Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Сакам да кажам...

Трендафилке, бидејќи у овој сериозној фирми, јутјуб е блокиран, јбт, не гледам што песна си ставила, ама мене откако читнав за M.O.P. ми се врти Ante UP во глава и имам манијачка потреба онака да заборавам на годиниве и да правам шутка во првите редови, како во спотот :D
    Ако не е таа песната, тогаш пушти си ја и растури си ја фризурата у мое име :)

Дафни, многу ми се допаѓаат твоите магионичарски папити пупити пупете ПУФ зборови :D

Ајт леко и убаво утро на сите! Особено до вас двете ;)

На Trendafilka и Dafnee им се допаѓа ова.
  2. bbb

bbb Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2011
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    5
    Сакам да кажам...

САКАМ ДА ВЕ ПОКАНАМ НА СТРУМИЧКИ КАРНЕВАЛ, ОВА НИКАКО НЕ СМЕЕТЕ ДА ГО ПРОПУШТИТЕ, ДЕВОЈКИ ВИ ВЕТУВАМ ЈАКА ЖУРКА...ВЕ ЧЕКАМЕ ПОЗДРАВ :* :inlove:

3. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.929
    Сакам да кажам...

А требаше да биде посебен денов .. секој трети вака е .. :worried:

4. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    Сакам да кажам...

ех да можев да си бидам во Струмица сега :(

Инаку сакав да кажам дека толку ми е досадно што незнам бре што да правам...лек? :^)

5. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=MNSwg__j ... r_embedded

..Не,постов не е за во што слушате во моментов. Тука е,на правото место.

Разгледувам во таа категорија и го најдов спотов. Тоа што морам да го симнам филмот и да го изгледам,затоа што се заљубив,е друга приказна.
    А тоа што песнава е смртно болна,исто така е друга приказна.

Тоа што сакам да го кажам е дека болно многу ми недостига љубов во мојот живот.
    Заборавив како изгледаше,и што е побитно,како се чувствував кога бакнував машки усни од љубов,а не само од физика.

Заборавив да сакам. Заборавија да ме сакаат.

Што правам јас во мојов живот...?

:x

6. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.952
    Сакам да кажам...

посакајтему на вашите непријатели долг живот за да можат да ги видат сите ваши успеси :D

На bbb и karak им се допаѓа ова.
  7. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Сонувам розеви ѕидови, голем кревет во средината со розева постелнина, розеви завеси, розевииииииииииии !!!!!!!!
    Ова ми се враќа за инат, зошто никогаш не сум имала принцес соба! Биваше на овие години да ме акне принцес синдром! :fubar: Убичу се!
    Станав и си викам: Смири се бре, што е со тебе, не ти личат вакви сонови.

Не ми е тргнат денов баш сјајно. Да беше само тој језивиот сон ќе разберев....
    Одам во вц, гледам нема паста. Требаше да го пребарам секој ќош во вц-то за да најдам. |(
    Ама моето разочарување се дуплираше кога сакав да си земам колаче за со кафето. Подобро ќерамиди да џвакам!!

Наопаку е се! Уште малку и јас ќе почнам да одам на раце!

8. k.i.t.t.y

k.i.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    74
  9. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Минатото е мртво и закопано и нема да бидам закопана заедно со него!
    Јас сум девојка што игра Кантер,јас сум фајтер во душа...
    Јас ги набљудувам своите постапки со искусното око на најголемиот непријател и затоа си сум свој најголем пријател!
    Вчера те видов во твојот најоригинален облик,паднаа сите завеси до последната,падна и најмалата илузија и самоизмама која ја чував во себе како резерва во некое скришно катче на потсвеста-глетката беше страшна-под релјефот на познатата физиономија-се појави туѓинец-суров,безмилосен во егоцентричноста,за кого бев спремна да го направам и најневеројатното...Јас ги хранев нашите убави,прекрасни,бедни,недефинирани и секакви чувства,мислев ја имам твојата поткрепа,ама ти изврши толку силна неправда-тоа е исто како да си ги угаснал дел од ѕвездите на небото,но не се плашам да чекорам сама по мракот.Не сум најхрабрата личност,тоа дефинитивно,но мојот пркос не ми дава да се плашам кога очигледно тоа е соодветната реакција.Јас големите товари ги носам молкум,иако избувнувам за тривијалности-заради празнење на електрицитетот...
    Грабливците го бираат најдоброто и не го ценат пленот во своите канџи...Грабна дел од моето постоење,не ти велам врати ми го срцето како Ламбе,однеси го барем така ќе имаш срце-кога веќе немаш сопствено.
    Боли,да,но љубовта знаев дека не носи само среќа,ама јас сум спремна да ја плаќам оваа висока цена,па ако треба уште 100 пати да паѓам,101 пат ќе станам со крвави колена и лузни на душа,ама веќе не за тебе,не со тебе...

На lolyta777, marama, julie77 и 5 други им се допаѓа ова.
  10. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

СДК....станувам утрово и си напрегам сите сетила за да почувствувам дали имам болки во мускулите.
    Не мое големо изненадување од болка во мускулите, ни трага- ни глас! Не сум била до толку физички закржлавена бре :!: (Нели вчера ви се пофалив дека почнав да одам во теретана и ги оптеретив справите)
    Ухуху да можам да ви објаснам како ми се тресеше газот на power plate хахах- порниќи :wasntme:!(среќа само за жени е теретанава хаха)
    Аххх ФБИ и ти перверзна си станала!

СДК надвор-тмурно, на фб-жива душа нема, другарките-спијат, на Фемина- имам уште неколку теми за разгледување.........а книгите-чекаат да се дружиме :| Оооо бре маки, маки големи.....ама после кога ќе им седнам има партали да летаат- така да си знаете ;)

Еве гледам Старфиш си сонувала princess world, тоа јас го викам фалинка од детството - сите ја имаме во некој сегмент од животот. Јас бре, не се сеќавам кога последен пат сонував нешто :?: Се сеќавам дека секогаш легнувам мртва уморна и наредно нешто на кое што се сеќавам е дека се будам со петлите :lol:

Старче дај рецепт за сонување бајки :*

11. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

СДиК на Џули, благодарение на нејзиниот рецепт за свинско со буковка, свекрвица ме обожава :rofl:
    Тенк ју мај диар лејди :*
    СДК денес сум ранобудник. Станав во 10 (оти морав де |( )

12. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.336
    Допаѓања:
    6.912
    Сакам да кажам...

Се разбудив со мисла дека на овој ден ме чекаат еден куп недовршени работи и дека ќе ми треба снага за да ги завршам .. па дајте бре, не сме ние феномени па кај се видело 3 теста во еден ден а ?! - туку па галје им е на професориве за нас , си земаат плата , секоја сабота излегуваат напазар и капчето им е сцрено налево !!

13. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.993
    Сакам да кажам...

Things to do today:
    Get out from bed.
    Survive.
    И то.

На mysterious му/ѝ се допаѓа ова.
  14. eki4k2

eki4k2 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    41
    Сакам да кажам...

СДК дека денеска станав во 8 :( и конечно научив се биологија :)...ќе умрам ја од овоа школово :@

15. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК (вака ќе си се изразам, слободно :lol: ) луда с*рка ме фати, од дома не можам да излезам. :( Ама на шопинг ќе одам, па што биде нека биде! :bow:

На Isidora-Veles му/ѝ се допаѓа ова.
  16. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Сакам да кажам...

Чекај бе ти па, рано е! ДО 8 март има уште неколку денови! Само времеснките услови ме загрижуваат, а журката е загарантирена! ;)

СДК сонував и јас, и ликот што се појави во сонот е избришан од мојот живот за век и векови Амин! Но :!: , ете го се појави на подмолен начин, во сон, онаму каде не можам да го спречам неговото присуство! Хммм,дури се зачудив,од кај пак сега него да го сонувам! :o
    СДК се разбудив надевајќи се на сонце а ме изненади снегот никаков |(

На bbb му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

... ајм бек мај лејдис. 8)

Се вратив од интервју, побрзо отколку што појдов. И како што очекував, така и испадна... излегов ептен задоволна од моето очекување од една адвокатка. Не беше на своето работно место, излегла женичката...
    Ме пречека едно збунето девојче, изгледа работеше на иста функција за каква што бев и јас викната на разговор. Ми рече дека таа ке ме праша што ја интересирало адвокатката. Невозможности!!! |(

Ме праша девојчето: со 4 или 5 години? Јас и викам, со 5, не сум завршила уште, имам уште 2 испити. Ееееее не може... проблем ке и биде... сака да одиш со неа на судења, сака да те пријави, мора од септември... и викам јас: до јуни планирам да ги завршам испитите, значи може да се смета дека барем 4 години имам официјално, и нешто плус, а неа магистер ако и треба - друга приказна е тоа. И почна, не знам јас, дај број, нека ти се јави, разговарајте...
    И дадов број и си заминав. Е налет... :fubar:

Барем во ЈСП кога влегов ми замина мозокот од неправедностите и дискриминациите. :lol:
    Сакав пешки да си одам, ама се сетив дека имам опнато сомнителна штикла, па се качив во бусче. Само што ја ставив картата на куцање, се заглави во апаратчето, туркај-влечи, горе-доле, влези-излези.. дури и на трето ми отидоја мислите. :$
    Тамам ја извадив картата, тргна бусот и си седнав, не на нормалните седишта, туку на страничните... преку едно празно седиште, седеше една тетка со грда фаца и вештерски поглед. На наредната станица имаше повеќе народ за качување. Се качуваа едно две минути... уште не тргна пак бусот, кога слушам едно јако: уааааааАаааАаааааааАААаааауспоетгхјдкзсмнцвбфдхјсамсбхааааааааааааааааааааааааааОООООООООООааааааааааааааа..........
    Ајдеееее, си викам, во оваа урбана средина, кој ли најде магарици да вози во ЈСП? :fubar:

Се вртам да видам што се случува, и ја гледам тетката вештерска, со ногата у вис и ваква стои :o ... Тоа, поминал некој дедо и ја згазнал на нога... па уште и се извинува кутриот, усрамен од извикот. Ех, си викам, па кај се пуштале така нозе бе, вештерко една? Стар е човекот, може и тебе не те гледа цела, а не копитото твое?! :fubar:

И на крај слатко си се изнасмеав. Верував дека заради мене тоа и се случи. Дека така ме гледаше и се врати се. :lol: Ке и се врати и на адвокатката што не ме сака мене, туку сака магистер. :wasntme:

На lolyta777, UniqueCreature, Isidora-Veles и 2 други им се допаѓа ова.
  18. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.456
    Сакам да кажам...

СДК дека незнам што да правам.....денес збеснав....
    Кога одлучив да преземам нешто, случајно го читнав хороскопов мој и ме дрмна.....денес мерете двапати пред да пресечете, скапо може да ве чини во иднина....а таман сакав да сечам..............Хасаааааааааааааан сечееееееееееееееееееее.....................како што ме сецкаат, делкаат мене добри 3 месеци, како грчко вкусно гиренце........и уште неможат да се изнајадат.....
    алоооооооооооооо :fubar: , остајте малку, не за друго, ќе треба да се испојадете меѓу себе кога мене ќе успеете да ме шутнете од тука.............
    И СЕГА????????????ДА ИСПРАВАМ КРИВИ ДРИНИ ИЛИ НЕ.....да барам правда или?????????????
    Калимеро, ;( со неиспукана лушпа....се гуши и тропка............неможе да излезе....цврста оваа лушпа... :|
    Маме да му е*бам, кој прв почна.......
    Маме да му е*ам на хороскопов....ме поколеба.....а и отказ сакав да дадам............или па не....уфффф...... :@

19. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.178
    Допаѓања:
    166.785
    Сакам да кажам...

Сдк добро јутроооооооо моја вољенаааааааааа,не воли те нико кааааааааааао ја!!!
    Добро бе,мене ми се чини или денес сите се мирни по виртуелниов свет,вчера се пиело а?! :D

20. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    653
    Сакам да кажам...

Ми иде во фаца да го испрскам со озонер еден муштерија на работа! Дали е непристојно да му кажам дека иако е зима, луѓето треба да се тушираат :devil:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.