Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк дека нема многу што да кажувам најубаво да си траам,траењето е злато во некои моменти!!
    Само ќе кажам го деактивирав фб-профилот,ајт на здравје ;)
    А и да :!: мило ми е што ве читкам вака весели и размуабетени се гледа дека :sun: :$ срамежливкото сонце ве расположило,останете ми така позитивни :* :hug:

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.990
    Сакам да кажам...

треп треп треп :wasntme:
    вака си трепкам со очињава за да не заплачам од радост и среќа :D
    така однатре ми доаѓа бе, незнам....не сум јас плачка и лигла....ама ете возбудена сум :$
    Толку многу внимание и честитки, а кога знаеш дека голем дел од нив не се само ради реда пишани туку навистина е така.....е тогаш си ваков како што сум јас :rock:
    Пијанчењето е закажано, ама не за денес....морам специјално да прославам неколку работи во едно :!:

Ах пак уште и овде еден куп честитки се изначитав, мили тие на дада Гоу не ме заборавате никогаш и ми го надополнувате убавото расположение секој ден, а денес пак ептен....од феминава ми доаѓа така убаво и силно ветре со позитивна енергија и мисли :)

Ваква сум црвена :$ а ушињата да не ви кажувам, ама пак ќе ви дозволам и вас да ми ги истегнете :D
    Ве лајкувам и сето тоа што ми го посакавте ви посакувам дупло.....море тродупло да ви се врати!
    Од убајни да не куртулите! ете така :*

На Miss-Independent, LivingGlam, macysh и 9 други им се допаѓа ова.
  3. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.993
    Сакам да кажам...

Леле,бе колку глупа и досадна наука е биологија!
    Посебо ако правиш тест,и ако треба да научиш 10 лекции по 3-4 страни. |(
    Абре,од 2 саат учам пред 15 мин. завршив,и правац копмјутер :D
    Морам да ве читнам,цел ден не сум ве читала.
    Абе стварно Фемина е ко дрога,те навлекува полека,но сигурно! :D

4. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека ако видите некој компјутер да лета, без сомнение е мојов! Низ прозор ќе го заџиткам, право во црешата на комшиите! :fubar:
    Не знам дали е до вајрлесов, дали е до анти вирусов, ама почна и основни ствари да не отвара.

Во последно време сум многу збркана, премногу. Заборавам предмети, се чудам каде сум ги ставила, а потоа ги наоѓам на училиште. :x

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

СДК жалам што не отидов во Струмица :( Следната година МОРАМ :)

На marama и blond им се допаѓа ова.
  6. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Сакам да кажам...

Абе невести ви фалам ли јас? А? :(

Одамна не сум се активирала ко шо треба, затоа да ве поздравам, да ве гушнам, да ве бацнам...нормално не сите, има и шо не ги сакам :devil: :D

Ветувам дека наскоро се враќам на голема врата :P

:* :* :* ....уствари примети некој дека ме нема? Или џабе се џиткам тука јас? :^) :lol:

На lolyta777, Biggie, Lilit и 4 други им се допаѓа ова.
  7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.015
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ми недостигате, а само 2 дена ме нема :(

На Neytiri и teddybear им се допаѓа ова.
  8. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Се приметува дека те нема Георгинчее, ајде активирај ни се повеќе :*

Сдк ме наполнивте со позитивна енергија вие прекрасни фемински суштества. Толку убави мислења сум прочитала само во оваа тема а камо ли сега да се прошетам и по другите теми. Цел ден не сум го уклучувала компјутерот, а сега напаѓааам :*

9. white.kitten

white.kitten Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    76
    Сакам да кажам...

СДК дека денес се видов со едни другарки, со кои се немам одамно видено и се забавувавме лудо незаборавно. Прееееинтересно беше, ги сакам најмногу :inlove:

10. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.664
    Допаѓања:
    2.482
    На acvamarin, Ema.Sk и eki4k2 им се допаѓа ова.
  11. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Сакам да кажам...

СДК дека преку глава ми е од моите ,,другарки,, (со исклучоци) кои станале како теткици.
    Кога ќе раскинат со дечковците теши ги, дружи ги по кафиња, поддржувај ги...оп налетале на некој нов и крај, не им треба никој. Ај да искочиме не сме се виделе...абе неможам ќе идеме кај него, па порано да се јавеше. Е да ќе ве молам е*ате пензионерите. Никого не молам, ама само нека ви раскинат тоа дедовците па ќе ви видам каде ќе дремете. Само ако сте ми рекле абе ај со твое друштво негде да идеме...на што ќе ве викам. :devil:

На ma4o4female и Phyramide им се допаѓа ова.
  12. Zaspana

Zaspana Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    13
    Сакам да кажам...

[mod-reklama:xnfv6vbx][/mod-reklama:xnfv6vbx]

13. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Кога бев средношколка имав големо друштво за излегување.Во 3-та год. случајно почнав да станувам поблиска со една девојка од мојот клас.Беше поинаква од моите другарки со неа се разговараше и за литература,наука и др.теми освен за тоа што ќе се облекува за викенд и кој ти се допаѓа.Секојдневно почнавме да практикуваме доцна поладне накај приквечер да одиме на џогинг,едно добри 2 км,секако со паузи и доста Бон Аква.Ми недостигаат и денес разговорите со неа.Еден викенд се договоривме да излеземе заедно,со нас требаше да дојде уште една другарка која рече дека ќе излегла подоцна,па ќе се најдеме.Јас во тоа време во добар дел се знаев со главните градски фаци,во кои имаше доста кои беа склони и кон криминал (дилање,рекет и др.),не дека сите беа толку лоши и опасни како на генгста филмовите,ама не сакав таа да види со кого јас се знам,ми падна срам и кога влеговме во договореното кафуле и реков да си одиме бидејќи ја немаше другата другарка,а познавајќи ја таа ќе се снајдеше и без нас,не и бевме неопходни.По моја сугестија отидовме на друго место,ама таа инсистираше да се вратиме,да не останела сама другата и се вративме накратко и јас кога видов ја нема,пак и реков да си одиме оттука.Таа почна да плаче мислеше како јас се срамам од неа.Мене ми беше мене срам од неа кога подобро ќе ги запознае моите пријатели што ли ќе мисли таа за мене.Најглупаво од моја страна е што кога почна да плаче мене ми олесни,го прифатив нејзиното како подобра опција за себе,ми олесни дури,срамот избега од мене и се прилепи неа.Потоа таа замина на студии во друг град и оттогаш сме се виделе накратко и во присуство на др.луѓе и не успеав да и ја казам вистината.Затоа барем вака виртуелно и се извинувам и искрено сакам да имам шанса да и го соопштам ова,ме мачи таа лицемерна себичност која ја пројавив пред неа и сакам да ја знае вистината дека не ми беше срам од неа пред др.луѓе туку др.луѓе кои јас ги знаев и јас самата бевме срам за неа.

14. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

... Почивај во мир Mike Starr. :bow:
    http://www.youtube.com/watch?v=TAqZb52sgpU
    Навистина не знам што се случува. Во овој период од март до мај секоја година Светот губи вредни музички имиња... :x

15. parrot

parrot Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    501
  16. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Денеска многу кажувам ама уште ова да го кажам ( прочитајте да се пофалам ) пред да го фатам креветот :lol:

Приметив дека прасето сум го наполнила до горе ( касичката ) а не бев ни свесна :D И сега си земав се распослав на кревет со железарии и броев парички. Еееее од нова година навака 1300 денари сум собрала. Тоа значи накратко : нов новчаник огромен, нова книга, нова свеќа, нови обетки, нова тетратка огромна најубава која одамна ја сонувам, и нови пенкала во сите бои пошто овие што си ги имам ќе скинат конци кај и да е. И ако остане некој денар здравје Боже нели може и со уште едни обетки да се почастам. А обавезно уште едно лабело или сјај ќе си купам. :D

многу се испофалив ама многу ми е мерак вака кога ќе си соберам пари и имам доволно за се што ќе посакам ... Си ја обожавам таа особина што никогаш не се оставам без пари ... секогаш тргам на страна и секогаш имам за црни дани. Па и моите ми бараат понекогаш кога немаат.

Јас сум си срцка. :lol: и многу си се сакам. Улалала. :inlove:
    И горда сум на себеси веќе недела и нешто сум си на диета и уживам. Улалала.
    До лето ќе си бидам пак срцка ама слаба срцка :D

не заборавајте дека ве сакам и не ме скролајте да сте го причитале постов за да не ве одсакам :rofl:
    Се шалам - тоа нема да се случи.
    Ве гушкамммммм сите од една до последна. Билив ми искрена е преграткава и со многууу љубов. :hug:

И да не заборавам ... Радувајте им се на ситниците. :angel:

На Miss-Independent, Annath, la-chicka и 11 други им се допаѓа ова.
  17. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

СДК денес и го дадов подарокот на свеки моја за 8ми Март (причина што вчера не и го дадов-немав време).
    Иииииииииииии само добив реакција :" Лелеее ма Блоооооооооонд, не си требала да купуваш, лелееееее ама е убаво,фала многу. Јас мислев да ти купам, ама немав време ". (инаку мојот поклон не беше којзнае што, знаев дека и' фалат чаши за ракија, па тоа и' купив, а воедно и свекорот се израдува на нив :lol: )
    Викам ок, не ми е мене за поклонот каков е, битно е вниманието.
    По пет минути, доаѓа таа со чорапчиња во рака (новички). И ми честита 8ми Март.
    Душичка е свеки, само уште устата да си ја контролира (барем малку од малку).

П.С Свеки не е навреда за моја свекрвица, туку само скратеница од свекрва. Па Боже мили, не ја викам кроки (скратено од крокодилка :lol: )

Мече, и јас собирам така парички џелезни и до сега околу 50 евра имам зачувано. Ама уште си стојат така џелезни, не сум ги уедрила, чекам да ме фати некоја криза за кеш, па тогаш да ги потрошам :D

На Mygirl, Annath и teddybear им се допаѓа ова.
  18. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Сакам да кажам...

Блонд , многу ми се допаѓа твојата скратеница за свекрва :) Една од колешкиве на работа ми вели знаеш Озбилна како на јапонски се вика за свекрва ... Ете озбилна не стигна да научи јапонски , ако ми кажеш ќе знам :D И знаеш како се кажува свекрва .. свеки ...U kuchi mi fuchi ... :lol: Ете да си знаеш на јапонски :lol:

19. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

Морам да признаам дека сум воодушевена од некои женетинки тука и и благодарам на другарка ми киттен што ме наведе на еден начин да дојдам овде. Ако ништо во моите депресивни денови во оваа пуста Шведска мелахонија си наоѓам утеха овде. Фемина е прекрасен форум дефинитвно! :inlove:

20. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

Хихиих, го знам тоа, ми го кажа мажулето :D
    Ама по интересно е свекрИва :D .
    Ко што ми пиша една феминка по ЛП, дека и ние помладите можеби некогаш претеруваме, ама пак, и тие постарите се себични,си гледаат на себе прво да си погодат, а потоа на другите. А јас од што се трудам обратно да биде, јас излегувам свекрИва.
    Како и да е, и кажав и на неа, не ме дирај, не те дирам, не се мешај, бидејќи јас никогаш не ти се мешам. И си направивме вака :nod: :nod: уште договор да потпишеме :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.