Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.196
    Сакам да кажам...

Незнам,како и да е, чудно е :D ми се случувало и константно да размислувам за тоа од каде ја имам видено личноста и не доаѓав до никакво решение, потоа ќе заборавам на тоа и после некое време пак истото се случува - реприза :D :|

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    5.113
    Допаѓања:
    26.403
    Сакам да кажам...

Гледам Дора - хрватскиот избор за песна на Евросонг и ми се допаѓа. Уживам во шоуто. Нема споредба со нашите глупости на МТВ. И сакам да победи Жак. Песната што ми беше фаворит веќе ја одбраа. Остана уште изведувачот. :)
    Веднаш редактирам,
    не победи Жак, туку Дариа, и песната на хрватски многу подобро звучи отколку на англиски. :^)

3. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.609
    Сакам да кажам...

Типични стереотипи, исто како што велат дека Црногорците се мрзливи,Босанците-глупави,Пироќанците и Которците-скржави, Ромите-крадци, Русинките-ороспии. :x

4. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    1.315
    Допаѓања:
    430
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека денес очите ми паднаа од седење на компјутер :D :D

5. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Имав во живо пренос од концертот на Оливер...на песната „Без тебе“.
    Оуууу колку слатко. :)

На TheCandy880, marama и teddybear им се допаѓа ова.
  6. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.080
    Сакам да кажам...

Еротскиве соништа не ме оставаат на мир кога имам добиено бре! :devil: Ама неможам ни да трепнам ни да дремнам, а да не ми испадне секс сцена пред очите :devil: Ете што ти прави апстиненција :@

И дефинитивно денес поладно од надвор беше со МЗТ салата, човече мали дечкиња танцуваа, а салата беше кочан! Каква неодговорност. Се одржува денс натпревар, важен настан, и мораа во нај крш салата да го одржат тоа... :@ за кого ја направија „Борис Трајковски„ за Цеца??? :@
    Или страв им беше да не се уништи подот од штиклички а?
    Голема пофалба за сите учесници, пријатно сум изнанадена од сите танчери :) :f:

7. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

Успешни палачинки и успешно ќе пукнам.
    Ајде кој е за нека доаѓа.. :mm: :mm:

На LivingGlam, marama и anastasija85 им се допаѓа ова.
  8. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    Сакам да кажам...

немојте бре луѓе вакви работи,јас сум на диета ама како ми се пријадија сега палачинки леллелеле
    девојко фрли една за мене со банана и шлаг :lol:

На broken099 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

;( Ова сакам да кажам .... Разочарана сум ... зошто ??? Затоа што требаше сега да бидам на Оливер а јас седам во соба и се самосожалувам .... Парите моите не ги сакаа назад ... отидоа во касичка ...

Не отидов а дури и премногу сакав ... се прашувате зошто ??? Затоа што некои луѓе од мојот живот се спремни да дадат 700 денари за да се начукаат до тој степен да не знаат за себе затоа што мементо се затварало и што ти знам јас бајки и приказни ... А ни една особа не сакаше да одвои 500 денари за да оди на толку убав концерт !!!! Жалосно .... А кога конечно се решив и дека ќе одам сама немаше карти ... Уште пожалосно ...

Да !!!! Седам и се жалам себеси !!!! И се чудам на луѓево и на нивните размислувања понекогаш !!!!

Се проколнувам што сум се родила во оваа пуста земја ништожна !!!!! Ја мразам а воедно и себеси се мразам зашто ич не ја мразам туку ја сакам а само зборувам без врска дека ја мразам !!!

Кога ќе видиш - Утре е нов ден !!!!

А мене ... мене ми треба љубов !!!! Јас вака не функционирам !!!!!!!! Сакам да се галам и да уживам и да водам љубов и да го гризам и да е мој и да ме смее и да ме дигне до облаци и назад !!!!

Е се тоа сакав да кажам. :envy: Беснеам !

И уште нешто и извенете ми на културата ама морам еднаш да опцујам !

У пи*ку матер се !!!!!!

Ајт со здравје останете ми.

На broken099 и skyAngel им се допаѓа ова.
  10. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

фрлена :D

11. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.609
    Сакам да кажам...

Не сакам да бидем погрешно сфатена,многу си ја сакам, ама ова малечково мое ме мрдна веќе.Колку е саат?-Абер нема од спиење и цело време на вде минути:ми се кака,ми се мочка,ми се јаде,пушти ми цртаниииии....неееее сакам Златнооо славејчеееееееееее ;( Мамооооооооооооо,мааамоооооооооо-ауф ме избива алергија!!!
    А во себе само си го потпевнувам рефренот:
    Шо мислеше,шо мислеше кад се онадеше :rofl:

На Offspring, julie77 и lolyta777 им се допаѓа ова.
  12. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк моментално имам скромна желбичка :wasntme:
    една ваква прегратка и ќе бидам најсреќна ^_^ ...колку само малите нешта умеат да не направат најсреќни

Но бидејќи нема ^ ваква прегратка ќе си се задоволам со прекрасно направениот француски маникир
    by myself :angel: и топлото чоколадо... :coffee: и во позадина песничката од Beyonce- Why don't you love me ]:) :doh: :?: :?:

http://www.youtube.com/watch?v=J7RFa5Y3G_k

На broken099 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.247
    Сакам да кажам...

СДиК на БоаВиста дека секогаш кога ја гледам девојкава ме потсетува на неа. Се разбира не мислам дека имаш темен тен :lol:
    http://www.youtube.com/watch?v=bPZ_GGhvkqQ&feature=relmfu

14. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    На Offspring и mims-89 им се допаѓа ова.
  15. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    5.226
    Сакам да кажам...

СДК понекогаш сакам да се разбудам со насмевка на лицето и да речам...
    повторно се родив
    Да чекорам полека и нежно, да бидам неизмерно среќна за секој воздух што ќе го вдишам,
    за секој зрак што ќе ме огрее, за секоја насмевка што ќе ја дадам
    Но, денес се разбудив и си велам има време за се...
    А деновите си минуваат ли минуваат, ден по ден, година по година, а јас само чекам...
    чекам среќата да ми чукне на врата и да ме праша дали ја сакам...
    Но ноќ е, не можам да спијам од едни мисли кои не ме оставаат на мира
    Што ако имав шанса да направам многу работи, а не си дозволив од страв за нешто ново?
    Што ако среќата поминува покрај мене молејќи ме да ја прифатам,
    а јас ја вртам главата за нешто многу подобро?
    - До кога да чекам?
    - Што да чекам?
    Вечерва легнувам со една мисла
    -мисла за подобро утре...

**Не ми замеравајте, ме степала некоја депресија*
    Сакам да кажам дека во вакви моменти една личност ми недостига многу, но немам сили да признаам

16. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Се врати Штрумфетка порано. Разбирам дека луѓето многу добро свират и убаво пеат.. ама не тој стил за вечерно излегување. Цела вечер свиреа песни како Save tonight, fairytale gone bad, i`m yours итн. |( Да седиш и да квачиш. Друго, веќе ми е досадно се едни исти фаци да гледам у една затка место. Сакам нешто ново, нови места, нови луѓе и добри журки. Кога треба да излезам во нашиве кафичи, смрт ми е. Така ќе ми пројдат најубавите години :fubar:

На beached му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Сакам да кажам...

Иако многу малку време сум тука,сакам да ве замолам сите феминки ако сум ви згрешила нешто да ми простите :D

На lolyta777 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

Останав вечерва дома,уживав во мојата непродуктивност.
    Ништо не ми се случи,освен што ме пука инспрација за пишување..но нема смисла да ве гњавам со мојте фикс идеи.
    И си велам и што ако остана дома? Ти се случи нешто?
    А уствари што можеше да ми се случи..гад деам,да бидеме реални..мизерно е надвор.

На Offspring и Primavera им се допаѓа ова.
  19. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Сите се плашат.Стравот е болеста на модерното време,од неа потекнуваат сите останати-рамнодушноста,омразата,злобата,алчноста,суетата,недовербата,сомневањето.Стравот е чумата на овој век.Страв од сиромаштија,неостварени соништа,невозвратена љубов,пропуштени шанси,осаменост,болест,смрт...Сите се плашат од се‘ и сешто.А најмногу од стравот.За да не им биде страв.

На julie77, lolyta777, marama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.179
    Допаѓања:
    166.804
    Сакам да кажам...

Сдк и воедно да прашам,која е поентата да простиш,а да не заборавиш?!Исто како да не си простил...нели?!Простувањето води до ослободување,тешко е да,но подоцна,олеснувањето е непроценливо.Никогаш нема да ја сфатам глупата реченица,простувам,но не заборавам.Толку е лита,глупа и лицемерна,тоа е чудо едно.Не почитувам луѓе кои декларативно простуваат и не забораваат за тоа што им било згрешено...што знам,според нашава вера,се вели дека тој што така простува,него ќе му биде пишан гревот.Не сум верник,но се надевам дека навистина е така,затоа што немам проблем да се извинам и да побарам прошка кога грешам и тоа да не е Прочка,а исто така кога ќе ми побараат прошка,ја давам од срце и едноставно заборавам,до душа јас и онака простувам,ама тоа е веќе друга тема,дал наивност или глупавост,поим немам.
    Луѓето кои не знаат да простуваат и луѓето кои не знаат да се извинат,се непотребно горди и пред се злобни.Човечност,тоа е се што им треба...нејсе,си мислам ете така,мина 12 и сега ќе почнат со статуси на фб,само да се прибере рајава од излез.

На teddybear, lolyta777, Glamour и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.