Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.100
    Допаѓања:
    6.361
    Сакам да кажам...

Ајде Шилеа рокнија и нека се слушне до кај мене ! И на фемина нека се слуша цела Македонија нека ја слуша !
    сакам пак да бидам малечко и да гледам бушава азбука и пак да ја знам азбуката уште пред да тргнам забавиште трам, трам сакам ама и да сакам назад - нема .
    Денес убав ден, 4.6 км ,6142 чекори па не се малку за вкупно 40 минути пешачење , не ви раскажувам, ќути не заврна снег, ако заврнеше немаше да имаам ни Н од мојата скромна насмевка :)
    Сончко огреј ти и донеси ни на сите среќа и со твоите топли зраци помилувај не, испрати ни насмевки ние ќе ги размножиме и делиме бесплатно ветуваме !

На Shelea му/ѝ се допаѓа ова.
  2. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК треба Фемина да си ја ставам за почетна страница наместо google, секако само тука отварам :D

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

Women are very,very much complicated!....- Julie

На Phyramide му/ѝ се допаѓа ова.
  4. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Џули, зошто едноставно, кога може комплицирано?!
    :rofl: :rofl:
    Жени...

5. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

:tmi: :tmi: :devil:

На starfish му/ѝ се допаѓа ова.
  6. white.kitten

white.kitten Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    76
    Сакам да кажам...

СДК дека денес ми беше многуу лошо и бев ептен омалаксана, одвај издржав во училиште :|

7. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.346
    Допаѓања:
    5.899
    Сакам да кажам...

СДК дека малите ги паметат работите и по многу години. Паметат и работи кои вие сте ги заборавиле.
    Се присетив на несакана случка која цело време ми се врти низ глава. Сакам да ја заборавам, но не можам.

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.336
    Допаѓања:
    6.912
    Сакам да кажам...

Гласовите од Фикрет и Али Риза се сменети , не сум навикната на овие...... а и старите гласови повеќе ми се допаѓаат !

9. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк го скршив мразот ... не еден туку два ... Бев на гинеколог ... цисти имам ... е да ... ама ајде ќе се изборам со нив ... :muscle: иако малку ми тежи нешто не знам точно што ама нема ни врска .... Толку ми беше страв уста да отворам ама докторот фино лепо ја заврши таа работа за мене ... се што не сакав се кажа :D

На љубениот му пишав порака дека нема да биде татко ... пред една минута стиснав испрати и ете уште не ми вратил ... јбг тоа е ... :D не ми е ни гајле. :!: лажам ... ама ни тоа нема врска ...

И сдк бев на фризер ... се шишав ... и имам низ коса ... то ест опашките ми се црвени џиш ... ако ме видите да знаете јас сум таа будала што покрај се весело си пафта со пегланото косиче ....

Време на промени ... во случајов позитивни промени ....

Да да среќна сум со една мала дамка во среќата .... го нема него ... колку и да глумам проклето ми фали .... ама што да се прави ... нишчо.

И за крај ... она моето омилено .... утре е нов ден ... што носи ќе видиме.

Благодарам многу.
    ве гушкам. :hug:

На Offspring, FBI, beached и 4 други им се допаѓа ова.
  10. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

... Имам дома една самовила.
    - И што прави ? :^)
    - Прави презентации на пауер поинт! :rofl:
    Колку ме мрзи да ја направам, колку ме мрзи да научам. Се` ме мрзи! :(
    Едвај и типкам по тастатура од што ме мрзи...

11. white.kitten

white.kitten Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    76
    Сакам да кажам...

Дааа и на Шефкет е сменет гррр :envy:

12. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.195
    Сакам да кажам...

СДК дека јадам супа со фиде од букви :wasntme:
    Си го пишувам моето име и од симпатијата името и си се смеам...

Се сетив на времињата ова кога ми беше опсесија и секој ден ја терав мајка ми да ми вари ваква супа само за да си играм со буквите :D

На la-chicka, FBI, didi1982 и 4 други им се допаѓа ова.
  13. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.100
    Допаѓања:
    6.361
    Сакам да кажам...

Ха Спаркс ти мене ме потести зошто не сакам да јадам супа со морковчиња големи како тие на сликата.
    Секогаш кога ја јадам, ги ќошкам нив, не знам, ми се гади да ги јадам тие малите ситни морковчиња де од вегетата де од самата супа бљак . Инаку џорбата од супата ми е најубава :D

На Sparks му/ѝ се допаѓа ова.
  14. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк покрај сите пролеани солзи денес,покрај сета тежина во душава моја ја замолив мамичка таа да ми кажува што да правам и како а јас да ја подготвувам баклавата и :nod: ми успеа ..мамичка се гордее со мене а јас со неа уште повеќе :bow: да си ми жива и здрава мамичке :inlove: :worried:
    Love And Other Drugs download завршено !! зафатена е петочната вечер со добро филмче,пуканки и со сестра ми и се надевам другарка ми ќе живнеме малку ^_^
    Сакам утре да помине т.е. да си дојдам од училиште и да си зачистам собичкава да пуштам гласна музика и да ја изрипам оваа негативна енергија во мене ете тоа сака Кенди,скромно :!: сега за сега ....

На Marilyn-Monroe му/ѝ се допаѓа ова.
  15. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    1.315
    Допаѓања:
    430
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека вечерва ич нема да легнам дирекно сабајле на училиште... цела вечер ќе учам :P :D

16. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Сдк Карина удри на турбо вежбање, особено стомачни... Собава како теретана стана и јас и сестра ми и братучетка ми стомачни правиме. Епа за три месеци наместо ренде полчките ќе си ги користам така да знаете :wasntme: :lol:

17. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Преморена сум ... и тоа не само од умор туку и од некои луѓе :doh: .
    Тешко ми е кога знам дека ваквиот умор не се лечи со спиење , а толку многу се радувам што утре не морам да станам рано.

18. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.404
    Допаѓања:
    68.531
    Сакам да кажам...

СДК бев на забар прееска и ми работи лекаров(на забот де :lol: ), и се спремаше со иглата каналите да ми ги прошири, а јас во тој момент да голтнам, и место тоа кога ми шприцна од устата :x Среќа се потргна, инаку готов беше. Леле луѓе, а мене во тој момент ми текнува само на сквиртањето :D Абре од уста му сквиртнав(нели де, не дека може и тоа, ама ете) :x Па кога сум пламнала во ова образиве, ни булка не ми беше рамна. Па после прснав да се смеам, не можеше ни забов да ми го доправи. :shake:

На baguf4e, lolyta777 и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  19. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

^Виножитке е луда си, ме пресмеа со тој твој заболекар :D :)

20. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Наивна,глупава,сентиментална младост-пеперутки во стомак,бумбари во глава и очи како метални пеесетденарки,а во нив само ти-центарот на мојот свет.Средби од по 5-6 часа,интензивни гушкања (како за заминување во Австралија-како што си велевме) и повеќекратни оргазми ми беа синоним за ultimate happiness.А бев среќна како хипик на Вудсток-најискрено и неизмерно.
    Ми ги уби сите посакувања.Сакав љубов-филмска.Добив болка-романсиерска.Болка која е поголема од највртоглавиот кратер,потемна од најцрната дупка во вселената,подлабока од најтаинствените морски длабочини.Ме боли оптимизмот како влог,позајмената среќа од иднината,отпишаните долгови од минатото,љубовта кон тебе која не се амортизираше.На билансот на состојба стои-загуба,во душата-разочарување-одамна престанав да бројам кое по ред.
    Ти ќе добиеш евтин занес во туѓи прегратки и постели,одглумена наклонетост,ветувања кои нема да се исполнат...Во што е мојата посебност ќе си велиш тогаш?Таа е во посебноста која тебе ти ја дадов.
    Теодора го имаше царството на дланка и го влечеше Јустинијан кога беше малодушен и немоќен.Ти ја изгуби твојата Теодора.Сега бараш 1001 причина да ја обезвредниш за помалку да те боли споменот на неа,ги исфлека спомените така што ни 10 пати појака концентрација на Вениш е немоќна.
    Колку ли само пати простив мали и колосални,случајни и намерни,планирани и стихијни повреди,навреди и изневерени очекувања.Стоев на брегот на Рубикон и плачев.Но,коцката е конечно фрлена,ја преминав Рубикон,мојата одлука е неотповиклива.
    И кога ќе поминеш во твојот блескав и моќен автомобил за мене ќе си пак со големина на маково зрно.
    А твојата неправда ќе смрди во етерот меѓу нас.
    Затоа,не ми приоѓај.

На skyAngel, Dafnee, Annath и 6 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.