Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.828
    Сакам да кажам...

СДК дека проклето е глупаво да ја гледаш дупката во туѓата стомачна празнина, а да не си ја приметиш дупката во главата што ја имаш. Преку такво ми е од такви луѓе кои имаат тапан место мозок во главата!

Прикачени фајлови:

На broken099, Phyramide, lovely91 и 2 други им се допаѓа ова.
  2. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    Сакам да кажам...

СДК Хипи, да можев едно лајкче ќе ти клаев на аватаров. :rofl: :rofl: :rofl:

3. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.304
    Допаѓања:
    57.379
    Сакам да кажам...

Ех колку сакам да ги гледам Оскариве, ама :yawn: :worried:
    Гледајте вие убаво, за утре да ми раскажете.
    Аууу ене ја Шерон Стоун. Бомба.

Ај чао :hai:

4. nice-girl

nice-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2010
    Пораки:
    1.179
    Допаѓања:
    1.053
    Сакам да кажам...

сдк.......недела тапа ден спремање за во ск,бањање...едноставно косата ми се крева од неделите а па понделник да не правиме муабет....незнам само како ќе издржам до петок ...ами ајт господ на помош нека ми е

5. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК кој сака да се насмее нека го гледа ова :rofl:
    http://www.youtube.com/watch?v=K7luMp6lb9M
    Не се нормални :D Се пресмеав на цел филм, а најмногу на оваа сцена :rofl: :rofl: :rofl:

На Ema.Sk, broken099, firequeenn и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

^Хахах тоа ти е кинеска работа :D

7. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    688
    Сакам да кажам...

СДК дека утре е денот на пресвртот во мојот живот.
    Од утре ќе биде онака како што заслужувам, онака како што треба!!!!!!!!
    Нема повеќе надежи во празно ,нема повеќе солзи ......
    Утре е МОЈОТ ДЕН! :rock: :rock: :rock: :rock:

На Annath, teddybear, Ariel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

Си гледам Оскари, си гледам совршенства и си кулирам. 8) А утре што ме чека и јас не сум свесна.. :wasntme:

9. adele19

adele19 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Сакам да кажам...

Si gledam oskari.... i veke ovoj facebookov segde go ima :^) Do sega filmot "The Social Network" zema dva oskari, aman veke........

10. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Сакам да кажам...

Cдк прво добро утро на сите ^_^ јас почнав да живеам во сонови розеви :D ете вчера сонував дека ми настапила менопаузата и дека бев тажна ;( и на аптека ми рекле да се мачкам со павловикева таму доле за пак да ми дојдело :lol: ,па после мажот ми се маскирал во дедо мраз за да ме расположи :sun: денеска сум во супер расположение сонов морав да го споделам со вас,уште се смеам кога ке се сетам :D

На Mygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  11. baby.90

baby.90 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    457
    Допаѓања:
    198
    Сакам да кажам...

Добро утро и од мене! СДК дека станав за да одам на факс, ама мноооогу ме мрзи, па затоа е си поспијам уште малце :D :D :D
    Имајте најубав ден, драги мои феминки!!! :)

12. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.619
    Сакам да кажам...

Здраво :hai:
    асл, плс...

Женцки, море што убавина е да се нема интернет дома! ;)
    (добро, причината и не е така убава - две неплатени сметки), но од нешто трагично се случија две прочитани книги и започната трета, па малку пилатес (со каква мака ја надував топката :sweat: ) и тоа беше еден убав, мирен, ѕвезден викенд.
    Ми недостигаше Фемината и феминките... :)

На la-chicka, teddybear, LivingGlam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Сакам да кажам...

Ако постоеше божица на смотаноста, јас ќе бев таа.

Кое утро, кој ден. Се надевам дека по денешното нема да се познава целата недела. Кај се успав, па и се сплеткав станувајќи кога сфатив колку е саат, па правејќи Олимпијада стоп потези нели - раце и нозе џоа вакво! - паднав од кревет. Па си ја почешкав главата, се смирив и ајде Јово наново.

Добар јутар! Како сме? Како сте? :)

Ми се полни душичката читајќи ги Оскарите од сабајле. И онака со смотано - блажена насмевка сеуште не сфаќам дека сум изгубила дел од утрото во спиење. А насетувам дека нешто не е како што треба. Ми фали тој час доцнење.

Ма цел ден ќе ми биде Олимпијада стоп! Ајде протнувајте се ако знаете! Јас да сркнам од кафево дур да ви текне како да се протнете :)

14. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

СДК си го продолжив јас викендов, си се заседнав дома......што ми е убаво :lol: Не отидов на предавања, мислам дека кран не ме креваше од топлата постела утрово хахаха
    Ама затоа сега одам под туш, да се офрешам малку и правец ----> читална!

Здрав е овој сок лево од мене, цвекло+јаболка+морков (уууу како ми се смешка и ми вика испиј ме) .......ама бре луѓе од секој ден пиење и тоа секој ден по 400 мл, веќе не можам да го мириснам :?:, ама ајде.....се за имунитет!

Времево- повеќе не се ни трудам да го коментирам! Денеска ќе пробам да бидам расположена не земајќи го во предвид. Затоа музика до max, нервози до min- изгледа тоа е добитната комбинација за денеска :rock:

И жени, денес ќе ме нема..........немојте да го преплавувате форумов со мислења- вечер нема да можам да стигнам да ве дочитам ;). Мала шала, пишувајте си вие, убаво е додека се има инспирација за пишување- а за читањето, ќе се снајдеме некако :*

Ве поздравувам со нумерчево, едно од поомилените ми е 8)

http://www.youtube.com/watch?v=NOY6IeQS6KA

P.S. Во кинески хороскоп сум змеј, интересна ствар хаха
    Никогаш не сум прочитала хороскоп за змеј, па еве Фемина ми овозможи :)

Кинески хороскоп » Змеј

ЗМЕЈ

Ова е омилениот знак на кинезите, затоа што родените во годината на змејот се со благородно срце и исполнети со животна енергија.

Ако сте родени во овој знак, вие сте полни со енергија и љубов кон животот. Секогаш сте во движење и имате голем број обожаватели кои се трудат да бидат како вас. Ниту едно ваше дело, без разлика дали е добро или лошо, не поминува незабележано.

Секогаш имате цел која се трудите да ја постигнете и кауза за која живете. Вие сте суштества на акцијата, а оние кои не се активни, често се тажни. Трагате по совршенство и понекогаш си поставувате цели превисоки за постигнување.

Блескате од радост кога покрај вас има некој кој ви верува, затоа што вие често слепо им верувате на другите и тие знаат да го злоупотребат ова. Па, внимавајте на кого му се доверувате. Иако сте родени во најексцентричниот знак од источниот хороскоп, вие сепак имате меко срце и сте многу чувствителни.

Се сметате за многу силна личност, но некогаш тоа е многу пресилено. Кога ќе се соочите со тешка ситуација не барате помош, а се исцрпувате самите себе. Кога еднаш ќе ја изберете вистинската професија, вие сте посветени и многу успешни.

Екстремно им сте лојални на вашите пријатели и семејството. Но, основниот ваш недостаток е што не знаете да чувате тајни долго време и понекогаш сакате да давате совети кои ретко ги применувате во вашиот живот. И покрај тоа, секогаш зборувате од срце и сте многу искрени.

Љубов: Иако сте многу емоционални, вие не сте романтични или сентиментални. Тешко ви е да ги прикривате вистинските чувства, а и не се ни трудите. Во врска обично вие сте оние кои ги кршете срцата. Не влегувате млади во брак и сте посреќни кога живеете сами.

Здравје: Најчесто сте личности кои имаат одлично здравје, поради тоа што сте физички активни. Но, точно е и тоа дека страдате од главоболки поради големиот стрес што го доживувате како резултат на преземањето на големите ризици. За вас препорачливи се релаксирачките активности, како на пример јогата, која што може да ви биде корисна за подобрување на психичкото и физичкото здравје.

Најмногу си одговарате со: стаорец и мајмун.

Не си одговарате со: куче.

15. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Сакам да кажам...

Лелееееее Влатко победи??....WOOOOWWW!!!

Ама какво изненадување човече :o , па никој не го очекуваше тоа!

Лелеее бе Влатче браво бе :clap: :clap: Јаооо Боже каква изненадувачека среќа!

Е, така жени..откако сите испопаѓавме во несвест, јас отидов да си цврцнам уште едно шолче нафта ;)

На mims-89 и Forgotten им се допаѓа ова.
  16. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

Се опоравив од сношти.
    И се наспав.
    И искористив денес да преседам дома,место да се влечкам во школо.
    Вчера како лазањите да беа малку,морав да ги пробам сите БЛОК чоколади.
    Али тоа,паника ги фати сите..па ме тераја ајде малку чоколадо,ајде ова,ајде она..
    Епа ајде,денес само вода!
    И така..
    Кај мене има понеделничко скржаво сонце :)
    Б'т ај лајк ит.

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Уште рано сабајле се нацицав со витаминчиња. :clap:

Немам ништо ново да ви кажувам ...затоа само ќе ве поздравам и ќе ви оставам една убава реченица.
    Животот не е проблем што треба да се решава, туку доверба што треба да се оправда...

Останете ми со здравје !!

18. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

... убав денов. Сончев.
    И јас сум убава... да не ми фали нешто? :^)

На Hipica и FBI им се допаѓа ова.
  19. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

ООооо Оскари бре, што ми направивте!!
    Подуена сум како патлиџан во очите, и не сум способна за рационално размислување, ама тоа не е важно зошто вчера се изнагледав убавини.
    И сега додека си пијам турско кафе, си размислувам колку би било баво да ми виси во плакар прекрасниот виолетов фустан на Elie Saab. Па и да немам кај да го носам, само да го гледам, доволно ќе ми биде. Ах... :(
    Не знам точно за што сум способна денес, со оглед на тоа што мозочниве ќелии ми се нешто не во ред. Си побудалувам јас кутрата. А последно нешто што би гледала пред мене после ова, сигурно не би бил БУчко. Затоа најдобро е, и денес да ескивирам. :tmi:

Ако некој праша Фемина е крива. Од вас не можам да се откачам веќе :talk:

20. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.478
    Допаѓања:
    5.453
    Сакам да кажам...

Дали се ми се врти во круг.... дали со толкава брзина се одвива се? кога ли заврши неделата и започна друга. И пак на работа, дома, шетање ,одмарање и читкање по некоја книга и посета на фемина.... дали веќе се е едно исто дали моето напатено мозоче ќе успее да направи некоја глупост оваа недела за да речам ок оваа недела е поразлична од останатите. СДК дека се тече се се менува само Карак останува :rofl: :rofl:
    и затоа овој понеделник ви посакувам да лудувате, да откачите скроз
    ок не да стигнете до Бардовци
    да направите нешто со што можете да кажете ете денес е мои ден и сум поразлична од другите. Ете оставете го срамот дома започнете ја неделата така што на некој ќе му кажете те сакам и може ќе ви се промени животот ;)

Прикачени фајлови:

На Hipica, teddybear, Marilyn-Monroe и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.