Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Сакам да кажам...

Кој е за плачинки со крем и плазма нека повели кај мене. Изнревирана од факултетот грд добив инспирација за кухање. Изненадувам!
    Лев ден ми е овој четвртоков, станав немаше ништо во фрижидер само решетки, а цревава ми крчеа ко камион да поминал (што би рекла Џеврие) па морав да трошам од мојот буџет кој е сведен на минимум, трчав по автобусот, каснев на предавање, не се запишав на список и згора на се професорката ми постави едно прашање што прв пат слушам и ја гледав ко од Марс падната. :$
    Глупав ден. :worried:

На Mistery му/ѝ се допаѓа ова.
  2. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Сакам да кажам...

Во право сум била :D
    Порано баба ми моја најмила додека си чистеше низ дома често пати знаеше да си пушти радио "Роса" или некое слично радио со македонски народни песни.
    Целата таа атмосфера ме тераше да помислам дека еден ден татко ми и мајка ми кога ќе остарат истото ќе го прават!
    Тогаш во тоа време моите си слушаа забавна музика :) И ете денеска го доловив тој момент.
    Не дека татко ми е кој знае колку стар, ама од дневна до тука кај мене во соба ја слушам музиката што ја рокнал од телевизорот :D
    Ајмо народњаци!!! Зурли и тапани! :lol: Опа иха татко ми мој изгледа подостарел :D

3. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

Порано бев млада и убава. Сега сум само убава. 8)

На LivingGlam и OzzyAngel им се допаѓа ова.
  4. Latinna

Latinna Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    108
    Сакам да кажам...

..Немам инспирација за пишување..деновиве ми се проклето ПРАЗНИ!Единствено убаво е :sun:!Не,не,не, не мислам да го тупам со тоа како сум депресивна,тажна...Но,нешто чудно се случува со мене деновиве,можеби и не е толку чудно,можеби е и само ПМС :lol:,ама јас во моментов се чувствувам празно и чудно!
    Седам со Милката до мене и и викам дека ако си продолжам вака ќе станеме роднини
    семејство крави :lol:
    и сестрава се согласи со мене ;)
    И едно прашање,го мислам долго време,зошто кравчињата се дебелки кога само џвакаат трева ?! :^)
    Друго нешто..Ако се зачленам на Бјутифолпипл.цом ќе ме избришат веднаш после зачленувањто,се кладам во ова!(Освен ако не ставам сликичка што сум ја нашла гугл.)
    Јадам Милка,ја прекршувам диетата и се приклучувам на групата жени што седат пред компјутер,гнетат и се жалат што се дебли!Лицето одамна ми нема осетено кремче а за косата воопшто да не зборувам,врзувам растурена пунџичка и излегувам од дома.
    Е бравос за мене!Во хаос сум...Ајде ќе биде подобро! ;)
    Прочитајте ја првата реченица :D :D !

На OzzyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  5. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Ве сакам бе женулиња !! :*

Немам многу време за да ве читам ама ве мислам , да си знаете !
    И ајде бујрум кај мене на ручек :mm: :mm:

6. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Не сакам фини мамини синови кои одат со мајките да купуваат сервиси за ручање и пешкири за бања.Не сакам ни бебешко-фацести кои се добри за статисти во тинејџ филмови,ни многу фини како од Финска кои би рекламирале одела,парфеми и др. фини нешта.
    Сакам чистокрвен пастув како на олд фешн реклама за Марлборо,со каубојски шешир,раскопчана карирана кошула на која се оцртуваат контури на јаки,машки раце,стегнати фармерки на чија позадина е премногу совршено за да биде вистинито газе.Сакам да ме повлече грубо кон себе,додека неговите усни,јазик,заби оставаат печат на моите усни,образи,врат,гради.Да ме крене со силните раце,додека нозете ми се обвиткани околу неговата половина и да се осеќам ко на врвот од светот!Џи-ха.
    Па,да ме фрли на кревет и да ја искине цела моја облека,дури ме гледа со дива самоувереност и толкава страст што се топам ко свеќа.Да ми биде телото како глина во неговите раце,која ја обликува во секакви облици,дури јас испуштам милион „да„ воздишки на сите познати и непознати светски јазици.Додека телата ни пулсираат да пенетрира грубо во мене,додека со рацете и двајцата посегаме по слободни делови од телата,по чии релјефи оставаме бели траги од прсти,понекоја гребнатинка и сето тоа пропратено со извици на триумф на телата.Телата да ни се испреплетат на толку различни начини дури е во мене-над мене,под мене,странично,секако...И да ејакулира како шампањска флаша.За момент да се смириме и да се повтори истото и повтори и повтори-дури не ни се исцрпи и последниот милиграм енергија во нас и не заспиеме преморени.Утредента да ме разбуди со пенетрација,онака уште додека ја имаме топлината на ноќта во себе....И да останеме вака засекогаш...
    Денес хормоните играат пинг понг во мене.Некој што со години имал редовен секс,да биде наеднаш принуден на апстинација,е што би рекло едно мое мало сосетче „за геотка„.
    Одам јас да се срамам :$ во некој ќош,па потоа под ладен туш,а вие :!: правете го она што јас би го правела.

На Strumfeta93, lolyta777, FBI и 6 други им се допаѓа ова.
  7. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.887
    Сакам да кажам...

Сдк...
    милка 250 грама! само мое! њамии :smirk:
    Сака некој? :D

На sonce777 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

леле Мерлин Монро ама си стара-имаш 23 години :lol: боже боже а јас имам 25 па не се чуствувам стара :)

инаку сакам да кажам 3 работи:
    во последно време многу сакам да читам(ама само книги на македонски јазик) и си најдов денес во матица една многу интересна книга се вика " зошто мажите се женат со кучки" не е важно што е 360 денари( има и комплет од 3книги за 360 денари) јас решив да ја купам и да ја прочитам, многу ми звучи интересно.

бев денес да си закажам ехо на дијките и мамографија(конечно се охрабрив) инаку се чека со месеци, и сестрата на шалтер ми вели: "колку години имаш" и и кажувам 25, и ми вели дека не можело да се прави мамографија толку рано, туку после 32рата година од животот, навистина бог да чува, божем јас тоа го измислувам, а на упатот јасно пишуваше бе(препорачано од мојата матична докторка) ;( :@ ме изнервира.
    на вракање отидов до рамстор да видам што има , како има попусти, и влегов во АКЦЕСОРИС и така јас си седам нормално свртена -поминува девојка позади мене, и со рака ми го допре задникот, јас се стресов, а да ја видевте само на лице ке си речеш ангел е, леле феминки до каде отишол женскиот пол (почнаа и девојки да ми се пуштаат) (смајли што се крсти)

9. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Сакам да кажам...

СДК :sun: ме наполни со позитивна енергија, ја победи мрзава денеска, па решив да се фатам да зачистам :lol: А учењето ќе го оставам за утре, нека почека малку :P

10. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Сакам да кажам...

СДК гладна сум на работа сум сто пати станав од столчето горе доле по ходниците и се некој ситни услуги правам и сите ''фала многу срцка си'' аман веке пукнав.
    Од сабајле нозите ми испомрзнаа под бирото се јавив на мојот златен и му викам да набавиш две даски шперт плочи било какви за мене и колешката да си ги става ме нозите на нив бидејки од плочките не се издржува ладно,студи.И изненадување веднаш донесе останав во чудо бидејки е влечко и треба повеке пати да му се повтори.
    Многу му благодарам ете и мене денес некој ме услужи сега сум срекна и задоволна.. :D :) :clap:

На ehrgeizig123 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

... it's a beautiful day, don't let it get away! :sun:
    Пролет...
    Кратки ракави, 3/4 пантолончиња, апостолки, сандали, очила за сонце, шарени марами, кокичиња... секаде сонце и зеленило!

На Ema.Sk, Gordana10, BeYourself и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК и јас сонував еден фемински сон синоќа. Ја сонував Лакримоса 8)
    Беше ниска, со коса долга до колена :lol:
    А како ја препознав дека била таа? Беше заедно со некои мои две познајнички (не можам да се сетам кои беа тие) и влегуваа в хотел.
    Изгледа имаше некоја свадба или прослава таму, ама знам дека гледав пренос од тоа на тв, и имаше коментатор како во фудбалот :rofl: И кога влегоа тие, коментаторот ги кажа имињата на двете девојки и Лакримоса со никот :D

Листата на сонувани феминки се проширува, да видиме која е следна 8) :D

На Lacrimosa и Neytiri им се допаѓа ова.
  13. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

Не до толку, но сепак, прекраасен деен!!!!!!!! :)

СДК - Стварно ги обожавам овие денови.. Сонце, а ти си се шеткаш ваму-таму..
    Не беше лесна зимата :rofl: :lol:

14. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
  15. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.664
    Допаѓања:
    2.482
    Сакам да кажам...

Today, find reasons to smile and reasons to laugh, and see if at the end of the day you can look back and say, "I had a good day!" ;) ;)

16. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    6.770
    Сакам да кажам...

Девојки.. Само да ви кажам дека можеби нема да бидам тука на неколку дена или пак ќе бидам, но нема да бидам многу активна.. Само така, ќе ве читкам, да сум во тек со новостите. Не се чувствувам нешто најдобро деновиве, во психичка смисла и подобро да не ве затрујам со мојава негативна енергија. Денес ми се изнаслучија куп нешта од кои незнам како да излезам и незнам како да ги решам и едноставно потребно ми е време да застанам и да размислам за се. Што да правам понатаму со животов, со личностите во него, со мене..

Ма, колку и да не сакам да прифатам, ова се некои работи кои сигурно мора да ги поминам. Зар е ова само некој период од пубертетот, некоја вообичаена криза? Или пак јас само се тешам со таа помисла.. Незнам. Знам само дека веќе не сум сигурна во ништо и во никој а најмалку во мене. Незнам што сакам, незнам кој сакам. Кога и да помислам на нешто пред мене стои еден огромен знак прашалник. Уфф.. колку само ги мразам овие денови, исполнети со некоја негативна енергија и чудни, испомешани емоции. Срцево веќе незнае што чувствува, главава ми е во тотална збрка и фрка . А денов е толку прекрасен, свеж и баш потсетува на лето. Топло време, сонце, зеленило.. Но што од тоа? Кога моиве очи тоа не ни го гледаат, ништо не им значи.

Како да буљам во празно. Ете така се чувствувам .. И добро рекле дека Рибите се склони кон пороци и лоши навики, често менуваат расположенија, лесно запаѓаат во депресија и слично.. А кога ќе се додаде на тоа пубертетот - маа супер. :clap: Ах, зашто сум Риба побогу?! Најкомплицираниот знак од сите во зодијакот. Ии зашто морам да бидам толку глупава и наивна?! Да одам кај некоја што до вчера јадела гомна за мене, измислувала кој знае ти какви работи за мене а јас денес одам да ја тешам со цел памет што и го немам, дури сега забележувам . Па уште ми се смешка малата, ајде, ајде, тебе ќе ти кажам. Заради неа мојата најдобра другарка да ми вели дека веќе нема да се дружи ни со мене, ни со никој, демек не сакала да и ги краде нејзините другарки, толку ценети ..

А па таа, незнае ништо подобро освен да зборува позади грб и тоолку ми е мило што другарките мои се и лупнале во фаца за да не може да изусти ни збор! Така и е.. Ама пак јас, повторно и зборувам. Ја тешам, и кажувам што е правилно а што не, ја прашувам зашто го направила тоа, да се обиде да зборува со нив.. Ах, јас место да ја отпишам од живите, што правам тука. Ако слушнат моиве, којзнае што ќе си помислат. Дека јас неа ја сакам повеќе од нив..

Маа не, јас веќе немам коментар, незнам што да кажам. Подобро е да не бидам тука и да ви ширам негативна енергија во ваков прекрасен ден, уживајте ми вие милички, а мене.. па ќе ми помине. Нели евентуално се поминува..? Така ќе биде и со мене.

Ве поздравувам феминки и ја испраќам сета среќа и радост до вас што ја има на светов. Бидете ми среќни. Ве сакам! :*

На pink4ever му/ѝ се допаѓа ова.
  17. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК:
    To-Do листа за денес:
    -stay positive
    -read 30 pages
    -make a phone call
    -go to bed earlyer
    8) 8) 8)

На FBI, teddybear, Miss-Independent и 2 други им се допаѓа ова.
  18. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

СДК како је лјепо бити лјеп и пожељан :rofl:
    После една топла бања :inlove:
    Млека лакови и чуда
    [​IMG][​IMG]
    Малце мејк ап после којзнае колку времe :makeup:
    Секси аутфит (Иако за домашна атмосфера |( )
    Парфемчее :mm:
    Ет Воилаа.....Старата Мисс ис бек 8) И иде да си ја пречека љубовта на кафе слатки и нежности ;)
    :hai:

На Strumfeta93, Ema.Sk, enca.69 и 4 други им се допаѓа ова.
  19. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Сакам да кажам...

Не можам да верувам :o :o :o :o
    леле Блу дали знаеш јас сабајлево размислував исто вака. :x :x
    Дека како што кажа буљам во празно. Расположенијата ми се менуваат за 360 степени, кризата наречена пубертет ме фати и мене, а јас мислев лесно ке ја пребродам. И си го обвинував за тоа мојот Јарец, прашувајќи се зошто баш јас сум морала да сум Јарец. Изгледа не ќе да ни е до знаците, туку до периодот што чуствуваме да се обвиниме. Ах леле неможам да ти опишам, се видов себеси. Значи овие денови толку сум некако тмурна незадоволна од самата со себеси. Не ми се верува која коинциденција со речениците.
    Јас мислев ова само на мене може да ми се деси. Да ти кажам право мило ми е што не сум единствена
    Тука сме да си се тешиме
    :*

На blueeparadise му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека ако мрсулов (со почит кон сите природни мрсули :rofl: ) знае да пее, ондак јас сум Андреа Бочели во женска верзија. :rofl: :rofl: :rofl:
    Мани друго, во груди се удара цело време, мене Џеј Џеј ме чува па пази како ми зборииш! Уште да земе и дукс со пантент и да се откопчува и закопчува.
    А овие кокошкиве во публика, кокодакаат ли кокодакаат... Бејбе, бејбе, бејбееее... ;(
    http://www.youtube.com/watch?v=doJA8fPpL9g
    Ептен се разочарувам кога гледам вакви работи, по што сечат вени 70% од денешниве тинејџерки, а богами и тинејџери. :lol:
    Си реков де да го чујам во живо, да не бидам мрчатор и толкав хејтер кон ова суштество, ама можам мирно да спијам дефинитивно!

На AngelGirl, Monna.Monna, TheCandy880 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.