Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

Секако, праќам по ЛП

Не е штрудла, баклава е! Разгледај ја и темата за баклави (нз кај беше) и таму имаше баклава со вишни.

2. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.264
    Допаѓања:
    44.103
    Сакам да кажам...

Дека сум мултимедиУмна.

И ништо не е бесплатно, впрочем. Само љубовта, доаѓа гратис. А со тоа - и моите зборови!
    Не верувам сепак.
    Мое право.
    Ќе видиме што ќе бидне вечер. :?:

3. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    61
    Сакам да кажам...

Аман што ќе беше ова, ко реков кивам, кивам :o две минути не можам да се соземам. Само се надевам дека нема да се разболам па Прочка да си седам дома и ич да не треба да се преправам да си бидам болна прераена :(
    И едно нешто што секогаш ќе го велам ЖИВОТОТ Е УБАВ. Смејте се срцки, радувајте се бидејќи е прекрасно тоа што сте живи :) Вие сте прекрасни :inlove: :*

4. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

СДК - Ме фаќа карневалска или поточно речено маскенбалска еуфорија.. Вечер во 20:00ч. одам на маскенбал :rofl: Очекувам добра забава и дружење, ќе видиме што ќе биде..!
    Ах, да.. Вечер одам, а сеуште не знам како ќе сум маскирана :$ :D :D
    Пребрнав се’ низ дома и не можам веќеее да мисламмм!!! Изгледа ќе чекам мајка ми да се врати од работа! :?:
    Како и да е, до вечер 100% ќе најдам нешто и обавезноо одам. :) Таков настан не се пропуштааа :lol: :lol:

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  5. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    21.221
    Допаѓања:
    135.126
    Сакам да кажам...

<object width="425" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/KvzlEfBYKVw?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/KvzlEfBYKVw?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="349"></embed></object>

6. Tinker-Bell

Tinker-Bell Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    119
    Сакам да кажам...

СДК дека го гледав Black swan... леле...се воодушевив од филмот. Ете им препорачувам на оние што до сега не го гледале обавезно да го гледаат! :)

Прикачени фајлови:

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.579
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ми недостигаат многу работи во моментов.
    Летната забава на пример.. за момент да заборавам на ебаното монотоно секојдневие кое ме убива.
    Би одела во Дубаи, ама планирам со 800 евра да живеам 8 месеци, чак и повеќе.. така да ќе заборавам на тоа.
    Би одела на backpacking trip низ Европа.
    Имам години,а и време за тоа.. па можеби ќе ми текне да си се спакувам и да ја прошетам Европа со еден пар патики на мене.
    *yeah највероватно кога ќе ме мавне некој добар,добар трип.
    Ќе го разбудам авантуристичкиот дух во мене еден ден, а знам и каде да се обратам!
    Само проблемот е она што го имам меѓу нозете, па ако немам машко друштво, би била патувачка проститука.

Ми недостига семејството.
    Кога се' уште никој не беше тргнат да си ја бара среќата сам.
    Се прашувам зошто воопшто сакав да пораснам, кога со душа го чекав секој Велигден за да одам на рингишпил,кога 100 денари ми беа цело богаство и од на панаѓур си купував играчки еден куп, кога ја молев мама да ми даде 20 денари за да купам шеќерна волна или да одам на флипери за да играм "пчеличката Маја",кога со брачед ми скокавме од мостови со моторчето на дедо, беревме малини, се капевме во реката на село секој ден. Иако водата беше премногу ладна, сепак бев среќна.
    Навистина среќна.
    И после толку време, кога све се сруши како кула од карти, останаа само спомените и сликите кои ги гледав пред малку.
    Сите изгледавме толку безгрижно и наивно..

Ми недостигаат и луѓето со кои ме раздели далечината.
    Иако знам дека пак ќе ги видам, сепак сакам понекогаш да се тука.

Но,секогаш нешто ќе фали нели?

Сега редно време е да и погледнам во очи на сегашноста.
    Да ја прифатам онаква каква што е, се додека не се одлучам да превземам доволно голем ризик за да бидам повторно среќна без тие работи што ми недостигаат.
    http://www.youtube.com/watch?v=jscBpOUl7FY
    Да се опуштам со песнава, пред да се напнам со учење.
    И Петокот знае да биде понекогаш досаден и мелахоничен.
    Или пак и времето ме сожалува.

На Noemi и blond им се допаѓа ова.
  8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.015
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам, дека го запознав Лудото.19 и за воља на вистината, навистина е лудо :lol: Позитивен впечаток ми остави, и се радувам на уште 1+ пријателство од форумов :)

На Miss-Independent, Trendafilka, ludoto19 и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

Крушката под крушка СЕ РАЃА! ... рече една А1-ексклузивка, и остана жива.

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

ПЕТОК Е! ЈАС СИ ОДАМ ОД РАБОТА! И ОДАМ ДА...waaaaaaaaaaaaaaait foooor iiiiit.........ВЕЖБАМ!!!

На Mistery, TeddyGrey и FBI им се допаѓа ова.
  11. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.247
    Сакам да кажам...

Се нервирам кога ќе ми дојде некој, а не е мој гостин и ќе почне со прашања:
    -Ова за што е?
    -Ќе излегуваш, а со кој, а кога?
    -Тоа ќе го носиш?
    -А ова од каде ти е?
    -Ова за шминкање е?
    -Ќе се бањаш?

По ѓаволите масирај некој друг , а не мене. :@

На caroline.costa му/ѝ се допаѓа ова.
  12. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

СДК - БиЈу страаашно се нервиврааа!!!! :@ НЕ ЗНАМ што ќе облечамм за вечер!! Имам едни пердуви, ама немам убав фуссттаан за да ги облечаааммм!!!!!!! :@ Уф.. Комедија е сега дома.. :D :D :D
    :@

13. thatsmysecret

thatsmysecret Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    215
    Сакам да кажам...

пиииипиииирудипаппп.
    ми се пријаде нешто мексиканско, луто и зачинето! :mm:

14. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

А да те нападне извесна вештерска теткица, дошла на чашит-муабет дома и ти вика... еее кај беше вчера? Не лажи, те видов.. Признај, кој ти беше оној...? |( А уствари првпат ја гледаш, таа тебе соодветно, и е другарка од баба ти од веселото лето четириесет и деветто.. се запознале на игранка пред коперација и не се виделе повеќе. (коперација е селска продавничка) |( Ова следново гледање е преку поздрави и честитки на радио и евоцирање спомени. Немогуќности. |(

15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.472
    Сакам да кажам...

хахахахахаха!!! :D :D и мене Oфица многу ми се допадна :D се изнатрачаривме, се изнајадовме, се изнаслушавме стенкање од моите порничи во телефон, што ненамерно беа симнати и за среќа се избришани(бидејќи не можев да ги избришам) :D :D
    уз пут се заглавив во едно велешко вц, што беше пола метар квадратен :rofl: помало вц немам видено :lol:
    ајде Oфице, се надевам нема да биде последен пат ;)

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  16. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Сакам да кажам...

Утрово влегувам во тоалет да си ги измијам лицето и забите и ја гледам мачката моја си спие на машината за перење :D
    Само што ја пуштив чешмата, стана и почна внимателно (без да трепне) да гледа во неа.
    Ја попуштив повеќе да тече и од звукот се подисплаши ама погледот ни за момент не го тргна од водата.
    Ги измив лицето и рацете си ја земав четката и додека ги миев забите имав што да се изнагледам. :lol:
    Ја оставив водата по малку да капе. Мачкава моја почна да се приближува и со главчето де гледа во чешмата, де во лавабото :D
    Го пружи рачето да си игра со капките и кога виде дека е вода избега пак на машината за перење.
    Се збуни начисто, ушите ги крена нагоре, опашот си го подвитка а очите ги ококори највеќе што можеше :lol:
    И на сето тоа смеење се навалив накај неа и и хухнав (имав паста во устата)
    Луѓе не сте свесни која фаца ја направи мачкава :rofl:
    Прво затвори очи и се повлече наназад, а потоа ја отвори устата и изгледаше како лимон да пробала
    Фаца на годината, како немав мобилен при рака да ја сликнев?! :lol:
    фацката и беше нешто слично како на сликава :lol: :rofl:

На la-chicka, LivingGlam, x.Daisy.x и 3 други им се допаѓа ова.
  17. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Како само сум го чекала петок некогаш!Цела недела припреми за претстојниот викенд...
    Денес го стартував моторот на мојата мисловна временска машина и се вратив во моите рани тинејџерски год.
    Мисијата ми беше да нацрпам некој милиграм викенд ентузијазам и чиста младешка налудничавост.Се видов себеси темно-кафен Маргарет Астор кармин (сув ко Сахара во август,битно имаше солена цена и беше моден погодок),со црн креон наоколу :!: ,неколку нијанси посветла пудра-нема везе дали ми стои,мене ми се свиѓа,кому не-ќе му плукнам да се дави од мака и црна коса до струк,на неколку степени,мартинки и најзаштитниот знак-дрско самоуверен поглед,од кој сјае бунтовничка искра,дали за тоа има причина или не wtf...Во едниот џеб 50 ден. во другиот оние грозни цигари со вкус на ментол и со став како да сум го сконтала цел свет.И тоа бев јас.Ова сега јас го апсорбирало тоа јас.А чувството како имагинација,истото чувство кое го имам кое минувам покрај зградите во кои сум се образувала,се сеќавам на нивниот ентериер,ама како да не успевам да се доведам во комбинација со нив...
    Има нешто во петокот како ден,дури и кога бил со 13-ка напред мене ме прескокнувал баксузот.Дали сум поголем баксуз што и самиот баксуз успевам да го зезнам-и во тоа ќе има материјал за размислување...
    Петак-дан за метак!Одам јас по Магнумот...И што би рекол Шварценегер во огледало-I'll be back!

На LivingGlam, FridaKahlo и Ema.Sk им се допаѓа ова.
  18. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.247
    Сакам да кажам...

Излегувам од дома и малку нескромно но се чувствувам како кукла :$ , па добро е да имаш самодоверба. :$ :lol:

На blond, Neytiri, Strumfeta93 и 7 други им се допаѓа ова.
  19. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК Зимата се враќа да се одмазди ]:)

На LivingGlam и BeYourself им се допаѓа ова.
  20. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Сакам да кажам...

Не, не, не може да помине петок а јас да не пишам во темава колку го сакам петок.
    И колку е убаво наместо да дремеш во школо, да пуштиш опасна превара за тоа како страдаш од ПМС на класната, и патец накај дечко ти.
    Ете така си направив, сега си се прибрав дома, мавнав опасно добро гравче-тавче, и си пијам опасно јако нес-кафенце.
    Се мислам, да идам ли вечер на трансче ил' не?
    Ќе размислам, ама некако не ми праи ќејф. Сакам да си се влечам низ дома денеска и да си одмарам. Не за друго, премногу се изморив неделава од бегање од школо, мора брзо да се трча инаку ќе те фатат.

Еве и едно песниче од мене да ве почастам вака петочно:
    http://www.youtube.com/watch?v=jD9dr2ZRm9A

Адел ма, царица си. Само што јас го знаев тоа уште од Chasing pavements :D

На mysterious и Marilyn-Monroe им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.