Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Излегов од бања,цела мирисна,како на „рифреш„ да сум кликнала повеќекратно,убаво чувство
    како да се припремав за секс си посветив внимание,ама на мое големо разочарување не е така
    па,си ја украсив и просторијата со мириси,доминира лавандата со која сме во платонска врска!
    Па,ќе си бидам малку нарцисоидна-My body is my temple-I'm gonna admire it!
    Се сетив на почетокот на „Алхемичарот„ кога езерото оплакувајќи го Нарцис разбрало како никогаш не видело дека е Нарцис убав,бидејќи во неговите очи кога тој се огледувал,го гледало одразот на сопствената убавина.
    И сега сум некако мирна 8) ,насочена кон некоја нова,посреќна визија на себеси од иднината,додека во позадина ми оди човекот со различна боја на очите,кој ми буди восхит и една од неговите најубави песни,
    http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... hca-yvFUPk

2. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.664
    Допаѓања:
    2.482
    На Offspring, MacaLove, eki4k2 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

Една реплика до Вајлд..
    Џастин...
    Можеби не пее грозно, но премногу го форсираат.. Добро бе, па нема он златен глас... Има мнооогу поталентирани деца од него, но само што не можат да стигнат до таму кај што е он, а он сигурно, додека да стигне до сцената, којзнае колку пари се давале, кој знае колку протекции се фатиле, кој знае колку пати се го исфорсирале..
    Сепак, што правил, правил.. Битно, се истуркал до сцената, а иднината му е сега за сега сигурна..
    Знам само неколку песни од него.. Ај нид самбади ту лав, бејбе, смајл, уан тајм.. ТОЛКУ!
    Смајл кога за прв пат ја слушнав со другарка ми на VH1 и тоа само по некаква случајност си помисливме дека пее Ај смел, ју смел, а песната уствари оди- Ај смајл, ју смајл :D

4. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

^ Не се истуркал до сцена, туку ГО ИСТУРКАЛЕ, има огромна разлика. :)
    Знаеш како викаат, со сила убавина не бидува. :D

На BeYourself му/ѝ се допаѓа ова.
  5. eki4k2

eki4k2 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    41
  6. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.248
    Сакам да кажам...

Си ги земав очилата и пак сум си секси :$ :rofl: скромно, зарем не?
    Убав сончев ден. Фала Богу што излегов од дома инаку ќе се загушев.
    Драго ми е што имам другарки на кои можам секогаш да се потпрам, драго ми е што го имам него секогаш да ме насмее.
    Тој е болен, душиче мило. Ама смотан е, се понудив да отидам да го видам, да му однесам нешто, не сакаше,а сега се лути. Па зошто се лути, сам е крив.
    Имајте убава вечер.

На Annath и Marilyn-Monroe им се допаѓа ова.
  7. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Се согласувам со Wild.Child во врска со така наречениот пеач Џастин .
    Сдк се изнасмеавме со СпојлдБејби на враќање од училиште аххх
    my bra is spinning around and I feel like a cow :rofl: ..... but what goes around, comes a round ...
    Кенди мислам дека од едно чоколадо нема да ти биде ништо така да ајдее на лапачка на чоколадце ;)
    Be happy and don`t care about extra kg ;) :rofl:

8. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.993
    Сакам да кажам...

Чекајте и ја да се убацам во муабет :D
    И јас ич не го сакам,поточно го мразам Биберов.
    Фацата му е толку одвратна,што пи се повраќа кога ќе го видам (и кога ќе го слушнам) :puke: .
    Колку мразам такви тинејџерски атракции,со дебилни песни кои што се составени од 3 збора,кои само се вртат.
    Ај другите како Селена Гомез,Мајли Сајрус и сличните ги поднесувам,ама пиперов за нигде е.
    А имам една другарка што е толку многу опседната со него,имала 3 тетратки во едната пишувала песни,во другата лепела слики,знаела 41 песна,еднашка на фб ми вика дај ми број домашен и и давам,и ми се јавува и вика јас го правилниот Џастин,му пишував за роденден,ми врати,многу сум среќна бла бла бла.
    А пак за роденденот негов купувала торта од Канела,рокнала музика од него и лудувале со мајка ѝ и исе направила сметката со кока кола и плачела за тоа.Еј а сега оди разбери.
    А иначе друго што сакав да кажам што красен ми е аватаров пу,пу да не го урочам :D

9. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

Сдк си го направив јутубот.... јееееееееееееееииииииииииииијјјјјјјјјјјј... сама си го направив! :muscle: :muscle: :muscle:

10. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.620
    Сакам да кажам...

Во контекст на Бибер-муабетите за денеска, ѕирнете го првиот коментар под прекрасново видео ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=qemWRToNYJY
    :D

На Phyramide, dancing.queen, Lux и 2 други им се допаѓа ова.
  11. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Сакам да кажам...

Сдк посакував мама да беше тука и да Ме прашаше Дали Ќе купуваме торта или ке ми прави таа....ке и речев сакам ти,купенине ми мирисат на марагарин,чекај да ја исчистам главната соба ке ми дојдат другарки,му реков во 3! Би сакала да можам да мижам и да се најдам во мојата куќа да го мириснам мирисот во ходникот и да потрчав кај баба да и побарам 20 денари...Девојки одкога се зачленив се чутвувам како да сте ми семејство кое овде го немам,ве сакам и секогаш ми давате сила и насмевка кога Ме допира тагата :sweat:

На LivingGlam, Annath, Strumfeta93 и 11 други им се допаѓа ова.
  12. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    Сакам да кажам...

шетнав малку ама неможев повеке битно фатив свеж ваздух ;) сега е ред да спремам вечера нели?

13. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Сакам да кажам...

Џабе сонце на неботот кога цел ден си дуваше ветер! Уфф што мразам кога сум се облекла пролетно (надевајќи се дека е топло) а надвор исто како во Сибир! Смрзнав денес, имав осамен ден пошто колешката била болна, и цел ден умирав од досада! |-)
    А и тој мојот дечко по нерви ми лази, се нешто ми смета кај него, се нешто збори глупости, се нешто не ни се совпаѓаат плановите! Ми мириса на кавга :devil: Значи у главно,денот ми беше катастрофа!
    И многу мразам кога во 5 за 12 ми соопштуваат промени на планот! Па си мислев поинаку да си го организирам утрешниот ден,ама ко за белја други ми го организираат! Неправда, па тоа е неправда! :music:
    И сдк мразам вкус на зелен чај без лимон а моментално го пијам! :puke:

14. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.100
    Допаѓања:
    6.361
    Сакам да кажам...

Всушност сакам да си кажам, туку да си ја искажам денешната светлина во мојата душа...
    Сфаќам дека мојата жела за мир, спокој и здравје е идентична со желбата на гладните за леб ...
    Мојата желба за љубов впрочем билаа тоолку голема како желбата за живот на новореденче или на повредениот....
    Желбата и потребата од гушкање, внимание (ама од тој другиот вид) секој ден ми се зголемува без да сакам да ја приметам или се правам дека не ја приметувам, ако викам дека не ми треба љубов, мене ми треба ТОЛКУ ЉУБОВ колку што им треба ВОДА НА РИБИТЕ ЗА ДА ЖИВЕАТ да речеме ....
    Измамувам погледи, некои и скришни, кој знае кој си помислува на мене макар и еднаш во денот, а јас не знам, можеби има 5тмина што ме сакаат и посакуваат, можеби и тој што го посакувам мисли на мене, а јас појма си немам, а можеби и никој не мисли...
    Зошто вака размислувам, веројатно потребата ме тера.
    Ама едно си знам, само за да ја почувствувам таа желба, нема да го прегазам мојот збор дека со тип кој не ме привлекува ни физички ни карактерно нема да бидам и точка.
    Среќа, тага, задоволство, исполнетост, солзи, смеа, бакнежи, прегратки, милувања, па и караници, разговори, исцрпеност, желби, потреби итн ......... се само дел од секојдневието на секој човек без разлика дали е црн или бел .

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  15. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека не знам што да кажам а и може попаметно ќе да е да ќутам вечерва и да се посветам на уште една проклета семинарска која треба да ја правам а никој не ме прашал дали јас сакам дополнителни поени. Преку глава ми е и од поени и од колоквиуми и од семинарски. Дерман да се немало !

Сакам само да добијам менструација ... веќе заборавив како изгледа да се има добиено и не можам да контролирам повеќе ни хормони ни ништо!!!.

И да си ги скратам маките ... МРАЗАМ некој да ми се дере како неартикулисан - БЕЗ потреба. |( Толку ме иритира тоа ауууууууууФ !!!

Останете ми со здравје :)

16. angie

angie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    242
    Сакам да кажам...

СДК многу се чудни луѓево. Не ми е јасно зошто се лути ако не и кажам некоја си не толку важна работа во животчево мое, а таа не ми кажува дека има дечко и немам право да се лутам зошто и јас не сум и кажувала ништо (кога одам вц, што јадам |( ) ... Не знам веќе како да се поставам...

17. Biggie

Biggie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    62
    Сакам да кажам...

Женски, држете ми среќа утре на хемија ]:) !
    СДК имам уште работа да завршам, ама јас како да не треба ништо да правам .. Онака си кулирам и немам мака. Сепак, мислам доста е толку работа за денеска, па што ќе биде нека биде.
    Смеј се, пеј и се е океј ;) .

18. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.469
    Допаѓања:
    68.870
    Сакам да кажам...

СДК фустанчево ми е прекрасно :x Ме спопадна нешто, се фустани ми запнуваат за око, летово има да се изнаносам. Може конечно женственоста проработела :lol:
    И друго, добив конечно, пак сум си старата добра Рејнбоу :rofl:

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  19. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Ужасно ми фалиш,ама инатот е поголем ,жалам.Сам си крив,можеби претерувам,ама и ти претера.Сеа следи казна.Седи си во ќош.

20. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Сакам да кажам...

Знам дека има на форумов девојки кои слушајќи ја песнава ќе се вратат со мислите во далечните 80ти години кога бевме деца.

Во склоп на муабетот за Бибер, Трендафилке, коментарите се најдобри, знам дека еднаш ги зборевме! А гледам и под ова видео е замешан биберот...ах бе :) Ете што и се случи на музикава денес - Бибер! За жал.

За сите модни фрикови - запазете и стил на цурава а? А? Does it ring a bell? :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=CjY_uSSncQw

На Annath, Angelche и Theodora им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.