Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. pumpkin

pumpkin Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    119
    Сакам да кажам...

Ххахахаххахахахха не да ми се :puke: Ама ете, по НЕКОЈА случајност и јас сум уште тука, и ко шо глеам, немам никаква намера да учам...Ај сабајле, втора смена сум, па можда и ќе фатам книга ако се лажеме :lol:

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.800
    Сакам да кажам...

СДК
    Никогаш реално на себе несум ја почувствувала штетноста на цигарите,пушам 13години и воопшто не ми сметаат,не кашлам,не се задишувам ништо не ми е.Не ми влијаело ни тоа дека мајка ми починала многу млада од рак на белите дробови,ама тоа не било од цигарите бидејќи никогаш не пушела а и никој во нејзината секојдневна околина не пушел.
    Ееее така беше до сабајлево кога ми се јави сопругата на мојот најдобар другар да ми каже дека е во болница на операција поради колабрирање на едното плуќно крило најверојатно од цигарите. :worried:
    Морам да кажам додека ми збореа децата негови(ќеркичката е 8 а синчето 11)како татко им е во болница со туби кои од секаде излегуваат и плачаат си ја изгасив цигарата и денес имам испушено само 3 цигари.
    Реално на секој пушач му е потребно вакво грубо освестување дека се многу штетни цигарите за да размисли да ги батали.
    Јас ќе се потрудам да ги оставам,не би сакала еден ден кога ќе имам деца да бидаат онака избезумени како на другар ми децата само заради моето задоволство да пушам.

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  3. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк соба полна чад,гласно зборување а Кенди болна...
    Луѓее видете колку е саат бе :o ,уште планирате да седите :^) што гости ќе бевте...
    Дај боже да снема пиво можеби ќе ви текне да си одете.. :beer:
    Досадни гости и еден куп политика |(

4. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Сакам да кажам...

Уфф исто е и кај мене моментално |(

Ајдеее одете си више !

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.404
    Допаѓања:
    68.531
    Сакам да кажам...

СДК каква кучка сум. Една е*ена глупава кучка. Јас дојдов од работа, легнав да спијам, он дојде направил ручек, средил, ме чека за јадење... А јас место да покажам колку го сакам, му реков грди, грди работи :x Само ми рече, јас тебе да ти кажувам вакви работи како ти на мене, којзнае дали ќе бевме тука...
    И почнав да плачам, поради тоа што сум таква, злобна, да го молам... Секогаш се ужаснував од оние мажи што психички ја малтретираат жената, а јас? Дали сум нешто подобра? Не. Ништо. Како, зошто?
    Уф, ќе експлодирам, морам да направам нешто со себе...

6. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Сакам да кажам...

иии СДК Chelsea-Manchester United 2-1 !!! :rock:

На JuLleE и Forgotten им се допаѓа ова.
  7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.174
    Допаѓања:
    166.749
    Сакам да кажам...

Виножитке,не ти треба совет,не го ни побара,ама сепак,од грижа ќе ти речам,почни да се прашуваш зошто вадиш на него некои работи...искрено ти велам.

8. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Незадоволството е опасен ѕвер,изгледа толку немоќно и кревко кога ќе се роди,страшно е кога ќе порасне и зацврсне и стануваш плен во неговите канџи...

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Човекот учи на примери, но да се извлече заклучок за да се реши даден проблем е навистина вештина.

10. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Сдк дека ова мењам жена е тооолку селско и просто, што и тој не толку писмен менталитет ќе го затуцат и уназадат уште толку! ]:)

А тебе Виножитко ќе те карам. :!:
    Нема смисла, знаеш. :x И да, преиспитај се.

На Neytiri му/ѝ се допаѓа ова.
  11. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

Смачено ми е од мрморење, од цимолење, од жалење...
    -Баба која не си го сака зетот, бидејќи на роденденот на ќерка и', тој ја оставил сама со гости, а отишол кај татко му во болница кој е пред умирање. :fubar:
    -Истава жена која ја користи секоја прилика да се пофали дека иако ќерка и има 30+ години, таа сеуште ја издржува парично. :fubar:
    -Ќерката на дотичната особа од погоре пишаното има СЕ што може да посака (оти мамичка и е премажена за странец) и ПАК се жали дека не е среќна и дека нема ништо! И постојано се жали од маж и кој секој ден оди на работа, мрзне за да заработи некоја пара, за неговата принцезичка да си седи дома на парно и да троши 30 кубика дрва за 4 месеци. Ама, јбг, не може да писне, баба му е мажена за странец и го издржува парично кога ќе притреба. Плус пак ќерката не може да и презбори нешто на мајка и, да одбие некоја нејзина желба, оти ќе престане дотокот на пари. :fubar:

Е па не се жалите на овој магичен круг, си го заслужувате.
    Погледнете ги вашите комшии, живеат од ден за ден. А вие ??? :fubar: :fubar:
    ДА, сиромашни сте, најсиромашни сте, иако имате долари, евра еден куп. :x
    Затоа,три пати мери - еднаш сечи!

12. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.404
    Допаѓања:
    68.531
    Сакам да кажам...

И за карање сум, за еден добар ќотек. Знаете што мислам дека е работата, тоа што сакам еднаш барем да ми се издере, да ми каже дека го нервирам, да ме отера у п.м, а не секогаш да ме гледа жално, па јас да се јадам внатре во себе. И затоа после сум дупло полоша, некако како да сакам да го натерам да реагира... Не е тоа дека не го сакам, па имам некакво внатрешно незадоволство. Знам дека го сакам, во тоа никогаш не сум се посомневала...

13. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека сум проклето добра. И интелигентна. И паметна. И убава. А и згодна. И вредна. И знам да готвам, а табаниве ми се луѓе, мед да лижете!

А пред се сум реална и скромна :D

Заборавете дека сум рекла што и да е, имам шашав смисол за хумор вечерва.
    А на една женска месечна состојба ќе и пцујам све по список!

Е така. Ајт гит у кревет! Да си се гушкам со новите книги :) Наполеон наводно спиел со книгите под перница. Јас решив ќе ги гушкам вечерва пред да почнам да ги читам.
    Добро де, ко со дечко, нели не даваме на првиот состанок :wasntme:

На LivingGlam, Neytiri, Angelche и 2 други им се допаѓа ова.
  14. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.472
    Сакам да кажам...

леле и јас сум иста! во се ќе ми удоволува, се ќе прави за мене, а јас почесто сум негативна према него :worried: Не е дека не ценам или не го сакам, ама и јас имам некое внатрешно незадоволство!
    Ако се осеќам негативно, абе таа негативност ко за инат на него да му ја префрлам, и ќе го депримирам!
    А ќути, ќе се обиде да биде фин и се, да ме смири од нешто што ни јас не знам што е и која е причината да го чувстував тоа :| !
    Ама некогаш............... :x Кога ќе здиве се ќе ми каже, а што е најтрагично се е вистина!
    ААма ете, никако да се сменам! А не заслужува али тоа е...
    сум нашла па сум зашла!

15. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Иии јас сум иста.И му се лигавам дека еден ден ќе му скурчи од мене,а тој сиротиот ме теши дека никогаш нема да му скурчам,и ќе направел се да ми биде добро.
    Ова е стварно сме нашле па сме зашле.Можеби не се светци,ама не заслужуваат вака да бидат третирани до негде...Сепак волкот само влакното го менува,ама наравот не.

16. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.094
    Сакам да кажам...

Мажи- само дел од мебелот.
    Животот го поминуваат вака или онака во безделничење.Во главно лежат.Можеби така им е фиксиран 'рбетот.Неспособни се да се грижат за себе.И за озбилно си ја зеле изреката од исуса - само оние кои ќе останат деца во душата ќе одат во рајот.Мото во животот- жените се секогаш виновни за СЕ.Дури и за грешките што ги прават без наше присуство, ние сме.Тажна вистина сакале или не секогаш на некој начин животот го поминуваме , во главно правејќи им кефови и радости на душичката, по нивна воља се живее поголемиот дел.Чудна игра на природата.Мажи нема.Има мајки и деца.Мажите не растат.

17. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.472
    Сакам да кажам...

Сдк дека ако мажот не чини, до него е, а не до родот :)

На Lovely му/ѝ се допаѓа ова.
  18. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Не е дека се неспособни да се грижат за себе,така (сме) ги научиле,да легачат и некој да ги служи :) Има некои вредни мажи,ретки се,ама сепак ги има...И не се секогаш виновни жените,ние ако сакаме можеме да ја свртиме кривицата накај нив...Стратешки :D

19. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.059
    Сакам да кажам...

СДК дека од предметите во школо, најмногу мразам ФИЗИКА а баш физика утре правам тест.... :(

На broken099 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

... Добра ви ноќ. Спијте спокојно и сонувајте убаво. Ве пази Мерлинка. :$
    И не се замарајте за мажите, редно е да ги сфатиме само како објекти за секс. Толку заслужиле. :hai:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.