Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Сакам да кажам...

Cдк дека си наземав анимирани филмчиња,вечерва ке биде интересно :lol: оваа недела без престан родендени,ајде за убаво нека е :D :D сдк дека колку мразам песни од типот Kети пери,и песни од типот on the floor,on the dancefloor,dj turn it up,the dj gonna fallin in love :@ уфф,ке исфрлам и радио и се :envy: бидете ми добри феминки :* ве сакам и не лажам,и не се лигавам :!: :l: :l:

2. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк дааааа почнаа со ПРОЧКА статусите на проклетиот фб.... |(
    постои луѓе чат па од таму извинете се на личностите што ви значат не мора на 46546564 пријатели што ги имате да им се клањате :x
    А крај крајот па заборавивте ли денес се иде по гости лепо фино со портокалче и се бара прошка лично а не преку фб,затупавевмееееее!!!!
    I`m tired of using technology

http://www.youtube.com/watch?v=hU4eMj23 ... re=related

На broken099 и FortuneTeller.xD им се допаѓа ова.
  3. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.393
    Допаѓања:
    28.349
    Сакам да кажам...

СЕ Е ДОБРО КОГА (ОДЛИЧНО) КЕ ЗАВРШИ

Се исплатеше целата мака и трчање изминатите 4 месеци... ВЧЕРА БЕШЕ ПРЕКРАСНО :)
    Горда сум... На себеси !

4. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.404
    Допаѓања:
    68.531
    Сакам да кажам...

СДК каков убав ден не раздени :) Сонце ми ја огреа душава. А и така треба, денов е самп за простување ипомирување. Па девојки на која сум и згрешила нешто нека ми прости :)
    Ви посакувам на сите прекрасен ден :*

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  5. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.304
    Допаѓања:
    57.379
    Сакам да кажам...

За многу години Феминки.
    Денес се простува, се бара прошка и се јадат варени јајца и коматче :)
    Повелеле!
    За вас не знам, ама јас вечер ќе "амкам" :)

На figgiMK, Annath, Theodora и 6 други им се допаѓа ова.
  6. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Во мојата фамилија денов не е од посебно значење. Не знам зошто никогаш не му се обрнувало посебно внимание. Немаме некои чудни навики на денов, посебни адети и сл.

Од секогаш сум гледала малку на лево кога ми кажуваат другарките, како на денов треба да ја бациш раката на сите баби, дедовци, тетки и сл. и да бараш прочка. Некако одбивно е, језиво, а да не кажам дека и најмалку хигиенски.
    Сета почит кон оние кои си го почитуваат, ама мислам дека тој адет е непотребен.

Тие што треба да ми простат, сигурна сум дека до сега ми простиле. Јас на време си ги решавам збунките, не сакам да ми се собираат. А на оние кои треба да им простам, па да речеме дека веќе им е простено, не сум човек што сака да памти лошо. Така да, за овој празник сум чиста ко суза :)

Како и да е, денов барем е убав, било празник, било викенд. Конечно вистински пролетен ден :sun:
    Јас си пијам кафе, и уште по сабајлечки се рчкам со мајка ми :talk:
    Имајте убаво неделно попладне феминки :*

На Strumfeta93, Stam и sesilija им се допаѓа ова.
  7. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

СДК...ја видов темата Знаците според вас, внимателно ги прочитав сите мислења. Вистина е дека вагите понекогаш претеруваат со ЈАС, ЈАС и само ЈАС :D .....но ете не постои начин да се смениме :$
    Се пронајдов скоро во сите карактеристики, особено во горделивоста....

вага
    - кул , не покажува интерес за ништо
    - опуштени, не се замараат со ништо, посветени се како пријатели
    - здодевни ми се
    - шармантни луѓе со стил и со нагласена естетика и вкус
    - нежни, чувствителни, заљубливи, позитивни
    - жените ваги навистина е точно дека се прекрасни,сите што ги знам имаат совршени црти на лицето и се премногу амбициозни,понекогаш претеруваат со нагласување и фалење,ама стварно ми се исклучителни
    - позитивни се и добри пријатели
    - нарцисоидни пред се!Јас лично,вагите што ги познавам имаат мнгоу убави црти на лицето,значи - имаат заради што да бидат нарцисоидни ..и такви се за се 389582 пати мислат пред да направат.Ги сакам вагиве бе!
    - неодлучни, несигурни, не се самостојни, себични на некој начин, но се многу другари, позитивни, ведри, шармери/ки
    - дружељубиви
    - бргу се адаптираат на средината,пријатни,знаат да држат баланс во околината,снаодливи,итри,знаат да шармираат и бргу ги ловаат мажите кои знаат дека доминираат, кои се на висока функција, кои имаат рејтинг,едноставно мажите со луксуз очита на вагите бргу ги маркираат!!
    - нарцисоидни,вистински другари,шармери,дружељубиви,оптимисти,во центарот на вниманието,со смисла за хумор,горделиви
    - умерени и раководени од желбата за баланс, горди и неискрени
    - со вагите ми одат многу кафињата,сакаме да кажеме се во исто време,само тие јадат многу благо,најголемите заљубеници се,се борат за своето до крај,ама некогаш ги фака голема љубомора

Поздрав до сите ваги на форумов и оние кои ги сакаат :*

На srculka, Lov3 и FortuneTeller.xD им се допаѓа ова.
  8. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

леле :sweat: после 18дена доцнење КОНЕЧНО добив циклус :)
    си се влечам по дома ко некое црево :) :puke:
    леле ама ме боли ;( ;( ;(

9. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.015
    Сакам да кажам...

True true... Уште поубаво е кога ќе те разбудат со секс наутро. Мх мх :mm:

На skyAngel и starfish им се допаѓа ова.
  10. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Офи не ни прави лиги сега! :talk:
    :D

На figgiMK, marama и Offspring им се допаѓа ова.
  11. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    Сакам да кажам...

јас не сум вага фби ама поздрав до тебе...зошто многу ги сакам вагите како знак,имам доста пријателки кои се ваги,и пријателството со нив ми е супер.....блазе си ви на животот кој го живеете,знаете да уживате во благодетите кои ви ги нуди,знаете да успеете во секое поле...јас едноставно им љубоморам на вагите колку само знаат да бидат успешни :bow:
    позз до вагите со една песничка кој ми е омилена....ајде и до водолиите да не се почуствуваме заборавени:
    http://www.youtube.com/watch?v=t4H_Zoh7G5A

На FBI му/ѝ се допаѓа ова.
  12. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

:sun: ?!?!?
    Тапа фраер,го нема кај мене.
    Едвај низ тиркизниве жалозини продира светлина,од сивото небо.
    Сериозно,нема абер од сонце и пролет.
    Лоша карма :x .

Туку девојки,за многу години нека ни е празников..проштевајте ако ви имам згрешено или како било навредено :)
    Патем..ни кај мене дома некој посебни адети за овој ден,освен хармонија..ко секоја недела,плус стрико ми и стрина ми на гости ни се :)
    Денес некако слабо мрштење за недела..ама од утре ќе го пцујаме понеделник,освен тие што ќе постат.

13. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

Многу оригинален начин на простување. Е не. На здравје. И не провоцирај за нас што не ни простува Господ па не остава мама да не буди. :wasntme:

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.828
    Сакам да кажам...

СДК дека враќањето дома ми стана ДОЖИВУВАЊЕ for a lifetime. Таква еуфорија ме фаќа, чиниш се спремам за апсолвентска :D И му се молам на Бога наредниов викенд да биде сончев, да си ги облечам старките и да одам на трчање со Мајче покрај убавото ни езерце :inlove:

Прикачени фајлови:

На BeYourself му/ѝ се допаѓа ова.
  15. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

Навистина беше убаво, иако не бев маскирана, се почувствував како дел од Малечкиот Карневал! Се потсетив кога и јас пред 1-2 години се правев карневал. Ми недостасува тоа време.. :) Дечињата беа кое од кое послатко, како куклички. Просто да не можеш да им се изнагледаш! :) Имаше едни мали девојчиња од Радовиш кои прекрасно играјаа, а имаше и од Србија кои беа со стварно супер смислена кореографија!! :)

16. Latinna

Latinna Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    108
    Сакам да кажам...

Сончеев ден,прочка,семеен ручек...До тука се чувствува миризбата на печениот зелник на мама,портокалите кои тато само што ги донесе од пазар.. ^_^!
    Сите заедно сега ќе ја местиме масата,ќе си пресечеме зелничето,ќе си се проштеваме и ќе седнеме ќе ручаме.За десерт по едно портокалче. :$
    Сакам семејни празници,ја сакам оваа атмосфера...Среќна сум!

17. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.336
    Допаѓања:
    6.912
    Сакам да кажам...

денов го користам за да се простам со домашните ..знам дека ми простуваат истиот ден кога ќе згрешам ама пак :$
    прво се простив со татко ми и ми рече да не правам толку глупости оваа година , помирна да бидам :)
    после со мајка ми ..ми рече да и помагам повеќе и да ја слушам :) и со дечко ми се простивме бидејќи не се видовме во петокот и саботата ..спомнав во минатите теми зошто :$

18. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.247
    Сакам да кажам...

СДК речиси секој празник за мене почнува да нема вредност. Како би имал, кога нема со кој да се помине. Знам дека сум помала и треба да и се јавам да побарам прошка од неа, ама не знам колку заслужува? СЕ попразна сум во душава, се понервозна сум,а пак некогаш нит нервоза нема па се прашувам што не е во ред со мене. Сакам спас, сакам среќа, сакам насмевки...

19. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

Океј да, си го сакам животот. Денеска, понеделник, вторник и евентуално среда :D
    Рај ми е овие денови. Прашај ме зошто, ама за одговорот ќе си ќутам.
    Карневалската еуфорија е започната од пред 2-3 дена, преубави маски, преубави бонбончиња денеска видов посебно едно кое беше направено долматинец, леле небесни плави очи и црно носе му нацртале. :inlove: Добро, ајде барам момче со плави небесни очи. Видов таков еден, се знаеме. Најс тип. Уствари пренајс е. ^_^

Ау, што е овде ова на Фемина? Сите кој од кој позапален. Ајт, само за арно нека е.
    Јас одам да си барам некоја маска за вечерва, а вие среќно со се*сот, ли*ањето или што и да правите. :D
    :*

http://www.youtube.com/watch?v=qemWRToNYJY
    Nevermind I'll find someone like you.. :sun:

20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.179
    Допаѓања:
    166.816
    Сакам да кажам...

Некој рече дека не му обрнувал внимание на празников...јас искрено сметам дека треба многу повеќе да се прославува од сите останати празници,затоа што симболиката која ја носи е силна.Нема врска со Господ и сите тие религиски аспекти,туку чувството на олеснување потоа е неописливо,тоа си боли потоа,времето ќе направи да ја нема повеќе,но горчината ја нема повеќе уште во самиот момент кога ќе одлучите да простите или се извините.Психолошкиот момент е поголем,отколку се останато.

Се згадив од реакцијата на една особа,аау зошто да барам простување од некого,па не сум убила човек.Ха?!Штотуку ја уби својата човечност,големина и љубов,а од друга страна покажа дека си едно егоистично копиленце без основа.

Ме расположува сонцето надвор.Преубаво е,ама уште да биде потопло.Се сеќавам пред години,после осми март некој ден ни цветаа првите лалиња,до душа заруменуваа,ама битно беа пркнати солидно,а сега со години не сум ги видела во март излезени. :)

На BeYourself, Neytiri, senza.parole и 4 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.