено расплакано среќна .... и скокам како улаво дете во 12 часот навечер :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

На Annath, Mygirl, baguf4e и 6 други им се допаѓа ова.
  3. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.094
    Сакам да кажам...

Искреноста- може да биде фатална.Ама е предобра.

На broken099, Ema.Sk и marama им се допаѓа ова.
  4. Gargamel

Gargamel Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    129
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека од утре СТВАРНО сум на диета и сум решена да се средам!!!!
    сакам да кажам дека почнав да учам и да си поправам оцените :D :D :D
    сакам да кажам дека недела ми е ден за излежавање, а не како што сите( моите а и професорите) мислат: ден за учење!!!! :@
    сакам да кажам дека ненормално многу ми се јаде торта,чоколадо со лешници, бајадери, индијанки и све све благо.. :$ :$ (треба да добијам |( )

5. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Хехехех добра си, јас тие мислења за 1 месец ги направив :)

6. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

СДК.............пуштив да гледам Евросонг пред извесно време, ја гледам Универзална, стандард... И ја отворам Фемина само за да кажам дека *одсекогаш ми било страв од “тањирите“ што висат на плафонот* :rofl:
    Секое мое одење во Универзална е проследено со манијакално ѕверење во плафонот и доза на страв да не падне некое од тие чудата (многу страшно ми изгледаат а и плус дотрајани си се хахаха )
    Не гледав ни еден од настапите и не можам да прокоментирам ништо, ама се надевам дека трачот и скандалот ќе ги дознаам уште утре ;) хаха (ако знаете вие -известете ме)

Имајте убава вечер............поздрав со “висечките тањири“ :*

На Ema.Sk, la-chicka, Mistery и 3 други им се допаѓа ова.
  7. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Сакам да кажам...

Ако во последно време не се согласувавте баш најдобро со вашиот сакан, денес ќе ги закопате секирите. Поставеноста на планетите ќе придонесе во вас да се роди желба за поголема поврзаност и интимност со партнерот, па не го избегнувајте вашиот сакан, туку скокнете во неговата прегратка.

СДК хороскопов :rofl:
    Па кога не било така?! :tmi: Секогаш е така, ама до кога ќе биде така, кога ќе биде да не е така, да биде онака како што треба, без да биде вака безвеза? |( :angel:
    :rofl: :rofl: прашањево

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сакам да кажам...

Сликата што ја постира Хипи :inlove: ме потсети на денешната случка од прееска, па да ви ја кажам
    Имам луд дедо, да да луд, убаво читате, седиме така сите фамилијарно и се зафркаваме и дека јас до него застаната стана човеков и си ме крена вака како вреќа на едно рамо, си викам лелеее ете ја на дело уште еднаш неговата издржливост, тежи можеби 10 кила повеќе од мене, а жилав човек што ќе беше она бре ќе речеш слаб е ама силен :muscle: , ко може одеднаш да не крене и мене и сестра ми уште па се чудам цц и сега да ви доловам ситуација едвај ја најдов сликицава еве баш вака ме дигна само што место вреќата замислете ме мене
    [​IMG] Беше неочекувано и ми се сврте малку надолу кога гледав лево-десно се ми се матеше :D
    П.С ех место дедо ми да беше некој друг на негово место сега на мојата радост ќе и немаше крај .
    Ништо дедо треба да им дава обука на денешниве младиќи, во негово време место преку нет на баба ми и се додворувал со писма :rofl:

9. ma4o4female

ma4o4female Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    352
    Сакам да кажам...

...избегав од оваа сива меланхолија и денес отидов на снег...и колку се испразнив од негативната енергија, а се наполнив со позитивност и ведрина...каква магија прави тоа чудо од природата...100 пати паднав од санката, ама поарно да ме боли задникот, отколку главата од проблеми :lol: Let it snow again!

10. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Сакам да кажам...

СДК годинешниов избор за Евровизија... :|
    Уствари што да кажам, немам зборови... :/

11. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    Сакам да кажам...

јас сум мрзлива за пишување плус домаќинка па немам време.затоа се влеееееееееееееечам со месеци. :!:

12. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

“If your gonna screw up, do it while you're young. Older you get, the harder it is to bounce back.”- Winston Groom

Добра ноќ...

На TeddyGrey и Marilyn-Monroe им се допаѓа ова.
  13. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.304
    Допаѓања:
    6.849
    Сакам да кажам...

колку може да биде чуден животот.. колку работите можат да се сменат за секунда, додека да трепнеш .До пред некој месец неможев во потполност да се дефинирам каква особа сум , до каде можам да дотуркам кога е во прашање љубовта , а сега ? Каде се тие денови кога ќе седам сама по цели денови во собата и ќе гледам во една точка во аголот на собата слушајќи некои тешки балади :?:
    повеќе е збунувачко чуството отколку чудно кога знаеш дека некоја личност делумно те сменила
    ... секако , не некои навики но размислување за многу работи во животот за кои сум мислела дека никој нема да ме разубеди дека се така испадна дека е вистина . и не мислев дека неделите можат да бидат оклу интересни .. :$ имаше полна месечина и незнам од каде ми текна на ова
    и самата се изенадив но го пробавме . :) just livin` a normal life :) :wasntme:

Прикачени фајлови:

На Nightwalker, teddybear и FBI им се допаѓа ова.
  14. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

Eeeee...колку беа само yбави тие Моменти ..кога ќе ме бакнеше..ќе ми кажеше ТЕ САКАМ...кога ќе зборувавме со саати на телефонн....кога се каравме кој повеќе сакал...кога се погледнувавме...кога заедно се смеевме...и заедно плачевме... кога заедно наоѓавме решение ...кога неможевме да издржиме ни ден без да се видеме или слушнеме...кога правевме се еден за друг..кога сите ни завидуваа на љувовта НАША ...се беше толкуу убавоо ... а сега....сега само има моменти од СЕЌАВАЊА,што сме биле некогаш ...и што сме сега ...поради некој мали грешки. ;(
    превземено од една група на фб.

Добра ноќ лејдис... :yawn:

На Marilyn-Monroe му/ѝ се допаѓа ова.
  15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.470
    Сакам да кажам...

Cдк месијата се врати........... :geek: сега ќе проповеда овде |( |( |(
    кандило, свеќи,босилок..... :hai:

На FBI и karak им се допаѓа ова.
  16. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сакам да кажам...

Фајр квин ова е сцена од Драг Џон (Dear John), их тој глумецот што тело има :D
    А ако вашата љубов е страсна како нивната на почетокот на филмот немој да се чудиш зошто те сменил :!: , пружи му љубов и уживајте друго немам што да ти кажам ;)

17. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.304
    Допаѓања:
    6.849
    Сакам да кажам...

Lux незнам што се случува со мене ...лп

18. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.827
    Сакам да кажам...

СДК дека лето......лето беше кога го гледав како доаѓа и си заминува истовремено. Ми го обележа тоа лето и засекогаш на него ќе ме потсеќа. Иако помина уште едно лето после тоа, иако поминаа и две зими скроз поинакви... ТОА лето ќе ми остане во сеќавање.

Прикачени фајлови:

На Ema.Sk, FBI, broken099 и 3 други им се допаѓа ова.
  19. baby.90

baby.90 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    457
    Допаѓања:
    198
    Сакам да кажам...

СДК дека ми се :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: од луѓе што ги сметаш за блиски а ти прават лице!!!!!!!!!!!!

20. elenna89

elenna89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2010
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    25
    Сакам да кажам...

"Ми го обележа тоа лето и засекогаш на него ќе ме потсеќа." Ме погоди ептен Хипи со ова... :|
    што е тука е...Јас отидов на спиење, добра ноќ на сите :*

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.