Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.404
    Допаѓања:
    68.531
    Сакам да кажам...

СДК во лоши моменти се сфаќа колку е убаво да се има некој покрај себе. Кога има некој да ја пробдее ноќта со тебе кога не ти е добро, да те држи за раче и кога мисли дека не го гледаш да си пролее некоја солза...

На blond, lovely91, Ema.Sk и 2 други им се допаѓа ова.
  2. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    621
    Сакам да кажам...

СДК решена сум да ставам крај на една болна приказна, ама свакам дека неможам сама, ми треба помош о подршка од сестра ми, а нејзе ја нема... ми фали.. ми фалат нејзините критики и пофалби...нејзините солзи и насмевкии и силата што ми ја даваше да продолжам со гордо крената глава...

3. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Сакам да кажам...

Не дека имам дневник ама право е дека Дневниците на децата, не смее никој да ги чита, па дури ни неговиот родител! Е тоа сакам да кажам!

И да спанка сум! И да ќе продужам да спијам! И да ќе запустам се! И да веќе се е запустено!
    :@ :devil: :envy: :sweat: :puke: :x :doh: 8) 8) :@

НЕ ГО ЧИТАЈТЕ СЛЕДНОТО! Инспирирано од фрустрација, вишток енергија, и лупање на глупости за да пишувам, и пишувам се повеќе !

кдфјдсклфхдјксфхсдјкфхсдкјфх! Something's wrong today!

Што ме боли? Ништо!
    Лажам.
    Ме боли сВе! И да точно е, и да иам вишок енергија, ама имам и вишок болка па неможам да ја искористам, туку лупам по тастатурата, сто пати го бришам истиот текст и ќе се ја скршам тастатурата од нервоза! НЕ! Ќе ја скршам од вишок енергија кој заради моите болки неможам да си ја искористам и во моментов ми иде да ја земам мојата ми љубена перница и да и се нафрлам со најсочните можни боксови. Овој физичко луд да не е, не ќе сум робот! Дури 5 дена имам болки во нозете - кога лежам, одам, стојам, седам, спијам, кога се симнувам по скали, а имам 15 скали за да се симнам до доле! Кјсфксдјфѕхсдкјфхсдјкфхсдјк И даааааа! Одолговлекувам, и пишувам глупости затоа што ми се лупа по тастатурата! Незнам ми снема инспирација! И ми се рика, и ми се плаче, ама нема! Нема! Можам само да се издерам. Нееееее, незнам зашто мора се да ме боли. И колку и да сакам неможам да издржам а да не кажам! ИЧ НЕ Е ФЕР! И очите ми се полни со солзи, ама нема! И ме боли додека седам, ама нема! И До дека лежам ме боли, секогаш ме боли. И неможам да спијам, мора прстот да не ми се допира до душекот, а јас си спијам НА СТОМАК! И нееее, не сакам да ме болат непцата, не можам да јадам! И нема ќе јадам ! И тоа кикирики! И САКАМ БОЛКА, ЗАШТО ЧУСТВОТО КОГА ЌЕ ПРЕСТАНЕ ДА БОЛИ Е ПРЕКРАСНО! И да дознавам дека кога ништо не не боли, ич рецка не даваме, ама кога боли е тогаш.. тогаш сме окупирани! Вчера колку убав пост си напишав, и таааааааааааап фемина проблеми таман кога стигнав испрати, и ми се појави празно место за пишување! И даааааа, ќе го напишам сега зачинет со смајловци! Фала Ј.Ивановска! И да мојот потпис! МИ е гајле! ДА НЕ САКАМ НЕКОЈ ДА ВИДИ ДЕКА МЕ БОЛИ! И САКАМ ДА ИМАМ БАРИКАДА ОКОЛУ МЕНЕ, АМА ЕДНОСТАВНО тука НЕМОЖАМ.

4. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека денеска ослободена од било каква предрасуда ги мрзам сите доктори,сите.

Па добро бе,кој муабет е "дојди да ти покажам каков нож имам" ?? А јас успаничена му бегав зад параванот..тој лево,јас десно..и обратно.
    Да имам 18 години и денеска пиштев во болница,пиштење..priceless,ко 5 годишно дете!
    Појјако беше од мене.

Меѓута во мене се борат чувства,незнам какви..ама се борат.
    Љубов,гнев,тага,среќа,носталгија,презаситеност...
    Фак ит..

5. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Сакам да кажам...

Епа премиерно во мојот живот се молам за двојче. :|

Аплауз молам. :clap:
    Некој без учење ке добие двојка, а некој со учење стигнува до единица. :geek:
    Добро не го знаев целиот материјал, ама барем 80%, а тоа е за 4ка не? :^)
    Да испобркаш се? - Нема шанси нели?
    И јас така велев. Ама веќе не. :!:

Прашање на време е што кога ќе дознаат дома? :sweat:
    Околу мене има луѓе кои се радуваат на мојата несреќа и и' претставува задоволство да ја соопштат "убавата" вест на моите родители. :call:

Ахх.. Што ме снајде???... :drunk: :drunk:
    ;(

6. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.828
    Сакам да кажам...

СДК дека е страшно кога ненормално блиски луѓе почнуваат да ви недостигаат. Лошо е да изгубиш контакт, многу лошо... :x А најтрагичното е што сте ужасно добро поврзани и иако извесен период не сте се виделе, сепак знаете што ви се случува таму внатре... во душата.

Прикачени фајлови:

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    Сакам да кажам...

СДК:worried: ;(
    http://www.youtube.com/watch?v=N-iOcKaSeFo

Never mind, I'll find someone like you,
    I wish nothing but the best for you, too,
    Don't forget me, I beg,
    I remember you said,
    "Sometimes it lasts in love,
    But sometimes it hurts instead,"
    Sometimes it lasts in love,
    But sometimes it hurts instead, yeah,

8. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

СДК ми се чини дека главата ќе ми се распрсни на малечки делчиња :@ АМА ич не ми е гајле затоа што денес е ПЕТОК и јас сега одам да се средам и да излезам средена, нашминкана, дотерана, со другарка ми прво сами на винце потоа со уште неколку другарки да го размрдам г*зето и да шмекам мажулиња или мажуле сеедно ете така за инает на главоболката :D Ви посакувам убава и луда петочна вечер и ве гушкам сите :hug: :*

9. LadyN

LadyN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    124
    Сакам да кажам...

СДК боли да се депилирааааааааааааааааашшшшшшшшшшшшшшш ауууууууучччччч!!!! :sweat: :sweat: :sweat: ај у пм, што не сум се родила машко па да не се замарам за такви глупости бееееее :worried:

10. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

Аааааааах! :inlove:

11. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Ми клокоти во стомак литро кока-кола и очиве ќе ми испаднат како што му паѓаат на Том кога е уморен.
    Ни чкорчиња, ни фластери не помагаат и затоа решив уште сега да му влезам главечки на креветот.
    А вечер ако не станам на време за излегување, баш ми е гајле. Може една петочна вечер да издржат локалните кафиќи без мене :tmi:
    Како беше тоа кој нема во главата, има во нозете? Совршено сум задоволна од своите нозе, благодарам :bow:

12. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

Леле како јас да сум го пишувала ова! Освен кока кола, вода, и други пијалоци. :drunk: :D

На starfish му/ѝ се допаѓа ова.
  13. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    Сакам да кажам...

СДК... тунајт из Д најт! ... Или ќе се испокараме до крај или ќе се смириме.. Уф.. само да си ја затворам устата и да не зборам многу и јас и се ќе биде во ред или па... Како и да е, барем нема да биде како сеа, ќе се знае на што сме. :)

14. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

СДК дека прееска добив напад на гушење и ми дојде брза помош дома,и ми бапнаа една инекција.
    Уште па тој медицинскиот брат ,или како да го наречам ,ми вика не се плаши нема да боли...си мислам да знаеш ти во овие 15 дена колку игли ме пробија,дури и необично ќе ми беше ,просто ќе ми фали ако бар еден ден не ја примам ...Во вена кук гзе ,небитно :rofl:

И во основа нели констатираа дека се ми е океј.Во принцип нема да умрам, ќе преживеам :D :D
    Само им беше чудно што ја се смешкам и гајле немам...Тоа им е најсумљивото.Добро што не ми дадоа упут за во бардовци :!:
    А јас како јас - Удри бригу на весеље :D
    Па што друго ми останува , нели ? :)

15. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.663
    Допаѓања:
    2.482
    На HoneyBun, Gordana10 и caroline.costa им се допаѓа ова.
  16. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.828
    Сакам да кажам...

СДК дека планирам да ја држам таа месечевата диета со почеток вечерва во 21:46 (тајминг :D ), па се надевам дека ќе успее да не ми се роди желба (и секако таа желба да не ме надвладее) за нешто вакво...

Прикачени фајлови:

• Luft.jpg
      Luft.jpg
      Големина на фајлот:
      5,7 KB
      Прегледи:
      73
  17. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

^ Леле таа чоколадата најпрво сапун ја помислив :D Не сум во ред нешто денес :tmi:

СДК ми недостигаат хитовите од порано, сега немаме толку убави песни како тогаш :|

18. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Морам уште нешто да кажам пред да се џитосам во кревет.
    Знаете што е најиритирачки?
    Кога сакам да се лакирам со некоја боја што не сум ја употребила одамна, не можам да го отворам шишенцето |( Како некоја неспособна женка морам да барам стручна машка помош.
    И на крај кога ќе ми го отворат шишенцето, тоа е пола празно, или четкичката е никаква. :@
    Лелеееј, живци немам :headbang:

Сепак, пример дека мажите освен предмет за набљудување и сексање, може да бидат корисни и низ дома. Кога-како, ако им е денот и ако сте облечени во сексуљав долен веш. :!:

19. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека не знам што е фрката со Зег, зег дадумле - ама отекуваат. :puke:
    Со душа чекав да дојде петоков, а сега седам пред компјутер во пижама, со пешкир на глава и лицето ми светка од бебешка крема. |(
    Многу зошто, а малку затоа... речиси николку. |(
    Толку ми се гади од некои особини кои ги поседуваат, едноставно ми се повраќа. Крвта ми врие, а главата ми се прави црвена како ротквица! :x

20. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.015
    Сакам да кажам...

А пред да ја почнеш диетата прејади се, секако не се важи тоа :lol:

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата: