Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    Еница немој сеа да го удавиш од галење :P мило ни е шо си среќна и факај се за работа читав некаков проект си имала :P :D

2. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    досадно ми е....цел ден го преседав на фејсбук...недела тапа ден....па уште никој несака да ме дружи и да се журкаме...сите се утре рано на факс...ај барем ќе заштедам некој денар и наместо на излегување ке го потрошам за некое парталче ново ......и сега се надевам ќе има некој добар филм на тв вечерва :geek:

3. Vega

Vega Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    27
    СДК дека безвеза ми беше што почнаа на форумов да се препукуват оф топик на лична основа...ама фактот што вчера едвај извлеков жива глава направи да не ми е гајле...
    поарно црна оФца отколку бела гуска! ова демек теоријата на стадото...или чавките..сеедно...

4. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    so e taa rabota vega,sto se desilo?pojasni ako sakas,ne sum vo tek :)

5. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.203
    Допаѓања:
    139.600
    Сакам да кажам дека имам тони работа, а ме има фатено страшна мрза. Концентрација = 0. Прирачници, извештаи, работилници... почна, нема лабаво!

6. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    sakam da kazam idam na pomos ariel :lol: i onaka imam malku slobodno vreme :D

7. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.203
    Допаѓања:
    139.600
    Еееее 2468, како добро би ми дошла помош да знеш... :D

8. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    e pa uz rabota moze i ke mi pomini glavobolkata :D pa edno kafence posle lele leje od merak :lol:

9. Vega

Vega Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    27
    ми излизга колата на снегот...едвај се спасив...незнам сега кога пак ке седнам да возам на снег :?
    во секој случај се е добро кога добро ке се заврши...и ако ништо друго животот 2 пати пред очи ми помина и сега барем сигурно знам дека ЖИВОТОТ Е УБАВ!

10. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    ajde,nisto,pominalo veke..bitno dobro se zavrsilo.i nie u dekemvri se izvrtevme nekolku pati so kola na sneg,samo mi bese misla u toj moment samo da ne naide kola od drugata strana,ama za sreka nemase,podaleku bese i imase vreme da izbegne.fala mu na boga.aj da ne mislime na takvi raboti.zivotot e ubav. :)

11. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.221
    Допаѓања:
    157.050
    Мачно ми е од личности кои глумат ликови кои можат да се прочитаат само во некој роман.Мачно ми е од самопрогласени Томаш и самопрогласени Хенри.Едноставно мачно ми е од мажи кои сметаат дека не треба да се оженат пред 30-тата,а до тогаш да пијат,лумпуваат,да бидат полигамни дигнато на ента степен,а од друга страна пак,тоа го прават чекајќи ја фамозната 30,главната причина е 30-тата.Делуваат нетрпеливо и стеснето,па дај да ја завршиме работата уште во 23тата,исто ти се фаќа,само што црниот дроб ќе ти биде за нијанса поздрав,а бога ми и на време ќе се спаси срцето и запушување на крвните садови...Ооох земјичко што ми ти тежам вака на моменти,многу ми е мака,ама трпи ме!
    И не сакам да бидам запросена во Барселона затоа што ми лежат сите сништа и желби со се оние блудните и гнасните некаде на дното,ама како врвна нота ми се оние романтичните каде уметникот од себе го вадам максимално.Ама хеј,уметник,блудник,нели е тоа исто?!Е исто е по некој стереотип,сакам стереотипи зошто ми го олеснуваат животот,не сакам кога мене ме поистоветуваат!Едноставно!Ете ти уште еден стереотип!Сакам,ама не сакам!

12. Vega

Vega Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    27
    точно така тања... ;)
    денес некако кафето ми е поубаво од вчера...и незнам што да правам со себеси некако ми се ужива во досада а одамна не ме има фатено хмм....
    ех колку ми недостига тоа да речам Досадно ми е!

13. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    СДК се шо е кажано во песната http://www.youtube.com/watch?v=D7NbNgb2xWw...Доста мене ми е доста од луѓе кои мислат дека знаат се ДА ЖИВЕАМ ОСТАЈТЕ МЕ :up: :)

14. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    SDK deka denes go potpisav dogovorot za rabota...
    Mislev deka ke bidam srecna i ke letam do neboto,ama jas se osetiv zagrizeno i vo neizvesnost...
    Znaci sto ti znaci koga nekoj e odgovoren i koga razmisluva dlaboko....
    Sekako deka sum srecna ,ama i zagrizene ...dali ke bide se vo red?......Dali ke uspeam?.......Dali ke se pokazam?......Dali sum spremna?......
    Milion prasanja ,a samo eden odgovor.....TRPENIE!
    Za kraj samo ke kazam SO SRECA NEKA MI E!

15. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    sdk aj so sreka,i nemoj da se grizis tolku,se ke bide vo red :D

16. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    FALA Tanja 6 ...kako i do sega SKD deka VASATA podrska mi znaci mnogu....
    Pozdrav do site!

17. kristin4e

kristin4e Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2009
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    122
    СДК и дека секогаш ќе ја имаш,Бејбикети... :up:

18. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.093
    Допаѓања:
    1.130
    ...nikoj nishto ne mi kaza...a Kate ja nema... :worried:hock:

19. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Сакам да кажам....уствари што ке кажам,што и да кажам,исто ми се фаќа,се е кажано...

20. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.782
    ... дека сите мажи - манијаци, педофили, воајери и гадови, би ги бесела.

Не сум нешто директно фрустрирана,но моја другарка беше извадена од такт пред некој ден, кога женет маж и се нафрлил во дискотека, демек да ја части, за после да и каже дека е женет и дека бара само "забава"!?. Чувај ме боже од вакви мажи! И смилувај се на нивните жени. Просто неверојатно.

Друго, сакам да кажам, дека ми е здодевен понеделников и сакам да бев некаде надвор од градов.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.