Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

oui,oui, зошто имам во моментот една добра, сочна и дебелка. :wasntme:

Добра ноќ... :*

На Hipica и Marilyn-Monroe им се допаѓа ова.
  2. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.195
    Сакам да кажам...

There are two types of people in this world, good and bad. The good sleep better, but the bad seem to enjoy the waking hours much more...

Се двоумам во која група сум јас?

Лека ноќ феминки, јас се одјавувам и ви посакувам на сите лесно сонче...

На viki44e му/ѝ се допаѓа ова.
  3. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Сакам да кажам...

Ах бре Вајлд ме изнасмеа!! :D :rofl: И да и ги искорнеш!!! :!: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

_____________________________________________________________________________________________

СДК само јас не спијам изгледа :D

На Wild.Child му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Сакам да кажам...

Не си сама :) Јас досега путујев во Акапулко благодарение на Гугл мапите. И пак ќе се чудам зошто од толку прекрасни места на светов, јас се родив баш во Македонија |(

На Strumfeta93 и la-chicka им се допаѓа ова.
  5. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.965
    Допаѓања:
    24.358
    Сакам да кажам...

Не спијам ни јас, мислам размислувам...немам волја една реченица да сложам..се туку нешто мисливе ми летаат...
    А времето си мине, тивко и неосетно и кога и што поминаа 3 месеци :^) ...а не сакам да одам, не... :doh:
    ама ете тоа ти е со Македонскиот пасош ! :devil:
    Нема правда, не !

Си се тешам само дека кога ќе бидам сама и те како ќе се ставам на диета (овде таман решам, мајка ми за инат омиленото јадење и десерт ми ги спрема |( ), ама изгледа ќе биде дека од тага ништо ќе не можам да јадам. :|

А вчера пак..вчера беше ден приказна за себе...после толку време пауза на работа, конечно се вратив (за жал ептен на кратко :( ) и колегата (тој најубавиот, де) и кажал на една колешка за мене дека сум била: „più bella che mai !“ :o , сосема неочекувано ама не и непосакувано :rofl: .

И така после 20 мин. куцање на погорните 2 реченици |( , ќе кажам се надевам барем дека и наредните 3 месеци брзо ќе пројдат... :?:
    Сега останувам во темнава соба, по не знам кој пат да си ја пуштам песнава на слушалки и да си се тешам.

http://www.youtube.com/watch?v=UZrzOZaI7UE

6. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    Сакам да кажам...

СДК... дека многу ми е изместен биоритамот. Конечно заврши сесијата, време е да се ставам во ред... а некои работи што ги одложував да ги решам. Редно време е да го направам тоа што треба... иако нешто ме кочи одвнатре...
    Не секогаш, исправно е она што ни се допаѓа. :worried:

7. Astrid

Astrid Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    23
    Сакам да кажам...

И јас тоа го направив една-две недели, ама индиректно. Ја слушевме во кола и јас му раскажував колку убав текст има, и дека блазе си и на девојката за која е напишана..Ех некој мене да ми ја посветеше :wasntme: :wasntme: И оп другиот ден, песната на мојот ѕид :lol: :rofl: :rofl:

Едит. Само што го испуштив возот......ТРЕТИ ден по ред. :swear:

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Сакам да кажам...

Венера влегува во мојот знак! Внимавајте, да не почнам на сите да ви се пуштам уште малку! :!:

Како и да е, можам весело да викнам дека не сум повеќе ниту пача, ниту чварка! Повторно сум јас!
    Сега сум марципан со малку чоколадо со вкус на нане, онака таман, колку да се разбие едно благо со друго.
    ;)
    И ме фаќа некоја невидена еуфорија од убави работи кои би требало наскоро да се случат. Не знам што ама и цреша ако изедам утре, веќе тоа би било за мене убаво доживување.

Бидете ми така, вчера ве сакав помалку, вчера сите ги сакав нешто помалку, но денес, денес ве гушкам и ве викам Џони ;)

:*

На broken099 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

СДК....кармата ќе среди се', а јас радо ќе гледам и ќе се смеам иронично (како по обичај) :wasntme:
    Стварно некои луѓе не заслужуваат да чекорат по земјава! Веќе немам капацитет да се замарам со непотребни работи и личности. Ма какви амеби и парамециуми..........попримитивни форми на живот има околу мене ;)
    Слободни се сите, а богами и јас.....па нека не ги чудат моите постапки и моето однесување во наредниот период :rock:
    Интегрален ориз повторно на менито и ништо друго не е битно :rofl: !!!
    Ееее богами и не е...........денес ќе гледам да си наредам за мојот г*! Сите други барања, желби ќе бидат категорично одбиени.
    И сега размислувам дека можеби ова мислење требаше да оди во тема Испукајте се, ама моментално ни за тоа не се замарам многу-многу.
    Како и да е............денеска имам љубов за вас :*

На la-chicka, Mistery, LivingGlam и 5 други им се допаѓа ова.
  10. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

Денеска почнуваат страшните подготовки за маската. Големи проблемии ќе има :talk:
    Ама нема врска и така си поминуваме најубаво :D И АЈДЕ БУЈРУМ НА СТРУМИЧКИОТ КАРНЕВАЛ :)
    И одма се изнервирав. Ми излегоа 2 херпеса еден до друг. Како може бе? Да не знаете со што да премачкувам да помине побргу, безуспешно со се пробав. :(

Убав ден феминки, бидете насмеани од шестка до шестка, а ние... ние како и секогаш се читаме во доцните часови. 8)

11. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Сакам да кажам...

Пак се успав, и пак нема да одам на прв час. Уште по сабајле денов :puke:
    Несакам да идам во школо... македонски ќе ни ги даде писмените македонски, а јас од мојата не сум баш задовлна и не сакам да си ја расипам оценката, а математика ќе правиме тест и guess what? Натти е еден голем труп, синус, косинус, тангенс е еднакво на синус врз косинус, негде треба да скратиш, ама каде? Грда математика.
    Изгледа ќе се вратботам, еднаш во неделата 500че за мене е премија. Ах, тие пари, колку ме депримираат.
    Никогаш нема да дозволам моите деца да се чувствуваат како мене. Ќе ринтам како коњ ако треба по цели денови, ама они нема да трпат. Ќе имаат онолку колку што им е потребно.
    Да си се спремам јас, да не не отидам и на втор час.
    Прашање, како да направите ден што ви почнал лошо да ви биде подобар ? Ениуан?

Едит: Броукен, со чепкалки за уши стави метиленско сино на херпесите, ама навечер зошто тешко се вади, да не се шеташ со плава уста како аватар :D

12. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

Јао, ал сам се напал'Лила :rofl: :rofl: :rofl: оФФФФ....

Тешко ми е. Празноглави закржлавени влекачи. Ако некогаш станам ваква исфрустрирана особа што се либидосува и се пали на садистички потези и исмејување ... Ве молам да ме стркалате под некој стар добар примерок на ЈСП... Од оние со хармоника на средина. Кои октоподни створови... НемогуЌе.

13. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Сакам да кажам...

Сдк мисли зимава да заврши или не? ми здосади веќе . И на мажите понекогаш им се стемнува пред очите :lol: Ајде денес слободна немам многу работа и си пијам кафе со колегава и колешкиве .И наеднаш не знам што му стана на колегава .Е да ти кажам нешто озбилна , е ајде де кажи многу сакам да те слушам .Знаеш која е сличноста помеѓу жена и ролетна? Јас се правам наудрена :D Ете ако ни кажеш ќе научиме .И од двете бел ден не гледаш :lol: Абе онаа негована од рано му ја отпеала :lol:

14. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам, мили дами, а нарочито и господа, дека се осеќам ко безработен пубертетлија кој си дреме на нет. Како не ми е сТрам? (copyright: баба стара, што ке ја задавам секој момент... уште и ми вика женичката дека не сум и зборувала никогаш убаво, па поради истото ке се самоубиела. Ја прашав некоја опција да не има, а таа спомна само дека можно е да се фрли од 4-ти спрат. И кажав дека за да се увери дека не и мислам лошо, лично ке ја однесам до горе и штица ке и монтирам, да виде што е внука за мерак! :fubar: Ке ја наместам право на бетон, т.е. на улица да финализира скокот. За евентуално ако не ја оствари целта, некој камион или воопшто, возач, да и го пребере гајлето.)

Фала на вниманието, со повеќе информации подоцна. Или за 40 дена. |(

15. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк денов во неделава ми е ниту на почеток ниту на крај "златна " средина Среда оти ја сврзуваат со
    7-цата на лото или пак среќаа :^) кога е најчуден ден во неделата..
    И да :nod: Кенди и денес дома болна е "легнала"-седнала пред компјутер...Синоќе не можев да издржам да ги доипратам досадните ни гости па си легнав,а сабајле има што да видам во кујна оп други гости и можете да претпоставите што :?: ПАК ПУШАТ КО ТУРЦИ :smoke: :smoke: цигарче по цигарче...
    Да се укине производството на цигари нема да е лошо :wasntme:
    Ајде имајте убав СРЕЌЕН ден :* , јас ќе си се лечам по дома ;)
    Едит ете да ве расположам со моето омилено цртано фимче и нерешителната бабичка како мене :tmi: :tmi:

http://www.youtube.com/watch?v=z7KCDxDD ... re=related

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

:fubar: :^) :fubar: wtf ...?!?!?!?!?!?!

17. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

Јас сум била непродуктивна и сум дремела на компјутер по цел ден, на товар на семејствово сум била, а таа е подобро што ја остава чешмата да тече без престан и да плаќаме 2 илјадарки месечно. Додека таков човек ми попува, подобро да се фрли, не? :wasntme:

18. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    Сакам да кажам...

СДК дека се е добро кога добро ќе заврши. :) Првичните официјални резултати и не беа толку лоши како што прогнозираа претходно..Батичко мој сепак ќе биде подобро..мора да биде подобро.. :hug: Сепак има некој таму горе кој внимава на нас... :) Сакајте се и бидете ми добри феминки, незаеме што носи утрото а што ноќта, а можеби и затоа е убав животот..хммм...многу филозофии за рано наутро..или попладне..како и да е..my point was...LIFE IS BEAUTIFULL..lets not spend it on bad things... ;)

19. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    422
    Сакам да кажам...

На broken099 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. julie77

julie77 Форумски идол