Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    422
    Сакам да кажам...

СДК дека сум најсреќната личност на целиот свееееееееееттттттт
    Почнавме со средување на станот во кој ќе живееме само јас и тој :clap: :clap: :clap:
    Планови и програми фрчат насекаде околу нас
    Убавко ни е
    Сакам ова чувство да трае засекогаш
    Ве бакнувам :* :* :*

На nesa му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Сакам да кажам...

Постовите на фемина треба да се како мини здолништа. Долги таман колку да покријат нешто, а кратки таман колку да бидат интересни и привлечни.

Мојот денешен вели - ПЕТОК батка, ПЕ - фа*инг - ТОК!

Кога дојде?! Не знам. Ма кој го врти. Битно е тука. Овој ветува интересни работи, средби, опуштени кафиња, пијани гзотреси, весело коктелизирање.

I'm bringing sexy back...yeah! ;)
    А вие - уживајте такоѓе, јесте, да. Љубим вас љубичасте љубичице :)

На sweetyears, Strumfeta93, FBI и 5 други им се допаѓа ова.
  3. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.620
    Сакам да кажам...

Добро јутро раднички (и поспан) народе!

Да му се радуваме на викендот со малечки шишенца Туборг (колку мераклиски ми се тие капачињата) :rock:

Да организираме женска вечер во која ќе се маваме со перничиња со драгите пријателки ! :rock:

Да маваме невиден сеир, да паднат трачоЈ, да вртиме малоумни женЦки списанија со уште подебилни истражувања, да си гледаме на кафе како некои врачарки - и конечно

Да се радуваме што сме живи, здрави и нездрави !
    (Nо , I'm not crazy, my mother got me tested) :^)

Oу, јеа.
    Денес.
    Поздрав (и поправ до машкиот пол)
    Ваша и наша,
    и сечија и само своја
    - Трендафилка

На Offspring, Strumfeta93, Marilyn-Monroe и 3 други им се допаѓа ова.
  4. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Сакам да кажам...

I dont care if Monday's blue, Tuesday's grey and Wednesday too Thursday i don`t care about you it's friday Im in love[/b]

http://www.youtube.com/watch?v=i3E82WtyNFE

УЖИВАЈТЕ!!! :*

На FBI му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Sanji4ka21

Sanji4ka21 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2010
    Пораки:
    428
    Допаѓања:
    88
    Сакам да кажам...

СДК дека најубавото нешто на свет е да си мајка.Никогаш не сум ни помислила дека мајката толку многу го сака своето дете :inlove: но ете додека не станеш родител не си свесен за тоа.

На lolyta777 и TheCandy880 им се допаѓа ова.
  6. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.074
    Допаѓања:
    72.413
    Сакам да кажам...

СДК дека имам урочливи очи, уста додуше, ако кажам нешто, обратно мора да испадне, почнав да внимавам што зборам веќе.... :$

Само ќе кажам МНОГУ сум заљубена, МНОГУ ми е убаво, МНОГУ сум среќна, СЕ` ми е како што сакав... конечноооо :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

пу пу пу да не урочам (и се мрднав од место) :D

7. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    21.221
    Допаѓања:
    135.125
    Сакам да кажам...

СДК Дека имало господ и дека се се вракја се е плаќа :)))

8. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

сдк дека вчера беше еден од најмизерните денови во мојот живот и по мизерен ми го направи еден "другар
    кој како капак на се ми рече нешто (и тоа преку имејл) што прво ме повреди многу а пота сватив дека нема потреба од тоа, дека тој е за жалење не јас.

не ми е криво што му ги кажав сите тие работи нека си знае. но ме изненади, мислев дека е интелектуалец, дека сваќа многу работи а тој? ме обвини што сум среќна? што се променив, што пораснав и што барам од животот она што ми следува? не сваќам, не сме веќе 18 години, работите се менуваат а тој остана во тоа време ....

излегува дека денес е грев да се мажиш, да си вљубен, да сакаш да имаш деца, побитно е да си сам и да имаш кариера но не побитно е да си сам да не ти ја зимаат слободата. алоо која слобода? кои се вистинските вредности во животот знаеш? не знаеш сигурно, немаш ништо проживеано од каде ќе знаеш..

не ми се верува , едноставно не ми се верува

9. Kicky

Kicky Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    74
    Сакам да кажам...

Кончно..петокк..имам убаво чувство за денов не знам зошто..или можеби јас во главава си стадов дека денес нешто убаво треба да се случи...Ако треба ќе се случи...мили мои феминкии ви посакувам денес да ви биде убав ден,да сјаје само насмевка на вашето лице, каде и да одите ,што и да правите не заборавајте насмевкаа и се е полесноо :D :D ..дури и тагата исчезнува со насмевкаа...Облечете си ги омилените фармерки , чевлички.."торбу на раму" и во акција..Не се живее вечно,нели?? :rofl: :rofl: ;) ;)

10. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

Лујџина мили.
    Каде сте ми били?
    Ке одам да јадам кај Вили.
    Не е битно што се пости во петок, нили?
    Ајт Мерлинка се изгнили :wasntme:

11. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

^^ Џоел тоа се денешните така наречени модерни (егоисти и себични) момци за жал...кои не мислат на другите ни на себе...едноставно се губат во време и простор.

СДК...пред да критикувате и да солите памет, прво ставете се во нечија ситуација, во негова кожа...погледнете се во огледало и размислете дали сте вие тие кои треба на другите да им докажувате нешто.Погледнете си го сопственото поблиско и подалечно опкружување, минатото, сегашноста и можната иднина...И размислете дали е можно и вас да ви се случат истите или слични ситуации како што му се случуваат на другиот кој така добро го критикувате и му солите памет.Толку :bow:

На joelle му/ѝ се допаѓа ова.
  12. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    Сакам да кажам...

Ништо поубаво од првото утринско кафе[​IMG]
    Денес е најубавиот ден во неделата-петок :inlove: ,утре не сум на работа ]:) па после си заминувам во мојот град на викенддддд 8)

13. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

СДК Добро утро Феминки мои :)
    Еве ме мене пак со вас,се изгубив на едно две недели ама тука сум си сега :wasntme:

Епа од кај да почнам
    Имам нов дечко :?: .....
    :D Се шалааааааааааааам овој пат ,уште сум си со истиот дечко :lol:

Него феминки мои драги,јас заглавив во болница :worried:
    Ме фати грипов и за два дена ме стрпаа во болница.Ме задржаа 11 дена па и ми накалемија уште 300 глупости,и еве три дена како што сум дома а немам сила ни до купатило да отидам...
    Мање више тоа него сега две недели мора да чмаам дома ,и да не се мешам со народ и гужви.Полудечу мајке ми миле |(
    Имам и многу што да кажам ,многу "ПОФАЛНИ" зборови за нашето Инфективно ,ама тоа во друга тема и прилика :emo:

Нејсе,битно сега сум си пак со вас и се надевам нема пак да ве напуштам во скоро време :D

Mисс Ваша
    :*

На Ema.Sk, Strumfeta93 и k.i.m им се допаѓа ова.
  14. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.247
    Сакам да кажам...

СДК бившиот ми се закачи на ФБ да ми каже дека многу му недостигам и едвај чека да ме види. Се немаме видено 2 години, тој живее во Канада. Кога беше со мене бил со уште 5 девојки, ама јас сум посебната , аха, му верувам. Плус има сега девојка. Ама човекот сакал кога ќе се жени да си земе македонка, да го чува, готви и пере и плус дома да седи. Да и јас планирав тоа, да се омажам за него и да не излезам од дома. Што им е на момциве???????

15. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

Ако бе Марамче :D ... Ихх ем ќе се тргнеш од дома, ем од Македонијава, ем ќе уживаш....Сега е твој ред да го вртиш ;)

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Сакам да кажам...

Мисс бе лепото! :worried:

Ајде побрзо да оздравиш!!! Ти дувкам здравје и еден куп храбри прегратки ;)

Сакам да кажам, дека додека шеткав, се сетив на Росоњерка и нејзиното прочуено - leggings are not pants! ахам важи! Цура - риба и пол, стегната во хеланки кои прекрасно и го оцртуваат газето па и цртата, ма све, со кратка маица и кратка јакна - вака, на работа.
    Си викам - кааааде ма ти вака?! Роси ќе те стреЉа!
    Шала на страна, арно по танги што не тргнала на работа. Ама тоа е, секакви не има, колегите веројатно и прават муабет ко што беше интервјуто со Мис Гуза - ви текнува?
    Ајде окрените се мало, да вас боље видимо. И така Мис Гуза даваше разговор за црногорската телевизија свртена со газот накај камерата :) Оригинално, мајке ми!

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

СДК, изедов две превкусни пакетчиња Смоки, од оние комунистичките, српски..и тоа би било еднакво на 1000 калории, па нема јадење за мене веќе денес...
    Е тоа ти е женското проклетство.. Што би рекол Андреевски...Се некого да чекаме...Јас би додала... - И се некои калории да броиме!
    Подвезици кармини парфеми креми штикли ташни шампони силиконски капки кристали масла ...... и еден куп женски глупости!!! |(

Битно јас имам 3 кила плус, со кармин или без.

18. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.247
    Сакам да кажам...

Ем дома ќе морам да седам, ем ќе ме изневерува- мераци :D

19. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

Ем ќе шеташ, ем и ти ќе изневеруваш...Канада е многу широк поим срцка...има се што ти душа сака ;)

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  20. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.304
    Допаѓања:
    57.379
    Сакам да кажам...

СДК - сакам да си го земам мачорчено во дуќан да ми прави друштво и да ми ги топли ноџињава, ама не биваТ.

Мимс оздрави ни побрзо :*
    За малку ќе ти стиснев лајк кога прочитав за дечкото, ама останатиот дел од постот не е за допаѓање :worried:

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.