Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    21.222
    Допаѓања:
    135.136
    Сакам да кажам...

С Р Е Ќ Е Н 8-МИ М А Р Т!!!

Прикачени фајлови:

На Theodora, Angelche и lolyta777 им се допаѓа ова.
  2. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Сакам да кажам...

Бидете секогаш среќни, весели, насмеани, успешни,... Имајте многу убави денови кои не мора да се врзани со одреден датум како овој!

Ве гушкам! :*

На Go-Girl, FBI, Theodora и 6 други им се допаѓа ова.
  3. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Сакам да кажам...

Ајмо ѕиври овде, ДЕНЕС е 8ми март! Комшике, земи мури ајде! Не се прај Хилари Клинтон!

:) Ајт нека ни е среќен празников жени! Има жени кои ми се многу глупави и наивни и ми го ругаат родот на кој му припаѓам. Има жени кои се премалку жени за да бидат наречени така, тие се веќе подготвени за друг полов орган. Има жени кои не се ко претходниве, ама носат панталони и дома ги командуваат нивните мажуленценца и мислат дека цел свет им е на дланка.
    Има секакви жени.
    Јас сепак ги сакам заради нивната нежност, нивната храброст, заради тоа што знаат да кажат не, знаат да го погазат своето јас кога е потребно, знаат да се жртвуваат во име на среќата на некој друг, знаат да гинат ако е потребно, знаат да ги негуваат своите најдраги се до смртната постела, знаат да дадат совет кога е потребен, да избришат нечија солза, да подржат нечија рака, да дадат насмевка, да стиснат заби, да предизвикаат милион чуства.
    Жена не е бре само
    цицка и г’з
    , жената ти е нешто многу повеќе од тоа.

Жени какви и да сте, сопруги, девојки, партнерки, сестри, мајки или ќерки, дали сте вакви или онакви, на сите ви посакувам убав осмомартовски вторник. А си заслужувате посебно внимание сите вторници во годината, не само овој. Кога мене би ме прашале, секој ден би бил ваш ;)

:*

На Ema.Sk, teddybear, bittersweet и 17 други им се допаѓа ова.
  4. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

Во недостаток на време и соодветен филтер на малите морфолошки суштества што сакам да ви ги слеам виртуелно, ќе се обидам да ги врзам во едно светкаво целофанче, наместо клишето од каранфили и рози.. Па ќе ви речам...
    ИМАЈТЕ УбАВ ОСМОМАРТОВСКИ ВТОРНИК, зграбчете ги цвеќињата, насмевнете им се на розите и мириснете го Март ... Нека ви е среќен празникот... !!!
    Да се оградам од препоентирани поенти... и прераскажани кажаници, гушнете ги најблиските беспрекорни жени, и барем денес, бидете свесни, каде лежи моќта на жната ..И дека баш тоа што не сме совршени..Не прави единствени... И ... СОВРШЕНИ! ;)
    :f: :f: :f:

На teddybear, Strumfeta93, Theodora и 10 други им се допаѓа ова.
  5. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.472
    Сакам да кажам...

:^) жени ќе ве тепам :rofl:
    не дека сум нарцис, ама ние заслужуваме секој ден да ни биде 8 Mарт!!!
    а не со нетрпение да го чекаме 8ми март, за на некој да му текне да ни честита, или не знам ти што
    :lol:
    мора во штрајк да се оди, не е на арно од 365 дена само 1 ден да биде посветен на жените
    HE HE HE и HE!!!!
    барем 300 дена да бидат наши, женски :D

6. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Сдк имајте убав ден, им посакувам среќен празник на сите дами ( и оние кои се чувствуваат така :wasntme: :lol: ). Не го славете само овој ден, живејте како секој ден да е 8ми март бидејќи вие тоа го заслужувате :*

На FBI, Theodora, Angelche и 2 други им се допаѓа ова.
  7. dan1

dan1 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    32
    Сакам да кажам...

Женичкииииии нека ние е среќен празников денешен како и секој ден од годината.....На сите ви посакувам се најубаво и да бидеме успешни како што сме си па дури и уште повеќе :D :D :D :D Ве сакам :* :* :*

Прикачени фајлови:

• 206.jpg
      206.jpg
      Големина на фајлот:
      32,9 KB
      Прегледи:
      281
    На Theodora му/ѝ се допаѓа ова.
  8. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    На teddybear, bittersweet, FBI и 5 други им се допаѓа ова.
  9. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Сакам да кажам...

Има само една жена во мојот живот, таа е права дама кој животот би го дала за мене, горда, достоинствена, паметна и ако продолжам со нејзините позитивни страни треба да напишам еден том посветен на мајка ми, па затоа само ќе и кажам Среќен 8ми март и кога ќе дојде од работа ја чекам и идеме да се разубавиме и двете со нов фриз и третман за лице. Оваа година поразличен поклон од сите претходни години и Среќен на сите дами на форумов. :* :* :)

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  10. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Сакам да кажам...

Време е за еден од подолгите постови на Мистериозна. Последен пат да кажам нешто.
    Гледам,овоа горе сум го напишала на 4 март. Денес е осми.
    Да,а јас мислев дека нешто ќе се смени меѓу нас,Иване. Сум згрешила.

Она што сакам да го кажам,за да не изгледа дека само него му се обраќам,е дека конечно самата ги влечам конците во мојот живот. Почнуваат да се средуваат работите и ги отстранувам оние кои ми се непотребни.

Ти си една од тие работи. Се чувствувам неизмерно многу полесно од кога не си веќе тука.

Да,сменета сум. Во врска со се. И тоа ми се допаѓа.

Нема да се заебам самата овој пат,не.

Убав е периодов. Да. :)

Си земам слободен ден денес,каков факултет,не списоци,ако сакаат и летки нека пуштаат во факултет,не одам.

И,да не заборавам,среќен осми март! Драги феминки,нека ни е среќен празникот.

Горда сум што сум жена.

... :hug:

На Ema.Sk, teddybear, Phyramide и 3 други им се допаѓа ова.
  11. MiDnIgHtLaDy

MiDnIgHtLaDy Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    21
    Сакам да кажам...

СКД :f: СРЕЌЕН 8ми МАРТ ДРАГИ ФЕМИНКИ :f:
    Денов е прекрасен па искористете го максимално и поминете незаборавно затоа што денов е наш! :sun: :sun: :dance: :makeup: :)

Прикачени фајлови:

12. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.507
    Сакам да кажам...

Срекен празник на сите жени :f:

Не сум за прослави во смисол купување пластични китки и ѕиври како што спомена некоја феминка погоре, туку да се споменат жените кои излегле на улица и се избориле за нашата еднаквост, да имаме право на образование, право на работа и глас.

На Theodora му/ѝ се допаѓа ова.
  13. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Сакам да кажам...

Феминки нека ви е среќен празникот, ви посакувам се најубаво ! :* :hug:

И малку помош ми треба..Со брат ми ке спремиме ручек за мајка ми и ако може да ми каже некој каков сос да направам да го полијам пилешкото месо :?:

14. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

... Среќен ден на сите жени и на сите мажи од понежниот пол.
    |(

Море море... па овој празников или да се преименува во Празник на похрабриот пол, или пак, нека си го слават мажите како нивен. Тие се понежен пол, докажано жениве се похрабри и повлијателни во секоја сфера.

Него... Да не бидам јас партибрејкер, ајде да ви честитам и да ви посакам секој ден да ве тинтраат како денеска, да бидете среќни, здрави, љубени и заљубени (без последното ништо од интересното во љубовта). ;)

И да :!: Фала на честитките. Јас денес сум само среќна што се разбудив здрава и права и што си ги видов луѓево ин грејт муд. Да е вака секој ден - 365 дена би ги определила како 8-ми март. :bow:

На teddybear, bittersweet, Theodora и 5 други им се допаѓа ова.
  15. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.952
    Сакам да кажам...

палам патиките да купам некое цветче на тие што заслужват :)
    драги мои феминки убаво да си помините денес верувам дека секоја од нас заслужува да добие по еден цвет барем
    ве бацнувам сите :*

16. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Сакам да кажам...

Среќен празник на сите жени! Се надевам дека ќе го добиете заслуженото внимание, дека ќе ве натерат да се осеќате среќно и задоволно! Имајте убав ден! :*
    СДК денес е и наајголемиот ден за сите струмичани! Карневалоооот!!!!!!! Повелете на луда журка! Па ако забележите секси морнарка да си знаете тоа е сум јас :lol: :lol: :lol:
    СДК се надевам на топло време, барем потопло од вчера...да не се смрзнеме вечер :doh:

17. Skorpija87

Skorpija87 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    314
    Допаѓања:
    69
    Сакам да кажам...

СРЕКЕН 8 МАРТ НА СИТЕ ЖЕНИ :)

18. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Jaс на сите мајки им го честитам денешниот празник ! :)
    Бидете здрави и живи и секогаш насмеани! :)

Одам да извадам слика од мене и мама и да ја израдувам :D

Мамо ти благодарам што ме трпиш и што уште многу ќе ме трпиш!
    Волим теееееееееее :*

19. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

Дека сум балгодарна на сите вчера што ми го разубавеа денот со најемотивни пораки и најубави зборови, особено на мојата штипјанка Т, која знам дека ми е лута ама вчера ми пиша и ми го разнежни срцето. Убаво ми беше да чујам нешто од нејзе, вредна е многу како личност и способна и ја сакам нејзината музика (особено песната што ми ја подари за роденден) и став кон работите. Те сакам Т! :inlove: Ах сакам да го завршам проектот и пак да му ја дувнам до смрзнатото езерце во близина. Страшно ме смирува! :f: Сабајлево бев таму со мојот апарат се поглупирав со самата себе, згазнав гомца од некое животинче и се трескав од смеење! :$

20. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.264
    Допаѓања:
    44.103
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.