Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. eki4k2

eki4k2 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    41
    Сакам да кажам...

СДК денов ми е заникаде...времево кај нас глупаво е де сонце де ветренце де облачно ми се смачи више од се...одам да направам јас стомачни па на тренинг.. :* феминки :)

2. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.404
    Допаѓања:
    68.531
    Сакам да кажам...

СДК ова маживе да можат барем еднаш да осетат како е во пмс, па да видам дали после ќе биде леле, само се нервираш, викаш, ваква си, таква си. Не знаат како е кога си целата подуена. хормоните лудуваат, па уште кога касни... Еднаш само да го имаат тоа задоволство мислам дека некои работи би се смениле и би биле мнооогу потолерантни...

На teddybear, Isidora-Veles, Lilit и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

СДК сонував фемина собиранка кај Хипи дома сите жени :D и што е најинтересно сите ги сонував со лице и тоа не она лице од аватарите |( а само една форумџивка знам како изгледа. Во секој случај беше многу интересно затоа што сите доаѓавме ама никој не кажуваше кој е додека не се собравме сите, а потоа погодувавме кој е кој.. Виножитка беше во жестока расправија со Лакримоса :lol: Блупарадајз мене ми ставаше цвет во косата :D , Хипи беше цела со цветови по облеката :o Старфиш беше по бикини, Дафне и Пирамитка пиеја коктели ! Лилит се појави облечена како права дама и некако многу сериозна, Енца во дрес :D и што е најсмешно Росоњерчето во хеланки и кратка маичка :rofl: ако пишувам за сите посебно што правеа ќе треба да напишам ОГРОМЕН пост битно сите бевме и ни беше многу интересено и забавно :D А јас да си кажам и дека нема некој што сонува поголеми глупости од мене :angel:
    Едит: Заборавив да спомнам дека Офи ни дојде со пушка 8)

На Mygirl, Lacrimosa, Offspring и 7 други им се допаѓа ова.
  4. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да кажам...

Нејтирче маа, а јас не бев? :wasntme: :(

На LivingGlam и marama им се допаѓа ова.
  5. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

:lol: Сите бевмеее, дури и Прити беше, а не па ти не ќе бидеш :rofl: а да одам јас во таа темата фемина собиранка да си напишам еден пост колку две страни :)

Уште да ја најдев... :) :$

6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.179
    Допаѓања:
    166.833
    Сакам да кажам...

:D :D :D :D :D :D

Офи со пушка хахахахахаха...еее ме изнасмеа.А Лилит,не е права дама,Лилит може и со калаш да дојде као аксесориз,ама фино што ете така бар на сон. :D

На Offspring и Neytiri им се допаѓа ова.
  7. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Сакам да кажам...

:D Јесте да, ама јас коктели не пијам :worried:

Барем не до наредниот викенд :D

На Neytiri и sesilija им се допаѓа ова.
  8. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк кога ми е вака денот!!! ^_^
    Мали мали многу мали нешта ми го разубавија денот и сега ова кога седнав пред компјутер и кога видов нешто-толку мало и небитно за некои личности а мене ми дојде како црешка на врв на торта Кенди ис смајлинг :) :) :)
    Малку кафе :coffee: ,малку шопинг со Сојлдбејби и отсуство од привите 2 часа :lol: на училиште шеткање низ град и уште 2 нови книгички за читање :geek: и насмеано е Кендито!!!!

Вљубенко-љубовта не ми е возвратена но сепак ми создава насмевка ;)

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  9. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

СДК дека сум среќна, пресреќна! :inlove:
    Скролај ако не те интересира :D
    (за 18+)
    Мажулево мое е најдобро на свет. Ми го збогати шкафчето со нашиот иден најдобар и најверен пријател. :nod: :nod: ми купи вибратор :$ си го имам највнимателното мажуле на светот, а тој ја има лудата, понекогаш сексуално опседнета сопруга :D
    За секое лонче си има капаче :)

На Theodora, Strumfeta93, Marilyn-Monroe и 2 други им се допаѓа ова.
  10. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Сакам да кажам...

^
    Од денес нема да го запоставуваш форумов нели? :wasntme: :D

11. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Јао што волим бикини!! :D
    Уште еден показател дека ладново нема смисла, и дека е време за лето, за плажа, за бикини и коктели!
    Уууффф како сакам да се легачам на песок под сонце, да се спржнам малку и да имам црвени образи и нос.
    Денес, патем, не правев многу корисни работи. Си штракам по цел ден и барам занимација.
    Налетав на нешто неодоливо слатко, па на кој му е до смеење нека го види ликот :)

На Neytiri му/ѝ се допаѓа ова.
  12. pumpkin

pumpkin Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    119
    Сакам да кажам...

Епа значи па...Сите проблеми во мојот живот потекнуваат од школото...Абре колку сум го замразила, страшна работа...ЕДВАЈ ЧЕКАМ ЛЕТО! Аман веќе нека доаѓа побрзо, ќе се пореметам ако останам во школо уште малку! Сакам летооо ;(
    П.С. Се извинувам ако му здосадив на некој со школово, ама морам да се испукам негде :(

13. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.336
    Допаѓања:
    6.912
    Сакам да кажам...

Цел божји ден си се смешкам како блесава :D воопшто не бев присутна на часовите , си размислував за вчерашната вечер дури и замислете си го зачував капачето од пијачката што ја пијав , навистина беше посебна вечер :wasntme:
    Ај да ви кажам за прошка што се дешаваше :lol:
    многу се смеев кога излегував на тераса бидејќи ми ѕвонеше телефонот и не видов дека за да излезеш на тераса треба да ја отвориш вратата ( проѕирно стакло ) ..и кога се лупнав во тоа стаклото ми се чини носот си го скршив :lol: и тоа капата на мене што ја носев ( полицајка бев ) и мобилниот ми паднаа на подот а мене почна да ми течи крв од носот :!: излегов на терасата малку воздух да земам па едната рака ја кренав горе за да не ми течи носот :lol: :rofl: ептен ми беше незгодно тогаш но сега кога ќе ми текне не ми е :lol: после пак си ја ставив капата се проврткав и правец дома :wasntme: :D

14. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.855
    Сакам да кажам...

СДК Марли, не е фер :wasntme: Немам ФБ, нема ни клипчето од минатиот пат, ни ова сега :wasntme: :lol: Не е фер :wasntme:

СДК еднаш реков дека има луѓе што вредат колку една . Сега гледам дека некои се делче од таа точка |( Човечност, каде си? Љубов, што беше тоа? Во заблуда сме народе, не сме ние луѓе, ние сме животни :x :(

15. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    3.097
    Допаѓања:
    11.719
    Сакам да кажам...

СДК дека не е доволно да завршиш факултет и да седнеш позади катедрата за да бидеш професор! Тоа би било така доколку единствено што треба да прави еден професор е да го изрецитира материјалот предвиден за предавањето, ама за (не)среќа не е такаедноставно! Со кој образ професор поттикнува дискусија со своите стереотипни, закоравени, генерализирачки мислења и огромна неинформираност?! Воедно претходно ги изнесува своите размислувања со речник на прво одделенче, користејќи прости и навредливи изрази кои ми е срам да ги споменам! И како да не падне тој во моите очи, кога се чувствувам дека можам да му одржам цела обука на одредени теми?!
    Најтрагичниот дел од сево ова, е тоа што зборувам за професор со наполнети 25години...Жалосно.

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Latinna

Latinna Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    108
    Сакам да кажам...

..Плавоо цветченце,плавооо цветченцееееееееееееее! :clap: :clap: :clap: :clap: :rock: :rock: :D

На Ema.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  17. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.404
    Допаѓања:
    68.531
    Сакам да кажам...

СДК зошто не може бре да си ги оставиме ци*ките дома? Па ми тежат, ме болат, ми се преливаат преку градникот |( Уште каква бламажа на работа, ми се откопчало копчето од кошулата, па гледам ме загледуваат нешто подзачудено... Среќа ми текна да се погледнам што не е во ред. Па имав што да видам.

18. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.015
    Сакам да кажам...

аахахахахххахахаа леле со пушка бре :rofl: немате поим колку се смеам во моментов :rofl: :rofl:

На Neytiri и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  19. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Ова станува позастапено.Кај мене има професор, 24 години,како брат ми да го гледам пред мене.
    Не знае да состави реченица,а и тие што ги составува не се разбираат.Фондот на зборови му е толку мал,би можел со сестра ми муабет да прави.

Не знам кој има лице да ги вработува ваквите,и дали им работи свеста,сакаат образованието да напредува, само со вакви прости луѓе до каде... :x

20. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.106
    Допаѓања:
    1.192
    Сакам да кажам...

Kате,..жалам и јас...ама уште не дознав како се постира embed код...
    прашав еднаш никој не кажува,.. :(

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.