Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.828
    Сакам да кажам...

СДК дека ја обожавам женава!
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    :inlove:

Прикачени фајлови:

На BeYourself и 2468 им се допаѓа ова.
  2. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Чудна и одвратна човечка особина е фиксираноста.И баш пред ПМС ме напаѓа онака крвнички,ме фаќа во клинч,сака да ме нокаутира во прва рунда.
    Дури се чудам како истите мисли за кои ни петденарка не давам во обичните денови,добиваат моќ каква што демонстрираше Химен со огромниот меч и лавот до него+Бетмен+Спајдрмен и уште некое од тие другарчињата со гаќички над хеланчињата.
    И не знам од каде ми се мота овој слоган-Ду ај фил лаки?Сигурно е некоја маркетиншка порака,мозоков ми е инфициран од нив.Во моментов сум-Ду ај фил стак?Оу,јеееееееес,ко мува на коњско го*но.
    Гласам за право на слобода над сопствените мисли во време на ПМС! И правниците на форумов нека изработат предлог на закон или како веќе оди таа постапка,да имам шанси правно да ја гонам оваа фиксираност,која ги изаеде и најмикронските трошки мир од мојата трпеза.

На Shana му/ѝ се допаѓа ова.
  3. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Сакам да кажам...

Сдк останав без денар во џепот,а каде е 15март кога немам пари најнервозна сум....

4. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

Хипи, тек да видиш јас свршеникот колку и` го обожавам! :lol: :inlove:
    Метју сакај го, неа немој! :!: :rofl:

СДК ај нид а принтер, принтер, принтер ис ват ај нид! :D Осеќам дека пак ќе заглавам, не знам како да и` кажам на наставничкава, а да не ме сфати погрешно. :( Не е дека не сакам... Вака само излегувам многу неодговорна. :doh:

5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.178
    Допаѓања:
    166.774
    Сакам да кажам...

Не треба така.Не си дозволувам да продлабочувам,ама девојчиња...ум во глава и тро поанализирајте зошто е тоа така.Вие си знаете како ви е...и не,вие сте во ред,нешто друго не е во ред.
    Едно е да си жена мачка,доминантна,а друго е да му ги вадиш ѕрцките зошто тебе не ти е ден,заради каприци.

На Neytiri и 2468 им се допаѓа ова.
  6. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.247
    Сакам да кажам...

Убав, сладок ден.
    Весела и насмеана :)
    Кога ќе го додадам и ручекот во оваа комбинација , денов би бил вистински прекрасен.
    Сакам!

7. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.609
    Сакам да кажам...

I wish you to have sex only on days that begin with "T"..Thanksgiving, Tuesday, Thursday, Today, Tomorrow, Taturday, Tunday, every Tucking day!! :nod:

На Addicted, peperutkaa, Marilyn-Monroe и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.828
    Сакам да кажам...

Абе мало па... :$ Читај меѓу редови малце. Лице и‘ правам ]:) :D :D :D

На Wild.Child му/ѝ се допаѓа ова.
  9. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Сдк Карина наместо да вежба математика за утрешниот тест, си седи на нет и се бори со дремката |-) Не е лошо да одам да си ги повторам лекциите ... Виш ми лак, ќе ми треба утре :wasntme:

На Ema.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Сакам да кажам...

Јас се имам овака припотресувано за многу банална работа, ама ете отпосле ми текнува секогаш. Такви сме, сакаме да ни се развикаат на моменти, а они кутрите ни попуштаат за да не излезе цела драма и да не здивиме уште толку. И знам дека сум многу досадна кога ќе се запнам во нешто, како еднаш што си увртев глупости дека со мене е само ради што неможе да биде со бившата. О Господе, од каде ли ми никнаа тие фикс идеи незнам, ама 2 месеци ми траеше таа глупост, 2 месеца нон стоп глупости му трубев, сега кога ќе се сетам не ми се верува со што сум се замарала. Жени... Не ни се погодува, кога се груби со нас, зошто се груби, кога ни попуштаат сакаме да покажат доминантност. ТоВа е... :|

11. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.404
    Допаѓања:
    68.531
    Сакам да кажам...

Значи, јас не сакам доминантен партнер. Имав еден таков, бевме ко куче и маче, ќе се испоубиевме. Убаво ми е вака, само бре од време на време малку да покаже дека има свое јас, дека не сум јас и неговото јас... Да не биде, јас се дерам, он си е мирен, чека да завршам и после ми вика боље да си ќутам, да не те разбеснам уште толку. И после јас ќе се смирам и толку од тоа. Ама сакам само понекогаш да покаже дека(и он) е маж.

12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.828
    Сакам да кажам...

СДи‘К на Карина дека и‘ ја ПРАЌАМЕ сета среќа на светот и да се надеваме (уствари во тебе не се ни сомневаме) дека по објавувањето на резултатите од тестот овде има вака да се слави...

Прикачени фајлови:

• vcvfdvdf.jpg
      vcvfdvdf.jpg
      Големина на фајлот:
      28,4 KB
      Прегледи:
      176
    На Ema.Sk и BeYourself им се допаѓа ова.
  13. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.178
    Допаѓања:
    166.774
    Сакам да кажам...

Не де доминантен,ама сепак,мажот треба да има подоминантна улога во однос на жената,природно си е така.Под доминантна не се подразбира ќотек,губење на свое јас,забрани и љубомора...
    Виножитке,Виножитке...да те фати тебе човек и едно ќотече да ти удри. :)

14. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Сакам да кажам...

Колку сум нервозна, и тажна и депримирана. Таман се опраи денов, дотичното семејство на милиот мој, успеа да ни ги крене живците и на двајцата до даска. Само што јас неможам ништо да кажам, си ќутам, сигурно нема во нивна куќа да им префрлам, ама затоа овој се здиви. Толку ми падна жал, го третираат како стока, а кога ќе почна да работи за едно 2 месеци, сите пари ќе му ги цицаат. Какви бедници, идиоти, гадови се тие луѓе, зарем немаат срце? Кога он ринташе на негови 17 години како коњ во кафани за да заработи пари, да си купи нешто за него да си има џепарлак, тие лежеа дома по цели денови и на него чекаа леб да купи. Никогаш не им беше доста. Сега, кога оди во школо и не работи, не му даваат да јаде дома, и кога ќе седне низ нос му го вадат јадењето. Ако сака да спржи компири, зошто трошел зејтин. Ако сака да направи кафе, да го пиел без шеќер да не го трошел. Еднаш во денот јаде, и тоа малку леб, зошто ОНИ не го купувале за да го изел цел сам. Како они да ги купиле тие работи. Ги купува сестра му, која ги поткупува нејзините родители со тие 3000 што ќе им ги даде месечно, па овие ја трпат и цело време на нејзина страна се. И таа му префрла, не сака ни пари за во школо да му даде, ја моли по 5 саати за 100 денари. Кога тој работеше, секој ден и даваше по 100-200 из чиста мира, да има ако сака нешто да си купи. Кога зема плата, и даде 3000 да се облече, а сега око не и трепнува.
    Каде е човечноста и љубовта на ваквите родители? Не можам да разберам и не знам како да помогнам, додека го пишував ова уште толку се изнервирав уффф :@ :@

15. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

^^ Јас се изнервирав додека те читав. :x

16. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Сакам да кажам...

Монотонија, невидена монотонија :worried:

17. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

Јас те разбирам што сакаш затоа што имав јас еден таков премирен, а таков не оди со моите нерви...Ти сакаш барем еднаш да покажи и нервоза, а не постојано да биди мирен...Понекогаш е убаво здраво да се изнадерите и двата ама...како што кажав погоре не знам дали и доколку се случи тоа ти ќе размислуваш исто вака...не си се запрашала дека можеби тогаш ќе ти биде чудно затоа што си навикната тој да биди стално мирен и да си ќути ? Во врските се случуваат секакви работи нормално е само имај на ум дека ти си го прифатила него ваков и знам дека некогаш ти здосадува и сакаш работите да се одвиваат по поинаков тек ама не можиш да го промениш посебно не во оваа фаза од врската...

18. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Е ептен е глупаво кога сама на себе мора да си кажеш „ Кај ти беше паметот , кај ти беа очите? “.
    Уфф ова мразам да го кажувам ама некогаш навистина е потребно. ]:)
    Ај па од грешките се учи.

И така глупо ми почна денот , глупо ми завршува се на се глуп беше денешниот ден . Утре ќе биде подобар , се надевам...

Ве поздравувам и бе гушкам цурици! :hai:

19. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.993
    Сакам да кажам...

Алал да му е на дотичниот што седи пред мене...Мораше да не издаде дека имаме ливчиња француски!Еех,прости,прости луѓе! |(

20. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.247
    Сакам да кажам...

СДК ако таа не ми го уништи денот , никој нема. Џабе ми е и прекрасен ручек и топло дома кога го нема мирот и спокојството. Сериозно размислувам за одење од дома и им кажав на сите, а таа одговори - Ако сакаш после да ме најдеш кај татко ти оди си. Па нели не е фер? ;(
    Често ме прашуваат како за минута ми се менува расположението? Како нема- доам на 5 минути се менува топло-ладно, мраз-ладно, ладно топло , е таква сум и јас.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.