Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Сакам да кажам...

Ауф познати ми се тие зафркнати. :swear:

Горданче јас на еден му го оставив телефонот така стоеше цели 10 минути и ај жал ме фати, ама веќе му отидоа парите. :D :D

2. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Сакам да кажам...

Абе бесплатени имал! Милион посто :D

Јас, јас почнав да гледам серии, и тоВа турски! И ај најди нзс сега. |( И почнав да спијам, преку ден. Мизерно! Не сум ова јас. Нозете почнаа да ме болат од една серија чучњеви. :^) Не сум ова јас, нека потпише некој тука!

3. Karol.Ina

Karol.Ina Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    74
    Сакам да кажам...

СДК- Ма нека иде у к*рац се !

4. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.674
    Сакам да кажам...

СДК дека се чувствувам како потресена. [​IMG]

Прочитав дека Кристијано Роналдо ја запросил таа неговата[​IMG] и дека ќе имало свадба на лето. Била трудна. Еј ми идеше да го слупам компјутерот, баш вака[​IMG]

Ај нека излезе дека е некој трач[​IMG]
    Не ми требаат љубовни јади баш у овој момент ;) :lol:

На TennisBabe му/ѝ се допаѓа ова.
  5. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.336
    Допаѓања:
    6.912
    Сакам да кажам...

сдк дека сега се прибирам дома од 12 сабаљето :$
    бев на школо после тоа бев излезена со либето се знае :wasntme:
    отидовме дури кај факултетот и интернатот ни беше блиску па ајде да ја посетиме другарка ми ..
    едвај не пуштија на врата тоа чуварите али нејсе ,, влеговме внатре и се запозна со 5 девојки ..и си седна со нас да си прави мубает ..леле кога почна ,абе неможев да го запраммм :lol: :lol: незнаев дека е онолку опуштен со женско друштво ..дури и непријатни искуства раскажуваше , кога бил пијан другар му , работи кога бил како мал :lol: и тие му кажуваа јас ги гледав и се ваљав од смеење
    после имаше една гитара па свиреше , дојдоа и некои негови другари испивме по една чашка ( само една ) .. мислам се гледа и по пишувањево немам грешки :) ..

Прикачени фајлови:

• ygtyhj.jpeg
      ygtyhj.jpeg
      Големина на фајлот:
      42,2 KB
      Прегледи:
      168
  6. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.196
    Сакам да кажам...

Да се надоврзам на тоа што кажав,последниот пат кога се јави тој некој,а кој, незнам, тој од таму ќутеше,а јас малку си се изнервирав и почнав да зборам,а очигледно според тоа што ќутеше,немаше коментар, да каже нешто, па од тогаш не се пријави, ама сум лоша, сега нека се јави пак да видам.

Ќе ставев смајли,ама не ми ја праќаше пораката од многу смајлиња.

7. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

Не знам на што сум! Делириум! :!: Не знам кај води ова, ама како и да е или ке трае или не. :emo: Дружбата денес пред прошетката ми одговараше, иако одевме цели 5 часа на тоа студенило, ми ги отвори мислите. Убаво е да си размениш онака некоја скриена мисла и чуства макар и со рандом личност, која може нема да биде долго во твојот живот. Делите само време поминато на предавање. Океанот е уште замрзнат, птиците се бутаа во некоја пукнатина и си седеа како да е најволшебното место на светот, мирно.. Сивилото уште е тука, а јас се препуштам на времето, ќе дејствувам кога ке има потреба! :~:

8. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.247
    Сакам да кажам...

Секој ден ми е се поубаво. Научив да не се нервирам за никого, не обврнувам внимание ни кој се жали, ни кој е болен, ни кој вика. Сакам да уживам во животов и да се смејам. Сакам многу работи и се надева со позитивна енергија ќе ги добијам, сама со труд.
    Интересно ми е кога ќе дознае некој дека си слободен и две години да го немало, оп ете го. Смешни се на кој начин се додворуваат. Признавам сакам и јас да се закачам, ама да знаат дека само се закачам и дека не сакам ништо повеќе иако за едниот би размислила два пати. Па свири гитара, а и омилената песна ќе ми ја отсвири, се разбира ако се видиме некогаш. Срам да му е , не го слуша повеќе моето омилено предавање :lol: :$ а срам да ми е и на мене што пишувам за него.

На Theodora и Neytiri им се допаѓа ова.
  9. pumpkin

pumpkin Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    119
    Сакам да кажам...

Она мене 4 на 3!!! Па кокошко една...само јас бев спремна на материјал од пред месец и пол!!! :@ Да ти е*** све живо и диво!!!! Цркни стоко една...ТЕ МРАЗАМ!!! МРАЗАМ СОЦИОЛОГИЈААААААААААА!!! :@ :envy:

10. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.663
    Допаѓања:
    2.482
    Сакам да кажам...

NO! Stay AWAY! Didn't I tell you already? I'm ALLERGIC to stupid people! :devil: :devil:

11. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.472
    Сакам да кажам...

Cдк дека уште не ми е дојдена ама ја осеќам, друшкава ми доаѓа :devil: :devil: :devil:
    уфф, ајде сега низ исусови маки со драгата ми менструација :devil: :envy: леле ја мразамммммммммммм :envy: :@

12. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Сакам да кажам...

... дека одамна вака не сум се чувствувала.

Збунета сум како никогаш. Некој ја убил волјата во мене,за се.
    Па дури и да станам наутро да го почнам денот.

Се прашувам,има ли оправување од сето ова..?

Колку сум била глупава. Кога бев мала,копнеев за да пораснам,како и сите мали деца.

И што кога пораснав? Па што не ме предупреди некој дека се,понатаму во овој живот,е проклето тешко!

I need a hug.

13. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Од прееска одам да учам и никако да станам, утре тест ме чека а јас си штракам по фемина :geek:

14. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Их колку се радувам кога ќе ми дојдат гости и ќе донесат некои поклонче добро запакувано.
    Нестрпливо одма им варам сиктер-кафе за да си одат побрзо за да видам што ми донеле. Бидејќи некултурно било да се ѕирка пред нив. :)

15. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.654
    Сакам да кажам...

Епа драги мои фемининки веќе еднаш самата се декларирав како жена- Дракула :devil:
    Но еве денес се случува нешто друго, јас се запрашувам дали сум некој феномен или ...Точно 30 саати немам спиено, тој факултет ме уби :envy: но најлошото е што не го постигнав тоа што го сакав :devil:
    Кај да е, ќе им упаднам јас со калаш и сите ќе ги стројам, г*мна административни и професорски.

Упссс сори :$ :angel:

Епа драги мои, ноќта е пред вас опуштете се и уживајте, искористете ја ... Добра ноќ :hai: :*

16. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.828
    Сакам да кажам...

СДК дека се наоѓам во Париз :l: , на писта...
    Имам нога две метра :ninja: , коси :emo: до под бујниве ми :o гради. Е стомак немам да ми простите, ама па затоа можам да ви понудам од меснатава ми задница. Усни ми се корални :* , очи ми се зелени :wasntme: , а депилација?! Што е тоа? :^) ... Ааааааааааа не :shake: не, јас не сум по тие работи, мене ми е природно мазна :emo:Среќа имам огледало дома, инаку кој ќе се мачеше да ги одбива сите тие понуди на Викторија‘с Сикрет? |(

Прикачени фајлови:

17. pumpkin

pumpkin Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    119
    Сакам да кажам...

Зашо се пронаоѓам?!?!?!? |(

На pink4ever му/ѝ се допаѓа ова.
  18. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Сакам да кажам...

Ете цело време се мислев од кај ми е позната девојкава на модната писта во Париз :D А тоа да ти била нашата Хипи 8) :D

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  19. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

Многу,многу се нервирам кога читам неаргументирани постови..онака,колку ради реда.
    Амо има место за хејтање - ќе хејтаме,ќе плукаме и ќе бидеме кул
    Плукај,ама знај зошто.
    Океј,не се замарам со ограничени мозоци..и онака мојте хоризонти се многу пошироки.
    Е така,сега чиста,намирисана,намачкана со кремчиња..го глеам Полат.
    Единствено нешто што во моментов го заслужува моето внимание.
    Среќна сум за едно познанство,и се надевам дека ќе продолжи во правец кој си го замислив уште пред почетокот.
    Деааам Бичд,ама си јака :inlove:
    И така,баш сакам да знам како семоќниов Полат ќе извади жива глава од овде.
    Да заврши и си одам во реалноста.
    Hell yeah : reality is wrong,dreams are for real <3
    Ах,меден живот..
    :)

20. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Ако си голема мрза и ти се :puke: од школо богами ќе се пронајдеш :D ... патем уште сум тука :D

На pumpkin му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.